Gnydın CNm benimkinde hesaplarmısınHaftalık bildirim
Geçen hafta :63.4
Bu hafta:63.2
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Tskler canlarımTebrikler canım :)
Tebrikler canım:)
Gecen hafta 60'9
Bu hafta 59'6
Fark 1300grm
Hesaplarsanız sevinirim
Günaydın
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Fark 1300
Gününüz aydin olsun kizlar ♥
Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...
Cok gecmis olsun canm ya . bol bol sadaka verin sadakadan korkmayim bol bol verin okdar korur sizimerhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
Hayrdr canm tatilemi :)Kizlar gunaydin. Birazdan cikacagiz . Esya hazirliyorum.
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1 kg
Oran: 1.29
Sevinemedim bile yaakötü bir haftaydı..
Cok gecmis olsun canm ya . bol bol sadaka verin sadakadan korkmayim bol bol verin okdar korur sizi
Hayrdr canm tatilemi :)
Sükür ablam hamd olsun... Sen nasilsin?E-brulim nasilsiniz canimin ici, ev isleriniz nasil oldu?
Sükür ablam hamd olsun... Sen nasilsin?
Ev islemlerine baslamak icin noterden dairenin bize gectigine dair tasdiklenmesini bekliyoruz. Bayramdan sonra insaata girisiriz büyük ihtimalle.
Hayirli yolculuklar ablacim, bayrami orada gecireceksiniz sanirim?Hamdolsun iyiyiz gulum. Yarin adanaya geciyoruz kismetse onun hazirligindayim. Yuvaniz hayirli olsun yeniden. Cok mu tadilat var?
Yok canim tatildeyiz zaten koye geciyoruz bizim tatil boyle geciyor annemler ve esimin ailesi arasindaCok gecmis olsun canm ya . bol bol sadaka verin sadakadan korkmayim bol bol verin okdar korur sizi
Hayrdr canm tatilemi :)
Hayirli yolculuklar ablacim, bayrami orada gecireceksiniz sanirim?
Allah razi olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tadilat cok degil aslinda ama yinede banyo, mutfak derken aradan zaman gecer.
Yok canim tatildeyiz zaten koye geciyoruz bizim tatil boyle geciyor annemler ve esimin ailesi arasinda
Hayirli yolculuklar ablacimYok canim tatildeyiz zaten koye geciyoruz bizim tatil boyle geciyor annemler ve esimin ailesi arasinda
Sagolasin insallah ablacim.Kolay gelsin gulum, keyifle oturun insallah:)
Evet bayramda ailelerimizin yanindayiz kismetse. Birbirimizi topluca ancak bayramlarda gorur olduk. Iple cekiyorum:)
HoşbuldumHoşgeldiniz ...
Evet çok şükür her şey yolundaAllah razi olsun kuzum cümlemizin insallah.
Aramiza hosgeldin, seni gördügüme sevindim :)
Nasilsin kuzum hersey yolunda mi?
Hayirli cumalar canlar, Kadir Gecemiz mubarek olsun
engindenizz hos geldin canisi. Saglikli kilo veemeler dilerim, azmin daim olsun canim.
mrym77 cok gecmis olsun gulum.
E-brulim nasilsiniz canimin ici, ev isleriniz nasil oldu?
Mavibocuk senin keyifler nasil deniz gozlum? Enistemizden guzel haberler var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?