Sükür canim iyi olmana sevindim. Azim zafere giden yolda en cok ihtiyacin olan sey, azimli olduktan sonra kimse önünde duramaz, kilolar bile :) Insallah kurtulursun bütün fazlaliklarindan.Hoşbuldum
Evet çok şükür her şey yolunda
Tekrar azmederek başladım diyetime ve spor uma
İnşallah bu sefer pes etmeden vericem kilolarimi
:)
Sen nasılsın galiba ev almissiniz hayırlı olsun cnm
Allah sevdiklerinle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin
Tadilat işleri içinde kolay gelsin
Yapabilirsin canim, baslangic olmus olur :)Ben bildirim yapıyor muyum acaba ???
Amin canım 3 gün kaldı Allah kabul etsin herkesin orucunu inşallah.Ay gic bisi yapmion paso kilo aldim ramazan beni maf etti ramazan bitsin tekrardan diyete giricem. Cunku orucken gozum karariyor iftari yaparkwn kendimi kaybediorum :/ zor gecti bu sene belki cocuk daha cok buyudugu icin. Onu disari cikaramiyorm terledigimde bildigin fenalasiyorum susuzluktan izmir cok sicak inanlmaz sicak . allahim herkese su son gunleride bitrmeyi nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasınmerhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
Amin canım seninde inşallahGününüz aydin olsun kizlar ♥
Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...
Yoğun bir gün atlatırsın çabucak inşallahAllahım bu çocuklar ne kadar iyi biliyor telaşe günlerini..1 saattir sallıyorum uyumadı yaaaa.. daha valiz hazırlicam öğleden sonra da bir ton işim var
Ayrıca hava alanından da 3 saat önce burada olun demişler 5teki uçak için 1 de evden çıkacağız.. tüm gece uyumamak demek bu. Boynum desen hala tutuknapıcam hiç bilmiyorum..
Elbette yap canımBen bildirim yapıyor muyum acaba ???
Ebrus kolay gelsin yorma kendini aman ha kuzum iyi bak bebisine de kendin3 de. Gule gule guzel gunlerde oturun evinizdeHayirli yolculuklar ablacim, bayrami orada gecireceksiniz sanirim?
Allah razi olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tadilat cok degil aslinda ama yinede banyo, mutfak derken aradan zaman gecer.
Hahaha 1 temmuz 1 eylul :))) sana da iyi yolculuklar demetcim. Kerem napiyo korsanin:))Iyi yolculuklar&tatiller canim:) Sizin tatil 3 ay mi?
Allah razi olsun cok sagol ablacim ♥ dikkat ederimEbrus kolay gelsin yorma kendini aman ha kuzum iyi bak bebisine de kendin3 de. Gule gule guzel gunlerde oturun evinizde
Merhaba ben Şenay 30 yaşındayım. 6 yaş ve 4 aylık 2 oğlum var. Tekrar hoşgeldin. Hepimiz dönem dönem verip alıyoruz yeniden karar almana sevindim sağlıklı ve hızlı kilo vermeler diliyorummmKocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadıverdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.
Çok Çok sağlıklı...Kızlar bu arada menumu yazayım
Sabah 06.45
1 dilim ekmek
1 ince dilim kasar peynir
Salatalık domates
2 zeytin
Limonlu yeşil çay
Öğle 13.00
4 yk kadar taze faŞule
Cacik
1 dilim ekmek
Ara 17.00
6 cig badem
Aksam 20.45
1 kepce tarhana corbasi
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
2 lt den fazla su içmişim dir yatana kadar da 2.5 ü bile geçebilir
35 dk tempolu yuruyus
Benden bugünlük bu kadar
Wuuuu harikasınnnn@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
Sporda var ohh missIyi akşamlar hatunlar. ..
Sabah 2 yumurta
1 bardak süt
Öğle
1 kase yoğurt
100 gr. Kıyma
2 ceviz
Ekmek
Ara
1 bardak süt
1 tane kurabiye
1 ceviz
Aksam
3 kaşık tavuklu pilav
2 kase cacık
Spor
50 dk yürüyüş
15 dk. Pilates
Öğle kaçmış sporda süper su da güzel gerçi çok su içmek iyi değil diyorlar vucudun iyon dengesi bozuluyormuş kadınlar 2 litre içmeliymiş ama ben de bazen 4 içiyorumMenum kizlar
Sabah
2 yumurta omlet
Filitre kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Bulgur pilavi
Barbunya
Yogurt
Spor
Yarim saate yakin kurbagalama kulaclama yuzmemsi biseyler dalga vardi o kadar oldu
Su
4 lt fazlasi var eksigi yok
Süprsin canımMenüm
Sabah
Yulaf süt tarçın kızılcık
Öğlen
Balık
Küçük patates haşlanmış
Brokoli
3 lokma sarımsaklı ekmek
Ara
Kahve
Akşam
Çorba az
Nohut yemwği 1 sk
1 dlm kadar pide
1 hurma
Spor 100 jj anca bu kadar oldu kaptişim
2 yeşil
Oy canım ya Rabbim başla dert vermesin ama sinir bozucu şeyler tabikide.... Olsun senin canın sağ olsunn.merhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
Süpersin cnm o kadar işe iyi dayanıyorsun maşallahdünkü menüm
sabah
bir yumurta haslanmış
1 domates
4 zeytin
yeşil çay
saat 10 da 2 erik
öğlen
4 kaşık kuru fasulye
4 kasık pirinç pilavı
2 çatal karpuz
akşam
sütlü nesfit
4 litre su
spor yok çünkü köy işleri tam spor
Saol Fatoş sanada hayırlı kandillerGnydın canlar hayırlı kandiller
Ya süpersin Fatoş maşallah yaa harika hedefe ne kadar kaldıGecen hafta 60'9
Bu hafta 59'6
Fark 1300grm
Hesaplarsanız sevinirim
Offff eksiye gellllGünaydın
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Fark 1300
Hayırlı kandiller canımGününüz aydin olsun kizlar ♥
Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...
Günaydın. Yolculuk nereyeydiKizlar gunaydin. Birazdan cikacagiz . Esya hazirliyorum.
İyi cnm eksi eksidirHaftalık bildirim
Geçen hafta :63.4
Bu hafta:63.2
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Ohhhh yandan süpersinnnGeçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1 kg
Oran: 1.29
Sevinemedim bile yaakötü bir haftaydı..
Günaydın cnmm
Olsun çok az bi artı haftaya eksi gelirGeçen hafta:53.9
Bu hafta:54
Fark:+0.1
Bu hafta artıdayım.
SAnırım evet bende yapmıştım ordan biliyorum ilk takıma katılma başlangıç kilon olacakBen bildirim yapıyor muyum acaba ???
Arzucum harikasın yine ahh hedef kilom ahh ben daha tartılamadım kucağımda hasan durmuyo zor yazıuorumGecen hafta 50.1
Pazartesi 49.8
Cuma 49.6
Fark -500
Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadıverdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.
Aman canim koy baharda kista guzel yaz mevsimi en kotu mevsim burda zira ova köyü asiri sicak soke ovasi malum. Sen bize munih havasi gonder orasi serindir burdan :))) bir hafta nasil gececek derdi sardi beni sicaktan geceleri yatilmiyor klima da yok burada. Artik cocuklara doldurdugum havuza ben de otururum arada:))Allah razi olsun cok sagol ablacim ♥ dikkat ederim
Kiz azicik köy havasi göndersene bize :)
konusu kisiye gore degisiyormus ihtiyac duydugun kadar icersen sorun olmazmis canan karataya gore:) benim yazin 4 ten 5 ten asagi dusmuyor. Ogle ogunu ben yemiyorum zaten normalde erken kahvalti yaptiysam yogurt yiyorum bazen bazen kahve iciyorum. Ama incirler olana kadar gider bu :))) incirler olsugu anda benim diyet yalana döner o yuzden bu iki hafta icinde mezun olmaliyim:)))Merhaba ben Şenay 30 yaşındayım. 6 yaş ve 4 aylık 2 oğlum var. Tekrar hoşgeldin. Hepimiz dönem dönem verip alıyoruz yeniden karar almana sevindim sağlıklı ve hızlı kilo vermeler diliyorummm
Çok Çok sağlıklı...
Wuuuu harikasınnnn
Sporda var ohh miss
Öğle kaçmış sporda süper su da güzel gerçi çok su içmek iyi değil diyorlar vucudun iyon dengesi bozuluyormuş kadınlar 2 litre içmeliymiş ama ben de bazen 4 içiyorum
Süprsin canım
Eşimin ailesinin yanina gidiyoruz canim köyeOy canım ya Rabbim başla dert vermesin ama sinir bozucu şeyler tabikide.... Olsun senin canın sağ olsunn.
Ama kızına çok üzüldüm canım ya nasıl oldu kaç yaşındaydı ah canım çok geçmiş olsun bir sadaka ver canım
Süpersin cnm o kadar işe iyi dayanıyorsun maşallah
Saol Fatoş sanada hayırlı kandiller
Ya süpersin Fatoş maşallah yaa harika hedefe ne kadar kaldı
Offff eksiye gellll
Hayırlı kandiller canım
Günaydın. Yolculuk nereyeydi
İyi cnm eksi eksidir
Ohhhh yandan süpersinnn
Günaydın cnmm
Olsun çok az bi artı haftaya eksi gelir
SAnırım evet bende yapmıştım ordan biliyorum ilk takıma katılma başlangıç kilon olacak
Arzucum harikasın yine ahh hedef kilom ahh ben daha tartılamadım kucağımda hasan durmuyo zor yazıuorum
Gercekten olalla :))@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
Bende köydeyim sabah mesai aksam köyEşimin ailesinin yanina gidiyoruz canim köye
Cok cok gecmis olsun canimmerhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
oh oh masaAllah :))Gecen hafta 60'9
Bu hafta 59'6
Fark 1300grm
Hesaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?