Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sükür canim iyi olmana sevindim. Azim zafere giden yolda en cok ihtiyacin olan sey, azimli olduktan sonra kimse önünde duramaz, kilolar bile :) Insallah kurtulursun bütün fazlaliklarindan.
Bende de sükür her sey yolunda.
Allah razi olsun, Rabbim isteyen herkese kendi dört duvarini nasip etsin ♥
Ben bildirim yapıyor muyum acaba ???
Yapabilirsin canim, baslangic olmus olur :)

Günaydınlar.
Amin canım 3 gün kaldı Allah kabul etsin herkesin orucunu inşallah.
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
Gününüz aydin olsun kizlar ♥

Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...

Amin canım seninde inşallah
Yoğun bir gün atlatırsın çabucak inşallah
Elbette yap canım

Hayirli yolculuklar ablacim, bayrami orada gecireceksiniz sanirim?
Allah razi olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tadilat cok degil aslinda ama yinede banyo, mutfak derken aradan zaman gecer.
Ebrus kolay gelsin yorma kendini aman ha kuzum iyi bak bebisine de kendin3 de. Gule gule guzel gunlerde oturun evinizde

Merhaba ben Şenay 30 yaşındayım. 6 yaş ve 4 aylık 2 oğlum var. Tekrar hoşgeldin. Hepimiz dönem dönem verip alıyoruz yeniden karar almana sevindim sağlıklı ve hızlı kilo vermeler diliyorummm

Çok Çok sağlıklı...

@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
Wuuuu harikasınnnn

Sporda var ohh miss

Menum kizlar
Sabah
2 yumurta omlet
Filitre kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Bulgur pilavi
Barbunya
Yogurt
Spor
Yarim saate yakin kurbagalama kulaclama yuzmemsi biseyler dalga vardi o kadar oldu
Su
4 lt fazlasi var eksigi yok
Öğle kaçmış sporda süper su da güzel gerçi çok su içmek iyi değil diyorlar vucudun iyon dengesi bozuluyormuş kadınlar 2 litre içmeliymiş ama ben de bazen 4 içiyorum

Süprsin canım

Oy canım ya Rabbim başla dert vermesin ama sinir bozucu şeyler tabikide.... Olsun senin canın sağ olsunn.
Ama kızına çok üzüldüm canım ya nasıl oldu kaç yaşındaydı ah canım çok geçmiş olsun bir sadaka ver canım

Süpersin cnm o kadar işe iyi dayanıyorsun maşallah

Gnydın canlar hayırlı kandiller
Saol Fatoş sanada hayırlı kandiller

Gecen hafta 60'9
Bu hafta 59'6
Fark 1300grm
Hesaplarsanız sevinirim
Ya süpersin Fatoş maşallah yaa harika hedefe ne kadar kaldı

Günaydın
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Fark 1300
Offff eksiye gellll

Gününüz aydin olsun kizlar ♥

Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...

Hayırlı kandiller canım

Kizlar gunaydin. Birazdan cikacagiz . Esya hazirliyorum.
Günaydın. Yolculuk nereyeydi
Haftalık bildirim
Geçen hafta :63.4
Bu hafta:63.2
Fark:0.2
Yüzde:0.32
İyi cnm eksi eksidir

Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1 kg
Oran: 1.29

Sevinemedim bile yaa kötü bir haftaydı..
Ohhhh yandan süpersinnn

Günaydın cnmm

Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54
Fark:+0.1
Bu hafta artıdayım.
Olsun çok az bi artı haftaya eksi gelir
SAnırım evet bende yapmıştım ordan biliyorum ilk takıma katılma başlangıç kilon olacak
Gecen hafta 50.1
Pazartesi 49.8
Cuma 49.6
Fark -500
Arzucum harikasın yine ahh hedef kilom ahh ben daha tartılamadım kucağımda hasan durmuyo zor yazıuorum

huhuuu napıosnz?

anam cok gecıktım ya işlerden basımı kaldıramıorm bayram oncesı ızne ayrılamdan yogunlastı ve maas hesaplama derken halada bıtmedı ısler kg mu yazımda gıdım he bıde bugun bıraz erkenc cıkıcam ısgorusmem var dua edın bana

gecen hafta 65,1
bu hafta 64,8
fark 0,3 cok verememsm ama bu bıle motive edıo beni,

selam hg senay ın dedgı gbı dönem dönem hepimiz alıyoruz hiç sıkıntı değil...

Allah razi olsun cok sagol ablacim ♥ dikkat ederim
Kiz azicik köy havasi göndersene bize :)
Aman canim koy baharda kista guzel yaz mevsimi en kotu mevsim burda zira ova köyü asiri sicak soke ovasi malum. Sen bize munih havasi gonder orasi serindir burdan :))) bir hafta nasil gececek derdi sardi beni sicaktan geceleri yatilmiyor klima da yok burada. Artik cocuklara doldurdugum havuza ben de otururum arada:))

Su kon
konusu kisiye gore degisiyormus ihtiyac duydugun kadar icersen sorun olmazmis canan karataya gore:) benim yazin 4 ten 5 ten asagi dusmuyor. Ogle ogunu ben yemiyorum zaten normalde erken kahvalti yaptiysam yogurt yiyorum bazen bazen kahve iciyorum. Ama incirler olana kadar gider bu :))) incirler olsugu anda benim diyet yalana döner o yuzden bu iki hafta icinde mezun olmaliyim:)))

Eşimin ailesinin yanina gidiyoruz canim köye

Cok cok gecmis olsun canim
kizina acil sifalar nasil simdi??
Allah yardimcin olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…