Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim bitanem:)
Evet kuzum önce düdüklüde haşladım:)Çok lezzetli olur.Ah kuzum yakın olsaydık ben sana verirdim.

Menüm
Sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
Patatesli yumurta karışık salata
2 dilim ekmek
Sade kahve
Biraz çokokrem
4 adet yeşil zeytin
Ara
1 adet şeftali
Öğle
1 dilim katmer
Ekmek yok
Şekersiz çay
1 kk peynir
Ara
3 adet ceviz
Akşam
Keşkek
Ekmek yok
Ayran
Su 2.5 litre
Adım5000
20 yan mekik
30 mekik
50 ayakta mekik
15 squat
Dahlia_

Kaptanım bence haftada 3-4 gün egzersiz olsun..
Haftasonu olmasın, çünkü haftasonu yoğun oluyoruz çoğu zaman..
Pazartesi, salı, çarşamba için egzersiz paylaşalım, perşembe dinlenme günümüz, istek üzerine cuma da ola bilir..

Suyu 3 litre ve üzeri içmeye çalış canım, bir de 1 fincan da olsa yeşilçay iç hergün..

İlk bikaç gün zor ama sonrası gelir canım.

Menümü yazayım
Sabah Öğlen olmuştu 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates salatalık 2 çatal bal kaymak çay

Akşam 3 yaprak sarma domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği çay

Ara 1 avuç çerez

Su 2.5 lt
Spor 90 dk spor salonu

Sadece şehir ve hastane değişti canım vede farklı bir servisteyim
Gogocum nerdesin simdi :)

Vallahi bildigin taş taşıdım :))

Ben menunu cok begendim benim diyetistyen alkol de yazmisti bana ama olcusunu hatirlamiyorum hic

Gogocum az yemissin sanki ama spor ve su mukemmel
Arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
Ben iyi degilim e-brulim sana bahsetmistim ya her yerim agriyor diye iltihapli romatizma cikti bende. Sporu gectim yurumek bile cok zor...
Hosgeldin :) gecmis olsun bu arada benim de bel düzlesmem var agri hemen ayaklarima vuruyor

Ben menunu cok begendim benim diyetistyen alkol de yazmisti bana ama olcusunu hatirlamiyorum hic

Gogocum az yemissin sanki ama spor ve su mukemmel

Hosgeldin :) gecmis olsun bu arada benim de bel düzlesmem var agri hemen ayaklarima vuruyor
Tesekkur ederim sana da gecmis olsun :)

Günaydın çıtır kızlar :)

Özgem bitanesin sen
Dahlia_ kuzum hayırlı olsun yeni görevin

Arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
Ben iyi degilim e-brulim sana bahsetmistim ya her yerim agriyor diye iltihapli romatizma cikti bende. Sporu gectim yurumek bile cok zor...
Canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun. Tedavisi yok mu peki rahatsızlığının? Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…