Teşekkür ederim bitanem:)ablacim az olsun oz olsun ne guzel eksidesin, cok cok iyi gidiyorsun :)
canim ortopedik ayakkabilar tercih et mutlaka, aksamlari ilik ve tuzlu suda dinlendir ayaklarini.
bayram bitti ya toparlanirsin guzelce:)
bende iyiyim bir tanem coluk cocuk, es, ev kosturmaca devam :))
Hay Allah neyse bir dahaki sefere ablacim..
Nobetinde iyi geciyormus cok sevindim:)
ablacim bence 11gune tekrar basla ve bitir sonra 3. programi iste.
fazla spordan zarar gelmez :)
evet canim heralde aklimi kacirmis olmaliyim Akin bizi okadar zorladi ki nasil 2. bebise cesaret ettik aklim almiyor:)
Allah'in isi iste gulum, acilar, zorluklar unutuluyor :)
peki once hasladin mi bir tanem :)
amanin lokma tatlisi mi yedin ablam :)
sporlar enfes:)
tamam kuzum sen su tarti isini cozup haber et bana :)
cok cok guzel tatlimm :)
ohh masallah canimin ici guzel gecmis gununuz cok sevindim:)
Allah her daim agiz tadi versin insallah..
Hayırlı olsun kaptanımCanım benim rica ederim.. Burada olduğum sürece elimden geldiğince seve-seve yardım ederim..
Asıl ben size teşekkür ederim, cansınızz
Çok hakkısın kuzum:) Yarışmalara devam edelim@Yawrukush cnm takım motive olsun artık canlar yarısma düzenleyelim yada bol motive olacağımız bir şey ramazanlık ve bayram bitti artık
Canlarim selamlar,
Nasil geciyor haftasonunuz, kahvalti masasindan yaziyorum:)
Oglan doydu kuvete girdi, esim doydu tel gorusmeleri yapiyor, bende firsat bu firsat takima damladim:)
Pazartesi gunune supriz bir yarisma planliyorum bireysel bir takimla.
Menu - spor tablolarimiz da baslayacak pazartesi gunu.
Sabah tartilmayi da unutmayin pazartesi guzeller.
Bayramda odullerimizi yedik haftasonu ve tum hafta kacamaksiz gecsin.
Egzersizlerle ilgilide fikirlerinizi bekliyorum, gunluk ya da haftalik egzersiz paylasalim mi?
Yoksa herkes kendi egzersiz programina devam edip, haftada birkac gun yarisma mi yapalim?
@abesle_istigal , @Harpy , @LunaDaisies , @mrym77 ozlettiniz canlar :)
Bi de bugün 9 saat tarlada tütün kırdım.Mrnüye yazmayı unutmuşum bol ter atıyorum ama heralde yorgunluk bende ödem yapıyo elim ayağım şiş oluyo kilo olarak değil de çok çalıştığımdan olsa gerek.
İlk bikaç gün zor ama sonrası gelir canım.Canım benim rica ederim.. Burada olduğum sürece elimden geldiğince seve-seve yardım ederim..
Asıl ben size teşekkür ederim, cansınızz
Tamam ablacım başlayalım.. Başka şey değil de şeker krizim tuttuğunda hurmayla atlatırım diye düşündüm o yüzden sordum :) normalde dayanırım da reglim başladı biraz zor olucak gibi :)
İlk bikaç gün zor ama sonrası gelir canım.
Gogocum nerdesin simdi :)Sadece şehir ve hastane değişti canım vede farklı bir servisteyim
aa hamur kizartmasi gibi yani guzel olur tahminim :)
nasil gecti tarla isleri kuzum neler yaptin?
menu spor super olmus :)
gider o kilolar canim :)
canim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiden itibaren bekliyoruzzzz :)
canim ayak parmagi kirik, Akinla oynarken falan ters hareket yapiyorlar, umarim sag salim duzelir :)
kuzucuk nasil oldu?
afiyet olsun canim, egzersizini simdi paylasiyorum Nenam:)
ablacim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiye bomba gibi baslayacagiz insallah :)
cubuk kraker olmasaymis iyiymis ablam :)
Ben menunu cok begendim benim diyetistyen alkol de yazmisti bana ama olcusunu hatirlamiyorum hicgunaydnlar
dunkı menüşüm
sabah
tost ceyrek ekmek 2 dilime takabbul edıo
çay
öğlen
1 biber dolması
1 kasık yogurt
3 kasıklık corbiş
ara
kavun 4-5 dılım yemıs olablrm
aksam
ızgara tavuk
salata
bide
3 yudum viski içtim kacamak sayarnsn kaptanım canım cekmıstıde
Gogocum az yemissin sanki ama spor ve su mukemmelMenümü yazayım
Sabah Öğlen olmuştu 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates salatalık 2 çatal bal kaymak çay
Akşam 3 yaprak sarma domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği çay
Ara 1 avuç çerez
Su 2.5 lt
Spor 90 dk spor salonu
Hosgeldin :) gecmis olsun bu arada benim de bel düzlesmem var agri hemen ayaklarima vuruyorArkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
Ben iyi degilim e-brulim sana bahsetmistim ya her yerim agriyor diye iltihapli romatizma cikti bende. Sporu gectim yurumek bile cok zor...
Tesekkur ederim sana da gecmis olsun :)Ben menunu cok begendim benim diyetistyen alkol de yazmisti bana ama olcusunu hatirlamiyorum hic
Gogocum az yemissin sanki ama spor ve su mukemmel
Hosgeldin :) gecmis olsun bu arada benim de bel düzlesmem var agri hemen ayaklarima vuruyor
Özgem bitanesin senGUZEL BIR HABER
Canlarim uzun zamandir takimimiza gelmeyen ve eskiden kaptan yardimcisi olan @Asyaca arkadasimizin yerine, uzun zamandir takimimizin cok yukunu ceken, sagolsun hicbir yardimdan kacinmayanDahlia_ arkadasimiz kaptan yardimcimiz olmustur.
Kendisine tum destekleri icin tesekkur ediyoruz.
Ayni zamanda her daim takimimiz icin vakit ayiran, listelerimizi hazirlayan, takimla ilgili konularda tam destek olanE-brulim ,@Mavibocuk ve gogo2405 Gonca ablamiza da hepimizin adina cook tesekkur ediyorum.
Ve her hafta canla basla mucadele veren, kilo vermek icin elinden gelen her seyi yapan, nota vs ceza aldigimizda tum takim tek yurek halinde hareket eden siz 4. takimin citirlari bu takim sizin sayenizde var.Sizin sayenizde dereceler aliyoruz, tesekkurlerin en buyugu sizlere, cansiniz...
Ama birde biri var ki bende yeri hep ayri, takima emegi asla unutulamaz, her hafta 4. takimi dereceyle temsil etmis ve sayesinde kilo verip benim bile mezun olmami saglayan @D3S1R3 canim iyiki varsin, tum takim adina sana sonsuz tesekkurler
Canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun. Tedavisi yok mu peki rahatsızlığının? Allah şifa versinArkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
Ben iyi degilim e-brulim sana bahsetmistim ya her yerim agriyor diye iltihapli romatizma cikti bende. Sporu gectim yurumek bile cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?