Hoşgeldin hemşom geçmiş olsun zor bi hastalık Allah kolaylık versin.Arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
Ben iyi degilim e-brulim sana bahsetmistim ya her yerim agriyor diye iltihapli romatizma cikti bende. Sporu gectim yurumek bile cok zor...
Eskişehir deyim canımGogocum nerdesin simdi :)
Vallahi bildigin taş taşıdım :))
Bak yaa hem yemiş hem gülüyoo 500 jj gözleme kumpir ve güldüğün içinKahvalti
1paket eti form
Ara
yarım gözleme
Oglen
2 parca tavuk
5kasik bugur
2 kasik yogurt
Aksam
Karisik kumpir
Yarim saat yuzme
2litre civari su
Yok mu benim gozlemeye kumpire ceza :))
Hos buldum :) tesekkuur ederim amin. Tedaviyi bilmiyorum cunku uzun senelerdir bu hastaligi yasayanlar var ve herkes bunun omur boyu suren bir hastalik oldugunu soyluyor. Karbonatli suyla 3 ayda iyilesen iki kisi duydum ama bilemiyorum bakalim ben de iciyorum karbonatli su.Günaydın çıtır kızlar :)
Özgem bitanesin sen
Dahlia_ kuzum hayırlı olsun yeni görevin
Canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun. Tedavisi yok mu peki rahatsızlığının? Allah şifa versin
Tesekkur ederim hos buldum :) evet cok zormus gercekten...Günaydınlar
Hoşgeldin hemşom geçmiş olsun zor bi hastalık Allah kolaylık versin.
Eskişehir deyim canım
Bak yaa hem yemiş hem gülüyoo 500 jj gözleme kumpir ve güldüğün için
Arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
Ben iyi degilim e-brulim sana bahsetmistim ya her yerim agriyor diye iltihapli romatizma cikti bende. Sporu gectim yurumek bile cok zor...
Günaydın çıtır kızlar :)
Özgem bitanesin sen
Dahlia_ kuzum hayırlı olsun yeni görevin
Canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun. Tedavisi yok mu peki rahatsızlığının? Allah şifa versin
Cok tesekkur ederim:) amin insallahKeyifli Pazarlar Canlar :)
Hoşgeldin canım.. Çok geçmiş olsun, Alah şifa versin..
Teşekkür ederim canım :)
Sorcam sorcam unutuyorum bu jj nedir yahuGünaydınlar
Hoşgeldin hemşom geçmiş olsun zor bi hastalık Allah kolaylık versin.
Eskişehir deyim canım
Bak yaa hem yemiş hem gülüyoo 500 jj gözleme kumpir ve güldüğün için
bencede yarismalar guzel oluyor ablacim :)Tamam başlayalım canım şekerli hiç bişey yemiycez meyve kuru meyve hurma falan az miktarda tükwticez ve mümkün olduğunca sabah tüketelim. Ben nete bakınayım biraz daha.
Yarışmalar iyi olur bence. Herkesin spor düzeni var gibi zaten ek olarak hoplayıp zıplayıp yarışmak iyi olur.
Canımsın bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 4 . Takım olmasa bu kadar kilo veremezdim
asyacadan haber alamiyoruz Demetim, kendisinin saglik sorunlari vardi takima ne zaman donecegim belli olmaz demisti..
tamam canim bende deneyeyim bu yemegi :)Teşekkür ederim bitanem:)
Evet kuzum önce düdüklüde haşladım:)Çok lezzetli olur.Ah kuzum yakın olsaydık ben sana verirdim.
afiyet olsun canim :)Menüm
Sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
Patatesli yumurta karışık salata
2 dilim ekmek
Sade kahve
Biraz çokokrem
4 adet yeşil zeytin
Ara
1 adet şeftali
Öğle
1 dilim katmer
Ekmek yok
Şekersiz çay
1 kk peynir
Ara
3 adet ceviz
Akşam
Keşkek
Ekmek yok
Ayran
Su 2.5 litre
Adım5000
20 yan mekik
30 mekik
50 ayakta mekik
15 squat
Dahlia_
9 saat mi oyy cok yorulmussun canim :)Bi de bugün 9 saat tarlada tütün kırdım.Mrnüye yazmayı unutmuşum bol ter atıyorum ama heralde yorgunluk bende ödem yapıyo elim ayağım şiş oluyo kilo olarak değil de çok çalıştığımdan olsa gerek.
canim sanki yarismalar daha tesvik edici oluyor.Kaptanım bence haftada 3-4 gün egzersiz olsun..
Haftasonu olmasın, çünkü haftasonu yoğun oluyoruz çoğu zaman..
Pazartesi, salı, çarşamba için egzersiz paylaşalım, perşembe dinlenme günümüz, istek üzerine cuma da ola bilir..
cok cok az yemissin ablam:)Menümü yazayım
Sabah Öğlen olmuştu 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates salatalık 2 çatal bal kaymak çay
Akşam 3 yaprak sarma domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği çay
Ara 1 avuç çerez
Su 2.5 lt
Spor 90 dk spor salonu
cok cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz..Arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz nasil gidiyor spor diyet :)
ceza var canim 200 adet oldugun yerde ziplama egzersizi cezan :)Kahvalti
1paket eti form
Ara
yarım gözleme
Oglen
2 parca tavuk
5kasik bugur
2 kasik yogurt
Aksam
Karisik kumpir
Yarim saat yuzme
2litre civari su
Yok mu benim gozlemeye kumpire ceza :))
jj jumping jack egzersizi canim, yani bu..Sorcam sorcam unutuyorum bu jj nedir yahu
Jamping Jack özge paylaşmış videosunu canımSorcam sorcam unutuyorum bu jj nedir yahu
gecmis olsun ablacim insallah yarin hallolur, bizi habersiz birakma, optum :)Kızlar benim tlf cortladı ölmüş olabilir yarın servise goturcem inşallah düzelir. Eşimin tlf dan girdim haber vereyim diye. Eski tlf kullanıcam bikaç gün sanırım.
TamamdırJamping Jack özge paylaşmış videosunu canım
Gecmıs olsun kuzucumKızlar benim tlf cortladı ölmüş olabilir yarın servise goturcem inşallah düzelir. Eşimin tlf dan girdim haber vereyim diye. Eski tlf kullanıcam bikaç gün sanırım.
Canımsın kuzumtamam canim bende deneyeyim bu yemegi :)
sen yapip ikram etmis kadar oldun:)
Evet kuzum sabah 5 de iş başı öğlen 2 de bitiyo9 saat mi oyy cok yorulmussun canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?