Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kimse sormuyor bu Arzu nerde? ne yapiyor? acaba ceyizinin icnde kayipmi oldu? kurtlarmi yedi ? nasil diye kusdum iste

Hoşgeldinn :)) Takımca dağıldık zaten, bayram diye pek merak etmiyoruz sanırım
Çeyiz topiği açarsan seve-seve aldıklarına baka bilirim

kızlar diğer takımın kaptanı da izin verirse ben tekrar takımıma dönüyorum , burayı çok özledimyawrukuşta izin verdi bu arada :)

Ne oldu dayanamadın, yapamadın dimi biz olmadann
Hoşgeldinnn, baştan dedik gitme diyee

Herkese günaydınnnn
Umarım herkes iyidir bu Ramazan bayramı hiiiççç yaramadı bana. Bende ne kdar kalabalık arasında olursam yiyorum ne kdar tek kalırsam dengeli besleniyorum. Nasıl öğreneceğim ben nefsime hakim olmayı. Sonuçta ömrüm boyunca bu takımda olmayacağım yada ömrüm boyunca tek olmayacağım... Bir öğrenemedim yıllardır.... Offf offf

Kimse sormuyor bu Arzu nerde? ne yapiyor? acaba ceyizinin icnde kayipmi oldu? kurtlarmi yedi ? nasil diye kusdum iste
Canımm valla bende buralara nadir geldimmm dün yatılı misafirim gittş bir kaç gün bende birileri vardı vs vs
Nasıl gidiyor ceyiz kaç kgsın iyice erimişsindir sen :)

Günaydııııııııın herkesin geçmiş bayramını kutluyorum :) 9 gün maraş bana hiç ama hiç yaramadı +birkaç kiloyla döndüm bu sabah henüz tartılmadım ama bu hafta sporuma diyetime hiç olmadığı kadar dikkat edeceğim. Umarım geçtiğimiz hafta metabolizmam iyice hızlanmıştır yoksa aldığım kiloları nasıl vereceğim.

Bu hafta kaçamak yaparsam hepinize full dayak yetkisi veriyorum..

Selam kaptişim ben de sizi özledim. Yoğun yorucu ve bollll kaçamaklı bir haftaydı.. neler yediğimi yazmak istemiyorum ama bu kadar karbonhidrat based beslenen bir kültür olamaz.. tabi ben de bayılırım yedim de yedim.. bu hafta artı çıkarsam çok pişman olacağımı bildiğim halde
Birazdan tartılıp net bilfirimimi yapacağım.
Sporla ilgili ben rutine ek bir yarışmayı tercih ediyorum. Hem çekişmeli zevkli oluyor hem de her gün vücudun bir bölümünü iyice çalıştırmk hoşuma gidiyor.

Günaydin kizlar keyifler nasil?

Allah sifa versin canim, insallah düzelirsin.

huhu babyler napıosnuz?

bugun canım sıkkın malesef ama sızınle takılım azcık moral olur malesef bosna srebrenıca katlıamınn yıl donumu cok vatandasımızı kaybettık bu soykırımda o sebepten ıcım sıkkın ama sızınle olım bugun moral olun bana

c.tesi menüm
sabah
tost

öğlen
2 kadınbudu köfte
salata
ayran

aksam kahvaltı
4-5 cest peynrden azar azar yedım
domates
salatalık
1 haslanmıs patates

su2 lt
spor yarım saat yuruyus

pazar
kahvaltı
domates
salatalık
yarım dılımden daha az trabzon ekmegı o cok buyuk oluo blıosnz ve kalın

su 3 lt olmstr
spor
1 saat yuruyus

öğlen
arkadsmladısardaydm
karıdesli kalaamrlı noodle yedim

aksam 4 y.k z.yaglı taze fasulye
salata
1 bardak ayran

şimdi gecmişe gdiorum

Kızlar 2 kilo artı çıktım ama şöyle bi durum var acaipp wc problemim var şişlik var yüzümde ellerimde. Yeşil çay içicem yoğurt falan cumaya kadar düzene girecek vucudum. Bu akşam spora gidicem . Çarşamba sporda 1.ayım ölçüm alıncak yağ oranım falan bakalım ne durumdayım

Canım çok haklısın bende çok üzgünüm unutmadık unutmicaz unutturmicaz yaşanılan katliamları hepsi şehit oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…