Tamam kuzum :)Suyu 3 litre ve üzeri içmeye çalış canım, bir de 1 fincan da olsa yeşilçay iç hergün..
Kimse sormuyor bu Arzu nerde? ne yapiyor? acaba ceyizinin icnde kayipmi oldu? kurtlarmi yedi ? nasil diye kusdum iste
kızlar diğer takımın kaptanı da izin verirse ben tekrar takımıma dönüyorum , burayı çok özledimyawrukuşta izin verdi bu arada :)
aynen öyle :)Hoşgeldinn :)) Takımca dağıldık zaten, bayram diye pek merak etmiyoruz sanırım
Çeyiz topiği açarsan seve-seve aldıklarına baka bilirim
Ne oldu dayanamadın, yapamadın dimi biz olmadann
Hoşgeldinnn, baştan dedik gitme diyee
Canımm valla bende buralara nadir geldimmm dün yatılı misafirim gittş bir kaç gün bende birileri vardı vs vsKimse sormuyor bu Arzu nerde? ne yapiyor? acaba ceyizinin icnde kayipmi oldu? kurtlarmi yedi ? nasil diye kusdum iste
Canlarim selamlar,
Nasil geciyor haftasonunuz, kahvalti masasindan yaziyorum:)
Oglan doydu kuvete girdi, esim doydu tel gorusmeleri yapiyor, bende firsat bu firsat takima damladim:)
Pazartesi gunune supriz bir yarisma planliyorum bireysel bir takimla.
Menu - spor tablolarimiz da baslayacak pazartesi gunu.
Sabah tartilmayi da unutmayin pazartesi guzeller.
Bayramda odullerimizi yedik haftasonu ve tum hafta kacamaksiz gecsin.
Egzersizlerle ilgilide fikirlerinizi bekliyorum, gunluk ya da haftalik egzersiz paylasalim mi?
Yoksa herkes kendi egzersiz programina devam edip, haftada birkac gun yarisma mi yapalim?
@abesle_istigal ,Harpy , LunaDaisies , mrym77 ozlettiniz canlar :)
Allah sifa versin canim, insallah düzelirsin.Hos buldum :) tesekkuur ederim amin. Tedaviyi bilmiyorum cunku uzun senelerdir bu hastaligi yasayanlar var ve herkes bunun omur boyu suren bir hastalik oldugunu soyluyor. Karbonatli suyla 3 ayda iyilesen iki kisi duydum ama bilemiyorum bakalim ben de iciyorum karbonatli su.
Canım çok haklısın bende çok üzgünüm unutmadık unutmicaz unutturmicaz yaşanılan katliamları hepsi şehit oldu ...huhu babyler napıosnuz?
bugun canım sıkkın malesef ama sızınle takılım azcık moral olur malesef bosna srebrenıca katlıamınn yıl donumu cok vatandasımızı kaybettık bu soykırımda o sebepten ıcım sıkkın ama sızınle olım bugun moral olun bana
c.tesi menüm
sabah
tost
öğlen
2 kadınbudu köfte
salata
ayran
aksam kahvaltı
4-5 cest peynrden azar azar yedım
domates
salatalık
1 haslanmıs patates
su2 lt
spor yarım saat yuruyus
pazar
kahvaltı
domates
salatalık
yarım dılımden daha az trabzon ekmegı o cok buyuk oluo blıosnz ve kalın
su 3 lt olmstr
spor
1 saat yuruyus
öğlen
arkadsmladısardaydm
karıdesli kalaamrlı noodle yedim
aksam 4 y.k z.yaglı taze fasulye
salata
1 bardak ayran
şimdi gecmişe gdiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?