maydanoz suyu iç ödemi atıyor :) tadıda bir harikaGünaydın :)
Bildirim yapmaya korkuyorum
Cuma - 54.5
Pazartesi - 55
Regl yeni başladı, cumaya kadar iner inşaAllah..
maydanoz suyu iç ödemi atıyor :) tadıda bir harika
Günaydın kızlar, hepiniz geçmiş bayramı mübarek olsun
Yawrukush canım kaptanım ben takıma geri dönmek istiyorum, daha öncede söylemiştim zaten, yoksa ben aldım başımı gidiyorum yine:) Katılım formuna gerek varsa haber edersin canım , yeni arkadaşlar için tanıtayım kendimi:))
31 yaşında 7 ve 4 yaşında 2 çocuk annesiyim, takımımla beraber 60'a kadar düştüm ama sonrası ve ramazan derken yeniden kilo almaya başladım. Hedef 57
Sabah tartılacaktım ama işe geç kalıyordum üstümü giyip fırladım evden vaktim olmadı ,yarın sabah kilo bildiriminde bulunurum inşallah
Şimdilik bukadar zamanla tanışıp kaynaşırız umarım :))
Cicegim hosgeldin :)Günaydın kızlar, hepiniz geçmiş bayramı mübarek olsun
Yawrukush canım kaptanım ben takıma geri dönmek istiyorum, daha öncede söylemiştim zaten, yoksa ben aldım başımı gidiyorum yine:) Katılım formuna gerek varsa haber edersin canım , yeni arkadaşlar için tanıtayım kendimi:))
31 yaşında 7 ve 4 yaşında 2 çocuk annesiyim, takımımla beraber 60'a kadar düştüm ama sonrası ve ramazan derken yeniden kilo almaya başladım. Hedef 57
Sabah tartılacaktım ama işe geç kalıyordum üstümü giyip fırladım evden vaktim olmadı ,yarın sabah kilo bildiriminde bulunurum inşallah
Şimdilik bukadar zamanla tanışıp kaynaşırız umarım :))
Benim kilo vermem durdu cnmGunaydinlar Çok zor şartlar da giriş yaptım.
Cuma kilom 66.7
Bugünkü kilo 65.9
eski tlf kullanıyorum cvp yazılmıyo tv den bBağlandım Akşam eşimin tlfdan gelirim yine
İyiyim gülüm çok şükür ramazanda izinliydim işe adapte olmaya çalışıyorum:) Sen nasılsın nasıl gidiyor?Hoşgeldin canım :)
Nasılsın ?
Hoşbuldum kuzum, 63 olmuşumdur kesinde fazlası yoktur inşallahCicegim hosgeldin :)
Kac kilo oldun ki?
Fatoşumm hayır moral bozup üzülmek yok ssen çook güzel kilolar veriyorsun düğünü düşün gaza gelirsinKilo vermem durdu spor yapasım yok motive olamıyorum ne yapacam bilmiyorum gercekten
Canım hoşgeldin tanışamadık ben merve 23 yaşındayım :)Günaydın canlar
Hoşgeldin tatlımm:) inşallah hemencecik gider:)İyiyim gülüm çok şükür ramazanda izinliydim işe adapte olmaya çalışıyorum:) Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hoşbuldum kuzum, 63 olmuşumdur kesinde fazlası yoktur inşallahSen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikinizde iyisinizdir umarım
Azicik bir fazlaligin var gülüm, geldigi gibi gider o. Sen verirsin :)İyiyim gülüm çok şükür ramazanda izinliydim işe adapte olmaya çalışıyorum:) Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hoşbuldum kuzum, 63 olmuşumdur kesinde fazlası yoktur inşallahSen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikinizde iyisinizdir umarım
Hoşbuldum canım inşallahHoşgeldin tatlımm:) inşallah hemencecik gider:)
zaten berbat anlamında demiştim bende:)Biliyorum da hiç canım istemiyor, zaten midem kötü hiç içemem şimdi :/
Harikayı berbat diye değiştirsek olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?