11 gün kaldı of ya veremiyorum neyse
11 gün var 3,8 grm var dahayarin sabah ac karnina al canim 1 aydan sonra tekrar alirsin ne kadar inceldigini goreceksin :))
ceyiz topigimi?? bir goz atayim burdakilere
sende varmi topik falan? :))
Menunu yarinki tabloyla beraber isleyecegim guzelim, gece 12den sonra menu-spor islemiyorum:)Sabah
3 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 salatalik
2 zeytin
Ara
1 seftali
1 yesil cay
Oglen
1 kase kirmizi mercimek corbasi
1 kase salata
yarim kase yogurt
1 catal makarna
3 adet izgara kofte
Ara
3 cilek
1 yesil cay
Aksam
1 kase yogurt corbasi
1 kase salata
yarim kase yogurt
1 adet haslanma but
Su 3.5 litre
Spor
20.000 Adim
500 Ziplama
500 DK
500 JJ
300 Dumbell
100 Squat
100 Sumo squat
100 Jumping spuat
100 ayakta mekik
100 duvar sinav
100 yarim mekik
Jillian 10 gun level1 bitdi :))
tamam canim sorun degil yarin yarismada derece bekliyoruz :)hmm ziplama tam benlik :))
kaptanim evde kac gundur internet yoktu o yuzden gelemedim 4 gundur internetsizim :))
ablacim stres yapma, stres baslica kilo verememe sebebi, merak etme 11 gunde 1.5 - 2 kiloya yakin vereceksin.11 gün kaldı of ya veremiyorum neyse
Şişkinlik var kuzum ya:)Ablam eve gidince egzersiz paylasayim senin icin :)
Tesekkurler gonca ablam :)
Anladim kuzum kolay gelsin :)
Az yemissin gulum afiyet olsun :)
ceyiz topigimi?? bir goz atayim burdakilere
sende varmi topik falan? :))
baktim bir iksine sen sor neyi ne aldin diye ben yazarim :)) topik benlik diil :))Yok canım :) Belki birgün ben de açarım, yani herşeyimi tamamladığım zaman..
Şimdi pek içimden gelmiyor çeyizle uğraşmak, Allah izin verirse 5-6 ay sonra elim ayağım bir-birine dolanacak bu yüzden :))
Sen açarsan haber ver :) Hoşuma gidiyor o topiklere bakmak, insanların mutluluğunu görmek :)
iyi geceler canim :)))Kızlar iyi geceler :)
Eki Görüntüle 1857217
Tatlım bi kaçtane daha var ama bulamadm :) bulunca gönderirim bu kokulu taşlar modaymış bu yıl:)
Kız sen bana yazneler aldın:))baktim bir iksine sen sor neyi ne aldin diye ben yazarim :)) topik benlik diil :))
ben sus gibi algiladim bunu dogrumu??Eki Görüntüle 1857217
Tatlım bi kaçtane daha var ama bulamadm :) bulunca gönderirim bu kokulu taşlar modaymış bu yıl:)
Kızlar iyi geceler :)
r iki fotograf atarim :))Kız sen bana yazneler aldın:))
fotograflar buyuk diyor internet resimlerini bulup vaktim oldugunda arada atarim canim :))Kız sen bana yazneler aldın:))
Iyi geceler...
cok sekermis bunlar Mervem :)Eki Görüntüle 1857217
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?