Ablam eve gidince egzersiz paylasayim senin icin :)Iyi eğlenceler daha cok spor ver bana CNm acil değişik spor hareket yaptıracak cnm
Tesekkurler gonca ablam :)İnşallah tamir olur.İyi yapmışsın eşler bu günler için tabiki
İyi eğlenceler size kuzum.
Anladim kuzum kolay gelsin :)Sağol kuzum aday öğretmeniz yaa ağustosun 12sine kadar seminerimiz var hafta içi :)
@Ollalla kuzucummmm kaç gündür aklımdasın vallaha benim hatta bu kız nikah şekeri ıvır zıvırı hazırladımı diye düşündüm bugünde ayyy hatta resimatacaktım buraya birlikte beğenelim diye benimkini
@fyzanur kız tekrardan hoşgeldin diyelimm:))))
Dahlia_ bitanem hayırlı olsun :))
Az yemissin gulum afiyet olsun :)
Iste motivasyon bu canim, askerden haber var mi?Gidecek canım başka şansları yok :))
Teşekkür ederim canım :)
Ohhh mis gibi :)Kızlarla eglencedeyim ve ben sadece maden suyu içiyorum
Tamam canım:) Şimdilik yok kuzumhic sorun olmaz canim aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin:)
tatil planlarin var mi?
Sağolasın bitanemafiyet olsun canim, sporda sahane :)
Çok teşekkür ederim kaptanim :)harikla menu , harika spor:)
nasilsin canim gorusmeyeli?
ablacim bu menu ve sporlarla sana hic ceza veremeyecegiz anlasilan :)
masallahin var..
roman oyunu ile dansada bayildim:)
Iste motivasyon bu canim, askerden haber var mi?
Ohhh mis gibi :)
Neredesiniz kızlar tlf ele geçirdim sohbet edelim biraz vatsapimda yok zaten. Spordan geldim duş aldım çay içiyorum.
Çikolata yemesen iyiymiş gülüm ben yapıyorum 2. Gün bitti iyi gidiyor inşallah.Afiyet olsun ablacım :)
Sen şeker orucuna başladın mı ?
ben yapamadım, dün hurma yedim reglden midem kötü diye pek birşey yediğim yok hurmayla ayakta duruyordum
Bugün de azıcık çikolata yedim
Daha yaz uzun guzelim :)Tamam canım:) Şimdilik yok kuzum
Tatil sonrasi ise donusler hep aci verir canim , umarim cabuk alisirsin:)Çok teşekkür ederim kaptanim :)
Gayet iyiyim bugün 9 gün tatilden sonra ilk mesai biraz ağır geldi sadece pertim çıktı diyebilirim ama eve gelince tembellik yapmadım aldım eşimi de doğru yürüyüş parkuruna 1 saat yürümüşüz harika geldi ikimize de
Sen nasılsın oglusla bebiş nasıl
Nasilsin ablacim, calistin mi bugun, spor salonuna gidiyor musun?Neredesiniz kızlar tlf ele geçirdim sohbet edelim biraz vatsapimda yok zaten. Spordan geldim duş aldım çay içiyorum.
Cok cok guzel tatlim :)Menüm
Sabah
biraz yufka ekmek
domates salatalık biber
sahanda yumurta
biraz çokokrem
4 adet zeytin
şekersiz çay
Ara
6 adet fıstık
Öğlen yok
Ara
1 adet armut
Akşam
bamya yemeği
yoğurt
ekmek yok
cacık
Su 3.5 litre
Adım 5600
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
Insallah bu komutanda cabuk degisir kuzum, sIkma canini..Öyle canım, önce kendimi inandırıyorum :) Spor da yapamadım kaç gündür yarın ağrısız gün olur inşaAllah ben de yürüyüp, zıplarım :)
Yok canım maalesef.. Biraz da onun stresi var işte.. Komutan değişti çok katı, aksi biri galiba, nefes aldırmıyor.. Telefon yasak da işte komutan iyi olunca ara sıra haberleşmeye fırsat oluyor, hele bir tanesi vardı kendi telefonunu veriyordu konuş diye :))
Çok sık değişiyor komutanları, bu seferki de çabuk değişir inşaAllah, kaç gündür meraktan ne yapacağımızı şaşırdık..
Harikasin ablam :)Menulerimide yazayım.
Dün sabah 2 dilim çavdar ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen 1 avuç fıstık salata 1 elma
Akşam 1 tabak mercimek yemeği az börülce salatası az fırında kabak
Su 2.5 lt
Spor jillan 6.gün 200 jj
Bugün kahvaltı 1 2 de
Omlet 2 dilim çavdar ekmek kaymak tereyağı
Ara 1 elma
Sade kahve
Akşam 1 tabak mercimek yemeği az fırında kabak salata yoğurt
Sade kahve 3 kuru kayısı
Su 3 lt
Spor 8000 adım ve spor salonu 200 jj
canim bayramda herkes ortadan kayboldu o yuzden dedik sende bayram telasesindesin heralde diye:)
Nasilsin canim ,nasil gidiyor hazirliklar??
cok iyi yapmissin canim, cok da yorma kendini.
sen eski uyelerdensin heralde ben geldigimde takimda yoktun :)
afiyet olsun canim, sporda sahane :)
hic sorun olmaz canim aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin:)
tatil planlarin var mi?
cok guzel ablam :)
kolay gelsin Mervem, ne senineri kuzum?
canim bayramda herkes yedirmeye calisiyor misafirlerini cok normal, birde sen emziriyorsun diyede ustelemislerdir.
ben hep ne kadar zor kilo veriyorum, spor yaparken canim cikiyor, bu hamur islerinin, ya da sagliksiz yiyeceklerin beni daha cok zora sokmasina izin vermeyecegim diye sartlandiriyordum kendimi.
herkes de biliyordu saglikli beslendigimi, bir sure sonra ustelemiyorlar..
canim cok ozledik gercekten , ah bayram ahh yakti tum takimimizi:)
bu cuma neler olacak dusunmek istemiyorum:)
bende yarismaya niyetlenmistim cnaim, rekabet zevkli oluyor :)
ee nereleri gezdiniz:)
HgdinNeredesiniz kızlar tlf ele geçirdim sohbet edelim biraz vatsapimda yok zaten. Spordan geldim duş aldım çay içiyorum.
Canlarim takimimiz toplanmis ne sevindim ne sevindim
Sizlere guzel haberlerim var
2. takima cuma gunu icin bireysel yarisma teklif ettim cevap bekliyorum.
Bireysel yarisimiz bu hafta olacak kuzular
Cok guzel artilarla donmussunuz yarin icin de bir ZIPLAMA yarismasi yapalim
Yarin sabah uyandiginiz andan aksam saat 22ye kadar gun icinde oldugunuz yerde ziplayacaksiniz.Ve kac adet zipladiginizi saat 22de beni veDahlia_ kaptanimizi etiketleyerek yaziniz litfeen
@fyzanur takimina tekrar hosgeldin canim
Bir haber daha bugunden itibaren menu spor tablolarimiz ve cezalar basliyor, lutfen herkessss menusunu sporunu yazsin.Yoksa durduk yere ceza almayiniz canlarim
Eee ne var ne yok kizlar, nasil gecti bayraminiz??
Afiyet olsun ablacım :)
Sen şeker orucuna başladın mı ?
ben yapamadım, dün hurma yedim reglden midem kötü diye pek birşey yediğim yok hurmayla ayakta duruyordum
Bugün de azıcık çikolata yedim
Bugün çalışmadım canım yarın çalışıcam.Daha yaz uzun guzelim :)
Tatil sonrasi ise donusler hep aci verir canim , umarim cabuk alisirsin:)
Cok iyi yapmissiniz canim yuruyus iyi gelmistir kesin :)
Bizde oyun parkindayiz Akinla, az evvel dustu ayagina buz koyduk.
Nasilsin ablacim, calistin mi bugun, spor salonuna gidiyor musun?
Cok cok guzel tatlim :)
Insallah bu komutanda cabuk degisir kuzum, sIkma canini..
Harikasin ablam :)
Şeker orucui yi bişey rafine şeker yemiyoruz en az 15 gün sonra beynimiz şekeri unutmuş oluyorh emre zayıflamaya faydalı bişeyCount me in kaptişim
Şeker orucu ne kız?
hem yaz hem kis okulunuz hayirli olsun canim..Ayy iyi geceler anacığımnasılsımız?
Ben yine kolturmalı bir gün geçirdim oğlanı hem kış hem yaz okuluna yazırdım. Yarın başlıyor ama biraz gergin pek gitmek istemiyor şimdilik. Bakalım nasıl olacak. Boyun ağrım hala geçmedi 2 haftadan fazla oldu ilk fırsatta doktora gideceğim artık leblebi gibi kas gevşetici alır oldum.
Ah canım yaa yaktı ki ne yaktı.. cuma artı çıkarsam ve nota alırsak yüzüne nasıl bakıcam hiç bilmiyorumbi kaç yüz gram verseydim bari..
Her gün pilav türevi yiyorlar bigün etli bi gün tavuklu bir gün dolma bir gün börek eh tek çeşit olunca ben de yiyorum tabi zaten zaafım var. Bir de istanbulda bulamafığım şeyler var dondurma vs gibi onlardan da yemek istedi canım e spor yapacak bir ortam da yoktu.. zaten tüm gün çocuklar yemek bulaşık koştırup durdum. Suyu da içemedim değişik geldiarada ice tea falan içtim o da beni yaktı resmen.. offf çok moralim bozuk..
Gezme konusuna gelince hiç gezmedim desem yeridir.. birkaç bayram ziyarrti dışında evdeydik.. genel olarak eşimin ailesiyle zaman geçirdik güzeldi.. bi sorun yaşamadık umarım onlar da aynı şekilde düşünüyordur..
cok guzel canim hayirli olsun 30 day shredin:)Menüm
Sabah
Omlet
Ara 1 kuru kayısı
3 badem
Öğlen
Tavuk
2 yk makarna
Salata
Ara
2 hurma
Akşam
Balık salata
2 yeşil
Spor; 30 days shred 1
elbette canim sensiz yaris olur mu :)Count me in kaptişim
Şeker orucu ne kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?