Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi eğlenceler daha cok spor ver bana CNm acil değişik spor hareket yaptıracak cnm
Ablam eve gidince egzersiz paylasayim senin icin :)

İnşallah tamir olur.İyi yapmışsın eşler bu günler için tabiki

İyi eğlenceler size kuzum.
Tesekkurler gonca ablam :)

Anladim kuzum kolay gelsin :)

Menüm
Sabah
1 ince dilim karpuz

Öğlen
Omlet
1 İnce karpuz

Akşam
Peynir
Azıcık pide
1 dilim karpuz

Ara
Soda içerim

2.5 litre su
8000 adım
Dahlia_ Yawrukush
Az yemissin gulum afiyet olsun :)

harikla menu , harika spor:)
nasilsin canim gorusmeyeli?

ablacim bu menu ve sporlarla sana hic ceza veremeyecegiz anlasilan :)
masallahin var..
roman oyunu ile dansada bayildim:)
Çok teşekkür ederim kaptanim :)
Gayet iyiyim bugün 9 gün tatilden sonra ilk mesai biraz ağır geldi sadece pertim çıktı diyebilirim ama eve gelince tembellik yapmadım aldım eşimi de doğru yürüyüş parkuruna 1 saat yürümüşüz harika geldi ikimize de
Sen nasılsın oglusla bebiş nasıl

Menüm
Sabah
biraz yufka ekmek
domates salatalık biber
sahanda yumurta
biraz çokokrem
4 adet zeytin
şekersiz çay
Ara
6 adet fıstık
Öğlen yok
Ara
1 adet armut
Akşam
bamya yemeği
yoğurt
ekmek yok
cacık
Su 3.5 litre
Adım 5600
2 fincan yeşil çay
Dahlia_

Iste motivasyon bu canim, askerden haber var mi?

Ohhh mis gibi :)

Öyle canım, önce kendimi inandırıyorum :) Spor da yapamadım kaç gündür yarın ağrısız gün olur inşaAllah ben de yürüyüp, zıplarım :)

Yok canım maalesef.. Biraz da onun stresi var işte.. Komutan değişti çok katı, aksi biri galiba, nefes aldırmıyor.. Telefon yasak da işte komutan iyi olunca ara sıra haberleşmeye fırsat oluyor, hele bir tanesi vardı kendi telefonunu veriyordu konuş diye :))
Çok sık değişiyor komutanları, bu seferki de çabuk değişir inşaAllah, kaç gündür meraktan ne yapacağımızı şaşırdık..

Neredesiniz kızlar tlf ele geçirdim sohbet edelim biraz vatsapimda yok zaten. Spordan geldim duş aldım çay içiyorum.

Afiyet olsun ablacım :)
Sen şeker orucuna başladın mı ?
ben yapamadım, dün hurma yedim reglden midem kötü diye pek birşey yediğim yok hurmayla ayakta duruyordum

Bugün de azıcık çikolata yedim

Menulerimide yazayım.
Dün sabah 2 dilim çavdar ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık biber

Öğlen 1 avuç fıstık salata 1 elma

Akşam 1 tabak mercimek yemeği az börülce salatası az fırında kabak

Su 2.5 lt
Spor jillan 6.gün 200 jj

Bugün kahvaltı 1 2 de
Omlet 2 dilim çavdar ekmek kaymak tereyağı

Ara 1 elma
Sade kahve

Akşam 1 tabak mercimek yemeği az fırında kabak salata yoğurt

Sade kahve 3 kuru kayısı

Su 3 lt
Spor 8000 adım ve spor salonu 200 jj

ben yapamadım, dün hurma yedim reglden midem kötü diye pek birşey yediğim yok hurmayla ayakta duruyordum

Çikolata yemesen iyiymiş gülüm ben yapıyorum 2. Gün bitti iyi gidiyor inşallah.

Tamam canım:) Şimdilik yok kuzum
Daha yaz uzun guzelim :)

Tatil sonrasi ise donusler hep aci verir canim , umarim cabuk alisirsin:)
Cok iyi yapmissiniz canim yuruyus iyi gelmistir kesin :)
Bizde oyun parkindayiz Akinla, az evvel dustu ayagina buz koyduk.

Neredesiniz kızlar tlf ele geçirdim sohbet edelim biraz vatsapimda yok zaten. Spordan geldim duş aldım çay içiyorum.
Nasilsin ablacim, calistin mi bugun, spor salonuna gidiyor musun?

Cok cok guzel tatlim :)

Insallah bu komutanda cabuk degisir kuzum, sIkma canini..

Harikasin ablam :)

Ayy iyi geceler anacığım nasılsımız?
Ben yine kolturmalı bir gün geçirdim oğlanı hem kış hem yaz okuluna yazırdım. Yarın başlıyor ama biraz gergin pek gitmek istemiyor şimdilik. Bakalım nasıl olacak. Boyun ağrım hala geçmedi 2 haftadan fazla oldu ilk fırsatta doktora gideceğim artık leblebi gibi kas gevşetici alır oldum.

Ah canım yaa yaktı ki ne yaktı.. cuma artı çıkarsam ve nota alırsak yüzüne nasıl bakıcam hiç bilmiyorum bi kaç yüz gram verseydim bari..
Her gün pilav türevi yiyorlar bigün etli bi gün tavuklu bir gün dolma bir gün börek eh tek çeşit olunca ben de yiyorum tabi zaten zaafım var. Bir de istanbulda bulamafığım şeyler var dondurma vs gibi onlardan da yemek istedi canım e spor yapacak bir ortam da yoktu.. zaten tüm gün çocuklar yemek bulaşık koştırup durdum. Suyu da içemedim değişik geldi arada ice tea falan içtim o da beni yaktı resmen.. offf çok moralim bozuk..
Gezme konusuna gelince hiç gezmedim desem yeridir.. birkaç bayram ziyarrti dışında evdeydik.. genel olarak eşimin ailesiyle zaman geçirdik güzeldi.. bi sorun yaşamadık umarım onlar da aynı şekilde düşünüyordur..

Count me in kaptişim

Şeker orucu ne kız?

Bugün çalışmadım canım yarın çalışıcam.
Count me in kaptişim

Şeker orucu ne kız?
Şeker orucui yi bişey rafine şeker yemiyoruz en az 15 gün sonra beynimiz şekeri unutmuş oluyorh emre zayıflamaya faydalı bişey

hem yaz hem kis okulunuz hayirli olsun canim..
cocuklar basta gergin oluyorlar okul konusunda ama insallah cok sever, kolayca alisir:)
tahmin ediyorum canim misafirlikte nasil oldugunu ama sukur ki hic bir sorun yasamadan gelmissiniz.
alinan kilolar verilir, kilo vermek bizim isimiz:))

Menüm
Sabah
Omlet

Ara 1 kuru kayısı
3 badem

Öğlen
Tavuk
2 yk makarna
Salata

Ara
2 hurma

Akşam
Balık salata

2 yeşil
Spor; 30 days shred 1
cok guzel canim hayirli olsun 30 day shredin:)

Count me in kaptişim

Şeker orucu ne kız?
elbette canim sensiz yaris olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…