İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | - |
haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | 100 JJ | - | - | - |
oluyoroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | |
hilositko | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Hangi spor yapayım kilo vermek için hızlıTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - Mavibocuk - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal - - - - - - - haeshin - - - - - - - gogo2405 - - - - - - tiffany20 - - - - - - happy_moon - - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi - - - - - - - fyfyfy - - - - - - Ollalla - - - - - - - edsofi - - - - - - - zey zey - - - - - - - fyzanur - - - 100 JJ - - - oluyoroylebazen - - - - - - - engindenizz - - - - - - hilositko - - - - - - - kitabi - - - - - - -
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
Sağol kuzum aday öğretmeniz yaa ağustosun 12sine kadar seminerimiz var hafta içi :)
O Ollalla kuzucummmm kaç gündür aklımdasın vallaha benim hatta bu kız nikah şekeri ıvır zıvırı hazırladımı diye düşündüm bugünde ayyy hatta resimatacaktım buraya birlikte beğenelim diye benimkini
@fyzanur kız tekrardan hoşgeldin diyelimm:))))
@AKovser bitanem hayırlı olsun :))
iyiyim ben hazirliklar son hiziyla devam ediyor :)canim bayramda herkes ortadan kayboldu o yuzden dedik sende bayram telasesindesin heralde diye:)
Nasilsin canim ,nasil gidiyor hazirliklar??
cok iyi yapmissin canim, cok da yorma kendini.
sen eski uyelerdensin heralde ben geldigimde takimda yoktun :)
afiyet olsun canim, sporda sahane :)
hic sorun olmaz canim aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin:)
tatil planlarin var mi?
cok guzel ablam :)
kolay gelsin Mervem, ne senineri kuzum?
canim bayramda herkes yedirmeye calisiyor misafirlerini cok normal, birde sen emziriyorsun diyede ustelemislerdir.
ben hep ne kadar zor kilo veriyorum, spor yaparken canim cikiyor, bu hamur islerinin, ya da sagliksiz yiyeceklerin beni daha cok zora sokmasina izin vermeyecegim diye sartlandiriyordum kendimi.
herkes de biliyordu saglikli beslendigimi, bir sure sonra ustelemiyorlar..
canim cok ozledik gercekten , ah bayram ahh yakti tum takimimizi:)
bu cuma neler olacak dusunmek istemiyorum:)
bende yarismaya niyetlenmistim cnaim, rekabet zevkli oluyor :)
ee nereleri gezdiniz:)
ablacim bu egzersizi bir dene yarin bakalim hosuna gidecek mi?Hangi spor yapayım kilo vermek için hızlı
heyecandan eriycem benCanımm valla bende buralara nadir geldimmm dün yatılı misafirim gittş bir kaç gün bende birileri vardı vs vs
Nasıl gidiyor ceyiz kaç kgsın iyice erimişsindir sen :)
iyi yaptin canim, Allah kolaylik versin.iyiyim ben hazirliklar son hiziyla devam ediyor :)
simariklik yapmak istedim biraz :)))
hmm ziplama tam benlik :))...YARISMA HATIRLATMA...
Canlarim yarin sabahtan gece 22ye kadar yapabildiginiz miktarda, oldugunuz yerde zipliyorsunuz.
Saat 22de kac adet zipladiginizi beni ve @AKovser kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz.
Yarismamizin ilk 3unu belirliyoruz.
Kolay gelsin, bol ter atmalar.
Tsk denerimablacim bu egzersizi bir dene yarin bakalim hosuna gidecek mi?
zor ya da kolay gelirse haber ver yenisini paylasirim.
Jamping jack güzel kilo verdiriyor canım.Hangi spor yapayım kilo vermek için hızlı
Tmm CNm çok yapayım ozamanJamping jack güzel kilo verdiriyor canım.
Hayirli aksamlar canim sikma kendini tartida gitmiyor ola bilir ama vucudun sikilasiyordur .11 gün kaldı of ya veremiyorum neyse
Yok almadım cnmHayirli aksamlar canim sikma kendini tartida gitmiyor ola bilir ama vucudun sikilasiyordur .
sen vucut olculerini aldinmi? almadiysan al derim
ceyiz topigimi?? bir goz atayim burdakilereHoşgeldinn :)) Takımca dağıldık zaten, bayram diye pek merak etmiyoruz sanırım
Çeyiz topiği açarsan seve-seve aldıklarına baka bilirim
Ne oldu dayanamadın, yapamadın dimi biz olmadann
Hoşgeldinnn, baştan dedik gitme diyee
yarin sabah ac karnina al canim 1 aydan sonra tekrar alirsin ne kadar inceldigini goreceksin :))Yok almadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?