Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canimm hosgeldin sefalar getirdin ,azicik kilo almissin gider o kilolar hemen jiliana mi baslicaksin, spor programini nasil dusundun guzelim?
kuzular nasillar?
Hoşbuldum canım, hepimizde iyiyiz şükür. Ya aslında bilmiyorum Özge Jillianı çok yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum 2 sefer denememde hüsranla sonuçlandı çünkü, jillian yapınca ben 1 hafta bacak ağrımdan yürüyemiyorum.Ama gerçekten sıkılaşmakta istiyorum göbek bölgemde sarkma olmadı ama baya yumuşak ve hala o göbek var gitsin istiyorum bide bacaklarımda incelsin istiyorum yani muallaktayım belki bugün denerim :)

sağ ol :) zıplama yarışması güzel olur bencede, kaç kişi katılır yazsalar da görsek :)
ben varım bol şanslar :)))

Eki Görüntüle 1857217
Tatlım bi kaçtane daha var ama bulamadm :) bulunca gönderirim bu kokulu taşlar modaymış bu yıl:)
Canım bunlar çok şirin:)

Canlarim gununuz aydin, enerjik, bol egzersizli ve neseli gecsin insallah

Eki Görüntüle 1857275
Günaydın kaptanım inşallah, sanada hayırlı geceler

canim jilian istemezsen sana egzersiz bulurum ben cicegim.
menu tablosunada bugun ekleyecegim seni kuzum.
hepinizin iyi olmasinada ayrica sevindim canim:)

ne guzel bir haber cicegim, cabuk gitmeye niyetlisin heralde bu sefer takimdan :)

neeeeeeeeyyyyyyyy jj miiiiii ip atlama bari verseydin zalim neyse sabah sabah gidiyimde cezamı yapıyım

canim jilian istemezsen sana egzersiz bulurum ben cicegim.
menu tablosunada bugun ekleyecegim seni kuzum.
hepinizin iyi olmasinada ayrica sevindim canim:)
tamam canım akşam bi jillian yapayım bakayımda olmazsa beraber karar veririz egzersize, sen nasılsın akın kardeşini bekler oldumu artık :)

sana da bol şans canım :)

tamam canım akşam bi jillian yapayım bakayımda olmazsa beraber karar veririz egzersize, sen nasılsın akın kardeşini bekler oldumu artık :)
tamam canim:)
Akin cok huysuzlasti Esram, insallah gecici bir donemdir.
bagiriyor, oyuncaklarini sinirlenince atiyor kardesten mi oluyor yoksa yasla mi ilgili bilmiyoruz.
korkuyoruz da kardes durumundan cicegim...

Gecmis olsun cnm benim
Halitte düştü dün iki dizide sıyrılmıs dün akşam ev de hep oflaya puflaya dolaştı yatana kadar inatçı benim ki bir de buz falan koydurmuyor

Of ya artık işten dönünce aksam ziplarim gün içinde ziplayamam ki ben

Gnydın canlar haydi spor zamanı:))))
Mesaiye kadar zıplama yürüme zamanı saat 05.50
Harikasın ablacim valla maşallah biz zorla kalkıp ise geliyoruz sen bir de işten önce spor yapıyorsun tebrik ederim

Günaydın
Harika bir sonuç almışsın tebrikler

tamam canim:)
Akin cok huysuzlasti Esram, insallah gecici bir donemdir.
bagiriyor, oyuncaklarini sinirlenince atiyor kardesten mi oluyor yoksa yasla mi ilgili bilmiyoruz.
korkuyoruz da kardes durumundan cicegim...
Geçer inşallah canım, hiç korkmayında mutlaka çok sevecektir kardeşini

Teşekkür ederim canım, sabah kalkmada bende senin gibiyim erken kalkmayı bi beceremiyorumMaşallah Feyzaya:) İşte hiç fırsat olmuyor mu kimse yokken hemen fırla yada lavaboda falanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…