ooo bugun cok erkencisin ablacim, bol ter atmalar :)Gnydın canlar haydi spor zamanı:))))
Mesaiye kadar zıplama yürüme zamanı saat 05.50
Tşk CNm inş bol spor yapacağım bugün
Hoşbuldum canım, hepimizde iyiyiz şükür. Ya aslında bilmiyorum Özge Jillianı çok yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum 2 sefer denememde hüsranla sonuçlandı çünkü, jillian yapınca ben 1 hafta bacak ağrımdan yürüyemiyorum.Ama gerçekten sıkılaşmakta istiyorum göbek bölgemde sarkma olmadı ama baya yumuşak ve hala o göbek var gitsin istiyorum bide bacaklarımda incelsin istiyorum yani muallaktayım belki bugün denerim :)canimm hosgeldin sefalar getirdin ,azicik kilo almissin gider o kilolar hemen jiliana mi baslicaksin, spor programini nasil dusundun guzelim?
kuzular nasillar?
ben varım bol şanslar :)))sağ ol :) zıplama yarışması güzel olur bencede, kaç kişi katılır yazsalar da görsek :)
Canım bunlar çok şirin:)Eki Görüntüle 1857217
Tatlım bi kaçtane daha var ama bulamadm :) bulunca gönderirim bu kokulu taşlar modaymış bu yıl:)
Günaydın kaptanım inşallah, sanada hayırlı geceler
canim jilian istemezsen sana egzersiz bulurum ben cicegim.Hoşbuldum canım, hepimizde iyiyiz şükür. Ya aslında bilmiyorum Özge Jillianı çok yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum 2 sefer denememde hüsranla sonuçlandı çünkü, jillian yapınca ben 1 hafta bacak ağrımdan yürüyemiyorum.Ama gerçekten sıkılaşmakta istiyorum göbek bölgemde sarkma olmadı ama baya yumuşak ve hala o göbek var gitsin istiyorum bide bacaklarımda incelsin istiyorum yani muallaktayım belki bugün denerim :)
ben varım bol şanslar :)))
Canım bunlar çok şirin:)
ne guzel bir haber cicegim, cabuk gitmeye niyetlisin heralde bu sefer takimdan :)Günaydın hanımlar bol zıplamalı bir gün diliyorum hepinize:)
Kızlar en son tartıldığımda 62,800 falan geliyordum sabah tartı baya yüzümü güldürdü sağolsun ve şaşırttı, vücudumdaki şişlikte gitmiş olabilir tabi son durum budur:)
Eki Görüntüle 1857277
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - Mavibocuk - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal - - - - - - - haeshin - - - - - - - gogo2405 - - - - - - tiffany20 - - - - - - happy_moon - - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi - - - - - - - fyfyfy - - - - - - Ollalla - - - - - - - edsofi - - - - - - - zey zey - - - - - - - fyzanur - - - 100 JJ - - - oluyoroylebazen - - - - - - - engindenizz - - - - - - hilositko - - - - - - - kitabi - - - - - - -
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
tamam canım akşam bi jillian yapayım bakayımda olmazsa beraber karar veririz egzersize, sen nasılsın akın kardeşini bekler oldumu artık :)canim jilian istemezsen sana egzersiz bulurum ben cicegim.
menu tablosunada bugun ekleyecegim seni kuzum.
hepinizin iyi olmasinada ayrica sevindim canim:)
sana da bol şans canım :)Hoşbuldum canım, hepimizde iyiyiz şükür. Ya aslında bilmiyorum Özge Jillianı çok yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum 2 sefer denememde hüsranla sonuçlandı çünkü, jillian yapınca ben 1 hafta bacak ağrımdan yürüyemiyorum.Ama gerçekten sıkılaşmakta istiyorum göbek bölgemde sarkma olmadı ama baya yumuşak ve hala o göbek var gitsin istiyorum bide bacaklarımda incelsin istiyorum yani muallaktayım belki bugün denerim :)
ben varım bol şanslar :)))
Canım bunlar çok şirin:)
zalim haa, sen bir sonraki cezayi bekle cicimmmneeeeeeeeyyyyyyyy jj miiiiii ip atlama bari verseydin zalimneyse sabah sabah gidiyimde cezamı yapıyım
bida ceza alırsam tabi , çok güzel tutacam menümü görürsün senzalim haa, sen bir sonraki cezayi bekle cicimmm
inşallah öyle olur canımne guzel bir haber cicegim, cabuk gitmeye niyetlisin heralde bu sefer takimdan :)
tamam canim:)tamam canım akşam bi jillian yapayım bakayımda olmazsa beraber karar veririz egzersize, sen nasılsın akın kardeşini bekler oldumu artık :)
hadi bakalim fistik :)bida ceza alırsam tabi , çok güzel tutacam menümü görürsün sen
Gecmis olsun cnm benimDaha yaz uzun guzelim :)
Tatil sonrasi ise donusler hep aci verir canim , umarim cabuk alisirsin:)
Cok iyi yapmissiniz canim yuruyus iyi gelmistir kesin :)
Bizde oyun parkindayiz Akinla, az evvel dustu ayagina buz koyduk.
Nasilsin ablacim, calistin mi bugun, spor salonuna gidiyor musun?
Cok cok guzel tatlim :)
Insallah bu komutanda cabuk degisir kuzum, sIkma canini..
Harikasin ablam :)
Of ya artık işten dönünce aksam ziplarim gün içinde ziplayamam ki ben...YARISMA HATIRLATMA...
Canlarim yarin sabahtan gece 22ye kadar yapabildiginiz miktarda, oldugunuz yerde zipliyorsunuz.
Saat 22de kac adet zipladiginizi beni ve @AKovser kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz.
Yarismamizin ilk 3unu belirliyoruz.
Kolay gelsin, bol ter atmalar.
Harikasın ablacim valla maşallah biz zorla kalkıp ise geliyoruz sen bir de işten önce spor yapıyorsun tebrik ederimGnydın canlar haydi spor zamanı:))))
Mesaiye kadar zıplama yürüme zamanı saat 05.50
GünaydınGünaydın hanımlar bol zıplamalı bir gün diliyorum hepinize:)
Kızlar en son tartıldığımda 62,800 falan geliyordum sabah tartı baya yüzümü güldürdü sağolsun ve şaşırttı, vücudumdaki şişlikte gitmiş olabilir tabi son durum budur:)
Eki Görüntüle 1857277
Geçer inşallah canım, hiç korkmayında mutlaka çok sevecektir kardeşinitamam canim:)
Akin cok huysuzlasti Esram, insallah gecici bir donemdir.
bagiriyor, oyuncaklarini sinirlenince atiyor kardesten mi oluyor yoksa yasla mi ilgili bilmiyoruz.
korkuyoruz da kardes durumundan cicegim...
Teşekkür ederim canım, sabah kalkmada bende senin gibiyim erken kalkmayı bi beceremiyorumGecmis olsun cnm benim
Halitte düştü dün iki dizide sıyrılmıs dün akşam ev de hep oflaya puflaya dolaştı yatana kadar inatçı benim ki bir de buz falan koydurmuyor
Of ya artık işten dönünce aksam ziplarim gün içinde ziplayamam ki ben
Harikasın ablacim valla maşallah biz zorla kalkıp ise geliyoruz sen bir de işten önce spor yapıyorsun tebrik ederim
Günaydın
Harika bir sonuç almışsın tebrikler
Ben cezaya razıyım CNm ver cezayı sporuzalim haa, sen bir sonraki cezayi bekle cicimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?