hahahahahahah :) koptummmmm beni böylemi görüyon lan ,biraz daha süslüsü yokmuydu :):):)
Hic kendine stres yapma ablacim bak ne güzel kilo veriyorsun, dügüne fistik gibi olacaksin :)Iyiyim ablam düğün stresi kilo yani
Cok tatli ama bu da :)hahahahahahah :) koptummmmm beni böylemi görüyon lan ,biraz daha süslüsü yokmuydu :):):)
öyleyimdirHic kendine stres yapma ablacim bak ne güzel kilo veriyorsun, dügüne fistik gibi olacaksin :)
Cok tatli ama bu da :)
Benim göbekte sıkınca böle oluyor
balıkların her mevsimde tadı oluyor çok konuşmasın balık yesinKızlar görümcem Almanyadan izne geldi kayınvalidem diğer görümcelerle çocukları alıp köye hoşgeldine gittiler 1 gece kalacaklar, eşim şimdi telefon açtı akşama dışarıda yiyelim diye. Şimdi gitsem ya pizza ya hamburger yiyeceğim ilk günden rejimide bozmak istemiyorum, balıkçıya gidelim dedim balıkların tadı olmaz şimdi dedi, salata falan alsam onada boşyere para vermek istemiyorum açıkçası:))) Gitmeyelim desem başbaşa bidaha fırsatımız olmaz.Off ben ne yapam şimdi yiyip cezamı alsam acaba kaptanımYada beni gaza getirin azıcık kendime hakim olabileyim
sana hayranım cnaımheyecandan eriycem benbirazdan goze gorunmucem boyle giderse :)))
sporun anasını ağlatmışsınSabah
3 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 salatalik
2 zeytin
Ara
1 seftali
1 yesil cay
Oglen
1 kase kirmizi mercimek corbasi
1 kase salata
yarim kase yogurt
1 catal makarna
3 adet izgara kofte
Ara
3 cilek
1 yesil cay
Aksam
1 kase yogurt corbasi
1 kase salata
yarim kase yogurt
1 adet haslanma but
Su 3.5 litre
Spor
20.000 Adim
500 Ziplama
500 DK
500 JJ
300 Dumbell
100 Squat
100 Sumo squat
100 Jumping spuat
100 ayakta mekik
100 duvar sinav
100 yarim mekik
Jillian 10 gun level1 bitdi :))
çıkın ama ızgara tavuk ızgara et yeKızlar görümcem Almanyadan izne geldi kayınvalidem diğer görümcelerle çocukları alıp köye hoşgeldine gittiler 1 gece kalacaklar, eşim şimdi telefon açtı akşama dışarıda yiyelim diye. Şimdi gitsem ya pizza ya hamburger yiyeceğim ilk günden rejimide bozmak istemiyorum, balıkçıya gidelim dedim balıkların tadı olmaz şimdi dedi, salata falan alsam onada boşyere para vermek istemiyorum açıkçası:))) Gitmeyelim desem başbaşa bidaha fırsatımız olmaz.Off ben ne yapam şimdi yiyip cezamı alsam acaba kaptanımYada beni gaza getirin azıcık kendime hakim olabileyim
ayyy ne çok iş yapmışsın ve yapacaksın ben yoruldum senin yerine :)Allah kolaylık ,güç kuvvet versin sana ,bu tempoda tığ gibi olursun sen :)canlar selam ,
nasılsınız ? benim yine yatılı misafirim vardı sabah erkenden yolcu ettim. biraz uyudum kahvaltı hazırla ye yedir hasanı emzir alt deiştir uyut evi süpür topla makinaları çalıştırderken ahanda bu saat oldu. yeşilçay içmiyordum bayadır artık hergün bir fincan içicem inş. yeşilçayım işliğinde size selam verim dedim
oğlum uyanınca misafirliğe gidicem ordan market alışverişi eve gelip akşam yemeği yapıcam ve eşim gelince hasta ziyaretine hastaneye gidicez. bu aralar noluyo bana bir dakka dinlenemiyorum iyiki burası var....
Kuzummm görmedim şarjım azdı :)Mavibocuk kız maviş profiline yazdığım mesaja cevap vermedin , anca burda mesajları beğeniyosun hıhh
BenimdeBenim göbekte sıkınca böle oluyor
Kuzumm çık dışarı ama et tavuk tarzı bişiler ye:) olmadı tavuklu salata ye:)Kızlar görümcem Almanyadan izne geldi kayınvalidem diğer görümcelerle çocukları alıp köye hoşgeldine gittiler 1 gece kalacaklar, eşim şimdi telefon açtı akşama dışarıda yiyelim diye. Şimdi gitsem ya pizza ya hamburger yiyeceğim ilk günden rejimide bozmak istemiyorum, balıkçıya gidelim dedim balıkların tadı olmaz şimdi dedi, salata falan alsam onada boşyere para vermek istemiyorum açıkçası:))) Gitmeyelim desem başbaşa bidaha fırsatımız olmaz.Off ben ne yapam şimdi yiyip cezamı alsam acaba kaptanımYada beni gaza getirin azıcık kendime hakim olabileyim
tamam canım ,zaten ben öylesine takılıyorum sana :)Kuzummm görmedim şarjım azdı :)
Benimde
Kuzumm çık dışarı ama et tavuk tarzı bişiler ye:) olmadı tavuklu salata ye:)
Ahh kuzum benim cevabımı verdim :))tamam canım ,zaten ben öylesine takılıyorum sana :)
Az ye gitmeden cok spor yap fazlaKızlar görümcem Almanyadan izne geldi kayınvalidem diğer görümcelerle çocukları alıp köye hoşgeldine gittiler 1 gece kalacaklar, eşim şimdi telefon açtı akşama dışarıda yiyelim diye. Şimdi gitsem ya pizza ya hamburger yiyeceğim ilk günden rejimide bozmak istemiyorum, balıkçıya gidelim dedim balıkların tadı olmaz şimdi dedi, salata falan alsam onada boşyere para vermek istemiyorum açıkçası:))) Gitmeyelim desem başbaşa bidaha fırsatımız olmaz.Off ben ne yapam şimdi yiyip cezamı alsam acaba kaptanımYada beni gaza getirin azıcık kendime hakim olabileyim
balıkların her mevsimde tadı oluyor çok konuşmasın balık yesinbu Yawrukush çok acımasız bence hiç ceza işine bulaşma ye balığını salatanı otur .
İkna edebilirsem balığa gideyim olmadı dünden kalan tarhana çorbası var kuzu kuzu onu içip öyle çıkarımsana hayranım cnaım
sporun anasını ağlatmışsın
çıkın ama ızgara tavuk ızgara et ye
nereye gidersen bunu bulursun burgerda bile ızgara var canım
Arada misafirliğide çıkarıyorsunya helal olsun :))canlar selam ,
nasılsınız ? benim yine yatılı misafirim vardı sabah erkenden yolcu ettim. biraz uyudum kahvaltı hazırla ye yedir hasanı emzir alt deiştir uyut evi süpür topla makinaları çalıştırderken ahanda bu saat oldu. yeşilçay içmiyordum bayadır artık hergün bir fincan içicem inş. yeşilçayım işliğinde size selam verim dedim
oğlum uyanınca misafirliğe gidicem ordan market alışverişi eve gelip akşam yemeği yapıcam ve eşim gelince hasta ziyaretine hastaneye gidicez. bu aralar noluyo bana bir dakka dinlenemiyorum iyiki burası var....
Domates dolması nasıl oluyor ki ekşi olmazmıMerhaba
Dünkü menüm
Öğlene kadar birşey yiyemedim, midem kötü :/
Öğlen
3-4 çatal patlıcan yemeği
1 küçük parça balık
1 dilim ekmek
Ara
3 küçük elma
2 erik
Akşam
1 kıymalı domates dolması
2 fincan çay
Su 1.5 litreyi geçti
Spor yapmadım kaptanım, bugün ağrım yok, yapıcam inşaAllah..
patlıcanla balık nasıl denk geldi kız :) senin bu midende geçmedi kaç gündürMerhaba
Dünkü menüm
Öğlene kadar birşey yiyemedim, midem kötü :/
Öğlen
3-4 çatal patlıcan yemeği
1 küçük parça balık
1 dilim ekmek
Ara
3 küçük elma
2 erik
Akşam
1 kıymalı domates dolması
2 fincan çay
Su 1.5 litreyi geçti
Spor yapmadım kaptanım, bugün ağrım yok, yapıcam inşaAllah..
bencede çaktırmadan evde azıcık doyur karnını orda saldırmazsın kendine hakim olman kolaylaşırİkna edebilirsem balığa gideyim olmadı dünden kalan tarhana çorbası var kuzu kuzu onu içip öyle çıkarım
Arada misafirliğide çıkarıyorsunya helal olsun :))
Domates dolması nasıl oluyor ki ekşi olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?