Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar görümcem Almanyadan izne geldi kayınvalidem diğer görümcelerle çocukları alıp köye hoşgeldine gittiler 1 gece kalacaklar, eşim şimdi telefon açtı akşama dışarıda yiyelim diye. Şimdi gitsem ya pizza ya hamburger yiyeceğim ilk günden rejimide bozmak istemiyorum, balıkçıya gidelim dedim balıkların tadı olmaz şimdi dedi, salata falan alsam onada boşyere para vermek istemiyorum açıkçası:))) Gitmeyelim desem başbaşa bidaha fırsatımız olmaz.Off ben ne yapam şimdi yiyip cezamı alsam acaba kaptanım Yada beni gaza getirin azıcık kendime hakim olabileyim

balıkların her mevsimde tadı oluyor çok konuşmasın balık yesin bu Yawrukush çok acımasız bence hiç ceza işine bulaşma ye balığını salatanı otur .

heyecandan eriycem ben birazdan goze gorunmucem boyle giderse :)))
sana hayranım cnaım
sporun anasını ağlatmışsın

çıkın ama ızgara tavuk ızgara et ye
nereye gidersen bunu bulursun burgerda bile ızgara var canım

canlar selam ,
nasılsınız ? benim yine yatılı misafirim vardı sabah erkenden yolcu ettim. biraz uyudum kahvaltı hazırla ye yedir hasanı emzir alt deiştir uyut evi süpür topla makinaları çalıştırderken ahanda bu saat oldu. yeşilçay içmiyordum bayadır artık hergün bir fincan içicem inş. yeşilçayım işliğinde size selam verim dedim
oğlum uyanınca misafirliğe gidicem ordan market alışverişi eve gelip akşam yemeği yapıcam ve eşim gelince hasta ziyaretine hastaneye gidicez. bu aralar noluyo bana bir dakka dinlenemiyorum iyiki burası var....

ayyy ne çok iş yapmışsın ve yapacaksın ben yoruldum senin yerine :)Allah kolaylık ,güç kuvvet versin sana ,bu tempoda tığ gibi olursun sen :)

Mavibocuk kız maviş profiline yazdığım mesaja cevap vermedin , anca burda mesajları beğeniyosun hıhh
Kuzummm görmedim şarjım azdı :)
Benim göbekte sıkınca böle oluyor
Benimde
Kuzumm çık dışarı ama et tavuk tarzı bişiler ye:) olmadı tavuklu salata ye:)

Az ye gitmeden cok spor yap fazla

Merhaba

Dünkü menüm

Öğlene kadar birşey yiyemedim, midem kötü :/

Öğlen
3-4 çatal patlıcan yemeği
1 küçük parça balık
1 dilim ekmek

Ara
3 küçük elma
2 erik

Akşam
1 kıymalı domates dolması

2 fincan çay
Su 1.5 litreyi geçti

Spor yapmadım kaptanım, bugün ağrım yok, yapıcam inşaAllah..

balıkların her mevsimde tadı oluyor çok konuşmasın balık yesin bu Yawrukush çok acımasız bence hiç ceza işine bulaşma ye balığını salatanı otur .

sana hayranım cnaım

sporun anasını ağlatmışsın

çıkın ama ızgara tavuk ızgara et ye
nereye gidersen bunu bulursun burgerda bile ızgara var canım
İkna edebilirsem balığa gideyim olmadı dünden kalan tarhana çorbası var kuzu kuzu onu içip öyle çıkarım

Arada misafirliğide çıkarıyorsunya helal olsun :))

Domates dolması nasıl oluyor ki ekşi olmazmı

patlıcanla balık nasıl denk geldi kız :) senin bu midende geçmedi kaç gündür

bencede çaktırmadan evde azıcık doyur karnını orda saldırmazsın kendine hakim olman kolaylaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…