Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum

Sabah
2dilim tam bugday ek
3zeytin
2dilim peynir
Domatesli kırmızı biberli lor 3kasık civari

Oglen
1limonlu soda
1darı

Aksam
Yarım kase mercimek
2 kasık patlıcan kavurması
Yarım tabak taze fasulye
2dilim tam bugday

Gece
aktivia meyveli yoğurt

Spor
2litre cıvarı su
15dk yuzme (kulac atıyorum)
Yürüdüm heryere bol bol
(10km yurumusum dün)

(Arkadaslar bu telefondaki sağlık kısmından bakıyorum nekdar dogru bilmiyorum tabi yurume mesafesi)

Acilen kendine zaman ayırman gerek yıprancaksin yoksa gecen sene o sekildeydim bitik bi durum ayaklarım sızlardı yatarken
Gecmis olsun canım bir an once toparan az yemişsin yine

activia iyi fikirmiş yarın bende alıyımda akşam yemek yerine onu yiyim :)ya da akşama doğru alırım

activia iyi fikirmiş yarın bende alıyımda akşam yemek yerine onu yiyim :)ya da akşama doğru alırım
Kuzular hepiniz aktivia alın meyvelilerden ozellikle o bademli malzemesi icine dokulenden cok guzel tok tutuyor ara oğun yapın ben acayıp memnunum

Domates dolması nasıl oluyor ki ekşi olmazmı

Pek ekşi olmuyor canım :) Aslında sadece domates değil, domates, biber, patlıcan dolması, ben sadece 1 domates yiyebildim..

patlıcanla balık nasıl denk geldi kız :) senin bu midende geçmedi kaç gündür

Şöyle ki, annem patlıcan yemeği yapıyordu ama bir yandan da canı çekmiş balık istemişti babamdan :))
Balık hesapta yoktu yani sonradan geldi :))

Yeni adet çıkardı işte başıma, eskiden yoktu böyle şeyler, regl olunca midem kötü oluyor hele sabahları çok daha kötü oluyor..

çabuk geçer inşallah canım , her ay her ay zor olsa gerek bende olmuyor öyle bir şey çok şükür...yatıp uzancaksın başka çare yok artık

Ara öğün olarak erik yedim ama pek iyi bir fikir değildi sanırım midem kazınıyor şuan, suyla şişireyim diyorum o zamanda bulanıyor
kız meyveyi tek yersen miden kazınır acıkırsın , birdaha sakın öyle yeme bana da diyetisyen dedi. yanında ya yoğurt ya da 1 bardak süt içeceksin ,ben öyle yapıyorum yoksa midem başlıyor açlık ağrısı gibi ağrımaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…