- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Acilen kendine zaman ayırman gerek yıprancaksin yoksa gecen sene o sekildeydim bitik bi durum ayaklarım sızlardı yatarkencanlar selam ,
nasılsınız ? benim yine yatılı misafirim vardı sabah erkenden yolcu ettim. biraz uyudum kahvaltı hazırla ye yedir hasanı emzir alt deiştir uyut evi süpür topla makinaları çalıştırderken ahanda bu saat oldu. yeşilçay içmiyordum bayadır artık hergün bir fincan içicem inş. yeşilçayım işliğinde size selam verim dedim
oğlum uyanınca misafirliğe gidicem ordan market alışverişi eve gelip akşam yemeği yapıcam ve eşim gelince hasta ziyaretine hastaneye gidicez. bu aralar noluyo bana bir dakka dinlenemiyorum iyiki burası var....
Gecmis olsun canım bir an once toparan az yemişsin yineMerhaba
Dünkü menüm
Öğlene kadar birşey yiyemedim, midem kötü :/
Öğlen
3-4 çatal patlıcan yemeği
1 küçük parça balık
1 dilim ekmek
Ara
3 küçük elma
2 erik
Akşam
1 kıymalı domates dolması
2 fincan çay
Su 1.5 litreyi geçti
Spor yapmadım kaptanım, bugün ağrım yok, yapıcam inşaAllah..
activia iyi fikirmiş yarın bende alıyımda akşam yemek yerine onu yiyim :)ya da akşama doğru alırımDunku menum
Sabah
2dilim tam bugday ek
3zeytin
2dilim peynir
Domatesli kırmızı biberli lor 3kasık civari
Oglen
1limonlu soda
1darı
Aksam
Yarım kase mercimek
2 kasık patlıcan kavurması
Yarım tabak taze fasulye
2dilim tam bugday
Gece
aktivia meyveli yoğurt
Spor
2litre cıvarı su
15dk yuzme (kulac atıyorum)
Yürüdüm heryere bol bol
(10km yurumusum dün)
(Arkadaslar bu telefondaki sağlık kısmından bakıyorum nekdar dogru bilmiyorum tabi yurume mesafesi)
Kuzular hepiniz aktivia alın meyvelilerden ozellikle o bademli malzemesi icine dokulenden cok guzel tok tutuyor ara oğun yapın ben acayıp memnunumactivia iyi fikirmiş yarın bende alıyımda akşam yemek yerine onu yiyim :)ya da akşama doğru alırım
çok güzel tavsiye :)Kuzular hepiniz aktivia alın meyvelilerden ozellikle o bademli malzemesi icine dokulenden cok guzel tok tutuyor ara oğun yapın ben acayıp memnunum
Domates dolması nasıl oluyor ki ekşi olmazmı
patlıcanla balık nasıl denk geldi kız :) senin bu midende geçmedi kaç gündür
Acilen kendine zaman ayırman gerek yıprancaksin yoksa gecen sene o sekildeydim bitik bi durum ayaklarım sızlardı yatarken
Gecmis olsun canım bir an once toparan az yemişsin yine
çabuk geçer inşallah canım , her ay her ay zor olsa gerek bende olmuyor öyle bir şey çok şükür...yatıp uzancaksın başka çare yok artıkPek ekşi olmuyor canım :) Aslında sadece domates değil, domates, biber, patlıcan dolması, ben sadece 1 domates yiyebildim..
Şöyle ki, annem patlıcan yemeği yapıyordu ama bir yandan da canı çekmiş balık istemişti babamdan :))
Balık hesapta yoktu yani sonradan geldi :))
Yeni adet çıkardı işte başıma, eskiden yoktu böyle şeyler, regl olunca midem kötü oluyor hele sabahları çok daha kötü oluyor..
aynen çok zor ya sabah 100 tane yaptım , oksijen oksijen diye inledimAllahım bn bu jjyi nasıl yapcam hayatımda yapmadım ölcem galiba
hahahah ayyy ben sende kendimi görüyorum yaaa yeminleAy bi de zıplama yrısmaso ben su koseye bayılmak istiyorum hem memelerimden zıplayamıyorum ki benhahahahah
Neyse ben denize gideyim de şakacıktan görmemişim jj yapılcagınıaynen çok zor ya sabah 100 tane yaptım , oksijen oksijen diye inledim
sende yüzme sporu yaptım dersin :) hadi iyi eğlenceler :)Neyse ben denize gideyim de şakacıktan görmemişim jj yapılcagınıkaptan beni herturlu yakalar gerci hahahah
ayyy ne alemsin,boş bırakma tutup atla :)))))Ay bi de zıplama yrısmaso ben su koseye bayılmak istiyorum hem memelerimden zıplayamıyorum ki benhahahahah
Ben sana dedim ben seni tanıyorum diye hahah 85D nasıl durulsun bunlar benden once onlar atlıyorsende yüzme sporu yaptım dersin :) hadi iyi eğlenceler :)
ayyy ne alemsin,boş bırakma tutup atla :)))))
kız meyveyi tek yersen miden kazınır acıkırsın , birdaha sakın öyle yeme bana da diyetisyen dedi. yanında ya yoğurt ya da 1 bardak süt içeceksin ,ben öyle yapıyorum yoksa midem başlıyor açlık ağrısı gibi ağrımayaAra öğün olarak erik yedim ama pek iyi bir fikir değildi sanırım midem kazınıyor şuan, suyla şişireyim diyorum o zamanda bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?