hem utanıp hem açık açık buraya memiş yazıyonBen sana dedim ben seni tanıyorum diye hahah 85D nasıl durulsun bunlar benden once onlar atlıyor
Utanıyorum da oyle seylere biliyonuz muevde yalnız kalsam jjyi bırak hemen gobek atmaya baslıcam :)))
kolay mı sanıyosun tutup atlaması tutulmuyorlar malesef ,tecrübeyle sabittirayyy ne alemsin,boş bırakma tutup atla :)))))
Dahada yemem zaten çok fena şuankız meyveyi tek yersen miden kazınır acıkırsın , birdaha sakın öyle yeme bana da diyetisyen dedi. yanında ya yoğurt ya da 1 bardak süt içeceksin ,ben öyle yapıyorum yoksa midem başlıyor açlık ağrısı gibi ağrımaya
Ayhh herkesin sorunu farklı işte bendede olaydı anlardımkolay mı sanıyosun tutup atlaması tutulmuyorlar malesef ,tecrübeyle sabittir
benimde göğüsten gitse odun gibi kalsaDahada yemem zaten çok fena şuan
Ayhh herkesin sorunu farklı işte bendede olaydı anlardım( 57 kilo olunca dümdüz olacak heralde göbekten gitmiyor mübarek hep göğüsten gidiyor
Atlama nasıl gidiyor kaç oldu:))benimde göğüsten gitse odun gibi kalsa
Ay yok öyle yapamam ki ben işte düşünsene yan odadakiler zip zip ne lan bu ses demezler mi :)Geçer inşallah canım, hiç korkmayında mutlaka çok sevecektir kardeşini
Teşekkür ederim canım, sabah kalkmada bende senin gibiyim erken kalkmayı bi beceremiyorumMaşallah Feyzaya:) İşte hiç fırsat olmuyor mu kimse yokken hemen fırla yada lavaboda falanda olabilir
Ay allahım çok tatlı bunlar ya
Günaydin jumping jackciler :)
atlama mııııııAtlama nasıl gidiyor kaç oldu:))
100atlama mııııııunuttum ben onu 230 da kaldı. dur ben gidip atlayım az .1000 e tamamlasam yeter.senin kaç oldu
en güzeli mutfak ben orda zıplıyorum .ikimizden başka zıplayan yok galiba :)rekor bendeeeeeeee100lavaboda anca bu kadar oldu, bugünde köksaldılar hiç biyere gitmediler evde inşallah dışarı çıkana kadar ne atlarsam o
Anneciğinin ellerinden öpüyorum canım ,şuan aynen bende senin gibiyim ama ben patates yemiyorumMerhaba kızlar nabersiniz Nasılsıniz
Ay ben çok aciktim ya öğlen yiyemedim doğru düzgün bişey 1 dilim ekmek 1 bardak ayran ıctim geberiyorum açlıktan
Pirinç Pilavı ve tavuk döner vardı döner hiç hoş değildi allahım affetsin pirinçte yemek istemedim ve sonuç olarak malesef aç kaldım
Aksama da evde annem patates salatası yapacakmış bugün
Size sormak istedim patates salatası cıs mi
Yesem mi yemesem mi bu açlıkta canim da pek istedi yani ne yalan söyleyeyim
senin bu yazılar beni bitirdi şuan.açıııııııımmmmmmmmmmmmmmMerhaba kızlar nabersiniz Nasılsıniz
Ay ben çok aciktim ya öğlen yiyemedim doğru düzgün bişey 1 dilim ekmek 1 bardak ayran ıctim geberiyorum açlıktan
Pirinç Pilavı ve tavuk döner vardı döner hiç hoş değildi allahım affetsin pirinçte yemek istemedim ve sonuç olarak malesef aç kaldım
Sorularin pek asortik :)E-brulim bak göğüs demişken hamilelikten seninkiler büyüdümü küçüktüyanelere sardım yarabbim işsizlik pek kötü pek
Canim ye ama abartma bence, mesela bir parca tavuk izgaranin yanina patates salatasi yiyebilirsin :)Merhaba kızlar nabersiniz Nasılsıniz
Icimden saydirdim sen merak etme :)))
git kağıt yol sen hade hade :)Sorularin pek asortik :)
Büyüdüler de D olacak kadar degil... sorunun cevabi umarim seni tatmin etmistir :)))
Canim ye ama abartma bence, mesela bir parca tavuk izgaranin yanina patates salatasi yiyebilirsin :)
Dışarda yemek yeme durumları var galiba demi cnm sendeAnneciğinin ellerinden öpüyorum canım ,şuan aynen bende senin gibiyim ama ben patates yemiyorum
Yapma feyzosum sen ne güzel ziplamalarini yapıp kalori yakiyorsun bakma sen benim yazdiklarimasenin bu yazılar beni bitirdi şuan.açıııııııımmmmmmmmmmmmmm
Evde de tavuk yok kiSorularin pek asortik :)
Büyüdüler de D olacak kadar degil... sorunun cevabi umarim seni tatmin etmistir :)))
Canim ye ama abartma bence, mesela bir parca tavuk izgaranin yanina patates salatasi yiyebilirsin :)
Selam Canim nasilsin? Cocuklar nasil? Evet evde yalniz kalinca rahat spor yapiyorum :)sana hayranım cnaım
sporun anasını ağlatmışsın
çıkın ama ızgara tavuk ızgara et ye
nereye gidersen bunu bulursun burgerda bile ızgara var canım
Efendim??Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?