Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dahada yemem zaten çok fena şuan

kolay mı sanıyosun tutup atlaması tutulmuyorlar malesef ,tecrübeyle sabittir
Ayhh herkesin sorunu farklı işte bendede olaydı anlardım ( 57 kilo olunca dümdüz olacak heralde göbekten gitmiyor mübarek hep göğüsten gidiyor

Ay yok öyle yapamam ki ben işte düşünsene yan odadakiler zip zip ne lan bu ses demezler mi :)
En iyisi evde yapabildiği kadar ziplarim

Günaydin jumping jackciler :)
Ay allahım çok tatlı bunlar ya

Merhaba kızlar nabersiniz Nasılsıniz
Ay ben çok aciktim ya öğlen yiyemedim doğru düzgün bişey 1 dilim ekmek 1 bardak ayran ıctim geberiyorum açlıktan
Pirinç Pilavı ve tavuk döner vardı döner hiç hoş değildi allahım affetsin pirinçte yemek istemedim ve sonuç olarak malesef aç kaldım
Aksama da evde annem patates salatası yapacakmış bugün
Size sormak istedim patates salatası cıs mi
Yesem mi yemesem mi bu açlıkta canim da pek istedi yani ne yalan söyleyeyim

atlama mıııııı unuttum ben onu 230 da kaldı. dur ben gidip atlayım az .1000 e tamamlasam yeter.senin kaç oldu
100 lavaboda anca bu kadar oldu, bugünde köksaldılar hiç biyere gitmediler evde inşallah dışarı çıkana kadar ne atlarsam o

Anneciğinin ellerinden öpüyorum canım ,şuan aynen bende senin gibiyim ama ben patates yemiyorum

senin bu yazılar beni bitirdi şuan.açıııııııımmmmmmmmmmmmmm

E-brulim bak göğüs demişken hamilelikten seninkiler büyüdümü küçüktüyanelere sardım yarabbim işsizlik pek kötü pek
Sorularin pek asortik :)
Büyüdüler de D olacak kadar degil... sorunun cevabi umarim seni tatmin etmistir :)))

Canim ye ama abartma bence, mesela bir parca tavuk izgaranin yanina patates salatasi yiyebilirsin :)

E-brulim o sorudan sonra buna ne saydırsam diye düşünüyosun demi
Icimden saydirdim sen merak etme :)))

git kağıt yol sen hade hade :)

Anneciğinin ellerinden öpüyorum canım ,şuan aynen bende senin gibiyim ama ben patates yemiyorum
Dışarda yemek yeme durumları var galiba demi cnm sende
o da çok zor valla ben hiç sevmiyorum dışarda yemeyi çünkü her defasında pişman olacağım şeyler yiyorum
Ama ızgara olaylari en mantıklı çözüm oluyor böyle zamanlarda sende öyle bişeyler yiyebilirsin

senin bu yazılar beni bitirdi şuan.açıııııııımmmmmmmmmmmmmm
Yapma feyzosum sen ne güzel ziplamalarini yapıp kalori yakiyorsun bakma sen benim yazdiklarima
Bol su iç zıplama ya devam :)
Evde de tavuk yok ki
Eşim akşam yemeğinde evde olmayacak diye annem kolaylik olsun diyerekten patates salatası yapacakmış usengec annem :)
Neyse halletcez artık eve gidince bişeyler

sana hayranım cnaım

sporun anasını ağlatmışsın

çıkın ama ızgara tavuk ızgara et ye
nereye gidersen bunu bulursun burgerda bile ızgara var canım
Selam Canim nasilsin? Cocuklar nasil? Evet evde yalniz kalinca rahat spor yapiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…