- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Evet canım hala karar vermiş değilim bakalım akşam gidip bi konuşalımda neye karar verirsekDışarda yemek yeme durumları var galiba demi cnm sende
o da çok zor valla ben hiç sevmiyorum dışarda yemeyi çünkü her defasında pişman olacağım şeyler yiyorum
Ama ızgara olaylari en mantıklı çözüm oluyor böyle zamanlarda sende öyle bişeyler yiyebilirsin
Yapma feyzosum sen ne güzel ziplamalarini yapıp kalori yakiyorsun bakma sen benim yazdiklarima
Bol su iç zıplama ya devam :)
Evde de tavuk yok ki
Eşim akşam yemeğinde evde olmayacak diye annem kolaylik olsun diyerekten patates salatası yapacakmış usengec annem :)
Neyse halletcez artık eve gidince bişeyler
Arzucum merhaba hoşbuldum, Esra ben Martta mezun olmuştum sanırım tam hatırlayamadım:) Kilolar geri gelmeye başlayınca takımıma geri döndüm. 31 Yaşındayım 7 yaşında kızım ve 4 yaşında bir oğlum var. Rabbim tamamına erdirsin tatlı telaşlar başlamıştır:)Yeni gelen arkadaslar var aramizda hepiniz hosgeldiniz.
Ben Arzu 20 yasindayim nisanliyim insaAllah agustosta evleniyorum :)
Kendinizi tanitirsaniz sevinirim tanismis oluruz .
Memnun oldum canim.Evet canım hala karar vermiş değilim bakalım akşam gidip bi konuşalımda neye karar verirsek
Arzucum merhaba hoşbuldum, Esra ben Martta mezun olmuştum sanırım tam hatırlayamadım:) Kilolar geri gelmeye başlayınca takımıma geri döndüm. 31 Yaşındayım 7 yaşında kızım ve 4 yaşında bir oğlum var. Rabbim tamamına erdirsin tatlı telaşlar başlamıştır:)
gecmis olsun Halit'e de canim, bizimkide cok nazli ama dun cani cok acidi buza ses cikaramadi korkudan.Gecmis olsun cnm benim
Halitte düştü dün iki dizide sıyrılmıs dün akşam ev de hep oflaya puflaya dolaştı yatana kadar inatçı benim ki bir de buz falan koydurmuyor
Of ya artık işten dönünce aksam ziplarim gün içinde ziplayamam ki ben
Harikasın ablacim valla maşallah biz zorla kalkıp ise geliyoruz sen bir de işten önce spor yapıyorsun tebrik ederim
Günaydın
Harika bir sonuç almışsın tebrikler
sana oksijen tupu yollayacagim cicim:)Allahım jj beni bitirdi bütün nefesimi kesti ölüyorummm , oksijen bitmiş alamıyorum
canim kebapciya gidin ye mis gibi kebabini, salatalarida yersin, ezmeleri falan oh miss.Kızlar görümcem Almanyadan izne geldi kayınvalidem diğer görümcelerle çocukları alıp köye hoşgeldine gittiler 1 gece kalacaklar, eşim şimdi telefon açtı akşama dışarıda yiyelim diye. Şimdi gitsem ya pizza ya hamburger yiyeceğim ilk günden rejimide bozmak istemiyorum, balıkçıya gidelim dedim balıkların tadı olmaz şimdi dedi, salata falan alsam onada boşyere para vermek istemiyorum açıkçası:))) Gitmeyelim desem başbaşa bidaha fırsatımız olmaz.Off ben ne yapam şimdi yiyip cezamı alsam acaba kaptanımYada beni gaza getirin azıcık kendime hakim olabileyim
canim bu ne yogunluk, sende ben gibisin, hergun kosturmaktan canim cikiyor, erken yaslanacagiz biz :)canlar selam ,
nasılsınız ? benim yine yatılı misafirim vardı sabah erkenden yolcu ettim. biraz uyudum kahvaltı hazırla ye yedir hasanı emzir alt deiştir uyut evi süpür topla makinaları çalıştırderken ahanda bu saat oldu. yeşilçay içmiyordum bayadır artık hergün bir fincan içicem inş. yeşilçayım işliğinde size selam verim dedim
oğlum uyanınca misafirliğe gidicem ordan market alışverişi eve gelip akşam yemeği yapıcam ve eşim gelince hasta ziyaretine hastaneye gidicez. bu aralar noluyo bana bir dakka dinlenemiyorum iyiki burası var....
selam canim, nasilsin bugun :)Yeni uyandım kızle tunaydınnn
canim 1 dari nedir?Dunku menum
Sabah
2dilim tam bugday ek
3zeytin
2dilim peynir
Domatesli kırmızı biberli lor 3kasık civari
Oglen
1limonlu soda
1darı
Aksam
Yarım kase mercimek
2 kasık patlıcan kavurması
Yarım tabak taze fasulye
2dilim tam bugday
Gece
aktivia meyveli yoğurt
Spor
2litre cıvarı su
15dk yuzme (kulac atıyorum)
Yürüdüm heryere bol bol
(10km yurumusum dün)
(Arkadaslar bu telefondaki sağlık kısmından bakıyorum nekdar dogru bilmiyorum tabi yurume mesafesi)
canim activialarin icinde katki maddeleri var , seker ya da sakarin var, dogal degiller.activia iyi fikirmiş yarın bende alıyımda akşam yemek yerine onu yiyim :)ya da akşama doğru alırım
canim internetten arastirdim meyveli yogurtlari cok aliskanlik halinde tuketme.Kuzular hepiniz aktivia alın meyvelilerden ozellikle o bademli malzemesi icine dokulenden cok guzel tok tutuyor ara oğun yapın ben acayıp memnunum
haber verdigin icin sagol ablacim, umarim iyisinizdir, gorusmek uzere :)Selam kızlar bulunduğum yerde internet çekmiyor. Takıma ugrayamiyorum. Herkes iyidir umarım. Bir müddet böyle olacak sonra tekrar görüşürüz.
sutyen biraz olsun ise yariyor canim :)Ay bi de zıplama yrısmaso ben su koseye bayılmak istiyorum hem memelerimden zıplayamıyorum ki benhahahahah
canim ara ogun olarak yogurt, sut, bir avuc kuruyemis yiyebilirsin.Ara öğün olarak erik yedim ama pek iyi bir fikir değildi sanırım midem kazınıyor şuan, suyla şişireyim diyorum o zamanda bulanıyor
oyyy bugun herkes ac kalmis..Merhaba kızlar nabersiniz Nasılsıniz
Ay ben çok aciktim ya öğlen yiyemedim doğru düzgün bişey 1 dilim ekmek 1 bardak ayran ıctim geberiyorum açlıktan
Pirinç Pilavı ve tavuk döner vardı döner hiç hoş değildi allahım affetsin pirinçte yemek istemedim ve sonuç olarak malesef aç kaldım
Aksama da evde annem patates salatası yapacakmış bugün
Size sormak istedim patates salatası cıs mi
Yesem mi yemesem mi bu açlıkta canim da pek istedi yani ne yalan söyleyeyim
Merhaba ArzucumYeni gelen arkadaslar var aramizda hepiniz hosgeldiniz.
Ah cnm çok şiddetli düşmüş anlaşılan allah korumuş tekrar çok geçmiş olsungecmis olsun Halit'e de canim, bizimkide cok nazli ama dun cani cok acidi buza ses cikaramadi korkudan.
ben ayagi kesin catladi ya da kirildi dedim ama verilmis sadakamiz varmis..
sana oksijen tupu yollayacagim cicim:)
canim kebapciya gidin ye mis gibi kebabini, salatalarida yersin, ezmeleri falan oh miss.
ya da balik ye cicegim, hamburger, oizza cisssss :)
canim bu ne yogunluk, sende ben gibisin, hergun kosturmaktan canim cikiyor, erken yaslanacagiz biz :)
selam canim, nasilsin bugun :)
Canim bir kase yoğurt la çok az patatesi olan bol yeşillikli salata mi yedim Birazdan da yeşil çayımı içip yürüyüşe başlayacağımhaber verdigin icin sagol ablacim, umarim iyisinizdir, gorusmek uzere :)
sutyen biraz olsun ise yariyor canim :)
ikizlere takkeeee
canim ara ogun olarak yogurt, sut, bir avuc kuruyemis yiyebilirsin.
ya da havuc, salatalik gibi sebzeler.
cok aciktirmazlar kuzum..
oyyy bugun herkes ac kalmis..
patates nisasta deposu yani seker kuzum.
sen 1-2 yumurta hasla ya da yaga kir.
biraz zeytin-peynir kahvaltilik, yaninada az bir porsiyon patates salatasi ohh miss :)
Ooo kapışma var desene kaptanim...2. TAKIM ILE YARISMA...
Canlarim bu cuma normal yarismamizin haricinde 2. TAKIM ile bireyselde de yarisiyoruz.
Bayram ve tatilden epey artilarla dondunuz, bu yarisma umuyorum ki bizi kendimize getirir.
2. TAKIM oldukca hirsli gorunuyor, yarismayi, rekabeti birakmak bize yakismaz oyle degil mi?
Haydi bakalim elimizden geleni yapma zamani cumaya kadar.
Lutfen takim ici egzersiz yarismalarina istirak ediniz, tum bunlar artilari defedebilmemiz icin guzeller.
Hepimize kolay gelsin.
2. TAKIMA tatli ziyaretler yapabilirsiniz:)
Dışarda yemek yeme durumları var galiba demi cnm sende
o da çok zor valla ben hiç sevmiyorum dışarda yemeyi çünkü her defasında pişman olacağım şeyler yiyorum
Ama ızgara olaylari en mantıklı çözüm oluyor böyle zamanlarda sende öyle bişeyler yiyebilirsin
Yapma feyzosum sen ne güzel ziplamalarini yapıp kalori yakiyorsun bakma sen benim yazdiklarima
Bol su iç zıplama ya devam :)
tamam canım sende dikkkat et lütfen birlikte zayıflayalım :)
Evde de tavuk yok ki
Eşim akşam yemeğinde evde olmayacak diye annem kolaylik olsun diyerekten patates salatası yapacakmış usengec annem :)
Neyse halletcez artık eve gidince bişeyler
ben de feyza memnun oldum:) 26 yaşındayım bekarım. 159 boy, 79.4 kgYeni gelen arkadaslar var aramizda hepiniz hosgeldiniz.
tamam yolla çok ihtiyacım var:)gecmis olsun Halit'e de canim, bizimkide cok nazli ama dun cani cok acidi buza ses cikaramadi korkudan.
ben ayagi kesin catladi ya da kirildi dedim ama verilmis sadakamiz varmis..
sana oksijen tupu yollayacagim cicim:)
canim kebapciya gidin ye mis gibi kebabini, salatalarida yersin, ezmeleri falan oh miss.
ya da balik ye cicegim, hamburger, oizza cisssss :)
canim bu ne yogunluk, sende ben gibisin, hergun kosturmaktan canim cikiyor, erken yaslanacagiz biz :)
selam canim, nasilsin bugun :)
bak şimdi yaaaaa bende markete gidip 8 tane kocaman activialardan aldım geldimcanim 1 dari nedir?
bir de aktivianin hangi yogurdunu yiyorsun?
canim activialarin icinde katki maddeleri var , seker ya da sakarin var, dogal degiller.
aliskanlik haline getirmemeye calis.
onun yerine 1 kase yogurdun icine kendin meyve koyup yiyebilirsin.
ya da 1 bardak sut de ara ogun olur..
canim internetten arastirdim meyveli yogurtlari cok aliskanlik halinde tuketme.
hem seker urunleri, hem katki maddeleri oluyor icinde..
evet canim yerden 1 metre yuksekten dustu ve ayagi burkulur gibi oldu cok sukur ki bir sey olmadi..Merhaba Arzucum
Ben Deniz.
27 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3.5 yasinda bir oglum var
özel sektörde yönetim temsilcisi olarak çalışıyorum asıl mesleğim kimyagerlik
Düğüne çok az kalmis Allah tamamına erdirsin inşallah cnm
Ah cnm çok şiddetli düşmüş anlaşılan allah korumuş tekrar çok geçmiş olsun
Canim bir kase yoğurt la çok az patatesi olan bol yeşillikli salata mi yedim Birazdan da yeşil çayımı içip yürüyüşe başlayacağım
Ama zıplama yapamadım ya ben bugun
harikasin canim benim:)Ooo kapışma var desene kaptanim
Kendi adıma bu haftanin kaçamaksız ve bol sporlu geçeceğini söz veriyorum
ev ahalisine ikram et sen onlarin bir kismini:)ben de feyza memnun oldum:) 26 yaşındayım bekarım. 159 boy, 79.4 kg
tamam yolla çok ihtiyacım var:)
bak şimdi yaaaaa bende markete gidip 8 tane kocaman activialardan aldım geldimakşamları yemek yemeyip onu yiycem diye depoladım eve
onlarımı zehirleyim kendimi feda ediciiimm onlar zehirlenmesinev ahalisine ikram et sen onlarin bir kismini:)
Feyzacim üzülme senden kötü durumda olanlarda varben de feyza memnun oldum:) 26 yaşındayım bekarım. 159 boy, 79.4 kg
tamam yolla çok ihtiyacım var:)
bak şimdi yaaaaa bende markete gidip 8 tane kocaman activialardan aldım geldimakşamları yemek yemeyip onu yiycem diye depoladım eve
bence kendini feda etme kuzum, bunlar sana jj olarak donebilironlarımı zehirleyim kendimi feda ediciiimm onlar zehirlenmesin
2cm uzunum kilomda 80 sayılır nerde iyi durumFeyzacim üzülme senden kötü durumda olanlarda var
Mesela ben
1.57 boyunda 83 kiloyum ayyy çok fena
vicdansız kadın activialarımada mı ceza vercennence kendini feda etme kuzum, bunlar sana jj olarak donebilir
menu spor guzel canim.bugün menüm
sabah: omlet
1dilim ekmek
2 zeytin
2kk peynir
ara:6 vişne ya da kiraz ne olduğunu anlayamadım :)
1 bardak süt
öğlen:salata
5 kaşık patlıcan yemeği
biraz haşlanmış tavuk
1dilim ekmek
yoğurt
akşam: 4 kaşık yeşil fasulye
yoğurt
1dilim ekmek
ara : 1büyük activia yiycem (bademli meyveli olandan)
1.5litre su
spor:
100 jj
370 ip atlama
yoq yoq aktivyana bugun ceza vermicem korkma :)vicdansız kadın activialarımada mı ceza vercendiyet şeysi diye aldık cezaya kaldık iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?