bozma moralini canim benim, devam calismaya bir dahaki sefere atanirsin insallah.Hahah babam dedi pide söylücem istiyon mu yok dedim tavuk ızgara yedim
Yok kaptanım ya 85le atanıyorum
olabilir canim, uzun zamandir ilk kez yapiyorsun , kaslar gelisiyor cok normal.kuşum yaa hiç bi kaçamak yapmadım ama dün az bi spor yaptım diye mi artı çıktım acaba ya ,kaslarım mı şişti acaba bacaklarımda ağrıyor jj den dolayı
canim hicbir sey yememissin, bugun nasilsin?Yazacak bir menüm yok bugün :/
Akşama kadar birşey yiyemedim
Akşam 4-5 kaşık pilav, 1 parça balık, kavun, karpuz yedim..
Su 1 litreyi geçti..
2 fincan da çay..
haftasonunu iple cekiyoruz ablacim, gozlerimiz yollarda :)İyi eğlenceler size canım çocuklar seviyor havuzu.
Bende özlüyorum hepinizi vatsapta yok TV den girip okuyorum cvp yazmak eziyet neyse haftasonu sorun kalmaz umarım.
Adım sayarimda yok böhhhööö
nazar boncukluk menu:)Menümü yazayım
Sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık 1 hurma arası kaymak çay
Öğlen 1 dilim çavdar ekmek 1 parça tavuk göğsü salata
Akşam 6 kaşık taze fasulye yoğurt 1 dilim çavdar ekmek
Sade kahve 1 hurma 1 kuru kayısı
Ara 2 dilim karpuz 1 bardak kefir
Su 3 lt
Spor 700 jj 1 saat pazar gezmesi
ellerine saglik Fatimem:)
tebrikler guzeller :)
gecmis olsun ablacim ne kazasi gecirdin?gnydınnninş bugün benim için daha güzel bir gün olur çok kötü dün br gün gecirdim küçük kaza atlattım sinirlerim bozulduYawrukush bugün gelemzsem yazamazsam yanlış anlama çünkü biraz toprlanmam lazım sorun da var
evet canim cok haklisn bazen cok bunaliyorum ama hep senin dedigin seyi hatirlatiyorum kendime, bir daha bu yaslarini goremeyecegiz...Galiba tanismamistik cnm
Ben de deniz
Memnun oldum tanıştığımıza
Ne harika kilo vermişsin cnm tebrik ederim
Çok geçmiş olsun cnm trafikte yorgunluğa yer yok malesef allahtan bişey olmamis
Merhaba ablacim
Günaydın
Buzluklarini da hazirlqmissin ellerine saglik
Cnm maşallah egzersizlerin göz kamaştırıyor :)
Şükür gözlükleri takmış ozgecim
Oglus eğlenince bende çok eğleniyorum boşver ne kadar oynarsa oynasinlar keyif almaya bak sen bir daha bu yaşlarını yasayamayacagiz.
Çok haklısın cnm giden kilolar geri gelmemesi için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız
Görüş bakalım diyetisyeninle neler diyecek
Evet yürüyüşe ara verince biraz zorlandim ama haftaya geçer diye düşünüyorum kuzum
Kizlar tebrik ediyorum harikasiniz
Ah cnm çok geçmiş olsun sakin ol bak biseycik olmamış
Sen toparla kendini
Bu arada sorun da var yazmışsın hayırdır inşallah yok demi kötü bişeyler
ah canim bugun bende cok keyifsizim , bende kendimi motive etmeye calisiyorum.Güzel bir perşembe sabahından herkese günaydın
Aslında bugün hiç keyfim yok ama nedense polyanacilik yapıp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
Bugün dünden daha güzel olacak diyorum Kendime az da olsa ise yariyor beni motive etmek için :)
Sizler nasilsiniz kızlar ???
rica ederim cicegim, yavrular gelmis gozunaydin :)Günaydın kızlar,dün bizimkiler gelmişler biraz oynadık sonra pazara gitgel, gelince yemek hazırladım çay faslı derken 10 oldu çocuklara banyo yaptırdım sonra sporumu yaptım oğlanı uyutayım derken ben yine uykuya dalmışım menüde bildiremedim kusura bakmayın.Bu jillian beni çok yoruyor hala uykum var ve bugün ağrılarım var
Dünkü Menüm
Sabah: Peynir, Zeytin,1 dim ekmek
Öğlen: 10 Kaşık patlıcan yemeği, cacık
Ara: Türk kahvesi, 4 tane üzüm
Akşam: Mantar,domates,3 y.zeytin, yoğurt, 1 dilim ekmek
2,5 lt su
jillian level 1/2
@D3S1R3 geldim canım çok ilerlemeden, kolay olmuyor sabitlemek kiloyu, sen nasılsın paşa nasıl, tatil moduna girmedin mi daha:)
Yawrukush özgem ayakta mekik için video eklemişsin teşekkürler
ablacim cok normal, belki babasinin tavirlari, konusmalari cocugu etkilemistir.Oğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
sanada canim, fotografinda harika :)Herkese günaydın güzel bir perşembe olsun inşallahhh
birakmak yok bu sefer Esracim, hepimiz tam destegiz sana kuzum :)Ahhh hemde nasıl yorucu varya, ama kızlar çok etkisini gördü. Sıkılaşmam lazım heryerim çok yumuşak, bende 2 kez başlayıp bıraktım ama bu sefer çok azimliyim bakalım, kendimden de korkmuyor değilim bırakırım diye:)))
canim aksam yemek yememissin, ac kalma..Kızlar günaydın dünkü menümü vereyim hemen
Sabah
Omlet
Öğlen
Tavuk
Birazda haşlanmış nohut
Ayran
Ara
Soda
Akşam
Karpuz
Peynir
Ara
Soda
2.5 litre su
7000 adım
anladim canim benimde akintim oluyor her kontrolde doktor test yapiyor enfeksiyon riskine karsilik.Evet çok fazla canım ya bazen kanama oldu saniyorum o kadar sık yani.ne yürüyüş u gülüm Dr sıkıca tembihledi egilme fazla sürekli yat dinlen diye yürüyüş dedim cemkirdi doğumdan sonra yürürsün dedi.randevum pazartesi günü iple çekiyorum ayda bir çağırıyor baya zorlanıyorum açıkçası son 1 hafta kala stres oluyor um.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
ahh canim boyle zamanlarda annene soyle bir tanem, cok yorgunum annecim diye.Vallaha annem deyince başka birşeyde diyemedim bende biraz sinirlendim ama yapcak bişide olmadıartık hergünüm birbirinden daha yoğun geçecek gibi dünden kaynklı tabanlarım ağrıyor vallaha
kolay gelsin iyi calismalar ablam :)tv den bağlandım zor yazılıyo akşam nöbetçiyim uğrayamam yarın kilomu öğleden sontra bildiririm.öpüldünüz
biz senin serotonin seviyeni yukseltiriz takimca, bitter cikilata gibiyiz hepimiz :)o telefon derdi bendede var ya ,bir tefonum bilem yokne güzel kışlık yiyecekleri hazırlamışsın :)
çok güzel olmuş :)
çok umutluydum ama
aynen ya hergün 2 kare ne güzel olurdu,serotoninim eksik biliyonmu iyi geliyodu
ahhh kuzum yaa hala mı kötü miden çok üzülüyorum sana ya
sonuncu olmuşum haaa tuuu bana vurun banaaaa
canım sen bütün sevgini göster içinden geldiği gibi . oğluna kızma ,sorgulama sadece sevgini göster ona .oğlun elbette anlar onu sevdiğini .
ablacim kiliselerin bu tarz yardimlarinin arkasindan bir yaptirimlari oluyor mu?sagolasin canim benim iyiyim, kilise biraz yardimci oldu para konusunda TR de aileme soylemedim hirsizlik olayini zaten kizimin parmagini duyunca cok uzulduler... kizimda gayet iyi yarin cikaracaklar elindeki alciyi umarim bir sikinti olmaz , sitresten bu ay iki defa regl oldum bu arada enterasan demek bunye yapiyorrr
sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor ..donmussun evine sanirimm tatil iyi gelmistir umarim
isyan etmiyorumdan sonrasina bayildim gulmekten:)Sabah kahvaltidan sonra aldim kizlari 2saat yuruduk gezdik tozduk...
Walla sporun bahanesi yokkkkmusss
Kucugu yikadim uyuttum giristim ev islerine
Aksam buyuk kizim cis kacirdi alez nevresim yikanmayi bekliyor...
Kucukte tam dusakabinden cikinca isedi havlusu banyo paspasi yikancak...
Isyan etmiyorum Allahim sidik temizledigim icin...:)
Bende demledim cayimi ictimmmm camasirlar banyoda sirayla yikaniyor:)
spor niye yok canimmm?:)selam canımcımlarrr napıosnz?
menümü yazıpğ gecmıse gdırm sabah bı baslastm gecmıse cıkmak zorunda kaldm
sabah
tost
çay
öglen
2 y.k arnavut cıgerı
salata
ayran
aksam
2 catal makarna
1 tavuk baget
1 çay bardagı kendı yaptgm vısne suyu sekerı cok yoktu ama sıfırda deıldı
3 dilim karpuz
bahane uretmım ama reglym tatlı krızım geldı yedım karpuzları napım
spor yok
su 2lt
ah salcali ekmek ahhhhh :)Dünkü menüm
2dilim peynir
2 yumurta
1 kücük boy sosis
Türk kahvesi 1sade soda
Öğlen
1meyveli yoğurt
1kase yulaf
Aksam
2dilim (odun ekmeğinden)
Salçalı ekmek
400 ip atlama
2 litre su
bak dedim ben sana salondaki olcumlere cok guvenme diye.
not ettim guzelim, listeye azimle gireceksin hic merak etme :)Kaptan bugün gittim tartııldım bildiririmimi şimdiden mi yapayım
Yarın ben kilo bildirimine kadar uyanamam zaten
Bizim tartıyla diyetisyeninki arasında 1,700 gram fark var ama bizim tartı da 200gr oynatıyor çıktıkca değişiyor
Bayramdan önce
79.6
Şimdiki
79.2
Bayramda kilo alıp verdiklermi yazmadım kaptan hesaplama yapmama gerek yok sanırsam listede olamadım hala
birde bana ceza veriyorum diye hainn, zaliiimmm diyorsun eheheh:)evdekiler kıymalı pide yiyor ben form diyet bisküvi
kuzum kuru meyve isine hic girme, kuru meyve agirliginca sekerdir.evdeki activia ve form depolarım bitsin de kuru meyve alıyım bari böyle olmıycak :) sende yemek yemiyon aç aç geziyon sende dayaklıksınsen bana vur ben sana en iyisi
ablacim boyle yapma, yavrun yaninda, sagliginiz yerinde,cok sukur halinize.Spor yapasım yok yemek yiyesin yok
aaa cooook coook sevindim canimin ici gozun aydin, hayirli olsun yeni isin :)merhaba kızlar bugun şirket aglarnda problem var ne zamn girip okumaya basladıysam net benı dısarı attı nerde kaldm naptm 2 sefer bastan basladm valla basım agrıdı ısler duruo sınır geldi...
he bu arada kızlar iş buldum 8 agustosta baslıorm bı aksılık olmazsa
cok gecmis olsun canim, ilaca basladin mi?İdrar Yolu Enfeksiyonu var mis ablis ondan mis bugün öğrendim bende
afiyet olsun cnaim :)bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1dilim tb ekmeği
domates ,salatalık
2 zeytin
ara : form light yaban mersinli bisküvi (129 kalori yazıyor )
öğlen : 4 kaşık yeşil fasulye
yoğurt
1dilim tb ekmeği
akşam : peynirli omlet
cacık
1dilim tb ekmek
su:1.5 litre
akşam 9 gibi minik bir activia yiycem
Yawrukush @AKovser
Canım pazartesi kendi Dr um ne ilaç verirse onu kullanicambirde bana ceza veriyorum diye hainn, zaliiimmm diyorsun eheheh:)
kuzum kuru meyve isine hic girme, kuru meyve agirliginca sekerdir.
mesela 50 gr kuru meyve yedin diyelim, 50 gr kadar seker yemis olursun.
gunde 1 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1 kuru incir ya da 5-6 kuru uzumu sakin gecme..
ablacim boyle yapma, yavrun yaninda, sagliginiz yerinde,cok sukur halinize.
sporunuda yap, yemeginide ye haydi...
aaa cooook coook sevindim canimin ici gozun aydin, hayirli olsun yeni isin :)
cok gecmis olsun canim, ilaca basladin mi?
afiyet olsun cnaim :)
eşini karşına alıp tatlı dille konuştun mu bütün yük sana binmiş , sana da yazık yani ,hem ev işi hem çocuk ... eve yardımcı alsanız en kötü ,nasıl yetişceksin okadar işeAyy ne cok alinti yazdim yinee
Evi toparlayayim, camasir makinasina camasir atayim, bugun acilmamis bir kac kolim kaldi onlari yerlestireyim son olarak.
Firsatim olursa utu yapmam gerek
Yarinda temizlik gunum oyyy oyy
Simdide oglan bunaldi oyun parkina gidelim diyor.
Bugun okadar enerjisizim ki..
Hepsi dunden kaynaklaniyor, esim dun eve geldi, beraber app yazdiklari bir arkadasi var.
Artik appleri tamamlanmak uzere, calismamiz lazim, bize gelecek arkadasim dedi.
Apar toplar masa kur, cay, cay yanina ikram vs hazirladim.
Saat 10a kadar Akinla ilgilendim, artik aksam 10da Akinin odasinda yerde sizmis uyuyordum.
Arada Akin oyuncak falan firlatiyordu bana ama gozumu acamadim resmen,
O sirada esim odaya gelip halimi gordu ve 11de isi gucu biraktilar cok sukur.
Bende yerden kalkip, yatagima yattim, Akini esim yatirmis ki hayret
Sabah kalktigimdan beride coook halsiz ve keyifsizim, dinlenemiyorumm
Bu da beni asiri gergin yapiyor.
Offf 2. cocukla nasil idare ediciiiiiim
Gidip camdan atlayayim desem, oda ise yaramaz, ev tek katli
Neyse sekerler , ben baslayayim evi toparlamaya
çok geçmiş olsun canımCanım pazartesi kendi Dr um ne ilaç verirse onu kullanicam
form bisküvi aldım ,activia aldım zararlıymış,ee kuru meyveye de sen zararlı diyosun . ben ara öğünlerimi neyle yapcam ozaman ,meyve de yiyemiyorum benbirde bana ceza veriyorum diye hainn, zaliiimmm diyorsun eheheh:)
kuzum kuru meyve isine hic girme, kuru meyve agirliginca sekerdir.
mesela 50 gr kuru meyve yedin diyelim, 50 gr kadar seker yemis olursun.
gunde 1 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1 kuru incir ya da 5-6 kuru uzumu sakin gecme..
ablacim boyle yapma, yavrun yaninda, sagliginiz yerinde,cok sukur halinize.
sporunuda yap, yemeginide ye haydi...
aaa cooook coook sevindim canimin ici gozun aydin, hayirli olsun yeni isin :)
cok gecmis olsun canim, ilaca basladin mi?
afiyet olsun cnaim :)
takımdaki bütün bitterler bugün kayıpbirakmak yok bu sefer Esracim, hepimiz tam destegiz sana kuzum :)
canim aksam yemek yememissin, ac kalma..
anladim canim benimde akintim oluyor her kontrolde doktor test yapiyor enfeksiyon riskine karsilik.
enfeksiyon yoksa her sey yolunda demektir kuzum.
ama senin enfeksiyonun varmis sanirim, ilac verdi mi doktor?
ilacla hemen iyilesirsin insallah canim..
ahh canim boyle zamanlarda annene soyle bir tanem, cok yorgunum annecim diye.
ortopedik ayakkabi giy Mervem..
kolay gelsin iyi calismalar ablam :)
biz senin serotonin seviyeni yukseltiriz takimca, bitter cikilata gibiyiz hepimiz :)
ablacim kiliselerin bu tarz yardimlarinin arkasindan bir yaptirimlari oluyor mu?
cok sukur cok sevindim biraz ferahlamana.
alcinizda cikiyormus gozunuzaydin, bir daha yasanmaz umarim.
stresten regli duzenininde degismesi normal..
isyan etmiyorumdan sonrasina bayildim gulmekten:)
kendimi gordugum icin olabilir mi acaba :))
spor niye yok canimmm?:)
ah salcali ekmek ahhhhh :)
bak dedim ben sana salondaki olcumlere cok guvenme diye.
birde emziriyorsun ki senin metabolizman cayir cayir calisir Senayim, masallah :))
not ettim guzelim, listeye azimle gireceksin hic merak etme :)
kadın fotosu koyma bari sevmiyorum ,ben neyi seviyosam onu koyacaksın o kadaaaaaaaSıkılıyordum bari foto değişeyim dedim, birşey bulamayınca eskilerden birini seçip kaçtımSevmiyorum fotosuz kalmasını, istediğimi de bulamadım Şimdi yine değişcem
ağır bi dondurma mı hafif bi dondurma mı yedin :) dondurmanın dışındakiler güzel canım :)Menumu yazayım kızlar sonra biraz oglusla oynayıp aksam yatmadan gecmisi okuyacagim
Sabah
1 kk beyaz peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
1 fincan limonlu yeşil cay
Ara
Sade turk kahvesi
Ogle
2 yk patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kucuk kase yogurt
Ay dondurma yedim ben az önce
Fakat yürüyüşü 45 dk tutmuştum bugün
Nolur nolur ceza vermeyin kaptanlarim
Yaklasik 3 lt de su içildi
Yarın inşallah dondurma yüzünden tarti da arti görmem
eh iyiym biraz cn msen nasılsın
bu kadar üzme kendini nolur , ben eminim çocuğunla aranın düzeleceğine ,onun aklı daha ermiyor bazı şeylere ,biraz daha büyüsün bak gör nasıl anneci olacak :) ben iyiyim canım bi sorun yok :)eh iyiym biraz cn msen nasılsın
Kuzum bazen sabah kahvaltısında patates kızartması filan biraz da olsa yiyorum ama bi yandan sanki kilo alıyomuşum gibi oluyo:) Yemesem bitkin oluyorum öğleye kadar dayanamıyorum.canim tarlada cok calisiyorsun o yuzden acikiyorsun mutlaka.
afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?