Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne yaşlanmasıııı Ruhun yaşlanmadıkca vücudun kaç yaşında olduğunun bir önemi yok daha 20-lerinde kendini salırsann ohooo işimiz var senle

saol kowserim valla muazzam kafam rahatladı tam 1 ay da bulmus oldum işimiyani esasen ilk gittigim gorsmeydı o da oldu ıs sektörü baya durgun
yeni işin hayırlı uğurlu olsun , çok mutlu ol inşallah,huzurla çalış :)

Hayırlı olsun canım yeni işin, inşallah huzurlu bi ortamda rahat rahat çalışırsın

Keşke kalkabilsem, çivilenmiş gibi oluyorum sabahları yatağa, işe bile zar zor yetişiyorum.Erken yatabilsem keşke bizim sıpalar çok geç yatıyorlar.Öyle uyku düzenleri falan yok. Olmazsa dediğin gibi yapayım, yarın sabah bi deneyim bakalım:)))
Bu arada bende sabah sporundan ziyade akşam yemekten sonra yapılan sporun daha verimli olduğunu düşünürüm, akşama kadar yediklerimi yakıyorum diye :)))

Bırakmazsın canım devammm

herkes maşallah desin , nazar değmesin
Saol canımm

Benim yas 26 metabolizma yasım 35
Hımm dr a gidiyosun düzelecek merak etme cnm

evdekiler kıymalı pide yiyor ben form diyet bisküvi
Süpersin cnm sonunda gülen sen olucaksın

Yawrum naptin sen yaaaaaa
Hu huuu dostum bilemedim ama ben ruhen zaten. 18 de takılıp kalmıştım demek benim metabolizma da takılmış 18 de

acaba makine mi bozuktu happy_moon
Hahha valla bende sordum o an yok dedi dr süpersin

happy_moon Yillardir gorusemiyorduk desene biraktigim gibisin....
Bende gitcem bende bende
Aynen cnm sende bi git bakalım tüm değerlerim normal çıktı. Yağ oranım %20-28 olmalı benim %24.70 çok normalsin zayıflamana gerek yok dedi. 50 olim bari dedim ama zayıflamaya yönelik değil bebeğime yönelik liste verdi bakalım 10 gün sonra gidicem yine

Çok şevindim canım hayırlı olsun

Çok teşekkr ederim canım sen güzel baktığın için, gönlünün güzelliği

İdrar Yolu Enfeksiyonu var mis ablis ondan mis bugün öğrendim bende

saol kowserim valla muazzam kafam rahatladı tam 1 ay da bulmus oldum işimiyani esasen ilk gittigim gorsmeydı o da oldu ıs sektörü baya durgun
Cok sevindim kuzum hayırlısı olsun
İdrar Yolu Enfeksiyonu var mis ablis ondan mis bugün öğrendim bende

Aynen ben denizden bile kapıyorum günlük oedai gezmiyorum ama kullanmamak lazımmış yasakladı aslında doktor da durulmuyo yani

yapma canim haftada 1-2 gun dinlenebilirsin,hatta persembeleri dinlenmen daha mantikli tarti oncesi spor artisi gormezsin, naber kuzum?
kuşum yaa hiç bi kaçamak yapmadım ama dün az bi spor yaptım diye mi artı çıktım acaba ya ,kaslarım mı şişti acaba bacaklarımda ağrıyor jj den dolayı

bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1dilim tb ekmeği
domates ,salatalık
2 zeytin

ara : form light yaban mersinli bisküvi (129 kalori yazıyor )

öğlen : 4 kaşık yeşil fasulye
yoğurt
1dilim tb ekmeği

akşam : peynirli omlet
cacık
1dilim tb ekmek

su:1.5 litre

akşam 9 gibi minik bir activia yiycem

Yawrukush Dahlia_

cezalandırın bunuuuuu verinnn cezalarıııı sigara içiyomuşşş,gel buraya gellll
Hahaha yemeğe abanmıcagıöı bilsem anında bırakçam acayip halsizleştiriyo beni hele günün il sigarası başımı döndürüyo elim ayağım titriyo cok kötü oluyorum
Suda içiyorum bol ama işe yaramadı

Kuzum genital bölgeni sadece suyla yıka jel sabun sürme günlük ped kullanma ve dar giymemeye calış yatarken de iç çamasırı giyme hava aldın çok kapalı durmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…