Ne yaşlanmasııııRuhun yaşlanmadıkca vücudun kaç yaşında olduğunun bir önemi yok daha 20-lerinde kendini salırsann ohooo işimiz var senle
yeni işin hayırlı uğurlu olsun , çok mutlu ol inşallah,huzurla çalış :)saol kowserim valla muazzam kafam rahatladı tam 1 ay da bulmus oldum işimiyani esasen ilk gittigim gorsmeydı o da oldu ıs sektörü baya durgun
Hayırlı olsun canım yeni işin, inşallah huzurlu bi ortamda rahat rahat çalışırsınmerhaba kızlar bugun şirket aglarnda problem var ne zamn girip okumaya basladıysam net benı dısarı attı nerde kaldm naptm 2 sefer bastan basladm valla basım agrıdı ısler duruo sınır geldi...
he bu arada kızlar iş buldum 8 agustosta baslıorm bı aksılık olmazsa
Keşke kalkabilsem, çivilenmiş gibi oluyorum sabahları yatağa, işe bile zar zor yetişiyorum.Erken yatabilsem keşke bizim sıpalar çok geç yatıyorlar.Öyle uyku düzenleri falan yok. Olmazsa dediğin gibi yapayım, yarın sabah bi deneyim bakalım:)))Cwnım yatmadqn önce spor önerilmiyor uyku kalitesini düşürüyormuş yorgunluğun muhtemelen o yüzden onun yerine erken kalkıp yapmanı öneririm başka vakit bulamıyorsan. Emin ol tüm gün çok daha enerjik olacaksın ve gün boyu metabolizman hızlandığı için daha çok kalori yakacaksın.
Bırakmazsın canım devammmAhhh hemde nasıl yorucu varya, ama kızlar çok etkisini gördü. Sıkılaşmam lazım heryerim çok yumuşak, bende 2 kez başlayıp bıraktım ama bu sefer çok azimliyim bakalım, kendimden de korkmuyor değilim bırakırım diye:)))
herkes maşallah desin , nazar değmesin
Hımm dr a gidiyosun düzelecek merak etme cnmBenim yas 26 metabolizma yasım 35
Süpersin cnm sonunda gülen sen olucaksınevdekiler kıymalı pide yiyor ben form diyet bisküvi
Hu huuu dostum bilemedim ama ben ruhen zaten. 18 de takılıp kalmıştım demek benim metabolizma da takılmış 18 deYawrum naptin sen yaaaaaa
Hahha valla bende sordum o an yok dedi dr süpersin
Aynen cnm sende bi git bakalım tüm değerlerim normal çıktı. Yağ oranım %20-28 olmalı benim %24.70 çok normalsin zayıflamana gerek yok dedi. 50 olim bari dedim ama zayıflamaya yönelik değil bebeğime yönelik liste verdi bakalım 10 gün sonra gidicem yine
Çok şevindim canım hayırlı olsunmerhaba kızlar bugun şirket aglarnda problem var ne zamn girip okumaya basladıysam net benı dısarı attı nerde kaldm naptm 2 sefer bastan basladm valla basım agrıdı ısler duruo sınır geldi...
Selam dostlar :) kızım uyuyor oğlum okulda ben de azcık bi iş yaptım yagıyorum fena mı?
Aynen cwnım yaa tamamen dikkatsizlik.. bilmediğim bir yerdeydim yoksa dikkat ederdim.
Cwnım yatmadqn önce spor önerilmiyor uyku kalitesini düşürüyormuş yorgunluğun muhtemelen o yüzden onun yerine erken kalkıp yapmanı öneririm başka vakit bulamıyorsan. Emin ol tüm gün çok daha enerjik olacaksın ve gün boyu metabolizman hızlandığı için daha çok kalori yakacaksın.
Ah canım yaa kolay değil malesef belli ki onu bıraktığını ya da onsuz mutlu olduğunu düşünüyor. Ve içten içe sana kin besliyor arakadaşların da dediği gibi tek çözümü sevgi.. çünkü o seni çok sevdiği için böyle hissediyor. Beraber sevdiği şeyleri yapın ve bir süre huyuna git. Emin ol bu bir süreç ve geçecektir.
Sana da şekerim foto yakıyor canım maşallah..
Ah kuzum bizden iyi çiş temizleme uzmanı mı olur. Sana tavsiye tek kullanımlık hasta bakım örtüleri var onlardan alıp çarşafın altına ser en azından alezi yıkaman gerekmez.
Harikasın dostum :) metabolizöan çok az gibi geldi bana ama 1200.. tabi sen zayıfsın onun da etkisi var.. kaç kilo kaldı hedefine?
Kilolar böyle veriliyor kuzum malesef..
Aaaa bittere laf yok gnde 1-2 tane kilo aldırmaz tam tersine vermeye yardımcı olur..
Yarım paket yemen lazım kuzum. 1 ekmeğe denk geliyor akşam öğününde 1 porsiyon elsik karbonhidrat alman lazım..
Hayırlı olsun canım çok sevindim kurtuluyorsun şu ayı adamlardan :)
İdrar Yolu Enfeksiyonu var mis ablis ondan mis bugün öğrendim bendeJillian bitecek gibi bu defa:) Tatilim yok bu sene gulum, seneye kismetse. Hamdolsun iyiyiz biz:)
asya_01 bende hic akinti olmamisti canim. Muayenede doktoruna danisirsin, enfeksiyon yoksa normaldir. Herkesin hamileligi farkli geciyor. Stres sikinti yapma hicbir seyi. Kuzunu kucagina alinca ayaklarin yerden kesilecek:)
hergün spor şartmıydı ya , ben bugün hiç spor yapmadım kaptişimmmmCitirlar nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Tarti icin bugun son gunumuz,heyecan, merak dorukta
yapma canim haftada 1-2 gun dinlenebilirsin,hatta persembeleri dinlenmen daha mantikli tarti oncesi spor artisi gormezsin, naber kuzum?hergün spor şartmıydı ya , ben bugün hiç spor yapmadım kaptişimmmm
merhaba kızlar bugun şirket aglarnda problem var ne zamn girip okumaya basladıysam net benı dısarı attı nerde kaldm naptm 2 sefer bastan basladm valla basım agrıdı ısler duruo sınır geldi...
Cok sevindim kuzum hayırlısı olsunsaol kowserim valla muazzam kafam rahatladı tam 1 ay da bulmus oldum işimiyani esasen ilk gittigim gorsmeydı o da oldu ıs sektörü baya durgun
İdrar Yolu Enfeksiyonu var mis ablis ondan mis bugün öğrendim bende
hayirli olsun canim, yeterli mi bu puan atanabilmen icin?Kpss acıklandı 64 aldım ama yılmadan çalışmaya devam ediyorum
Hahah babam dedi pide söylücem istiyon mu yok dedim tavuk ızgara yedimevdekiler kıymalı pide yiyor ben form diyet bisküvi
Yok kaptanım ya 85le atanıyorumhayirli olsun canim, yeterli mi bu puan atanabilmen icin?
kuşum yaa hiç bi kaçamak yapmadım ama dün az bi spor yaptım diye mi artı çıktım acaba ya ,kaslarım mı şişti acaba bacaklarımda ağrıyor jj den dolayıyapma canim haftada 1-2 gun dinlenebilirsin,hatta persembeleri dinlenmen daha mantikli tarti oncesi spor artisi gormezsin, naber kuzum?
cezalandırın bunuuuuu verinnn cezalarıııı sigara içiyomuşşş,gel buraya gellllEvde kimse yok hemen bi sigara yaktım tuvalete çıktım 200 gram gitti valla hahahhaha
Suda içiyorum bol ama işe yaramadıCok sevindim kuzum hayırlısı olsun
Aynen ben denizden bile kapıyorum günlük oedai gezmiyorum ama kullanmamak lazımmış yasakladı aslında doktor da durulmuyo yani
yılmak tabiki yok evdemi oturcan yılıpta :) elinden gelen her şeyi yap :):)Kpss acıklandı 64 aldım ama yılmadan çalışmaya devam ediyorum
Hahaha yemeğe abanmıcagıöı bilsem anında bırakçam acayip halsizleştiriyo beni hele günün il sigarası başımı döndürüyo elim ayağım titriyo cok kötü oluyorumcezalandırın bunuuuuu verinnn cezalarıııı sigara içiyomuşşş,gel buraya gellll
Suda içiyorum bol ama işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?