Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canım :)

Hayırlı olsun yeni işin.. Kurtuluyorsun sonunda

her napıo varmı bsyler dun gelememıstm ısten erken cıktm kızla ılgılendm bıraz bugunde kac defa okkumaya basladm ınternet baglantsı koptu dııp duruodu sistemsel sıkıntıvar

Selam dostlar :) kızım uyuyor oğlum okulda ben de azcık bi iş yaptım yagıyorum fena mı?

Aynen cwnım yaa tamamen dikkatsizlik.. bilmediğim bir yerdeydim yoksa dikkat ederdim.

Cwnım yatmadqn önce spor önerilmiyor uyku kalitesini düşürüyormuş yorgunluğun muhtemelen o yüzden onun yerine erken kalkıp yapmanı öneririm başka vakit bulamıyorsan. Emin ol tüm gün çok daha enerjik olacaksın ve gün boyu metabolizman hızlandığı için daha çok kalori yakacaksın.

Geçmez çözüm bulamıyorum yaaaa

Oğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları

Ah canım yaa kolay değil malesef belli ki onu bıraktığını ya da onsuz mutlu olduğunu düşünüyor. Ve içten içe sana kin besliyor arakadaşların da dediği gibi tek çözümü sevgi.. çünkü o seni çok sevdiği için böyle hissediyor. Beraber sevdiği şeyleri yapın ve bir süre huyuna git. Emin ol bu bir süreç ve geçecektir.

Herkese günaydın güzel bir perşembe olsun inşallahhh

Sana da şekerim foto yakıyor canım maşallah..

Ah kuzum bizden iyi çiş temizleme uzmanı mı olur. Sana tavsiye tek kullanımlık hasta bakım örtüleri var onlardan alıp çarşafın altına ser en azından alezi yıkaman gerekmez.

Biri 30 yaşında olup metabolizma yaşı 18 mi dedi
Doktor şok ben şok
@Yawrukush

Harikasın dostum :) metabolizöan çok az gibi geldi bana ama 1200.. tabi sen zayıfsın onun da etkisi var.. kaç kilo kaldı hedefine?

evdekiler kıymalı pide yiyor ben form diyet bisküvi

Kilolar böyle veriliyor kuzum malesef..

Aaaa bittere laf yok gnde 1-2 tane kilo aldırmaz tam tersine vermeye yardımcı olur..

1 paket yedim ,adamlar ona göre ayarlamış zaten miktarı ,onu da kısım da açlıktan ölüyüm ben

Yarım paket yemen lazım kuzum. 1 ekmeğe denk geliyor akşam öğününde 1 porsiyon elsik karbonhidrat alman lazım..

Hayırlı olsun canım çok sevindim kurtuluyorsun şu ayı adamlardan :)

canım 1 porsiyon 129 kalori yazıyor ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…