alt yazı geçselerdi demiÇok merak ettim ne söyledi de vurdu acaba
Dahlia_ nişanlınla konuştun mu nasıl mış
iyidir iyidir üzülme sen :) 171 gün kalmış oda çabucak geçecek inşallah :)Yok canım konuşamıyoruzzz..
Geçen gün iyiydi :) şimdi de iyidir inşaAllah
iyidir iyidir üzülme sen :) 171 gün kalmış oda çabucak geçecek inşallah :)
spor da yapacaksın yemek de yiyeceksin ,Spor yapasım yok yemek yiyesin yok
Spor yapasım yok yemek yiyesin yok
gün dediğin çabuk geçiyo ,ne zaman yaşlandım hiç farketmedim :)İnşaAllah, geçsin bitsin kurtulayım gün saymaktan :))
gün dediğin çabuk geçiyo ,ne zaman yaşlandım hiç farketmedim :)
merhaba kızlar bugun şirket aglarnda problem var ne zamn girip okumaya basladıysam net benı dısarı attı nerde kaldm naptm 2 sefer bastan basladm valla basım agrıdı ısler duruo sınır geldi...
he bu arada kızlar iş buldum 8 agustosta baslıorm bı aksılık olmazsa
saol kowserim valla muazzam kafam rahatladı tam 1 ay da bulmus oldum işimiyani esasen ilk gittigim gorsmeydı o da oldu ıs sektörü baya durgunMerhaba canım :)
Hayırlı olsun yeni işin.. Kurtuluyorsun sonunda
saol kowserim valla muazzam kafam rahatladı tam 1 ay da bulmus oldum işimiyani esasen ilk gittigim gorsmeydı o da oldu ıs sektörü baya durgun
hayrlısı 1 hafta evd eoturcam burayı erken bırakıcm azck kızmla gezer tozarımKısmetinmiş diyelim :) iş için 1 ay çok iyi, hayırlısıyla başlarsın inşaAllah..
hayrlısı 1 hafta evd eoturcam burayı erken bırakıcm azck kızmla gezer tozarım
Galiba tanismamistik cnm
Ben de deniz
Memnun oldum tanıştığımıza
Ne harika kilo vermişsin cnm tebrik ederim
Çok geçmiş olsun cnm trafikte yorgunluğa yer yok malesef allahtan bişey olmamis
Merhaba ablacim
Günaydın
Buzluklarini da hazirlqmissin ellerine saglik
Cnm maşallah egzersizlerin göz kamaştırıyor :)
Şükür gözlükleri takmış ozgecim
Oglus eğlenince bende çok eğleniyorum boşver ne kadar oynarsa oynasinlar keyif almaya bak sen bir daha bu yaşlarını yasayamayacagiz.
Çok haklısın cnm giden kilolar geri gelmemesi için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız
Görüş bakalım diyetisyeninle neler diyecek
Evet yürüyüşe ara verince biraz zorlandim ama haftaya geçer diye düşünüyorum kuzum
Kizlar tebrik ediyorum harikasiniz
Ah cnm çok geçmiş olsun sakin ol bak biseycik olmamış
Sen toparla kendini
Bu arada sorun da var yazmışsın hayırdır inşallah yok demi kötü bişeyler
Günaydın kızlar,dün bizimkiler gelmişler biraz oynadık sonra pazara gitgel, gelince yemek hazırladım çay faslı derken 10 oldu çocuklara banyo yaptırdım sonra sporumu yaptım oğlanı uyutayım derken ben yine uykuya dalmışım menüde bildiremedim kusura bakmayın.Bu jillian beni çok yoruyor hala uykum var ve bugün ağrılarım var
Dünkü Menüm
Sabah: Peynir, Zeytin,1 dim ekmek
Öğlen: 10 Kaşık patlıcan yemeği, cacık
Ara: Türk kahvesi, 4 tane üzüm
Akşam: Mantar,domates,3 y.zeytin, yoğurt, 1 dilim ekmek
2,5 lt su
jillian level 1/2
@D3S1R3 geldim canım çok ilerlemeden, kolay olmuyor sabitlemek kiloyu, sen nasılsın paşa nasıl, tatil moduna girmedin mi daha:)
@Yawrukush özgem ayakta mekik için video eklemişsin teşekkürler
Geçmez çözüm bulamıyorum yaaaa
Oğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
Herkese günaydın güzel bir perşembe olsun inşallahhh
Sabah kahvaltidan sonra aldim kizlari 2saat yuruduk gezdik tozduk...
Walla sporun bahanesi yokkkkmusss
Kucugu yikadim uyuttum giristim ev islerine
Aksam buyuk kizim cis kacirdi alez nevresim yikanmayi bekliyor...
Kucukte tam dusakabinden cikinca isedi havlusu banyo paspasi yikancak...
Isyan etmiyorum Allahim sidik temizledigim icin...:)
Bende demledim cayimi ictimmmm camasirlar banyoda sirayla yikaniyor:)
evdekiler kıymalı pide yiyor ben form diyet bisküvi
Yok sana bitter
Cidden ara sıra yemeğe izin verilse de ben kendi adıma hiç yememe taraftarıyım.. çünkü en ufak tatlı bile hemen dengemi bozuyor.. zaten her haftasonu ödül var, bitteri de araya sıkıştır ye
Süpersinnnn
Benimki kaç acaba, 40 falandır kesin
Resmin de çok güzel bu arada
1 paket yedim ,adamlar ona göre ayarlamış zaten miktarı ,onu da kısım da açlıktan ölüyüm ben
merhaba kızlar bugun şirket aglarnda problem var ne zamn girip okumaya basladıysam net benı dısarı attı nerde kaldm naptm 2 sefer bastan basladm valla basım agrıdı ısler duruo sınır geldi...
he bu arada kızlar iş buldum 8 agustosta baslıorm bı aksılık olmazsa
canım 1 porsiyon 129 kalori yazıyor ama ?Selam dostlar :) kızım uyuyor oğlum okulda ben de azcık bi iş yaptım yagıyorum fena mı?
Aynen cwnım yaa tamamen dikkatsizlik.. bilmediğim bir yerdeydim yoksa dikkat ederdim.
Cwnım yatmadqn önce spor önerilmiyor uyku kalitesini düşürüyormuş yorgunluğun muhtemelen o yüzden onun yerine erken kalkıp yapmanı öneririm başka vakit bulamıyorsan. Emin ol tüm gün çok daha enerjik olacaksın ve gün boyu metabolizman hızlandığı için daha çok kalori yakacaksın.
Ah canım yaa kolay değil malesef belli ki onu bıraktığını ya da onsuz mutlu olduğunu düşünüyor. Ve içten içe sana kin besliyor arakadaşların da dediği gibi tek çözümü sevgi.. çünkü o seni çok sevdiği için böyle hissediyor. Beraber sevdiği şeyleri yapın ve bir süre huyuna git. Emin ol bu bir süreç ve geçecektir.
Sana da şekerim foto yakıyor canım maşallah..
Ah kuzum bizden iyi çiş temizleme uzmanı mı olur. Sana tavsiye tek kullanımlık hasta bakım örtüleri var onlardan alıp çarşafın altına ser en azından alezi yıkaman gerekmez.
Harikasın dostum :) metabolizöan çok az gibi geldi bana ama 1200.. tabi sen zayıfsın onun da etkisi var.. kaç kilo kaldı hedefine?
Kilolar böyle veriliyor kuzum malesef..
Aaaa bittere laf yok gnde 1-2 tane kilo aldırmaz tam tersine vermeye yardımcı olur..
Yarım paket yemen lazım kuzum. 1 ekmeğe denk geliyor akşam öğününde 1 porsiyon elsik karbonhidrat alman lazım..
Hayırlı olsun canım çok sevindim kurtuluyorsun şu ayı adamlardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?