bende bolca var :)Ayyy onlardan almayayım ben hiç
Oooo güzelmiş.. Bebişin hayırlı olsun canım..sekersiz cayinizi, kahvenizi iceriz efeeem ayip olmasin di mi :)
ya da ben takim adina hepsinden yerim, hamisim nede olsa :)
Ahaaa @AKovser buldum seni cınımmm
E ben şimdi yapiim sana istediğin börek olsun, üstüne de tatlı ohhh yarasın lop lop kilo olsun
Kıymalı kol böreği canikom fırından yeni çıktı enfesss
Bu daaaa tatlı ikramımız, tüm takıma, afiyetle bol bol yiyin diye
iyi uykular canim, tadimlik kek ne kadar boyut olarak :)Herkese iyi geceler.. tüm günün koşturmacasından sonra anca gelebildim. Menümü yazıp uyuyacağım bi aksilik olmazsa
Sabah
1 dlm yumurtalı ekmek
Omlet
Öğlen az yağda kavrulmuş baharatlı tavuk göğsü
Yoğurt
Akşam
Kabak yemeği
Sebzeli bulgur pilavı
Ara
Tadımlık kek
Kavun
30 days shred 2
2 yeşil
Sevgiler
takimda benden haric 2 hamis daha var kuzumm :)Oooo güzelmiş.. Bebişin hayırlı olsun canım..
Eyvah kuşum az önce resim paylaştım canın çekicek şimdi eyvahlar olsunneden önce demedinki amaa
Kız sizin takımda ne işiniz varki amaatakimda benden haric 2 hamis daha var kuzumm :)
nasil canimiz cekti ahhh ahhhh...
canim ben kaptanim mezun oldum 4 ay once zati :)Kız sizin takımda ne işiniz varki amaa
iyi uykular canim, tadimlik kek ne kadar boyut olarak :)
1 dilim kek kabugu yani simdi anladim tamam kuzum :)Canım kızıma yedirirken sert yerlerini ben yedim. İşte bir dilim kekin sadece kabuğu gibi düşünebilirsin. :)
Ozge akin genelde seninle birlikte sana yaptigini asla okulda ogretmenlerine yapmaz bana guven. Ayni sey benimkiler icin de gecerli okulu hiiic takma. Gelelim cis olayina. Cis guzeldir ya salsin bırak bak kasiyer kiz bile agiz burun kivirmamis cocugun psikolojisiyle ilgilenmis. Kasada cis yapan akin ve cocuk havuzunun kenarina cikip mayosuna kaka yapan denizi evlendirelim biz. Hangimiz daha iyi bosaltim yapiyoz diye konusa konusa mutlu bi evlilikleri olur. Hani kiyisina cikip lopedek lopedek yapmayaydi iyiydi deniz de. Sonra islak mendillerin arasina kaka toplamak iyi olmuyo arap turistler bakarken. Hem onlar hic psikoloji dusunuyo gibi de degillerdi:))))Veeee bir kez de beni sasirtsa ya bu oglan Allahimm
Eve geldik ama nasil geldik..
Yine reyonlarin arasinda kosturmaca, tam 100 kez oglum otur alisveris arabasina demisimdir.
Allahim Amerikalilarin cocuklari ne disiplinli, ne soz dinleyen cocuklar
Neden ben cocuk yetistirme konusunda tirt ciktim
Ve bugun ki bombamiz tam kasada para odemek icin beklerken, sirrrrrrr diye bir guzel cisini yapti Akin
Ne yapacagimi sasirdim, herkes bize bakiyor, utancimdan parayi odeyip tuvalete zor kostum
Kasiyer kiz oglunuz iyi mi, utandi mi, uzuldu mu diyor, Akin guluyor Allahim bir insan nasil cinnet geciririn kitabini yazarim ben.
Off offff Akinla alisverise gitmek istemiyorum ama aksamlari esim eve gelince yemek, bulasik derken, saat gec oluyor o saatten sonra alisverise gidecek enerjim kalmiyor.
Esim desen bir insan alisveris isini hic mi halledemez, yumurta isterim tereyagi alir gelir
Bugun bende dert yanacam bananeeee, agritacagim iste basinizi
Off acaba esimdeki hiperaktivite sorunu Akinda da mi var, doktoru birkez dile getirmisti gecen sene ama buradaki doktorlar direk ilaci dayiyorlar cocuklara
Doktorada soylemeye cekiniyorum bu durumlarimizi..
Hayir simdi okulada baslayacak bu davranis bozukluklariyla okuldan da atacaklar, ki boyle bir haklarida var..
Kafamda deli sorular, yine basip anacigimin yanina mi gitsem, oyyyyy oyyyyyy
var ya Buse sen cok yasa emiOzge akin genelde seninle birlikte sana yaptigini asla okulda ogretmenlerine yapmaz bana guven. Ayni sey benimkiler icin de gecerli okulu hiiic takma. Gelelim cis olayina. Cis guzeldir ya salsin bırak bak kasiyer kiz bile agiz burun kivirmamis cocugun psikolojisiyle ilgilenmis. Kasada cis yapan akin ve cocuk havuzunun kenarina cikip mayosuna kaka yapan denizi evlendirelim biz. Hangimiz daha iyi bosaltim yapiyoz diye konusa konusa mutlu bi evlilikleri olur. Hani kiyisina cikip lopedek lopedek yapmayaydi iyiydi deniz de. Sonra islak mendillerin arasina kaka toplamak iyi olmuyo arap turistler bakarken. Hem onlar hic psikoloji dusunuyo gibi de degillerdi:))))
Aaa american cops olayi iyi degilmis. Anladim birakamazsin o zaman. Mekik boynuma iyi gelir mi ozgem hemen yapayim. Ilaclari almadim kas gdvsetoci falandi iyilestirmicek agrimi kesecek mideme dokunur dedim ammaaa velakin durum kötü. Ya ben varya iyice yuzsuze genise bagladim. Of o tatilde denizin kakalariyla ne imtihanlar yasadim. Milletin yuzune yuzune su fiskirtiyo havuzda bi de. Ama su tabancasini eline verene yapiyo. Benim tepki aynen su: vermeseymis napim hihbende annelikten, eslikten, hamilelikten istifa etmek istiyorum Gonca ablacim.
Alip basimi gidesim var kimse de beni bulamasin istiyorum.
Bunlar hep kendimizi fazla kullanmaktan oluyor..
Kelin ilaci olasada sana tavsiye verse
Ahh ablam ahh ne kolayi zulumden beterdi(
oyle mi, yollayayim ucakla, eve donerken aglaya aglaya araba surdum ben senin haberin var mi canim??
yuruyus super olmus canim:)
anla o gariban, bir care anneleri(
hadi gozunuzaydin ozaman guzelim :)
harika :)
canim oncelikle doktorun verdigi ilaclari al neden almiyorsun?
soguk suyada azicik ara ver kuzum.
ehh o ev huzursuzluklarini bana son 1 hafta Ankarada kayinvalidemlerin yaninda ne cektim bir ben bilirim.
Bizimde tuvalet sorunumuz aynen devam, gecede en az 2 kez kaciriyor Akin, ben 2 kez kaldirmama ragmen..
Daha az evvel alisveris merkezinde kasanin dibinde isedi bir guzel, millet cislerimiizi temizledi, rezillik diz boyu(
Ahh ahh keske bende terapiye gidebilsem, birak terapiyi ayda 1 kendi doktoruma bile Akinsiz gidemiyorum anacimmmm...
menu super Busem, 50 mekik yazayim sporsuzluga, sessizce kizlar uyuyunca yaparsin :)
ohh mis gibi semiz otu olmus iste bayilirim ben :)
ahahah demekki boyle dusunen bir ben degilmisim, yahu ne na cekeni, bizi hic bulur mu oylesi Busem :)
Erkek gibi her seyi yuklenince boyle oluyor iste...
canim sporda yapamadin mi?
yaa vazgecer nereye birakayim kuzum, asla korkmuyor, bulamiyorum reyonlarin arasinda.
Birde cocugu oyle sahipsiz birakmak suc, alisveris merkezinde bir suru polis var.
amerikan vatandasina kotu davraniyorsun deyip cocugu elinden dahi alip yurtlara yerlestirebiliyorlar.
polisler aisveris arabasina oturup, kemer baglatmamana bile kiziyor burada canim(
benide seronla gonca ablam @gogo2405
degil mi ama oradan davulun sesi hos @fyzanur cum :)
Kiz nenanin kizi fazla temiz boşver bu pisler evlensin pis pis yasasin ):))))var ya Buse sen cok yasa emi
su psikolojide beni guldurdun ya Allah da seni guldursun :)
Kasada cis yapan Akinla, mayosuna kaka yapan Denizi evlendirsek super olur sahi ama @melinda23 duymasin ucundan watsapta dunur olmustuk ya
Ya arkadas böyle gunde icmeyip napcan. Icki icemiyoz bari antidepresan alak. Passiflora mi cigneseydik. Bahceye eksem yasal mi ki:))) mecik maşrum da olur bakGelin hepiniz takinalim seronlari yatalım oh mis kafaya hiçbişey takmayan insanlar var ya onlardan olabilsek oh kafa boş hayat güzel ağlamak yok gülmek var
ayy Busem benim kafa gidik yok yok mekik yapma sen kuzum iyi gelmez dahada agritir...Aaa american cops olayi iyi degilmis. Anladim birakamazsin o zaman. Mekik boynuma iyi gelir mi ozgem hemen yapayim. Ilaclari almadim kas gdvsetoci falandi iyilestirmicek agrimi kesecek mideme dokunur dedim ammaaa velakin durum kötü. Ya ben varya iyice yuzsuze genise bagladim. Of o tatilde denizin kakalariyla ne imtihanlar yasadim. Milletin yuzune yuzune su fiskirtiyo havuzda bi de. Ama su tabancasini eline verene yapiyo. Benim tepki aynen su: vermeseymis napim hih
evet cok temiz titiz Nena, benim oglan pasaklinin onde gideni, yetmeyip bayrak sallayani :))Kiz nenanin kizi fazla temiz boşver bu pisler evlensin pis pis yasasin ):))))
olmadi californiaya gel Busem, orada her sey serbest :))Ya arkadas böyle gunde icmeyip napcan. Icki icemiyoz bari antidepresan alak. Passiflora mi cigneseydik. Bahceye eksem yasal mi ki:))) mecik maşrum da olur bak
bu boregin yumurtasi fazla kacmis coook agir yumurta kokuyor. Mmm canim calla ben yiyemem. Peyniri mi sogani mi biseyi de kokusmus gibi bi gun onceden yapilmis sani ic harci. Ay tatlilar da oldugu gibi glikoz surubu suna guzel bi sekerli serbet yapmamissiniz. Vallahi ac kaldik yogurt mogurt salatalik bisey yiyelim bari . Sicaklarda bu agir seyler fenakik bastirdi banaaa. Ay ama yine de kusura bakma sen tatlim emegine saglik ama yiyemicem.Ahaaa @AKovser buldum seni cınımmm
E ben şimdi yapiim sana istediğin börek olsun, üstüne de tatlı ohhh yarasın lop lop kilo olsun
Kıymalı kol böreği canikom fırından yeni çıktı enfesss
Bu daaaa tatlı ikramımız, tüm takıma, afiyetle bol bol yiyin diye
Hahaha benimkiler de pis yikamadan yataga giremiyoz. Deniz zaten b.k bocegi. Tipi de benziyo yuvarlakcaayy Busem benim kafa gidik yok yok mekik yapma sen kuzum iyi gelmez dahada agritir...
kas gevsetici krem sur hic degilse, bengay falan..
su tabancasi konusunda da sen hakliymissin ,vermeselermis arkadas :))
evet cok temiz titiz Nena, benim oglan pasaklinin onde gideni, yetmeyip bayrak sallayani :))
Hmmm amsterdam da iyiydi ozge be. Ah ne guzeldi. Ucusolmadi californiaya gel Busem, orada her sey serbest :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?