Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sekersiz cayinizi, kahvenizi iceriz efeeem ayip olmasin di mi :)
ya da ben takim adina hepsinden yerim, hamisim nede olsa :)
Oooo güzelmiş.. Bebişin hayırlı olsun canım..
Eyvah kuşum az önce resim paylaştım canın çekicek şimdi eyvahlar olsun neden önce demedinki amaa

fair play yarisimiz bambaska bir sekle donustu canim , hemen bir karsi ziyarete geliyorum :))

iyi uykular canim, tadimlik kek ne kadar boyut olarak :)

Kız sizin takımda ne işiniz varki amaa
canim ben kaptanim mezun oldum 4 ay once zati :)
diger hamis E-brulim oda kaptan yardimcimiz oda yarismiyor.
bir digeride arkadasimiz hamile oldugunu ogrenince diyeti birakti.
4. takimin yonetimi hamile anlayacagin kuzum:)
once kilo verip mezun oluyoruz sonra hamile kalip kilo aliyoruz ,sonra yine dombul dombul takima donuyoruz.
bu sekilde isliyor bizim prosedur

Ozge akin genelde seninle birlikte sana yaptigini asla okulda ogretmenlerine yapmaz bana guven. Ayni sey benimkiler icin de gecerli okulu hiiic takma. Gelelim cis olayina. Cis guzeldir ya salsin bırak bak kasiyer kiz bile agiz burun kivirmamis cocugun psikolojisiyle ilgilenmis. Kasada cis yapan akin ve cocuk havuzunun kenarina cikip mayosuna kaka yapan denizi evlendirelim biz. Hangimiz daha iyi bosaltim yapiyoz diye konusa konusa mutlu bi evlilikleri olur. Hani kiyisina cikip lopedek lopedek yapmayaydi iyiydi deniz de. Sonra islak mendillerin arasina kaka toplamak iyi olmuyo arap turistler bakarken. Hem onlar hic psikoloji dusunuyo gibi de degillerdi:))))

var ya Buse sen cok yasa emi
su psikolojide beni guldurdun ya Allah da seni guldursun :)
Kasada cis yapan Akinla, mayosuna kaka yapan Denizi evlendirsek super olur sahi ama @melinda23 duymasin ucundan watsapta dunur olmustuk ya

Aaa american cops olayi iyi degilmis. Anladim birakamazsin o zaman. Mekik boynuma iyi gelir mi ozgem hemen yapayim. Ilaclari almadim kas gdvsetoci falandi iyilestirmicek agrimi kesecek mideme dokunur dedim ammaaa velakin durum kötü. Ya ben varya iyice yuzsuze genise bagladim. Of o tatilde denizin kakalariyla ne imtihanlar yasadim. Milletin yuzune yuzune su fiskirtiyo havuzda bi de. Ama su tabancasini eline verene yapiyo. Benim tepki aynen su: vermeseymis napim hih

var ya Buse sen cok yasa emi
su psikolojide beni guldurdun ya Allah da seni guldursun :)
Kasada cis yapan Akinla, mayosuna kaka yapan Denizi evlendirsek super olur sahi ama @melinda23 duymasin ucundan watsapta dunur olmustuk ya
Kiz nenanin kizi fazla temiz boşver bu pisler evlensin pis pis yasasin ):))))

Gelin hepiniz takinalim seronlari yatalım oh mis kafaya hiçbişey takmayan insanlar var ya onlardan olabilsek oh kafa boş hayat güzel ağlamak yok gülmek var
Ya arkadas böyle gunde icmeyip napcan. Icki icemiyoz bari antidepresan alak. Passiflora mi cigneseydik. Bahceye eksem yasal mi ki:))) mecik maşrum da olur bak

ayy Busem benim kafa gidik yok yok mekik yapma sen kuzum iyi gelmez dahada agritir...
kas gevsetici krem sur hic degilse, bengay falan..
su tabancasi konusunda da sen hakliymissin ,vermeselermis arkadas :))

Kiz nenanin kizi fazla temiz boşver bu pisler evlensin pis pis yasasin ):))))
evet cok temiz titiz Nena, benim oglan pasaklinin onde gideni, yetmeyip bayrak sallayani :))

bu boregin yumurtasi fazla kacmis coook agir yumurta kokuyor. Mmm canim calla ben yiyemem. Peyniri mi sogani mi biseyi de kokusmus gibi bi gun onceden yapilmis sani ic harci. Ay tatlilar da oldugu gibi glikoz surubu suna guzel bi sekerli serbet yapmamissiniz. Vallahi ac kaldik yogurt mogurt salatalik bisey yiyelim bari . Sicaklarda bu agir seyler fenakik bastirdi banaaa. Ay ama yine de kusura bakma sen tatlim emegine saglik ama yiyemicem.

Hahaha benimkiler de pis yikamadan yataga giremiyoz. Deniz zaten b.k bocegi. Tipi de benziyo yuvarlakca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…