Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O ilaclar uyusturuyor cocuklari. Iyi olmuyor haklisin ozge. Ama hiperaktivite ciddi bir sorun. Sayet varsa tedavisi olmali. Ama her hareketli cocuk hiperaktif degildir. Yalniz bir cocugun ailesinin ustunde olmasi cok normal. Kardeşi olup bir iki yasina gelince degisir bence

bu yazdiklarin aklima canan karatay capslerini getirdi :)

Kiz sus bi de beni dusun noo ozge nooo

Hmmm amsterdam da iyiydi ozge be. Ah ne guzeldi. Ucus
amsterdam fazla iyi :)
ne o amsterdamlilar oyle fizik desen fistik, tip desen fistik aa insanda azicik kusur olur :))

canim esime doktor hiperaktivite teshsi koydu, Akinda sadece hareketli degil kesinlikle
insallah bu durumlari cozebiliriz, belki okul ve kardes biraz duzen getirir bize Busem..

Kiz sus bi de beni dusun noo ozge nooo
eheheh bence sen 3.yu dusuneceksin zaten :))

Evet kizlara en cok biz baktik. Cok guzel ve uzunlar. Masallah

Maalesef Türkiye'de aynı önce psikiyatri ve ilaç bi psikolog görsün yok
Bende yemek hazirligina isinlaniyorum:)
haeshin iyi uykular canim, yarin gorusmek uzere.
Canlarim hepinize iyi istirahatler
Kolay gelsin kuzum bende yattım.

Belki de olabilir olaylar falan çok üzücüydü son günlerde tam regl zamanıma denk geldi

Iyiki var adamlar yoksa kim çeker benim kahrımı her ay tartakliyorum resmen iyi dayanıyor ben bana dayanamazdim
Ablam ben her reglimde bi ayrılık kararı oluyorum o yüzden diyorum ya benim psikolojik olarak çok agır geciyor
Ay cok guldum bu soyledigine :)))) sevgiliyken regl kavgalarinin tadini cikar kardes kocalar regl megl dinlemiyo kavga konusunda :)))) hatta benim suphelerim var evli erkeklerin arada regli tutuyo bence :))))
Vallahi sana bişey diyim mi bu zamana kadar her reglim olaylı olmuştur her reglimde ayrılıyorum bırakmıyor beni bi bucuk senedir bi gün buna bi gelcekler başlıcam dicek ayrılmana ondan korkuyorum gerçi benimki hep sinirden
Çok şükür hiç ayrılmadık

Kuzum benim aile danışmanlığında gördüğüm kadarıyla senin akın üzerinde çok sağlam bi çalışma yapman lazım ayrıca antidepresan kullanmak kötü bişey değil öyle bi algı yaratılıyor sadece düzgün ve iyi bi tedaviyle gayet iyi.yani hocalarımızın söylediği bu . İlla ilaç kullandırmıcam diye diretmeye gerek yok. Ama psikoloğa götürmelisin kesinlikle ilaç kullandırmak istemiyosan. Senin çok tutarlı davranman gerek ve kıyamamak kelimesini unutman gerek her yptıpında ypma etme deme görmezden gelmek lazım yavaş yavaş o davranış sönmeye başlıcak ödüllendirme ceza yöntemini davranış sönene kadar yapman gerek çocuk terapistine götür oyunlarla resim yapa yapa çok güzel terapi yapıyorlar

gnydın canlar bu hafta pek ugrayamadım takıma özür dilerim Yawrukush beni madur gör oğlumun izmir de kontrolü var hastaneye gideceğiz bugün gece saat 4 te bineceğiz ancak oğlum biraz da sorun yasıyoruz düzene koymam gerekiyor ama bu haftadan sonra inş çok geleceğim takımıma izinlerde iptal olunca dün aniden işe gittim çok yoğundu dün

canim psikolojik ilaclarla ilgili bir belgesel izlemistim bu sene ve malesef hic ic acici degildi izlediklerim.
yapmamasi gereken bir seyi yaptiginda mola vermeye calisiyoruz ama onda da basarili sayilmayiz.
belki yapma, etme dememeliyim bunu iyilestirebilirim.
birde uzman destegi almak lazim, bir arastirayim cocuk psikologuna nasil gidiyoruz acaba...

bugünki menüm

Sabah
bi kase lifalif yulaf

Öğle
Yarım yufka arasına 2 dilim peynir

Ara
Meyveli yoğurt

Akşam kefir

1saat yürüyüş
2Buçuk litre su
canim hic yemek yok menunde:)
ama kacamak da yok:)

ben hic anlamam faldan ama sanki baykus ve horoza benzeyen sekiller vat :))

hayirdir ablacim neden doktora gidiyorsunuz?
hicbir sey evladinin, senin sagligindan muhim degil.
siz iyi olun biz buradayiz..

dünkü menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim salatalık
1 dilim peynir
öğlen
4 kaşık fasulya
4 kasık pirinç pilavı
1 kase cacık
akşam
tavuk haslaması 1 adet
2 litre su
45 dakika yürüyüş
cok cok guzel ablacim:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy --- --
Mavibocuk- ---
melinda23- MUAF---
abesle_istigal ------
haeshin- 100IA 50M MUAF--
gogo2405ODUL DINLENMEODUL 100JJ---
tiffany20 ---
happy_moon 100IAODUL 100S 50M 100JJ--
AKovser - 5 DK Y 5DK Y---
KarKralicesi-------
fyfyfy --
Ollalla ODUL --
edsofi-------
zey zey-------
saricicek---50M 100IA---
fyzanur -75S --
oluroylebazen10DK Y 10DK Y --
engindenizz---- 50M--
hilositko-------
kitabi-------

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…