O ilaclar uyusturuyor cocuklari. Iyi olmuyor haklisin ozge. Ama hiperaktivite ciddi bir sorun. Sayet varsa tedavisi olmali. Ama her hareketli cocuk hiperaktif degildir. Yalniz bir cocugun ailesinin ustunde olmasi cok normal. Kardeşi olup bir iki yasina gelince degisir benceCanim Alanyadayken annemlerden dolayi dahada simardi diye dusunmustum evimize gidince duzenimizi oturturuz dedim ama yok, her gecen gun kotuye gidiyoruz.
istedigi olmayinca, sinirlenince oyuncak firlatmalar, bagirmalar, vurmaya calismalar..
asla kendi basina vakit gecirmek istemiyor varsa yoksa her seyi bizimle yapacak.
birde toplam 30 sn bile yerinde duramiyor, hep hareket halinde..
ablacim doktor konrtollerine gittigimizde Akin yerinde durmuyor, doktorun odasini talan ediyor.
gecen sene doktor hiperaktivite olabilir Akinda 3 yastan sonra testlerini yaptirabiliriz dedi.
bende hiper aktivite teshisi konulsa nasil bir tedavi oluyor diye sordum, ilac (psikolojik) tedavisi dedi.
icim el vermiyor ablacim, bir psikologa yonlendirme yok, ilgilenme yok,daya ilaci
bu yazdiklarin aklima canan karatay capslerini getirdi :)bu boregin yumurtasi fazla kacmis coook agir yumurta kokuyor. Mmm canim calla ben yiyemem. Peyniri mi sogani mi biseyi de kokusmus gibi bi gun onceden yapilmis sani ic harci. Ay tatlilar da oldugu gibi glikoz surubu suna guzel bi sekerli serbet yapmamissiniz. Vallahi ac kaldik yogurt mogurt salatalik bisey yiyelim bari . Sicaklarda bu agir seyler fenakik bastirdi banaaa. Ay ama yine de kusura bakma sen tatlim emegine saglik ama yiyemicem.
Kiz sus bi de beni dusun noo ozge nooocanim ben kaptanim mezun oldum 4 ay once zati :)
diger hamis @E-brulim oda kaptan yardimcimiz oda yarismiyor.
bir digeride arkadasimiz hamile oldugunu ogrenince diyeti birakti.
4. takimin yonetimi hamile anlayacagin kuzum:)
once kilo verip mezun oluyoruz sonra hamile kalip kilo aliyoruz ,sonra yine dombul dombul takima donuyoruz.
bu sekilde isliyor bizim prosedur
Evet zikkimin vitamini kökünde:))) hocam ne dese dogru:)))bu yazdiklarin aklima canan karatay capslerini getirdi :)
Eki Görüntüle 1860031
Eki Görüntüle 1860031 Eki Görüntüle 1860032
amsterdam fazla iyi :)Hmmm amsterdam da iyiydi ozge be. Ah ne guzeldi. Ucus
canim esime doktor hiperaktivite teshsi koydu, Akinda sadece hareketli degil kesinlikleO ilaclar uyusturuyor cocuklari. Iyi olmuyor haklisin ozge. Ama hiperaktivite ciddi bir sorun. Sayet varsa tedavisi olmali. Ama her hareketli cocuk hiperaktif degildir. Yalniz bir cocugun ailesinin ustunde olmasi cok normal. Kardeşi olup bir iki yasina gelince degisir bence
eheheh bence sen 3.yu dusuneceksin zaten :))Kiz sus bi de beni dusun noo ozge nooo
oyyy zor yerden sordun amazonum:)Bu koylerde neden wc leri bahcenin diger ucuna yapiyolar. Hayir kocasi gece evde olmayan bortu bocekten korkan hatunlari neden dusunmuyolar arkadas.
Evet kizlara en cok biz baktik. Cok guzel ve uzunlar. Masallahamsterdam fazla iyi :)
ne o amsterdamlilar oyle fizik desen fistik, tip desen fistik aa insanda azicik kusur olur :))
canim esime doktor hiperaktivite teshsi koydu, Akinda sadece hareketli degil kesinlikle
insallah bu durumlari cozebiliriz, belki okul ve kardes biraz duzen getirir bize Busem..
eheheh bence sen 3.yu dusuneceksin zaten :))
Fener var ama nerde kimbiliroyyy zor yerden sordun amazonum:)
Fener yok mu fener?
Maalesef Türkiye'de aynı önce psikiyatri ve ilaç bi psikolog görsün yokCanim Alanyadayken annemlerden dolayi dahada simardi diye dusunmustum evimize gidince duzenimizi oturturuz dedim ama yok, her gecen gun kotuye gidiyoruz.
istedigi olmayinca, sinirlenince oyuncak firlatmalar, bagirmalar, vurmaya calismalar..
asla kendi basina vakit gecirmek istemiyor varsa yoksa her seyi bizimle yapacak.
ablacim doktor konrtollerine gittigimizde Akin yerinde durmuyor, doktorun odasini talan ediyor.
gecen sene doktor hiperaktivite olabilir Akinda 3 yastan sonra testlerini yaptirabiliriz dedi.
bende hiper aktivite teshisi konulsa nasil bir tedavi oluyor diye sordum, ilac (psikolojik) tedavisi dedi.
icim el vermiyor ablacim, bir psikologa yonlendirme yok, ilgilenme yok,daya ilaci
Kolay gelsin kuzum bende yattım.Bende yemek hazirligina isinlaniyorum:)
haeshin iyi uykular canim, yarin gorusmek uzere.
Canlarim hepinize iyi istirahatler
Ablam ben her reglimde bi ayrılık kararı oluyorum o yüzden diyorum ya benim psikolojik olarak çok agır geciyorBelki de olabilir olaylar falan çok üzücüydü son günlerde tam regl zamanıma denk geldi
Iyiki var adamlar yoksa kim çeker benim kahrımı her ay tartakliyorum resmen iyi dayanıyor ben bana dayanamazdim
Vallahi sana bişey diyim mi bu zamana kadar her reglim olaylı olmuştur her reglimde ayrılıyorum bırakmıyor beni bi bucuk senedir bi gün buna bi gelcekler başlıcam dicek ayrılmana ondan korkuyorum gerçi benimki hep sinirdenAy cok guldum bu soyledigine :)))) sevgiliyken regl kavgalarinin tadini cikar kardes kocalar regl megl dinlemiyo kavga konusunda :)))) hatta benim suphelerim var evli erkeklerin arada regli tutuyo bence :))))
Canim Alanyadayken annemlerden dolayi dahada simardi diye dusunmustum evimize gidince duzenimizi oturturuz dedim ama yok, her gecen gun kotuye gidiyoruz.
canim psikolojik ilaclarla ilgili bir belgesel izlemistim bu sene ve malesef hic ic acici degildi izlediklerim.Ablam ben her reglimde bi ayrılık kararı oluyorum o yüzden diyorum ya benim psikolojik olarak çok agır geciyor
Vallahi sana bişey diyim mi bu zamana kadar her reglim olaylı olmuştur her reglimde ayrılıyorum bırakmıyor beni bi bucuk senedir bi gün buna bi gelcekler başlıcam dicek ayrılmana ondan korkuyorum gerçi benimki hep sinirden
Çok şükür hiç ayrılmadık
Kuzum benim aile danışmanlığında gördüğüm kadarıyla senin akın üzerinde çok sağlam bi çalışma yapman lazım ayrıca antidepresan kullanmak kötü bişey değil öyle bi algı yaratılıyor sadece düzgün ve iyi bi tedaviyle gayet iyi.yani hocalarımızın söylediği bu . İlla ilaç kullandırmıcam diye diretmeye gerek yok. Ama psikoloğa götürmelisin kesinlikle ilaç kullandırmak istemiyosan. Senin çok tutarlı davranman gerek ve kıyamamak kelimesini unutman gerek her yptıpında ypma etme deme görmezden gelmek lazım yavaş yavaş o davranış sönmeye başlıcak ödüllendirme ceza yöntemini davranış sönene kadar yapman gerek çocuk terapistine götür oyunlarla resim yapa yapa çok güzel terapi yapıyorlar
canim hic yemek yok menunde:)bugünki menüm
Sabah
bi kase lifalif yulaf
Öğle
Yarım yufka arasına 2 dilim peynir
Ara
Meyveli yoğurt
Akşam kefir
1saat yürüyüş
2Buçuk litre su
ben hic anlamam faldan ama sanki baykus ve horoza benzeyen sekiller vat :))
hayirdir ablacim neden doktora gidiyorsunuz?gnydın canlar bu hafta pek ugrayamadım takıma özür dilerimYawrukush beni madur gör oğlumun izmir de kontrolü var hastaneye gideceğiz bugün gece saat 4 te bineceğiz ancak oğlum biraz da sorun yasıyoruz düzene koymam gerekiyor ama bu haftadan sonra inş çok geleceğim takımıma izinlerde iptal olunca dün aniden işe gittim çok yoğundu dün
cok cok guzel ablacim:)dünkü menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim salatalık
1 dilim peynir
öğlen
4 kaşık fasulya
4 kasık pirinç pilavı
1 kase cacık
akşam
tavuk haslaması 1 adet
2 litre su
45 dakika yürüyüş
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | ||
Mavibocuk | - | - | - | - | |||
melinda23 | - | - | - | - | |||
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | ||||
gogo2405 | ODUL DINLENME | ODUL | - | - | - | ||
tiffany20 | - | - | - | ||||
happy_moon | ODUL 100S | - | - | ||||
AKovser | - | - | - | - | |||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | |||||
Ollalla | ODUL | - | - | ||||
edsofi | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | 50M 100IA | - | - | - |
fyzanur | - | 75S | - | - | |||
oluroylebazen | 10DK Y | - | - | ||||
engindenizz | - | - | - | - | - | - | |
hilositko | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?