Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım seni ağlatacak kadar şımarık olduğunu bilmiyordum ,özür dilerim . Allah yardımcın olsun inşallah. bu kadar küçük çocuğada psikyatri hapı verilmez yazık . nasıl olacak bilmiyorum . eşin biraz daha destek olsa keşke.bütün yük sana kalmış .

pazartesi menü yazmadığım için ceza vermeyi unutmuşsun :)

4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin, umarim bugun bol enerjili, bol keyifli bir gun olur
2,5 Yıldır gidiyoruz uzun bir tedavi tek basıma
tek basıma 2,5 Yıldır gidiyoruz

Allah yardımcın olsun ablacımm bence bir çogumuz etrafa anlatamağımız birbirimize anlatıyoruz gerçekten hepiniz iyiki varsınız:)

Ay mervis seni okuduguma bi an sevindim:) nasilsin canim benim evlilik stresleri biraz hafifledi mi. Gecmis olsun pandana olsun duse duse dusmeyi ogrenecek. Dusmemeyi degil dusmeyi yani düştükce yaralanmamayi:)))
:) ayy canım ablişimmm :) vallaha dün nişanlım gazımı aldı bugün mutluyum annem bugün düğün mantı dolduracak :) ayy çok mantıklı abla yaaa :) bizimki bizim tepkimize göre de nazlanıyor ayy diyip iç çekince başlıyor ağlamaya :) geçen gün tv oraya gidiyor kablo çekmeye dedim teyzem oraya gitmeyeceksin gidersen ellerine vururm dedim gitmedi dedim zeki pıtırcıgım

Herkese günaydın merhabalar güzel bir hafta diliyorum. Bu sabah bi tartılayım dedim cuma gününe göre -700 çıktım. Önümde 2 gün var umarım cuma sabahı geçen hafta bayram nedeni ile aldığım +1 kg mı veririm... Diyete çok sıkı bir şekilde devam.Ancak bakıyorum da aranızda en çok yiyen benim
Bugün tüm cezalarımı evde yapıp akşamda spor salonuna gidicem inşAllah.
Şimdi koşturma vakti evde bir ton iş var...
Öpüldünüz

Ahh kuzummm yaaa tatlım kardeşinin olacağını felan dile getirdiniz mi akına belki onu ona tepki olarak altına yapmıştır. Çünkü çocuklar bazı şeylere tepki olarak altını ıslatırlarmış. Haylazlıgıda arttı ise dikkat çekmeye çalışıyor. Kuzum moralini bozmak gibi olmayımda bence sen doğum yapınca sanki işindaha zor olacak akın sanki kıskancak gibi duruyor

Ben her ay boşuyom adamı sonra affediyom ama adamın haberi yok
Falcı bacı var tilifonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…