canım seni ağlatacak kadar şımarık olduğunu bilmiyordum ,özür dilerim . Allah yardımcın olsun inşallah. bu kadar küçük çocuğada psikyatri hapı verilmez yazık . nasıl olacak bilmiyorum . eşin biraz daha destek olsa keşke.bütün yük sana kalmış .bende annelikten, eslikten, hamilelikten istifa etmek istiyorum Gonca ablacim.
Alip basimi gidesim var kimse de beni bulamasin istiyorum.
Bunlar hep kendimizi fazla kullanmaktan oluyor..
Kelin ilaci olasada sana tavsiye verse
Ahh ablam ahh ne kolayi zulumden beterdi(
oyle mi, yollayayim ucakla, eve donerken aglaya aglaya araba surdum ben senin haberin var mi canim??
yuruyus super olmus canim:)
anla o gariban, bir care anneleri(
hadi gozunuzaydin ozaman guzelim :)
harika :)
canim oncelikle doktorun verdigi ilaclari al neden almiyorsun?
soguk suyada azicik ara ver kuzum.
ehh o ev huzursuzluklarini bana son 1 hafta Ankarada kayinvalidemlerin yaninda ne cektim bir ben bilirim.
Bizimde tuvalet sorunumuz aynen devam, gecede en az 2 kez kaciriyor Akin, ben 2 kez kaldirmama ragmen..
Daha az evvel alisveris merkezinde kasanin dibinde isedi bir guzel, millet cislerimiizi temizledi, rezillik diz boyu(
Ahh ahh keske bende terapiye gidebilsem, birak terapiyi ayda 1 kendi doktoruma bile Akinsiz gidemiyorum anacimmmm...
menu super Busem, 50 mekik yazayim sporsuzluga, sessizce kizlar uyuyunca yaparsin :)
ohh mis gibi semiz otu olmus iste bayilirim ben :)
ahahah demekki boyle dusunen bir ben degilmisim, yahu ne na cekeni, bizi hic bulur mu oylesi Busem :)
Erkek gibi her seyi yuklenince boyle oluyor iste...
canim sporda yapamadin mi?
yaa vazgecer nereye birakayim kuzum, asla korkmuyor, bulamiyorum reyonlarin arasinda.
Birde cocugu oyle sahipsiz birakmak suc, alisveris merkezinde bir suru polis var.
amerikan vatandasina kotu davraniyorsun deyip cocugu elinden dahi alip yurtlara yerlestirebiliyorlar.
polisler aisveris arabasina oturup, kemer baglatmamana bile kiziyor burada canim(
benide seronla gonca ablamgogo2405
degil mi ama oradan davulun sesi hosfyzanur cum :)
günaydın canım ,asıl senin için bol enerjili bir gün olur inşallah , en çok senin ihtiyacın var anlaşılan ...4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin, umarim bugun bol enerjili, bol keyifli bir gun olur
pazartesi menü yazmadığım için ceza vermeyi unutmuşsun :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - Mavibocuk - - - - melinda23 - MUAF - - - abesle_istigal - - - - - - haeshin - 100IA 50M MUAF - - gogo2405 ODUL DINLENME ODUL 100JJ - - - tiffany20 - - - happy_moon 100IA ODUL 100S 50M 100JJ - - AKovser - 5 DK Y 5DK Y - - - KarKralicesi - - - - - - - fyfyfy - - Ollalla ODUL - - edsofi - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - 50M 100IA - - - fyzanur - 75S - - oluroylebazen 10DK Y 10DK Y - - engindenizz - - - - 50M - - hilositko - - - - - - - kitabi - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
bu boregin yumurtasi fazla kacmis coook agir yumurta kokuyor. Mmm canim calla ben yiyemem. Peyniri mi sogani mi biseyi de kokusmus gibi bi gun onceden yapilmis sani ic harci. Ay tatlilar da oldugu gibi glikoz surubu suna guzel bi sekerli serbet yapmamissiniz. Vallahi ac kaldik yogurt mogurt salatalik bisey yiyelim bari . Sicaklarda bu agir seyler fenakik bastirdi banaaa. Ay ama yine de kusura bakma sen tatlim emegine saglik ama yiyemicem.
menün güzel olmuş canım :)dünkü menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim salatalık
1 dilim peynir
öğlen
4 kaşık fasulya
4 kasık pirinç pilavı
1 kase cacık
akşam
tavuk haslaması 1 adet
2 litre su
45 dakika yürüyüş
2,5 Yıldır gidiyoruz uzun bir tedavi tek basıma4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin, umarim bugun bol enerjili, bol keyifli bir gun olur
tek basıma 2,5 Yıldır gidiyoruzcanim psikolojik ilaclarla ilgili bir belgesel izlemistim bu sene ve malesef hic ic acici degildi izlediklerim.
yapmamasi gereken bir seyi yaptiginda mola vermeye calisiyoruz ama onda da basarili sayilmayiz.
belki yapma, etme dememeliyim bunu iyilestirebilirim.
birde uzman destegi almak lazim, bir arastirayim cocuk psikologuna nasil gidiyoruz acaba...
canim hic yemek yok menunde:)
ama kacamak da yok:)
ben hic anlamam faldan ama sanki baykus ve horoza benzeyen sekiller vat :))
hayirdir ablacim neden doktora gidiyorsunuz?
hicbir sey evladinin, senin sagligindan muhim degil.
siz iyi olun biz buradayiz..
cok cok guzel ablacim:)
Tsk cnmmenün güzel olmuş canım :)
İş güç cnm
Amin kuzum cümlemize :) sağol tatlım.hayirlisi olsun hakkinizda canim, Allah hayirli is kapilari acsin insallah.
Oy kiyamam pandaya gecmis olsun kuzum.
Akin yerinde duramiyor:)
Allah yardımcın olsun ablacımm bence bir çogumuz etrafa anlatamağımız birbirimize anlatıyoruz gerçekten hepiniz iyiki varsınız:)Evet ogle uykusu !!! Ya ozge anlatamam hep şikayet eder gorunmek istemem ama pertim cikti bugun boynum ciddi sanirim dr nun verdigi ilaclari da begenmedimdi almamistim alsa miydim kisoguk su icmekten midemi de usuttum sanirim biraz. Ev huzurlu degil bugunlerde of aydina donmek istiyorum ama mumkun degil bak bugun o kadar az aldim ki bu telefonu elime. Simdi uykulari geldi iyice mayistilar biraz . Birazdan cikaricam yukariya. Denizin wc sorunu da cozulmedi ayni habire camasir atiyorum cope artik. Bimin donlarindan 6 sar 6 sar aliyorum her girisimde. Galiba terapiye ihtiyacim var. Ve su an midem berbat bulaniyo. Menumu vereyim hemen kotu seyler olabilir iiiyyyy.
Icinizi kararttim de mi. Gelmedim gelmedim sikayetlerle geldim. Kimseye soylenemiyorum burda bi yazasim geldi iste. Esim emar cektirmeye gitti 2 ye dogru anca gelecek. Uyumam ben gelirim muhabbete.
:) ayy canım ablişimmm :) vallaha dün nişanlım gazımı aldı bugün mutluyumAy mervis seni okuduguma bi an sevindim:) nasilsin canim benim evlilik stresleri biraz hafifledi mi. Gecmis olsun pandana olsun duse duse dusmeyi ogrenecek. Dusmemeyi degil dusmeyi yani düştükce yaralanmamayi:)))
Ahh kuzummm yaaa tatlım kardeşinin olacağını felan dile getirdiniz mi akına belki onu ona tepki olarak altına yapmıştır. Çünkü çocuklar bazı şeylere tepki olarak altını ıslatırlarmış. Haylazlıgıda arttı ise dikkat çekmeye çalışıyor. Kuzum moralini bozmak gibi olmayımda bence sen doğum yapınca sanki işindaha zor olacak akın sanki kıskancak gibi duruyorVeeee bir kez de beni sasirtsa ya bu oglan Allahimm
Eve geldik ama nasil geldik..
Yine reyonlarin arasinda kosturmaca, tam 100 kez oglum otur alisveris arabasina demisimdir.
Allahim Amerikalilarin cocuklari ne disiplinli, ne soz dinleyen cocuklar
Neden ben cocuk yetistirme konusunda tirt ciktim
Ve bugun ki bombamiz tam kasada para odemek icin beklerken, sirrrrrrr diye bir guzel cisini yapti Akin
Ne yapacagimi sasirdim, herkes bize bakiyor, utancimdan parayi odeyip tuvalete zor kostum
Kasiyer kiz oglunuz iyi mi, utandi mi, uzuldu mu diyor, Akin guluyor Allahim bir insan nasil cinnet geciririn kitabini yazarim ben.
Off offff Akinla alisverise gitmek istemiyorum ama aksamlari esim eve gelince yemek, bulasik derken, saat gec oluyor o saatten sonra alisverise gidecek enerjim kalmiyor.
Esim desen bir insan alisveris isini hic mi halledemez, yumurta isterim tereyagi alir gelir
Bugun bende dert yanacam bananeeee, agritacagim iste basinizi
Off acaba esimdeki hiperaktivite sorunu Akinda da mi var, doktoru birkez dile getirmisti gecen sene ama buradaki doktorlar direk ilaci dayiyorlar cocuklara
Doktorada soylemeye cekiniyorum bu durumlarimizi..
Hayir simdi okulada baslayacak bu davranis bozukluklariyla okuldan da atacaklar, ki boyle bir haklarida var..
Kafamda deli sorular, yine basip anacigimin yanina mi gitsem, oyyyyy oyyyyyy
Ben her ay boşuyom adamı sonra affediyom ama adamın haberi yokAblam ben her reglimde bi ayrılık kararı oluyorum o yüzden diyorum ya benim psikolojik olarak çok agır geciyor
Vallahi sana bişey diyim mi bu zamana kadar her reglim olaylı olmuştur her reglimde ayrılıyorum bırakmıyor beni bi bucuk senedir bi gün buna bi gelcekler başlıcam dicek ayrılmana ondan korkuyorum gerçi benimki hep sinirden
Çok şükür hiç ayrılmadık
Kuzum benim aile danışmanlığında gördüğüm kadarıyla senin akın üzerinde çok sağlam bi çalışma yapman lazım ayrıca antidepresan kullanmak kötü bişey değil öyle bi algı yaratılıyor sadece düzgün ve iyi bi tedaviyle gayet iyi.yani hocalarımızın söylediği bu . İlla ilaç kullandırmıcam diye diretmeye gerek yok. Ama psikoloğa götürmelisin kesinlikle ilaç kullandırmak istemiyosan. Senin çok tutarlı davranman gerek ve kıyamamak kelimesini unutman gerek her yptıpında ypma etme deme görmezden gelmek lazım yavaş yavaş o davranış sönmeye başlıcak ödüllendirme ceza yöntemini davranış sönene kadar yapman gerek çocuk terapistine götür oyunlarla resim yapa yapa çok güzel terapi yapıyorlar
Falcı bacı var tilifonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?