Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar , ben bazı durumlardan dolayı hesabımı kapatmaya karar verdim , hepinizi çok seviyorum
O ne demek ya şimdi olur öu öyle sey saçmalama problem varsa bick değiştirelim sana
Ben her ay boşuyom adamı sonra affediyom ama adamın haberi yok

Falcı bacı var tilifonda

Kanlı anlı biri gogocum izmire gidince falcıya gitcem

2,5 Yıldır gidiyoruz uzun bir tedavi tek basıma

tek basıma 2,5 Yıldır gidiyoruz

Olsun bak en çok sen yiyosun ama belki biz az yiyerek geri alcaz ama sen geri almıcan :)))

Neden korkuyorsun canım ?

Dişçiye gitcem şimdi fenalardayım

dünkü menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim salatalık
1 dilim peynir
öğlen
4 kaşık fasulya
4 kasık pirinç pilavı
1 kase cacık
akşam
tavuk haslaması 1 adet
2 litre su
45 dakika yürüyüş
Çok beğendim menünü :)

Selam günaydın tatlışlar:)
Dünkü menüm
Sabah
Karpuz
Azcık peynir

Öğlen
Omlet
Semizotu yoğurtlaması

Akşam
Yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Karpuz

Ara
Soda

2.5litre su
8000 adım:)
Karpuz yerine çavdar ekmeği ye bence hem karpuz şekerli gerçi karbonidrato da pilavdan almışsın :)) cok beğendim

Az kaldi de mi merve. Dugun yemegi bulgur.pilavi yemistik ozkonakta . Tavuk ve et birlikte pisirdiler ilk defa orda gordum yedim. Kuru sogan ve ayran. Bu gun once de manti ve patlicanli bi et yemegiyyle sarma vardi. Sizin nasil olcak yemek verilecek mi?
Pandalar oyle oluyo bak sizin gormediginiz dusmelerinde hic aglamiyodur o :))) nazlari bize

Ooh mis sana afiyet olsun asil ben biraz once ictim. Kizlari uyuttum. Bakalim ne kadar uyucaklar
Bugun cok calistim. Kayinvaldeciimle 27 kavanoz domates yaptik. Iki buyuk legen salcalik dogradim. Hayatimda ilk. Yarin devam eddcegiz simdi asiri sicak oldu bahcede kayniyor ocakta cunku. Kizlara yemek hazirladim birazdan da koftelerino yogurcam. Boynumu oynatamiyorum. Tahta sokulmus gibi sirtima. Dimdik is yaptim :)))

Kolay gelsin bizim domatesci daha getirmedi yerlileri biz baslayamadik domates suyuna. Boynuna krem falan kullanmiyonmu geçmedi bi türlü yavaştan hareketleri yapmaya çalış.

Dünkü Menümü yazmamışım özge cezada vermedin yazayım bari yinede ceza ver.
Sabah ceviz eski kaşar zeytin nescafe

Öğlen yarım etli pide ayran

Akşam bikaç parça tavuk 3 _4 dilim patates ayran

Sade kahve 3 hurma biraz fıstık

Su 2.5 lt
Spor 100 zıplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…