- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
O ne demek ya şimdi olur öu öyle sey saçmalama problem varsa bick değiştirelim sanakızlar , ben bazı durumlardan dolayı hesabımı kapatmaya karar verdim , hepinizi çok seviyorum
Ben her ay boşuyom adamı sonra affediyom ama adamın haberi yok
Falcı bacı var tilifonda
Korkuyoooommmm
Ben her ay boşuyom adamı sonra affediyom ama adamın haberi yok
2,5 Yıldır gidiyoruz uzun bir tedavi tek basıma
tek basıma 2,5 Yıldır gidiyoruz
Herkese günaydın merhabalar güzel bir hafta diliyorum. Bu sabah bi tartılayım dedim cuma gününe göre -700 çıktım. Önümde 2 gün var umarım cuma sabahı geçen hafta bayram nedeni ile aldığım +1 kg mı veririm... Diyete çok sıkı bir şekilde devam.Ancak bakıyorum da aranızda en çok yiyen benim
Bugün tüm cezalarımı evde yapıp akşamda spor salonuna gidicem inşAllah.
Şimdi koşturma vakti evde bir ton iş var...
Öpüldünüz
Neden korkuyorsun canım ?
Çok beğendim menünü :)dünkü menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim salatalık
1 dilim peynir
öğlen
4 kaşık fasulya
4 kasık pirinç pilavı
1 kase cacık
akşam
tavuk haslaması 1 adet
2 litre su
45 dakika yürüyüş
Karpuz yerine çavdar ekmeği ye bence hem karpuz şekerli gerçi karbonidrato da pilavdan almışsın :)) cok beğendimSelam günaydın tatlışlar:)
Dünkü menüm
Sabah
Karpuz
Azcık peynir
Öğlen
Omlet
Semizotu yoğurtlaması
Akşam
Yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Karpuz
Ara
Soda
2.5litre su
8000 adım:)
Olsun bak en çok sen yiyosun ama belki biz az yiyerek geri alcaz ama sen geri almıcan :)))
Dişçiye gitcem şimdi fenalardayım
Öptüm kuzum insallahKorkma canım ya, hafif atlatırsın inşaAllah..
Teşekkür ederiz2.Takımdan sevgilerle,
Papatya çayımız ikramımız olsun
2.Takımdan sevgilerle,
Papatya çayımız ikramımız olsun
Az kaldi de mi merve. Dugun yemegi bulgur.pilavi yemistik ozkonakta . Tavuk ve et birlikte pisirdiler ilk defa orda gordum yedim. Kuru sogan ve ayran. Bu gun once de manti ve patlicanli bi et yemegiyyle sarma vardi. Sizin nasil olcak yemek verilecek mi?Allah yardımcın olsun ablacımm bence bir çogumuz etrafa anlatamağımız birbirimize anlatıyoruz gerçekten hepiniz iyiki varsınız:)
:) ayy canım ablişimmm :) vallaha dün nişanlım gazımı aldı bugün mutluyumannem bugün düğün mantı dolduracak :) ayy çok mantıklı abla yaaa :) bizimki bizim tepkimize göre de nazlanıyor ayy diyip iç çekince başlıyor ağlamaya :) geçen gün tv oraya gidiyor kablo çekmeye dedim teyzem oraya gitmeyeceksin gidersen ellerine vururm dedim gitmedi dedim zeki pıtırcıgım
Feyza noldu neden kapatiyorsun hesabini?kızlar , ben bazı durumlardan dolayı hesabımı kapatmaya karar verdim , hepinizi çok seviyorum
Ooh mis sana afiyet olsun asil ben biraz once ictim. Kizlari uyuttum. Bakalim ne kadar uyucaklarEki Görüntüle 1860271
Afiyet olsun
Kolay gelsin bizim domatesci daha getirmedi yerlileri biz baslayamadik domates suyuna. Boynuna krem falan kullanmiyonmu geçmedi bi türlü yavaştan hareketleri yapmaya çalış.Ooh mis sana afiyet olsun asil ben biraz once ictim. Kizlari uyuttum. Bakalim ne kadar uyucaklar
Bugun cok calistim. Kayinvaldeciimle 27 kavanoz domates yaptik. Iki buyuk legen salcalik dogradim. Hayatimda ilk. Yarin devam eddcegiz simdi asiri sicak oldu bahcede kayniyor ocakta cunku. Kizlara yemek hazirladim birazdan da koftelerino yogurcam. Boynumu oynatamiyorum. Tahta sokulmus gibi sirtima. Dimdik is yaptim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?