Bizim domatesci tarladan ikiser kasa ikiser kasa getiriyor hergun sagolsun :))) gonca valla yakin olsan kavanozlarini al gel derdim yer gok domates burda. Yerli de var armut domates de.Kolay gelsin bizim domatesci daha getirmedi yerlileri biz baslayamadik domates suyuna. Boynuna krem falan kullanmiyonmu geçmedi bi türlü yavaştan hareketleri yapmaya çalış.
tesekkur ederiz canim ellerinize saglik :)2.Takımdan sevgilerle,
Papatya çayımız ikramımız olsun
Gunaydin ozgecim. Iyi geciyor kismen. Ise vurduk kendimizi derdi kederi savmak icin:))) sen napiyosun akincik nasilSelamlar guzeller nasil geciyor carsamba gununuz, her sey yolundadir umarim.
Alintilarimi yazayim hemen, opuyorum sekerler :)
Ah keşke yakın olcaktikki tozunu attirirdik domateslerinBizim domatesci tarladan ikiser kasa ikiser kasa getiriyor hergun sagolsun :))) gonca valla yakin olsan kavanozlarini al gel derdim yer gok domates burda. Yerli de var armut domates de.
Günaydın canımSelamlar guzeller nasil geciyor carsamba gununuz, her sey yolundadir umarim.
Alintilarimi yazayim hemen, opuyorum sekerler :)
Özgeeee haşhaşlı diyo yaaaaMerhabalar efendim..
İkindi çayına geldim ve boş gelmedim yanımda nefis haşhaşlı böreğimle, nefis nefis
bende yarim saattir hastaneyle konusuyorum Busem, yarin detayli ultrasona gidecegim, burada 1 kez oluyor.Bir daha yok, onun odemesini vs yaptim.Gunaydin ozgecim. Iyi geciyor kismen. Ise vurduk kendimizi derdi kederi savmak icin:))) sen napiyosun akincik nasil
eyvahMerhabalar efendim..
İkindi çayına geldim ve boş gelmedim yanımda nefis haşhaşlı böreğimle, nefis nefis
gordum ablam cuma feda olsun sana hashaslilar kanma senAh keşke yakın olcaktikki tozunu attirirdik domateslerin
Günaydın canım
Özgeeee haşhaşlı diyo yaaaa
Boynum kafama tahta yassi bi kalas sokulmus gibi bugun dimdik calistim. Yukarı bakmazsam bi de saat 2 yonune bakip sooole hafif yukari bakmaya calismazsam sorun yokbende yarim saattir hastaneyle konusuyorum Busem, yarin detayli ultrasona gidecegim, burada 1 kez oluyor.Bir daha yok, onun odemesini vs yaptim.
Akinda iyi kahvaltiya oturduk canim :)
Kizlar nasil, boynun nasil?
canim sen bir kas gevsetici krem al ya da doktorun verdiklerini boyle zor gecer be Busem...Boynum kafama tahta yassi bi kalas sokulmus gibi bugun dimdik calistim. Yukarı bakmazsam bi de saat 2 yonune bakip sooole hafif yukari bakmaya calismazsam sorun yok
Iyi haberlerle gel. Detayli burda da bir kere yapiliyo. Kan akisina falan bakiyolar. Organlar yerlesmis mi dudaklari normal mi vs.bende yarim saattir hastaneyle konusuyorum Busem, yarin detayli ultrasona gidecegim, burada 1 kez oluyor.Bir daha yok, onun odemesini vs yaptim.
Akinda iyi kahvaltiya oturduk canim :)
Kizlar nasil, boynun nasil?
Ben tibba kafa tutuyorum:))) kas gevsetici isime yaramazmis gibi hissediyorum. Bi de o iyilestirmeyecek belki gecici rahatlik verecek. Yastik degistirmem egzersizleri yapmam bi sure boyunluk takmam lazim. Bu hafta zor.canim sen bir kas gevsetici krem al ya da doktorun verdiklerini boyle zor gecer be Busem...
evet canim burada da detaylinin haricinde toplam 2 kez normal ultrasona sokuyorlar o kadar:)Iyi haberlerle gel. Detayli burda da bir kere yapiliyo. Kan akisina falan bakiyolar. Organlar yerlesmis mi dudaklari normal mi vs.
ben uzuluyorum Busem senin icin , insallah tez vakitte gecer canim..Ben tibba kafa tutuyorum:))) kas gevsetici isime yaramazmis gibi hissediyorum. Bi de o iyilestirmeyecek belki gecici rahatlik verecek. Yastik degistirmem egzersizleri yapmam bi sure boyunluk takmam lazim. Bu hafta zor.
Merhabalar efendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?