Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin bizim domatesci daha getirmedi yerlileri biz baslayamadik domates suyuna. Boynuna krem falan kullanmiyonmu geçmedi bi türlü yavaştan hareketleri yapmaya çalış.
Bizim domatesci tarladan ikiser kasa ikiser kasa getiriyor hergun sagolsun :))) gonca valla yakin olsan kavanozlarini al gel derdim yer gok domates burda. Yerli de var armut domates de.

dünki menümü verim gruba gelmıorm cenenız dusuo gelıorm tek basıma kalıorm napcgmı sasrdm

sabah
domates
1avc cevız
peynir
çay

öğlen
ton balıklı salata ayran

aksam
3 kofte
salata
2 dilim ekmek

su 2 lt
spor yok bbıraz dambıl yaptm belım agrıo yattm valla

Bizim domatesci tarladan ikiser kasa ikiser kasa getiriyor hergun sagolsun :))) gonca valla yakin olsan kavanozlarini al gel derdim yer gok domates burda. Yerli de var armut domates de.
Ah keşke yakın olcaktikki tozunu attirirdik domateslerin
Selamlar guzeller nasil geciyor carsamba gununuz, her sey yolundadir umarim.
Alintilarimi yazayim hemen, opuyorum sekerler :)
Günaydın canım
Merhabalar efendim..
İkindi çayına geldim ve boş gelmedim yanımda nefis haşhaşlı böreğimle, nefis nefis
Özgeeee haşhaşlı diyo yaaaa

Kizlar menum
Sabah
2 rafadan yumurta resmen hasladim ve ictim ayakta.
Arkasindan 10 tane zeytin yedim ayni sekilde ayakta ve kasikla yagiyla beraber.
Bir kucuk kaseye cokelek koydum arkasindan onu da yedim.
Kahvaltımsi bisey iste
Ogle
Domates corbasi
Aksam
Taze.fasulye
Yogurt
Yesil biber
Su 3 lt gecti daha icerim
Spor yok

Gunaydin ozgecim. Iyi geciyor kismen. Ise vurduk kendimizi derdi kederi savmak icin:))) sen napiyosun akincik nasil
bende yarim saattir hastaneyle konusuyorum Busem, yarin detayli ultrasona gidecegim, burada 1 kez oluyor.Bir daha yok, onun odemesini vs yaptim.
Akinda iyi kahvaltiya oturduk canim :)
Kizlar nasil, boynun nasil?

bende yarim saattir hastaneyle konusuyorum Busem, yarin detayli ultrasona gidecegim, burada 1 kez oluyor.Bir daha yok, onun odemesini vs yaptim.
Boynum kafama tahta yassi bi kalas sokulmus gibi bugun dimdik calistim. Yukarı bakmazsam bi de saat 2 yonune bakip sooole hafif yukari bakmaya calismazsam sorun yok

Iyi haberlerle gel. Detayli burda da bir kere yapiliyo. Kan akisina falan bakiyolar. Organlar yerlesmis mi dudaklari normal mi vs.

canim sen bir kas gevsetici krem al ya da doktorun verdiklerini boyle zor gecer be Busem...
Ben tibba kafa tutuyorum:))) kas gevsetici isime yaramazmis gibi hissediyorum. Bi de o iyilestirmeyecek belki gecici rahatlik verecek. Yastik degistirmem egzersizleri yapmam bi sure boyunluk takmam lazim. Bu hafta zor.

Ben tibba kafa tutuyorum:))) kas gevsetici isime yaramazmis gibi hissediyorum. Bi de o iyilestirmeyecek belki gecici rahatlik verecek. Yastik degistirmem egzersizleri yapmam bi sure boyunluk takmam lazim. Bu hafta zor.
ben uzuluyorum Busem senin icin , insallah tez vakitte gecer canim..
Dun gece Akin ve cislerle harika vakit gecirdim, sizden ne haber?

asya_01 nasil oldun gulum?
D3S1R3 Demetim nasilsin canim?
@Saadetim33 dualarim seninle, insallah iyisindir canim, 4 gozle senden haber bekliyoruz..
abesle_istigal canim iyi misin cumadan beri senden haber yok guzelim, aklim sende?
zey zey kuzum sende kayiplara karistin..
mrym77 ablacim sizler nasilsiniz, alciniz cikti mi?
KarKralicesi sende bizi hepten biraktin be yavrummm
engindenizz bugun daha iyi misin canim?
saricicek123 misafirler ne zaman yolcular guzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…