Sabah cok iyiydi normal bir sekilde soyledi ve wc ye yapti. Ama aksamustu bi don daha attimben uzuluyorum Busem senin icin , insallah tez vakitte gecer canim..
Dun gece Akin ve cislerle harika vakit gecirdim, sizden ne haber?
Geçer CNm emin olSabah cok iyiydi normal bir sekilde soyledi ve wc ye yapti. Ama aksamustu bi don daha attimya oyle boyle degil icim almiyor artik. Hani saglikli olsunlar herseye deger diyorum yoksa katlanilmaz. Bi de endiseliyim neden boyle oldu.
Çok kötüyüm bebegin suyu azmis nolucak şimdi yaasya_01 nasil oldun gulum?
@D3S1R3 Demetim nasilsin canim?
@Saadetim33 dualarim seninle, insallah iyisindir canim, 4 gozle senden haber bekliyoruz..
@abesle_istigal canim iyi misin cumadan beri senden haber yok guzelim, aklim sende?
@zey zey kuzum sende kayiplara karistin..
@mrym77 ablacim sizler nasilsiniz, alciniz cikti mi?
@KarKralicesi sende bizi hepten biraktin be yavrummm
@engindenizz bugun daha iyi misin canim?
@saricicek123 misafirler ne zaman yolcular guzelim?
tamam ablacim sorun degil :)Yawrukush CNm yarın izmirdeyim menüm pek olmaz haberin olsun tatlım sporda ancak ödem çok olur yorgunluktan
eyvah eyvahhh :))Regletto geldi obaleeeyyy bu hafta da eksiyi ruyamda gorcem olee
ne dedi canim doktor, ne oluyormus boyle durumda?Çok kötüyüm bebegin suyu azmis nolucak şimdi ya
ayy canim benim agri kesici falan vermedi mi doktor?Kızlar cekilirken çokmkolaydı hiç acımadı ama eve gelip acısını çekmeye başlayınca öldüm öldüm dirildim resmen hayatımda cektiğim en büyük agrıydı heralde ağla ağla öldüm
Ablacim Allah kolaylik ve sifalar versin..2,5 Yıldır gidiyoruz uzun bir tedavi tek basıma
tek basıma 2,5 Yıldır gidiyoruz
cok guzel Mervem :)Selam günaydın tatlışlar:)
Dünkü menüm
Sabah
Karpuz
Azcık peynir
Öğlen
Omlet
Semizotu yoğurtlaması
Akşam
Yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Karpuz
Ara
Soda
2.5litre su
8000 adım:)
harikasin canim masallah:)Herkese günaydın merhabalar güzel bir hafta diliyorum. Bu sabah bi tartılayım dedim cuma gününe göre -700 çıktım. Önümde 2 gün var umarım cuma sabahı geçen hafta bayram nedeni ile aldığım +1 kg mı veririm... Diyete çok sıkı bir şekilde devam.Ancak bakıyorum da aranızda en çok yiyen benim
Bugün tüm cezalarımı evde yapıp akşamda spor salonuna gidicem inşAllah.
Şimdi koşturma vakti evde bir ton iş var...
Öpüldünüz
evet canim akin kardesinin olacagini biliyor belkide bu yuzden tum bu tavirlari off off..Ahh kuzummm yaaa tatlım kardeşinin olacağını felan dile getirdiniz mi akına belki onu ona tepki olarak altına yapmıştır. Çünkü çocuklar bazı şeylere tepki olarak altını ıslatırlarmış. Haylazlıgıda arttı ise dikkat çekmeye çalışıyor. Kuzum moralini bozmak gibi olmayımda bence sen doğum yapınca sanki işindaha zor olacak akın sanki kıskancak gibi duruyor
amin canim :)
ahh feyzoss ahh kacak seni :)kızlar , ben bazı durumlardan dolayı hesabımı kapatmaya karar verdim , hepinizi çok seviyorum
ellerine saglik ablam, banada acele lazim bu kahveden :)Eki Görüntüle 1860271
Afiyet olsun
eyy ne eglenceli ben cok severim boyle hazirliklari:)Ooh mis sana afiyet olsun asil ben biraz once ictim. Kizlari uyuttum. Bakalim ne kadar uyucaklar
Bugun cok calistim. Kayinvaldeciimle 27 kavanoz domates yaptik. Iki buyuk legen salcalik dogradim. Hayatimda ilk. Yarin devam eddcegiz simdi asiri sicak oldu bahcede kayniyor ocakta cunku. Kizlara yemek hazirladim birazdan da koftelerino yogurcam. Boynumu oynatamiyorum. Tahta sokulmus gibi sirtima. Dimdik is yaptim :)))
ablam menuyu bazi arkadaslar ertesi gun yaziyor diye menu yazmayinca bekliyorum:)Dünkü Menümü yazmamışım özge cezada vermedin yazayım bari yinede ceza ver.
Sabah ceviz eski kaşar zeytin nescafe
Öğlen yarım etli pide ayran
Akşam bikaç parça tavuk 3 _4 dilim patates ayran
Sade kahve 3 hurma biraz fıstık
Su 2.5 lt
Spor 100 zıplama
nasil oldu belin Nenam?dünki menümü verim gruba gelmıorm cenenız dusuo gelıorm tek basıma kalıorm napcgmı sasrdm
sabah
domates
1avc cevız
peynir
çay
öğlen
ton balıklı salata ayran
aksam
3 kofte
salata
2 dilim ekmek
su 2 lt
spor yok bbıraz dambıl yaptm belım agrıo yattm valla
bugun calismaktan kahvaltiyi bile ayakta yapmissin amazonum :)Kizlar menum
Sabah
2 rafadan yumurta resmen hasladim ve ictim ayakta.
Arkasindan 10 tane zeytin yedim ayni sekilde ayakta ve kasikla yagiyla beraber.
Bir kucuk kaseye cokelek koydum arkasindan onu da yedim.
Kahvaltımsi bisey iste
Ogle
Domates corbasi
Aksam
Taze.fasulye
Yogurt
Yesil biber
Su 3 lt gecti daha icerim
Spor yok
al bende de ayni dertSabah cok iyiydi normal bir sekilde soyledi ve wc ye yapti. Ama aksamustu bi don daha attimya oyle boyle degil icim almiyor artik. Hani saglikli olsunlar herseye deger diyorum yoksa katlanilmaz. Bi de endiseliyim neden boyle oldu.
ablam ne cok adimlamissin oyle :)Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Şekersiz cay
Öğlen
4 köfte
1 kase mercimek Çorbası
Akşam
1 kase tarhana Çorbası
Spor 22345 adım
3 litre su
Bol bol su içip yatıp dinlen canım ama gerçekten yat dinlen.Çok kötüyüm bebegin suyu azmis nolucak şimdi ya
Geçmiş olsun canım ağrı kesici içersin geçer disten kurtuldun ya.Kızlar cekilirken çokmkolaydı hiç acımadı ama eve gelip acısını çekmeye başlayınca öldüm öldüm dirildim resmen hayatımda cektiğim en büyük agrıydı heralde ağla ağla öldüm
Çok kötüyüm bebegin suyu azmis nolucak şimdi ya
Geçmiş olsun canım ağrı kesici aldın mı?Kızlar cekilirken çokmkolaydı hiç acımadı ama eve gelip acısını çekmeye başlayınca öldüm öldüm dirildim resmen hayatımda cektiğim en büyük agrıydı heralde ağla ağla öldüm
Canım saol :)Ablacim Allah kolaylik ve sifalar versin..
cok guzel Mervem :)
harikasin canim masallah:)
Sanayim Kadriyeden haberin var mi takima hic ugramiyor??
evet canim akin kardesinin olacagini biliyor belkide bu yuzden tum bu tavirlari off off..
Insallah dogum sonrasi dahada zor olmaz Mervem dua et kuzum..
amin canim :)
ahh feyzoss ahh kacak seni :)
ellerine saglik ablam, banada acele lazim bu kahveden :)
eyy ne eglenceli ben cok severim boyle hazirliklari:)
cok yorulmussun ama Busem, birde rahatsizsinnn
ablam menuyu bazi arkadaslar ertesi gun yaziyor diye menu yazmayinca bekliyorum:)
nasil oldu belin Nenam?
doktora gittin mi?
bugun calismaktan kahvaltiyi bile ayakta yapmissin amazonum :)
al bende de ayni dert
acaba diyorum kardesten dolayi mi boyle huysuz oldu bu oglan, sonumuz hayrolsun Busem...
ablam ne cok adimlamissin oyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?