Ya kardes falan degil ozge bence bu modeller fabrika cikisindan böyle. Bu seride muhendislik bi hata olmus alttan kaciriyolar. Karpuzu yedir donu at. Yeni felsefem.Ablacim Allah kolaylik ve sifalar versin..
cok guzel Mervem :)
harikasin canim masallah:)
Sanayim Kadriyeden haberin var mi takima hic ugramiyor??
evet canim akin kardesinin olacagini biliyor belkide bu yuzden tum bu tavirlari off off..
Insallah dogum sonrasi dahada zor olmaz Mervem dua et kuzum..
amin canim :)
ahh feyzoss ahh kacak seni :)
ellerine saglik ablam, banada acele lazim bu kahveden :)
eyy ne eglenceli ben cok severim boyle hazirliklari:)
cok yorulmussun ama Busem, birde rahatsizsinnn
ablam menuyu bazi arkadaslar ertesi gun yaziyor diye menu yazmayinca bekliyorum:)
nasil oldu belin Nenam?
doktora gittin mi?
bugun calismaktan kahvaltiyi bile ayakta yapmissin amazonum :)
al bende de ayni dert
acaba diyorum kardesten dolayi mi boyle huysuz oldu bu oglan, sonumuz hayrolsun Busem...
ablam ne cok adimlamissin oyle :)
Biz iyiyiz saadetim sen nasil oldun canim.Slm kızlar nasılsınızYawrukush D3S1R3 saricicek123 @melinda23 kusura bakmayın msjlarınıza geç cvp verdim biraz toparlanmam lazımdı.
Umarım herkes iyidir
Evveet haşhaşlı diyorum ve hala diyorum gecce gecceAh keşke yakın olcaktikki tozunu attirirdik domateslerin
Günaydın canım
Özgeeee haşhaşlı diyo yaaaa
Sagol ebrus kas gevsetici aldim bugun gecem agrisoz gecer insallah
İzledim canim tayvan versiyonu da var. Severim. Turk olanini izlemeyi dusunmuyorum korecesi cincesi yetti:)haeshin Busem bir kore dizisi varmis fated to love diye onun Turk versiyonunu cekmisler no:309 adi.Annemler izliyor sen izledin mi evvelden bende bakayim mi Turk versiyonuna :))
Siz yeterki yiyin canım ben cumaya da getiririm sizeTeşekkür ederiz kaptanım :)
bu tabağı biz cuma alalım, @gogo2405 ablamla bana anca yeter :))
Evet kore versiyonu en guzeli ama orjinali tayvan ve baya eski bi dizi. Hatta izledigim ilk tayvan dizilerindenAaa Kore dizisimiymis ben izliyorum denk gelince
Saadetim senden haber almak ne guzelmis canim..Slm kızlar nasılsınızYawrukush D3S1R3 saricicek123 @melinda23 kusura bakmayın msjlarınıza geç cvp verdim biraz toparlanmam lazımdı.
Umarım herkes iyidir
ohh 6 kilo eksik bir fistik oldun kuzum :)6 ayda 6 kilo vermişim:)
evet ablam annem begenmis banada izle diyor, ben nasil vakit bulacaksam :)Aaa Kore dizisimiymis ben izliyorum denk gelince
tahmin ettim bir sey oldugunu kuzum :)Evet kuzum ya çok yoruluyom
Dün netim yoktu paylaşım yapamadım
iyi ablam gayet iyi, her hafta cok kilo vereceksin diye bir kaide yokki..Iyimi Özgem kilo veremedimde fazla
benimde karnim kocaman,gobek katdesligi :))Kafayı yinemi 3 gündür Reglim başlar gibi ama sökülmedi bi türlü şeytan diyo yut bi aspirin. Yarın sabah maydanoz suyu içeyim bari karnım kocaman resmen içime bile çekilmiyor.
cok guzel canimm :)Dünkü menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Çay
5 adt zeytin
Ara
1 dilim karpuz
Öğlen yok
Ara
Fıstık
Akşam
Patlıcan yemeği
Ekmek yok
Salata
Yoğurt
Su 3 litre
Adım 12000
Yan mekik 50
Ayakta mekik 100
İp atlama 500
@AKovser
kore dizisiymis :)O dizi de mi koreliymiş
Başını izledim de gerisi yok :))
bugun biraz carb fazla kacmis kuzum:)Herkese iyi akşamlar. Nasılsınız? Oğlumu sinemaya götürdük bugün malum ice age geldi. Tüm gün koşturmacayla geçti..
Menüm
Sabah
2 küçük bebek krebi :)
Peynir
Zeytin
Öğlen
3-4 dal patates
Sütlü kahve
Bitter
1 tk dondurma
Ara
Süt+müslin
Akşam
Az çorba
1 sk bulgur köftesi
1 sk kabak
Ara
1 avuç badem
Spor yok
2 yeşil
ozaman 2013 modellerde var bir sorun:)Ya kardes falan degil ozge bence bu modeller fabrika cikisindan böyle. Bu seride muhendislik bi hata olmus alttan kaciriyolar. Karpuzu yedir donu at. Yeni felsefem.
sonunda tibba yenildin mi Busem :)Sagol ebrus kas gevsetici aldim bugun gecem agrisoz gecer insallah
guzel mi konusu falan amazonum, izlemeye deger mi?İzledim canim tayvan versiyonu da var. Severim. Turk olanini izlemeyi dusunmuyorum korecesi cincesi yetti:)
yildizli pekiyi canim, iyi geceler :)Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Biraz erik reçeli
Çay
5 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
Ara
Eti form
Öğlen yok
Ara
Süt
Akşam
Patlıcan salatası
Yoğurt
Çorba
Su 3.5 litre
Adım 4500
@AKovser
Bildigin baya bel altindan vurdun canim oyy oyy ama toparladik durumuÇok ama çok hassas yerden vurdum demii
İnşAllah canım bakalım artıkın... Elimden geleni yapıyorumolsun canim icmezsin.
ee bugun 700 gr eksidesin cumaya yuzumuz guler :)
Hayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın?Bu aralar uzak kaldım sizden iş güç derken
Hayırlı geceler canlarım
farkindayim Senayim bu hafta canla basla ugrasiyorsunİnşAllah canım bakalım artıkın... Elimden geleni yapıyorum
Hayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın?
sanada kuzum :)Herkese iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?