Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya kardes falan degil ozge bence bu modeller fabrika cikisindan böyle. Bu seride muhendislik bi hata olmus alttan kaciriyolar. Karpuzu yedir donu at. Yeni felsefem.

haeshin Busem bir kore dizisi varmis fated to love diye onun Turk versiyonunu cekmisler no:309 adi.Annemler izliyor sen izledin mi evvelden bende bakayim mi Turk versiyonuna :))
İzledim canim tayvan versiyonu da var. Severim. Turk olanini izlemeyi dusunmuyorum korecesi cincesi yetti:)

6 ayda 6 kilo vermişim:)
ohh 6 kilo eksik bir fistik oldun kuzum :)

Aaa Kore dizisimiymis ben izliyorum denk gelince
evet ablam annem begenmis banada izle diyor, ben nasil vakit bulacaksam :)

Evet kuzum ya çok yoruluyom
Dün netim yoktu paylaşım yapamadım
tahmin ettim bir sey oldugunu kuzum :)

Iyimi Özgem kilo veremedimde fazla
iyi ablam gayet iyi, her hafta cok kilo vereceksin diye bir kaide yokki..
gayet guzel gidiyorsun, gecen haftanin 3.su , bu haftanin 2.sisin daha ne olsun :)
dugun 22sinde miydi?

Kafayı yinemi 3 gündür Reglim başlar gibi ama sökülmedi bi türlü şeytan diyo yut bi aspirin. Yarın sabah maydanoz suyu içeyim bari karnım kocaman resmen içime bile çekilmiyor.
benimde karnim kocaman,gobek katdesligi :))

cok guzel canimm :)

O dizi de mi koreliymiş
Başını izledim de gerisi yok :))
kore dizisiymis :)

bugun biraz carb fazla kacmis kuzum:)
oglus sevinmistir sinemaya gidince, ne guzel :)

Ya kardes falan degil ozge bence bu modeller fabrika cikisindan böyle. Bu seride muhendislik bi hata olmus alttan kaciriyolar. Karpuzu yedir donu at. Yeni felsefem.
ozaman 2013 modellerde var bir sorun:)
Allahim 2016lar insallah uslu, halim,selimdirler:))

Sagol ebrus kas gevsetici aldim bugun gecem agrisoz gecer insallah
sonunda tibba yenildin mi Busem :)

İzledim canim tayvan versiyonu da var. Severim. Turk olanini izlemeyi dusunmuyorum korecesi cincesi yetti:)
guzel mi konusu falan amazonum, izlemeye deger mi?

yildizli pekiyi canim, iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…