Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbuldum ablacim şükür sağlığım iyi sen nasilsin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy --- 50M 50IA-
Mavibocuk- --
melinda23- MUAF MUAF--
abesle_istigal ------
haeshin- 100IA 50M MUAF MUAF-
gogo2405ODUL DINLENMEODUL 100JJ50JJ -
tiffany20 -
happy_moon 100IAODUL 100S 50M 100JJ -
AKovser - 5 DK Y 5DK Y---
KarKralicesi-------
fyfyfy -
Ollalla ODUL --
edsofi-------
zey zey-------
saricicek---50M 100IA---
oluroylebazen10DK Y 10DK Y --
engindenizz---- 50M--
hilositko-------
kitabi-------

[/td][/td][/td][/td]

Günaydın :)

Kaptanım özür dilerim 2 gündür menü paylaşmıyorum, unutuyorum

Geçen günkü menüyü hatırlamıyorum..

Dünkü menüm
Sabah

Peynir
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Öğlen
Karpuz, peynir, ekmek (sıcaktan yemek yenmiyor)

Ara
2 küçük elma
1 fincan yeşilçay

Akşam
et kavurma
salata
karpuz

Su 2 litre

Bol bol su içip yatıp dinlen canım ama gerçekten yat dinlen.

Geçmiş olsun canım ağrı kesici içersin geçer disten kurtuldun ya.
Ya su içmeyi artirinca suyu da fazlalaşır mi nette bebegin böbreği falan gelismediyse gibisinden şeyler yazıyor esimde bende sabahi sabah ettik

Canım sol yanına yat dinlen bebeğin ağırlığı damarlara baskı yaptığı için olabilir. Sol yana yatmak bebeğe giden damarlardan baskıyı azaltıyormuş.. doktor ne dedi?
Özel deki Dr a gittim o dedi suyu az dedi.CPR diye bir tahlil istedi o yüksekse antibiyotik baslicaz dedi.2 haftya kendi Dr uma gidicem aç karnina gel dedı organları gelismemistir diye çok korkuyorum

huhuuuu sherryyy babylerrr

ben geldimmmmm börtü böceğinizzzzz ehheeheheheh bugunde gereksz bır neşem var hayır olsun
sabah irsaliye almaya gelen şöförün biriyle tartstm adama dun tlfnda gerızeklaı demıstım ahahahahah hala guluorm herıfı alt ettm yıne zafer benim

neyse
menü

sabah

1 dom dom domates (öyle bir şarkı var ya) veylül dinlio dom dom domatesler

2 kk peynır
1 haş yum
2 dilim tbe

öğlen
snitzel ama ustlerını temızlyebldgm kadr temzledm yaglıydı baya
1 catal patates kızarması
ayran
salata

ara
2 dilim karpuz

süt

aksam
1 parca bonfile
3 kasıkl makarna ama pişmanım yemesemde olurms
salata

yarım avuc fıstık

su 2 lt

spor dambıl 10 dkka snra yattm valla bugun yıne bel agrısıyla uyandm cıldırıcam fıtıkmı oldum noldum

Slm kızlar nasılsınız Yawrukush @D3S1R3 @saricicek123 @melinda23 kusura bakmayın msjlarınıza geç cvp verdim biraz toparlanmam lazımdı.
Umarım herkes iyidir

kuşummmm hg balımmm nasılsın yaaaa ne kusura bakıcaz tlfnnda yokkı bnde arıcaktm valla merak ettm napıosn allah sabır versn tekrar saadetcım neler yapıosun?

biz iyiyiz valla iş güç takılmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…