Yani iyi ama turk dizilerinin finalleri fazla sunduruluyor kore ve tayvanda ole degildi. Bu de tayvan versiyonunda benim oppam var ondan cok begenmistim:) baron chen:)ohh 6 kilo eksik bir fistik oldun kuzum :)
evet ablam annem begenmis banada izle diyor, ben nasil vakit bulacaksam :)
tahmin ettim bir sey oldugunu kuzum :)
iyi ablam gayet iyi, her hafta cok kilo vereceksin diye bir kaide yokki..
gayet guzel gidiyorsun, gecen haftanin 3.su , bu haftanin 2.sisin daha ne olsun :)
dugun 22sinde miydi?
benimde karnim kocaman,gobek katdesligi :))
cok guzel canimm :)
kore dizisiymis :)
bugun biraz carb fazla kacmis kuzum:)
oglus sevinmistir sinemaya gidince, ne guzel :)
ozaman 2013 modellerde var bir sorun:)
Allahim 2016lar insallah uslu, halim,selimdirler:))
sonunda tibba yenildin mi Busem :)
guzel mi konusu falan amazonum, izlemeye deger mi?
Canim cok sagol gonlu bol birisin allah sana bin katini versin insallah her gece. Yemez miyiz yeriz tabikisi de. Takimcak yiyoruz yiyoruz kilo alamiyoruz cok muzdaribiz bu durumdan baskasina su icse yarar bizde tik yok.Şimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır
üstüne dee kestane şekeri
Vayyyy bendensinCanim cok sagol gonlu bol birisin allah sana bin katini versin insallah her gece. Yemez miyiz yeriz tabikisi de. Takimcak yiyoruz yiyoruz kilo alamiyoruz cok muzdaribiz bu durumdan baskasina su icse yarar bizde tik yok.
Allahtan karnim tok yoksa oturur aglardim bunlari gorunce :)Şimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır
o zaman hic bosa vakit harcamayayim, kitaba basladim zaten bugun :)Yani iyi ama turk dizilerinin finalleri fazla sunduruluyor kore ve tayvanda ole degildi. Bu de tayvan versiyonunda benim oppam var ondan cok begenmistim:) baron chen:)
aa hemen gazetelere bakayim haberim yokIyi geceler kizlar. Bu arada 3 aylik ohal ilan edilmis hayirlisi olsun.
bizim takimdada her cuma oncesi kas biyik, kil operasyonu yapiyordu kizlar kilolar gitsin diye :))
Aynı ben
cok tesekkur ederiz bu guzel bilgiler icin canim :)
eheehe yok cok guzel oldu cinim, cok tesekkur ederiz :))Nasıl yaptığımı anlamadım ama ben yaa son mesajları dikkate almayın kızlar onlar 2. takım içindi, siz pilava odaklanın olurmu, kendime inanmıyorum yaa
sanada iyi geceler canim :)
Hoşgeldin canım nasılsın sağlığın nasılSlm kızlar nasılsınızYawrukush @D3S1R3 @saricicek123 @melinda23 kusura bakmayın msjlarınıza geç cvp verdim biraz toparlanmam lazımdı.
Umarım herkes iyidir
Neyse yattım artıkEvveet haşhaşlı diyorum ve hala diyorum gecce gecce
Iihh istememSiz yeterki yiyin canım ben cumaya da getiririm size
Bende takip edemiyorum denk gelince i zliyorum zaten özet uzun sürüyoohh 6 kilo eksik bir fistik oldun kuzum :)
evet ablam annem begenmis banada izle diyor, ben nasil vakit bulacaksam :)
tahmin ettim bir sey oldugunu kuzum :)
iyi ablam gayet iyi, her hafta cok kilo vereceksin diye bir kaide yokki..
gayet guzel gidiyorsun, gecen haftanin 3.su , bu haftanin 2.sisin daha ne olsun :)
dugun 22sinde miydi?
benimde karnim kocaman,gobek katdesligi :))
cok guzel canimm :)
kore dizisiymis :)
bugun biraz carb fazla kacmis kuzum:)
oglus sevinmistir sinemaya gidince, ne guzel :)
ozaman 2013 modellerde var bir sorun:)
Allahim 2016lar insallah uslu, halim,selimdirler:))
sonunda tibba yenildin mi Busem :)
guzel mi konusu falan amazonum, izlemeye deger mi?
Hepsi çok güzel ama haşhaşlı yı tek geçerimŞimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır
Hayırlısı olsunIyi geceler kizlar. Bu arada 3 aylik ohal ilan edilmis hayirlisi olsun.
Bilgiler için teşekkür ederiz canım
Sağol busem.şükür bende iyiyim :)Biz iyiyiz saadetim sen nasil oldun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?