Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin neşeli şeker

Hoşbuldum ablacim şükür sağlığım iyi sen nasilsin
Sağol canım Allah iyilik versin.
Gnydın İzmir yolculuğu Başlıyor yoğun Bir gün bugün canlar
Kolay gelsin kuzum
Günaydin kizlar nasilsiniz?
Günaydın ebrum
Ya su içmeyi artirinca suyu da fazlalaşır mi nette bebegin böbreği falan gelismediyse gibisinden şeyler yazıyor esimde bende sabahi sabah ettik
Bak yaa hemen umutsuzluğa kapılma 3 lü 4 lü taramalar yapilmadimi ultrasona giriyorsun sürekli zaten sen su icicen göbek kordonundan ona gidecek sen sakinsen bebekte sakin sen endiseliysen bebekte endişeli yani sen neysen bebek o olur kuzum bol dinlen hem plesentanin yerinde sorun yokmuydu senin bol bol dinlenmen gerek. Annelik kolay değil doguncada sen iyiysen bebek iyi olur unutma.

kuşummmm hg balımmm nasılsın yaaaa ne kusura bakıcaz tlfnnda yokkı bnde arıcaktm valla merak ettm napıosn allah sabır versn tekrar saadetcım neler yapıosun?

biz iyiyiz valla iş güç takılmaca
Hb kuzum Allah razi olsun düşünmen yeterli iyiyim şükür canım. Iş güç takılmaca iyidir kafan dağılır

Gızlar nerdesiniz ben hazırlanıyorum yavaştan gidiyorum öpüldünüz çok

canım nasl gectı diş tedavin bilgilendr bizi

Merhabalar efendim..
İkindi çayına geldim ve boş gelmedim yanımda nefis haşhaşlı böreğimle, nefis nefis

ya cok tesekkur ederiz cok naziksiniz bi kibarca reddetsek alınmazsınız değilmi sevgili 2. takım kaptanı saygılar

noldu fyzanur nıe gdıo

checimm yaaa beni bırakıp gitti pis che @CheGuevera etiketlimde yazdgmı gorsun ehehehehe

hmm deryoşa gecmler olsn hayallah ınsalalh saglgna kavusur Asyaca

Sabah cok iyiydi normal bir sekilde soyledi ve wc ye yapti. Ama aksamustu bi don daha attim ya oyle boyle degil icim almiyor artik. Hani saglikli olsunlar herseye deger diyorum yoksa katlanilmaz. Bi de endiseliyim neden boyle oldu.

busecim bunlar hep bir süreç her bebegin gelişimi bir dil keza senn ıkızlernde oyle bırı soyle bırı soylemez aslında onunla bırazck konussan utanıomu sıkılıomu belkı gece kotu ruyalar gorup salıyordr

ay şekerim belim fenalarda morukladım sanırım

Bakalım cuma tartı da aferin dicek mi :) bu arada dr bana yeşilçayı ve maydanoz suyunu yasakladı cnm haberin olsun

canım emzırdgn ıcın mı yasak baska sebebı varmı

Ya kardes falan degil ozge bence bu modeller fabrika cikisindan böyle. Bu seride muhendislik bi hata olmus alttan kaciriyolar. Karpuzu yedir donu at. Yeni felsefem.

muhendıslık hataa ahahahah

Şimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır

üstüne dee kestane şekeri

teşekkürler sizde olmasanız ac kalıcaz yeminle ama biz z.yaglı ve bilimum sebze ve et yemeklerı tercıh ederız bunlardan herhangı bırıde cuma gunune odulumuz olur bunlar burda dursun cuma gunu bakarız tadlarına

Ya su içmeyi artirinca suyu da fazlalaşır mi nette bebegin böbreği falan gelismediyse gibisinden şeyler yazıyor esimde bende sabahi sabah ettik

asyacacım sonucları nedır bılemıorm cok fazlada yonlendrıemem ama sırt ustu yatmamaya calıs hep soluna yat mumkun oldgnca

Hoşgeldin neşeli şeker

hos buldum akide sekerim

Fatime sen sabitmissin iyi yine ben artiyim karnım davul gibi rezillik diz boyu

ben allah kerimim yarın görcem anyayı konyayı bursayı ahahahahaah

napıosun bakalım özledim valla iyi yaptın geldin azcık kafanı dagıtırız
Şu anlık evde oturym kuzum inşallah eylülde okullar açılınca işe başlayacam :) 40 bitsin tam dönerim zayıflamaya başlayayım sizlerle bende özledim sizleri kuzum. Sen neler yapiyorsun nasıl gidiyor mu kilolar

Özel deki Dr a gittim o dedi suyu az dedi.CPR diye bir tahlil istedi o yüksekse antibiyotik baslicaz dedi.2 haftya kendi Dr uma gidicem aç karnina gel dedı organları gelismemistir diye çok korkuyorum

Bebeğin suyu aslında çişidir, ve aynı suyu yutar ve tekrar çiş olarak çıkartır. Suyun azalması demek, bir sebepten; bu kötü beslenme, aşırı stres, aşırı yorgunluk vs gibi olabilir, bebeğe giden kan miktarının azalmasıyla bebeğin organlarının egzersiz yapmayı bırakmasıdır. Yani böbrekler çalışmayı bırakır (aslında şuan bu gerekli değil senin vücudun onun için bu görevi üstleniyor zaten) ve Bebek çiş yapmaz ve su yutmaya devam ettiği için su miktarı azalır. Ancak insan vücudu o kadar mükemmel yaratılmış ki, aslında bu bebeğe kısa vadede zarar vermez gelişimini etkilemez. Bebek hala en önemli organı beyni için yeterli enerjiyi saklamaktadır. Yani şöyle düşün yeterli besini bulamazsan ilk etapta hemen iç organların harap olmaz, öncelikle kendini biraz yorgun hissedersin değil mi? Bebeğin de şuan bu aşamada.. Senin yapman gereken öncelikle sakin olmak, iyi beslenmek ve dinlenmek. Diğer doktorun için de randevunu öne alabiliyorsan daha erken gitmeye çalış bazen bi doktorun dediği diğer doktorun dediğini tutmuyor..

Kısacası şimdi bebeğin için endişelendiğini biliyorum ama oturup tüm gün yas tutarak bebeğinin durumunu zorlaştırıyor olabilirsin.

Tsk CNm yoğunum

Ben pazartesi kaç kiloydum bi baktım geçmişe 66. 2 çıktım bugün aşağı doğru bi hareketlenme var hadi inşallah.
66.8 miş pazartesi yanlız bi Ara 67.5 bile gördüm tartıda bu hafta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…