Güzel bir yesil cay ic kendine gelirsin :)Uykusuz kalmadım aslında, uykuya doymadım diyelim :)
Bebegin gelismemesinden çok korkuyorum cok
Güzel bir yesil cay ic kendine gelirsin :)
huhuuuu sherryyy babylerrr
ben geldimmmmm börtü böceğinizzzzz ehheeheheheh bugunde gereksz bır neşem var hayır olsun
sabah irsaliye almaya gelen şöförün biriyle tartstm adama dun tlfnda gerızeklaı demıstım ahahahahah hala guluorm herıfı alt ettm yıne zafer benim
neyse
menü
sabah
1 dom dom domates (öyle bir şarkı var ya) veylül dinlio dom dom domatesler
2 kk peynır
1 haş yum
2 dilim tbe
öğlen
snitzel ama ustlerını temızlyebldgm kadr temzledm yaglıydı baya
1 catal patates kızarması
ayran
salata
ara
2 dilim karpuz
süt
aksam
1 parca bonfile
3 kasıkl makarna ama pişmanım yemesemde olurms
salata
yarım avuc fıstık
su 2 lt
spor dambıl 10 dkka snra yattm valla bugun yıne bel agrısıyla uyandm cıldırıcam fıtıkmı oldum noldum
Afiyet olsun canim :)İçicem canım, umarım kendime gelirim yoksa uyuyup kalıcam bir yerlerde :)
Sağol canım Allah iyilik versin.Hoşbuldum ablacim şükür sağlığım iyi sen nasilsin
Kolay gelsin kuzumGnydın İzmir yolculuğu Başlıyor yoğun Bir gün bugün canlar
Günaydın ebrumGünaydin kizlar nasilsiniz?
Bak yaa hemen umutsuzluğa kapılma 3 lü 4 lü taramalar yapilmadimi ultrasona giriyorsun sürekli zaten sen su icicen göbek kordonundan ona gidecek sen sakinsen bebekte sakin sen endiseliysen bebekte endişeli yani sen neysen bebek o olur kuzum bol dinlen hem plesentanin yerinde sorun yokmuydu senin bol bol dinlenmen gerek. Annelik kolay değil doguncada sen iyiysen bebek iyi olur unutma.Ya su içmeyi artirinca suyu da fazlalaşır mi nette bebegin böbreği falan gelismediyse gibisinden şeyler yazıyor esimde bende sabahi sabah ettik
Hb kuzum Allah razi olsun düşünmen yeterlikuşummmm hg balımmm nasılsın yaaaa ne kusura bakıcaz tlfnnda yokkı bnde arıcaktm valla merak ettm napıosn allah sabır versn tekrar saadetcım neler yapıosun?
biz iyiyiz valla iş güç takılmaca
Gızlar nerdesiniz ben hazırlanıyorum yavaştan gidiyorum öpüldünüz çok
Merhabalar efendim..
İkindi çayına geldim ve boş gelmedim yanımda nefis haşhaşlı böreğimle, nefis nefis
Guzeller @fyzanur bir sureligine (umarim kisa olur) aramizdan ayriliyor, hepinizi durumdan haberdar edeyim istedim.
Buarada @CheGuevera ile watsaptan gorustuk , arkadasimiz iyiymis cok sukur:)
BirdeAsyaca Derya ile de gorustuk oda fitik ameliyati olacakmis.
Simdilik haberler bu kadar guzeller..
Sabah cok iyiydi normal bir sekilde soyledi ve wc ye yapti. Ama aksamustu bi don daha attimya oyle boyle degil icim almiyor artik. Hani saglikli olsunlar herseye deger diyorum yoksa katlanilmaz. Bi de endiseliyim neden boyle oldu.
Ablacim Allah kolaylik ve sifalar versin..
cok guzel Mervem :)
harikasin canim masallah:)
Sanayim Kadriyeden haberin var mi takima hic ugramiyor??
evet canim akin kardesinin olacagini biliyor belkide bu yuzden tum bu tavirlari off off..
Insallah dogum sonrasi dahada zor olmaz Mervem dua et kuzum..
amin canim :)
ahh feyzoss ahh kacak seni :)
ellerine saglik ablam, banada acele lazim bu kahveden :)
eyy ne eglenceli ben cok severim boyle hazirliklari:)
cok yorulmussun ama Busem, birde rahatsizsinnn
ablam menuyu bazi arkadaslar ertesi gun yaziyor diye menu yazmayinca bekliyorum:)
nasil oldu belin Nenam?
doktora gittin mi?
bugun calismaktan kahvaltiyi bile ayakta yapmissin amazonum :)
al bende de ayni dert
acaba diyorum kardesten dolayi mi boyle huysuz oldu bu oglan, sonumuz hayrolsun Busem...
ablam ne cok adimlamissin oyle :)
Bakalım cuma tartı da aferin dicek mi :) bu arada dr bana yeşilçayı ve maydanoz suyunu yasakladı cnm haberin olsun
Ya kardes falan degil ozge bence bu modeller fabrika cikisindan böyle. Bu seride muhendislik bi hata olmus alttan kaciriyolar. Karpuzu yedir donu at. Yeni felsefem.
Şimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır
üstüne dee kestane şekeri
Ya su içmeyi artirinca suyu da fazlalaşır mi nette bebegin böbreği falan gelismediyse gibisinden şeyler yazıyor esimde bende sabahi sabah ettik
Hoşgeldin neşeli şeker
Fatime sen sabitmissin iyi yine ben artiyim karnım davul gibi rezillik diz boyu
Hb kuzum Allah razi olsun düşünmen yeterliiyiyim şükür canım. Iş güç takılmaca iyidir kafan dağılır
Şu anlık evde oturym kuzum inşallah eylülde okullar açılınca işe başlayacam :) 40 bitsin tam dönerim zayıflamaya başlayayım sizlerle bende özledim sizleri kuzum. Sen neler yapiyorsun nasıl gidiyor mu kilolarnapıosun bakalım özledim valla iyi yaptın geldin azcık kafanı dagıtırız
Özel deki Dr a gittim o dedi suyu az dedi.CPR diye bir tahlil istedi o yüksekse antibiyotik baslicaz dedi.2 haftya kendi Dr uma gidicem aç karnina gel dedı organları gelismemistir diye çok korkuyorum
Tsk CNm yoğunumSağol canım Allah iyilik versin.
Kolay gelsin kuzum
Günaydın ebrum
Bak yaa hemen umutsuzluğa kapılma 3 lü 4 lü taramalar yapilmadimi ultrasona giriyorsun sürekli zaten sen su icicen göbek kordonundan ona gidecek sen sakinsen bebekte sakin sen endiseliysen bebekte endişeli yani sen neysen bebek o olur kuzum bol dinlen hem plesentanin yerinde sorun yokmuydu senin bol bol dinlenmen gerek. Annelik kolay değil doguncada sen iyiysen bebek iyi olur unutma.
Kolay gelsin cnmBen mutfağı toparlayıp kahvemi alıp gelicem bugün 4 te nöbete gidiyorum gitmeden kızım kek istedi onu yaparıza ma yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?