Fatime sen sabitmissin iyi yine ben artiyim karnım davul gibi rezillik diz boyu
Ben mutfağı toparlayıp kahvemi alıp gelicem bugün 4 te nöbete gidiyorum gitmeden kızım kek istedi onu yaparıza ma yemem
Kolay gelsin cnm
Yoğundum çok şükür sen nasılsın çocuk kardiyoljisi Hematoloji ve immioloji Bölümü'nde koşturduk işimiz iyi gittiNasılsın ablam ?
3 lu ye bu gidisimde yaptiricak dr aç karnina gel dedı. Evet çok endiseliyim eşim daha beter sabaha kadar gözünü kirpmadiSağol canım Allah iyilik versin.
Kolay gelsin kuzum
Günaydın ebrum
Bak yaa hemen umutsuzluğa kapılma 3 lü 4 lü taramalar yapilmadimi ultrasona giriyorsun sürekli zaten sen su icicen göbek kordonundan ona gidecek sen sakinsen bebekte sakin sen endiseliysen bebekte endişeli yani sen neysen bebek o olur kuzum bol dinlen hem plesentanin yerinde sorun yokmuydu senin bol bol dinlenmen gerek. Annelik kolay değil doguncada sen iyiysen bebek iyi olur unutma.
İnşallah zarar vermemiştir dediğin gibi.bugün daha iyiyim yarın o dr un istediği test sonucu çıkacak inş iyidir kuzumBebeğin suyu aslında çişidir, ve aynı suyu yutar ve tekrar çiş olarak çıkartır. Suyun azalması demek, bir sebepten; bu kötü beslenme, aşırı stres, aşırı yorgunluk vs gibi olabilir, bebeğe giden kan miktarının azalmasıyla bebeğin organlarının egzersiz yapmayı bırakmasıdır. Yani böbrekler çalışmayı bırakır (aslında şuan bu gerekli değil senin vücudun onun için bu görevi üstleniyor zaten) ve Bebek çiş yapmaz ve su yutmaya devam ettiği için su miktarı azalır. Ancak insan vücudu o kadar mükemmel yaratılmış ki, aslında bu bebeğe kısa vadede zarar vermez gelişimini etkilemez. Bebek hala en önemli organı beyni için yeterli enerjiyi saklamaktadır. Yani şöyle düşün yeterli besini bulamazsan ilk etapta hemen iç organların harap olmaz, öncelikle kendini biraz yorgun hissedersin değil mi? Bebeğin de şuan bu aşamada.. Senin yapman gereken öncelikle sakin olmak, iyi beslenmek ve dinlenmek. Diğer doktorun için de randevunu öne alabiliyorsan daha erken gitmeye çalış bazen bi doktorun dediği diğer doktorun dediğini tutmuyor..
Kısacası şimdi bebeğin için endişelendiğini biliyorum ama oturup tüm gün yas tutarak bebeğinin durumunu zorlaştırıyor olabilirsin.
Teşekkür ederimKolay gelsin cnm
Spor bende yapmadım özge bizi öldürecekÖyleyim ablam
Yemeğe dikkat ettim, suyu artırdım, wc sorunum yok, biraz şişkinliğim var kaç gündür o da havadan mı neden anlamadım, akşam geçiyor gibi gündüz yine aynı.. Spor yok onu da yapamıyorum, akşam biraz yürüyorum o kadar..
Sağol canımKolay gelsin ablam :)
İşte hep birlikte anlatmaya çalışıyoruz canım endiselenmeyi bırak sakin olmaya çalış3 lu ye bu gidisimde yaptiricak dr aç karnina gel dedı. Evet çok endiseliyim eşim daha beter sabaha kadar gözünü kirpmadi
Hoşgeldin bebisim
hoşbuldum ablaaaTeşekkür ederim
Spor bende yapmadım özge bizi öldürecek
Sağol canım
İşte hep birlikte anlatmaya çalışıyoruz canım endiselenmeyi bırak sakin olmaya çalış
Hoşgeldin bebisim
Şimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır
üstüne dee kestane şekeri
İnşallah zarar vermemiştir dediğin gibi.bugün daha iyiyim yarın o dr un istediği test sonucu çıkacak inş iyidir kuzum
Hemen yapayım sanadahoşbuldum ablaaa
bi kahvede ben alsam
iyi olmaya çalışıyorum diyebilirim cnmasya_01 nasil oldun gulum?
@D3S1R3 Demetim nasilsin canim?
@Saadetim33 dualarim seninle, insallah iyisindir canim, 4 gozle senden haber bekliyoruz..
@abesle_istigal canim iyi misin cumadan beri senden haber yok guzelim, aklim sende?
@zey zey kuzum sende kayiplara karistin..
@mrym77 ablacim sizler nasilsiniz, alciniz cikti mi?
KarKralicesi sende bizi hepten biraktin be yavrummm
engindenizz bugun daha iyi misin canim?
@saricicek123 misafirler ne zaman yolcular guzelim?
Nerdesin senyaaaa??? Iyisindir umarimhoşbuldum ablaaa
bi kahvede ben alsam
iyiyim canım iyiyim şükürNerdesin senyaaaa??? Iyisindir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?