Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fatime sen sabitmissin iyi yine ben artiyim karnım davul gibi rezillik diz boyu

Öyleyim ablam
Yemeğe dikkat ettim, suyu artırdım, wc sorunum yok, biraz şişkinliğim var kaç gündür o da havadan mı neden anlamadım, akşam geçiyor gibi gündüz yine aynı.. Spor yok onu da yapamıyorum, akşam biraz yürüyorum o kadar..

3 lu ye bu gidisimde yaptiricak dr aç karnina gel dedı. Evet çok endiseliyim eşim daha beter sabaha kadar gözünü kirpmadi

İnşallah zarar vermemiştir dediğin gibi.bugün daha iyiyim yarın o dr un istediği test sonucu çıkacak inş iyidir kuzum

Kolay gelsin cnm
Teşekkür ederim
Spor bende yapmadım özge bizi öldürecek
Kolay gelsin ablam :)
Sağol canım
3 lu ye bu gidisimde yaptiricak dr aç karnina gel dedı. Evet çok endiseliyim eşim daha beter sabaha kadar gözünü kirpmadi
İşte hep birlikte anlatmaya çalışıyoruz canım endiselenmeyi bırak sakin olmaya çalış
Hoşgeldin bebisim

Selam kızlar Limiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun Can'larım

İyisinizdir inşallah..

Yawrukush kaptişim cezalarımı yerine getirdim bu arada Bebek krebi tam buğday unuyla ve az unlu bol yumurtalı yaptığım bir tarif aslında o kadar karbonhidrat sayılmazdı ama öğlen resmen yemek yiyecek fırsat olmadı.. Arkidişler de sanki android acıkmıyorlar ben de acıkınca öyle biraz sapkın bir menü oldu eve gelince de Müsli ye daldım

Şimdi siz gecce gecce acıkmışınızdır

üstüne dee kestane şekeri

Ohoooo bunları yeme de yanında yat vallahi hele şu pilav şöyle bol etli az pilavlı yerinden bi paket yapsene bana

İnşallah zarar vermemiştir dediğin gibi.bugün daha iyiyim yarın o dr un istediği test sonucu çıkacak inş iyidir kuzum

Anladım Can'ım bizi habersiz bırakma..

iyi olmaya çalışıyorum diyebilirim cnm
oğluş dün ateşlendi acildeydik gece. sabaha kadar 38 den aşağı düşmedi ateşi ilaçlarda etki etmedi. annem sabah çocuk doktorumuza götürdü bir kaç farklı ilaç yazmış şimdi konuştum annemle iyiymiş düşmüş ateşi ama tabi 3 gün falan sürer ateşi demiş doktor. boğazı kötü olmuş kıpkırmızıymış. hafta sonu çok az dondurma yemişti ondan oldu galiba
off oğlum bu haldeyken işe gelmiş olmak bana işkence resmen
bir kaç gün sayfaya giremezsem merak etme beni kaptanım.
elimden geldiğince girer haberdar etmeye çalışırım sizleri de ama giremezsem de meraklanmayın olur mu.
şimdi işimin başına döneyim fırsatını bulmuşken yazmak istedim.
görüşmek üzere

Dunku menum
Kahvaltidan once 1 elma
Kahvalti
Menemen
1 dlim beyaz ekmek
1 salatalik
Ara
yarim bardak yogurt
oglen
1 kase yesil mercimek corbasi
yarim kase cacik
Ara
1 seftali
Aksam
Yaprak sarmasii
yarim kase cacik
Su 3 litre
yesil 2 fincan
spor
1 bucuk saat yuruyus
300 JJ
300 DK
300 IA
250 Ayakta mekik
250 Duvar sinav
400 dumbell
200 squat
Jillian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…