Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alabilirsiniz tabiki canim, tebriklerinize kucak dolusu tesekkurler :)

Depresyonda canım

Bireysele de mi girmişim teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim

Valla hec zayflayasım yok canm :) amin inşallah canm hayırlısı . ama ıstareye yatmak istiyorum hayrlımı hayrsızMı diye :) okul kayıtlarına daha var . esim vazgecmesse inşllah oda olacak :)

Teşekkür ediyorum canım umarım iştahlı bir çocuk olur yarın başlıyorum kuşluk vaktı püreye bismillah

Bende iyiyim cnm koşturmaca tempo devam...evet finans sektörü çok etkilendi herkesin izni iptal.tatilde olanlar apar topar döndü. Çoğu çıkamıyor... Ücretsiz izindeyim işe çağıracaklar diye çok korktum. İnşAllah olmaz öyle Allahım korusun.. Sana da Allah yardım etsin canım

Canım çok şükür nota silindi. Bende sana teşekkür ediyorum çok güzel motive ediyorsun hep destek oluyorsun iyiki varsın canm

Valla diyet işi hiç iyi gitmiyor canm . ben moraller bozukken hiç ole şeylere giremioruz. Enerjim düşüyor. Eşimin memleketine tasınabiliriz o belirsi . bende belirsizlikten hiç hoşlanmam .bakalım 2 haftaya belli olacak dua edin bana canlarım :) bende sizi özledim kız

Cnm hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun gel sıksık dikkat et yediklerine cnm

Kizlar menum
Sabah
2 yumurta omlet
Cokelek
Zeytin
Domates
Incir
Ogle
Incir
Aksam
Yogurt corbasi
Patlican kistirmasi
Incir
Cuma ya ondan incir yedim affedin zaten bi haftadir elimi surmeden yuzlerine bakiyorum agactalar öylece kuzu.kuzu duruyolar sari loplar.
Su 4 lt gecmistir cok sicakti bugun
Spor
Bi dk oturmadim aksama kadar.
Yatiyorum kizlar iyi geceler yarin incirsiz bir gune uyanacagim

sagol canim
107 hatta diyete basladiktan 1hafta sonra yazdim buraya
25 kilo yapiyor....
12yildir gormedigim kilodayim cok mutluyum cokkk
Vallahi senin adına çok seviniyorum birAz da idol aldım seni burda hyatımda ilk defa 60ları 50leri görmek hayalim
Mutluluğunu okdadar iyi anlıyorum ki
Teseklür ederim inşallah devaö eder böyle :)
Kızlar listenizin altındaki çıtır kısmı ne olaki
Buyrun o biziz hehhehehe olmak üzere olan ama tam olamamış elmacıklar gibi düşün bizi hehehhe
canim bugun senin durumunu kaptanlara yazacagim.
haftaya seni mezun etmek niyetindeyim guzelim,canini sIkma..

Kaptan ben daha iyiyim sigara içmesem dha da iyi olucam ah bu sigara yokmu dövün beni sopayla

Yaaa keşke listede olaydım verdiğim bi kilo ne de güzel yararı olurdu
Zeyzey hosgeldin :)) gel muhabbete de bi tanışıp kymaşalım :)

Ben şimcik o midyeyi bi yemem lazım şeytan diyor sınırsız ye arladaşım da midyeci hem annesi ypıyor

muffin pek lezzetli geldi bana, yarasin kuzucuga :)

kızlar 3.lük gelmiş , çok mutlu oldum,hepinizi tebrik ederim ,çok azimlisiniz ,maşallahhh nazar değmesin
cok tesekkur ederiz canim:)

super menu, super spor, odulun nerede guzelim? :)

Valla hec zayflayasım yok canm :) amin inşallah canm hayırlısı . ama ıstareye yatmak istiyorum hayrlımı hayrsızMı diye :) okul kayıtlarına daha var . esim vazgecmesse inşllah oda olacak :)
ahh ahh Eda dombili olacak diyolla dogru mu guzelim :)
hakkinizda hayirlisi olsun..

haydi bakalim yarasin yiyecekler pasaya, sifa olsun :)

3 ogun incirle beslenmissin Busem :)
su spor oalyini azicik da olsa yapabilsen muhtesem olacak..

midye ye cnim odul olarak diledigin kadar bugun, yeni haftaya buyuk bir motivasyonla basla :)
sigarayi da birakirsin be canim, istedikten sonra olur..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL ------
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigalODUL DINLENME------
haeshinODUL ------
gogo2405-------
tiffany20-------
happy_moon ------
AKovser-------
KarKralicesi-------
fyfyfy-------
Ollalla ??------
edsofi-------
zey zey-------
saricicek-------
oluroylebazen-------
engindenizz-------
hilositko-------
kitabi-------

[/td][/td][/td][/td]

canim feyza fyzanur bir sureligine izin aldi.
biraz kafasini dinleyip gelecekmis, kusura bakma daha once sorduysan gozumden kacmis.
ama bu hafta Harpy ya da abesle_istigal ya da saricicek123 ya da gogo2405 abla ya da F Fyfyfy abla ya da happy_moon ya da KarKralicesi ya da @melinda23 ile yarisabilirsiniz guzelim, benden soylemesi

burdayım bebişim , biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı . yarışa varım ben bende 1kg verdim ikimizde 1.5 veremedik mi tekrar 1.5 kg varmısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…