Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nilsub bakın bakınnn örnek alınnn ,1haftada tam 2 kg verdi oluroylebazen bak kız rakip dediğin böyle olur . biz 1.5 kg a iddaya girdik 1kg da kaldık bende dişli rakipp istiyoreeeee
evet rakip takımsınız ama yinede bu yola baş koyduk o yüzden sırrımı vericem boğazınızı tutun
kızlar normal ara öğünlü yedim ama en son akşam yemeğimi 17.00 yedim yatana kadar hiçbirşey yemiyorum sadece su ve ılık şeyler içiyorum tabiki şekersiz bu kadar en önemli unsur uyuyana kadar vucud günlük işlerini bitirmesi ve uykuda onarıma ve yağ yakımına geçmesi sırrı bu

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
Karpuz
Peynir

Öğlen
Omlet

Ara
Biraz çilek

Akşam
Yoğurt
Salata
4tane yaprak sarması

3 litre su
9000 adım:)
Kızlar herkesi Tebrik ederim :)
sagol Mervem, bu hafta firsatin olursa spor yap kuzum..
Airobige gidebilcem sadece canım

Can
Canin cekmemisdir umarim :)

canim cok sagoll
bu ay böle malesef dedim ya iznin acisini cikariyorlar. ama ayin sonu da güzel haberler verebilirim isle ilgili hayirlisi bakalim

memurmusun canim memurlarin izinlerini kestilerde özel sektordedemi ole oldu acaba ?

hosbulduk tatlim tanisalim tabikisi.
zeynep ben 26 yasindayim evliyim cocuk yok 5.takimdan 56küsüle mezun oldum.
kaptanyardimciligiydi bilmemneydi derken 5 kilo artiyla 4. takima geldim simdi liste disi 4. takimdayim canim kilom 58.
senn ??

tatlim fotodaki sensen nasil 78kilosun kiz ?ben sok

tebrikler tatlimmmm

Dunku sporlarim
1 saat yuruyus
300 JJ
200 DK
200 IA
200 ziplama
200 Yerinde kosma
200 ayakta mekik
220 duvar sinav
100 yarim mekik
100 ayak egzersizi
100 squat
400 dumbell
Jillian
bende yapıcam bu sporları ,bugün kendimi spora vericem benim senden ne eksiğim varmışşş neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…