o supersin canim :)burdayım bebişim , biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı . yarışa varım benbende 1kg verdim ikimizde 1.5 veremedik mi tekrar 1.5 kg varmısn
olur guzelim tekrar hosgeldin :)liste dışı yarışanlar listesine benide al kaptanım :):)
ne yedin canim sen :))enerjimi üstünde atacak kimse yokmu yaaa enerji patlaması yaşıyorum
iyi uykular canım :)Kizlar benim icin uyku vakti yarina gorusmek uzere
evet rakip takımsınız ama yinede bu yola baş koyduk o yüzden sırrımı vericem boğazınızı tutunnilsub bakın bakınnn örnek alınnn ,1haftada tam 2 kg verdi oluroylebazen bak kız rakip dediğin böyle olur . biz 1.5 kg a iddaya girdik 1kg da kaldık bende dişli rakipp istiyoreeeee
Airobige gidebilcem sadece canımsagol Mervem, bu hafta firsatin olursa spor yap kuzum..
Aynen kuzum:)Hiç yoktan iyidir kuzum
sabah sabah karpuzu nasıl yedin kızGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
Karpuz
Peynir
Öğlen
Omlet
Ara
Biraz çilek
Akşam
Yoğurt
Salata
4tane yaprak sarması
3 litre su
9000 adım:)
Kızlar herkesi Tebrik ederim :)
Airobige gidebilcem sadece canım
Canin cekmemisdir umarim :)gelecekte bir yarisma daha isteriz canim:)
Bireyselde 3.lugunu ayrica tebrik ederim
yapilacak sey bu zaten guzelim, kendine sagligina, dinlenmene dikkat et, bebis Allaha emanet asyam
yazdim gitti
afiyet olsun o annesinin kopyasi bidigada
hem yogunsun , hem son donemde yasadiklarimiz cok yipratici, haklisin canim..
biz hep buralardayiz, ne zaman gelirsen bekleriz
aa degisik birseymis, arasinda kofte varsa islim kebabina benziyor.
oyy pek lezzetliymis yahu
hosgeldin guzelim
rica ederiz kuzum:)
is yerinde cok mu calistiriyorlar seni, sen benden yogunsun:)
amin canim cok tesekkur ederim :)
sen nasilsin canim, is yerinde isler nasil?
canim 58 kg olarak hemen degistiriyorum hic merak etme
gelecekte bir yarisma daha isteriz canim:)
Bireyselde 3.lugunu ayrica tebrik ederim
yapilacak sey bu zaten guzelim, kendine sagligina, dinlenmene dikkat et, bebis Allaha emanet asyam
yazdim gitti
afiyet olsun o annesinin kopyasi bidigada
hem yogunsun , hem son donemde yasadiklarimiz cok yipratici, haklisin canim..
biz hep buralardayiz, ne zaman gelirsen bekleriz
aa degisik birseymis, arasinda kofte varsa islim kebabina benziyor.
oyy pek lezzetliymis yahu
hosgeldin guzelim
rica ederiz kuzum:)
is yerinde cok mu calistiriyorlar seni, sen benden yogunsun:)
amin canim cok tesekkur ederim :)
sen nasilsin canim, is yerinde isler nasil?
canim 58 kg olarak hemen degistiriyorum hic merak etme
Teşekkür ediyorum canım umarım iştahlı bir çocuk olur yarın başlıyorum kuşluk vaktı püreye bismillah
Bende iyiyim cnm koşturmaca tempo devam...evet finans sektörü çok etkilendi herkesin izni iptal.tatilde olanlar apar topar döndü. Çoğu çıkamıyor... Ücretsiz izindeyim işe çağıracaklar diye çok korktum. İnşAllah olmaz öyle Allahım korusun.. Sana da Allah yardım etsin canım
Canım çok şükür nota silindi. Bende sana teşekkür ediyorum çok güzel motive ediyorsun hep destek oluyorsun iyiki varsın canm
Vallahi senin adına çok seviniyorum birAz da idol aldım seni burda hyatımda ilk defa 60ları 50leri görmek hayalim
Mutluluğunu okdadar iyi anlıyorum ki
Teseklür ederim inşallah devaö eder böyle :)
Buyrun o biziz hehhehehe olmak üzere olan ama tam olamamış elmacıklar gibi düşün bizi hehehhe
Kaptan ben daha iyiyim sigara içmesem dha da iyi olucam ah bu sigara yokmu dövün beni sopayla
Yaaa keşke listede olaydım verdiğim bi kilo ne de güzel yararı olurdu
Zeyzey hosgeldin :)) gel muhabbete de bi tanışıp kymaşalım :)
Ben şimcik o midyeyi bi yemem lazımşeytan diyor sınırsız ye arladaşım da midyeci hem annesi ypıyor
Kızlar bu hfta kim benle kapışıyor gecen hafta bi bucuk kilo veremedim 78de kaldım bu hfta amacım 1 kiloyu gecmek gelin kapışalım :)) feyza negüzel yrışırdı benle kaptan sen de biley demedin nereye gitti bu kız yhu
evet rakip takımsınız ama yinede bu yola baş koyduk o yüzden sırrımı vericem boğazınızı tutun
kızlar normal ara öğünlü yedim ama en son akşam yemeğimi 17.00 yedim yatana kadar hiçbirşey yemiyorum sadece su ve ılık şeyler içiyorum tabiki şekersiz bu kadar en önemli unsur uyuyana kadar vucud günlük işlerini bitirmesi ve uykuda onarıma ve yağ yakımına geçmesi sırrı bu
Tsk sayemizdeGuzeller bu hafta 3.yuz, notamizi sildirdik.
F Fyfyfy ablam bireyselde 2. oldun bu haftada, gururumuzsun
2. takimla yarisimizi, 2. takim acik ara farkla kazandi canlar
Artik onumuzdeki yarislara bakacagiz.
Listeleri buradan takim edebilirsiniz,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1793
Ben Varım heheTakim bana kaldi kimsecikler yok
bende yapıcam bu sporları ,bugün kendimi spora vericem benim senden ne eksiğim varmışşş neeeeDunku sporlarim
1 saat yuruyus
300 JJ
200 DK
200 IA
200 ziplama
200 Yerinde kosma
200 ayakta mekik
220 duvar sinav
100 yarim mekik
100 ayak egzersizi
100 squat
400 dumbell
Jillian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?