burdayiz beybimm
4te3 yedim kuzummm
kalani minik yediii yaz gitsinnn
Depresyonda canım
Dunku sporlarim
1 saat yuruyus
300 JJ
200 DK
200 IA
200 ziplama
200 Yerinde kosma
200 ayakta mekik
220 duvar sinav
100 yarim mekik
100 ayak egzersizi
100 squat
400 dumbell
Jillian
Kizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi
hayırlı olsun canım :)Kizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi
insan önce bi rakibi araştırır demiyalnz yanlıs adama meydan okudugmn farkındaım o 2 kg vermıs ben 200 gr
aman mutlu başladı ama mutsuz sonlandı
ayyy çok zevkli abla ,sonuna kadar tadını çıkarmaya bakGünaydınlar bacılar biz şu an düğün konvoyundayiz kornalar eşliğinde yazıyorum. Kahvaltı yaptık giyindik çıktık eşim konvoy 12 de düğün 1 de demişti konvoya katiliriz demiş ben yanlış anlamışım. Saat 1 oldu sanıyorum bi baktım 12 konvoydayiz. Herkes işine geleni anlamış evde
Ben simit bölgesi alabilirmiyim öbür telefon gidince hepsi gitti.@tiffany20 kuzum sen bana simit bolgesi icin mi yoksa kalcalar icin mi egzersiz danismistin?
Ben cuma liste telasindan hatirlayamadim.
Haber alir almaz paylasayim guzelim:)
Hoşgeldin kuzumSelam kılar 3. Lugunuzu tebrik etmeye geldim kardes 1. Takımdan harikasinizYawrukush menu çizelgesi var ya iznine onu alabilir miyiz kaç gündür tablo yapmaya uğraşıyorum ama başaramadım iznine sizinkini alıp üzerinde değişiklik yapıp kullanmama sıkıntı olur mu canım ben alt alta yazıyordum öyle çok karışık ve uzun oluyor günler karışıyor ya tabloyu iki üç suyundan fazla yapamadım da
Hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Valla diyet işi hiç iyi gitmiyor canm . ben moraller bozukken hiç ole şeylere giremioruz. Enerjim düşüyor. Eşimin memleketine tasınabiliriz o belirsi . bende belirsizlikten hiç hoşlanmam .bakalım 2 haftaya belli olacak dua edin bana canlarım :) bende sizi özledim kız
Ben hiç vermedim ama yarışalım yinede.Kızlar bu hfta kim benle kapışıyor gecen hafta bi bucuk kilo veremedim 78de kaldım bu hfta amacım 1 kiloyu gecmek gelin kapışalım :)) feyza negüzel yrışırdı benle kaptan sen de biley demedin nereye gitti bu kız yhu
Hayırlı olsun canım mutluluklar dilerimKizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi
Az da olsa yapmışsın 1 haftaya kalmaz 3 güne tamamını yaparsın.kızlar bu sabah 6..30 ta uyandm ve 7 de jillian a basladım yalnız muazzam yorucu mıdem falan bulandı yaparken 27 dakıkaydı 1. levelı son 10 dakıkasını yapamadm şimdi sorum şu
melinda basladıysan 27 dakıkayı yapman lazm dı mı dersiniz?
melinda işte hanı ilk 20 dkkaya yakını yapmanda baslangıcta ıyı mı dersiniz?
hadı baslangıc olarak ıyıse dielim 2. level ı da bıtıremezsem
yanı sunu sormak istiyorum 30 gun boyunca 27 dkka 30 dkka neyse dibine kadrmı yapmam lazm cnku vucudum bu spor ıcın ham onu anlams oldum ılk 1 hafta mumkun dııl levelları tam yapamam
kızlar bu sabah 6..30 ta uyandm ve 7 de jillian a basladım yalnız muazzam yorucu mıdem falan bulandı yaparken 27 dakıkaydı 1. levelı son 10 dakıkasını yapamadm şimdi sorum şu
melinda basladıysan 27 dakıkayı yapman lazm dı mı dersiniz?
melinda işte hanı ilk 20 dkkaya yakını yapmanda baslangıcta ıyı mı dersiniz?
hadı baslangıc olarak ıyıse dielim 2. level ı da bıtıremezsem
yanı sunu sormak istiyorum 30 gun boyunca 27 dkka 30 dkka neyse dibine kadrmı yapmam lazm cnku vucudum bu spor ıcın ham onu anlams oldum ılk 1 hafta mumkun dııl levelları tam yapamam
yalnz yanlıs adama meydan okudugmn farkındaım o 2 kg vermıs ben 200 gr
acimam valla cok disiplinliyim
günaydın canım :) ben öğlen uykumu bile yaptımda geldimbiz kizlarla 11de uyandik ne uyumusuz yahuuu
kahvalti keyfimiz yeni bittiiii
herkese gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?