Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selams babyler

burdayiz beybimm

4te3 yedim kuzummm
kalani minik yediii yaz gitsinnn

sen burdayken bn uyumusum sekerim...

Depresyonda canım

aa ne güzel depresyona girmei nasıl basardın kız

Dunku sporlarim
1 saat yuruyus
300 JJ
200 DK
200 IA
200 ziplama
200 Yerinde kosma
200 ayakta mekik
220 duvar sinav
100 yarim mekik
100 ayak egzersizi
100 squat
400 dumbell
Jillian

ohh masalalh

Kizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi

hayrlı oılsn kuzum nişanınız allah tamamına erdirsn mutlulular dılerım yenı cıftımıze

kızlar bu sabah 6..30 ta uyandm ve 7 de jillian a basladım yalnız muazzam yorucu mıdem falan bulandı yaparken 27 dakıkaydı 1. levelı son 10 dakıkasını yapamadm şimdi sorum şu

melinda basladıysan 27 dakıkayı yapman lazm dı mı dersiniz?
melinda işte hanı ilk 20 dkkaya yakını yapmanda baslangıcta ıyı mı dersiniz?
hadı baslangıc olarak ıyıse dielim 2. level ı da bıtıremezsem

yanı sunu sormak istiyorum 30 gun boyunca 27 dkka 30 dkka neyse dibine kadrmı yapmam lazm cnku vucudum bu spor ıcın ham onu anlams oldum ılk 1 hafta mumkun dııl levelları tam yapamam

spor yapma sıcaklık artışından alerjin artar

Günaydınlar bacılar biz şu an düğün konvoyundayiz kornalar eşliğinde yazıyorum. Kahvaltı yaptık giyindik çıktık eşim konvoy 12 de düğün 1 de demişti konvoya katiliriz demiş ben yanlış anlamışım. Saat 1 oldu sanıyorum bi baktım 12 konvoydayiz. Herkes işine geleni anlamış evde

ayyy çok zevkli abla ,sonuna kadar tadını çıkarmaya bak

@tiffany20 kuzum sen bana simit bolgesi icin mi yoksa kalcalar icin mi egzersiz danismistin?
Ben cuma liste telasindan hatirlayamadim.
Haber alir almaz paylasayim guzelim:)
Ben simit bölgesi alabilirmiyim öbür telefon gidince hepsi gitti.
Hoşgeldin kuzum
Hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben hiç vermedim ama yarışalım yinede.
Kizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi
Hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim
Az da olsa yapmışsın 1 haftaya kalmaz 3 güne tamamını yaparsın.
Ama bu hafta kimseyle iddiaya girme artı çıkabilirsin.

bitirmen lazim elbette yada baska seyler denee kuzumm sabretcennn benimle kapismak kolay degil

kadriye ye meydan okuyorum abesle_istigal bu hafta beımle yarısa ne dersin cınımmmm

hay hay

yalnz yanlıs adama meydan okudugmn farkındaım o 2 kg vermıs ben 200 gr

sonucta ikimizde kazanan olucazzzz

insan önce bi rakibi araştırır demi artık dönmek yok , abesle_istigal ez geççç acımaaa
acimam valla cok disiplinliyim
menusude sporuda takibimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…