Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy çok zevkli abla ,sonuna kadar tadını çıkarmaya bak
Şu an düğündeyiz hiç kimseyi tanımıyorum. Eşimin sınıf arkadaşları hepsi ama onlar eşlerini getirmemisler erkek erkeğe oturuyorlar eşim biz varız diye yanlarına gidemiyor. Mazlumun ahı işte burda mazlum ben oluyom

mazlumluğunu sevsinler ,arkadan çekiştirdiğini duysa bide eşinle dans etmeden bırakma

Selam kızlar darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :)

Çok lezzetliydi gerçekten :) keşke kızım da yeseydi de yarasaydı sevmez benim kızım öyle sağlıklı şeyleri babasına çekmiş. 10 yıldır karşısında tbe yiyorum bir tadına baktıramadım..

Olur tabi fyzanur canım yarışabiliriz nasıl bir yarışma? Kilo verme mi?

canım mesajı yazan Yawrukush karıştırdın galiba

hayvanat bahçesi yerine barınakları gezerdim ben olsam , o hayvanları hayvanat bahçesine tıkmalarına çok sinir oluyorum .

Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım

oğlunmu hastaydı ,ben görmedim yazdığını ,çok geçmiş olsun canım .

Ozgecim yarin yazliga geciyoruz yuzmeye baslayacagim yeniden 20 dk tempolu yuzebilsem bile fark eder. Reglken hareket daha iyi hem 3 4 gunle reglli sporu yakalamis olacagim:) napalim canim yaz boyle gececek takima minimum zararla bitirsem yazi yetecek bana. Evden uzak olunca duzen sasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…