Şu an düğündeyiz hiç kimseyi tanımıyorum. Eşimin sınıf arkadaşları hepsi ama onlar eşlerini getirmemisler erkek erkeğe oturuyorlar eşim biz varız diye yanlarına gidemiyor. Mazlumun ahı işteayyy çok zevkli abla ,sonuna kadar tadını çıkarmaya bak
mazlumluğunu sevsinler ,arkadan çekiştirdiğini duysa bideŞu an düğündeyiz hiç kimseyi tanımıyorum. Eşimin sınıf arkadaşları hepsi ama onlar eşlerini getirmemisler erkek erkeğe oturuyorlar eşim biz varız diye yanlarına gidemiyor. Mazlumun ahı işteburda mazlum ben oluyom
muffin pek lezzetli geldi bana, yarasin kuzucuga :)
cok tesekkur ederiz canim:)
super menu, super spor, odulun nerede guzelim? :)
ahh ahh Eda dombili olacak diyolla dogru mu guzelim :)
hakkinizda hayirlisi olsun..
haydi bakalim yarasin yiyecekler pasaya, sifa olsun :)
3 ogun incirle beslenmissin Busem :)
su spor oalyini azicik da olsa yapabilsen muhtesem olacak..
midye ye cnim odul olarak diledigin kadar bugun, yeni haftaya buyuk bir motivasyonla basla :)
sigarayi da birakirsin be canim, istedikten sonra olur..
Olur tabicanim feyzafyzanur bir sureligine izin aldi.
biraz kafasini dinleyip gelecekmis, kusura bakma daha once sorduysan gozumden kacmis.
ama bu haftaHarpy ya da abesle_istigal ya da @saricicek123 ya da gogo2405 abla ya da @Fyfyfy abla ya da @happy_moon ya da @KarKralicesi ya da @melinda23 ile yarisabilirsiniz guzelim, benden soylemesi
canım mesajı yazanSelam kızlar darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :)
Çok lezzetliydi gerçekten :) keşke kızım da yeseydi de yarasaydısevmez benim kızım öyle sağlıklı şeyleri babasına çekmiş. 10 yıldır karşısında tbe yiyorum bir tadına baktıramadım..
Olur tabifyzanur canım yarışabiliriz nasıl bir yarışma? Kilo verme mi?
hayvanat bahçesi yerine barınakları gezerdim ben olsam , o hayvanları hayvanat bahçesine tıkmalarına çok sinir oluyorum .Selam kızlar darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :)
Çok lezzetliydi gerçekten :) keşke kızım da yeseydi de yarasaydısevmez benim kızım öyle sağlıklı şeyleri babasına çekmiş. 10 yıldır karşısında tbe yiyorum bir tadına baktıramadım..
Olur tabifyzanur canım yarışabiliriz nasıl bir yarışma? Kilo verme mi?
Vardır bunda da bir hayıraman mutlu başladı ama mutsuz sonlandınasıl olurda benim gideceğim okul kapanır nasıl nasıllll
öyle avutuyorum kendimi bendeVardır bunda da bir hayır
Yüzüne söyledim kız yok arkadan cekistirmekmazlumluğunu sevsinler ,arkadan çekiştirdiğini duysa bideeşinle dans etmeden bırakma
aaaa nedennnnn ?Düğünden kaçmış bulunmaktayız kızımla önce eve ordan spora gideceğim kızımda yuzmeye
oğlunmu hastaydı ,ben görmedim yazdığını ,çok geçmiş olsun canım .
Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım
Evet cnm çok teşekkür ederim atlattik şüküroğlunmu hastaydı ,ben görmedim yazdığını ,çok geçmiş olsun canım .
bu havada nasıl üşütmüş ,bayağı soğuk şeyler yedi ozaman . ben iyiyim :)Evet cnm çok teşekkür ederim atlattik şükür
3 gündür atesi düşmüyordu bugün iyi ama düştü atesi şimdi biraz boğazı ağrıyor o kadar
Sen nasılsın cnm ne var ne yok
Ozgecim yarin yazliga geciyoruz yuzmeye baslayacagim yeniden 20 dk tempolu yuzebilsem bile fark eder. Reglken hareket daha iyi hem 3 4 gunle reglli sporu yakalamis olacagim:) napalim canim yaz boyle gececek takima minimum zararla bitirsem yazi yetecek bana. Evden uzak olunca duzen sasiyor.sagol Mervem, bu hafta firsatin olursa spor yap kuzum..
tebrikler canim :)
oy oy oy masallah bu ne guzel kilo boyleeee, oh oh yandan :)
canim sifa olsun insallah 2 hafta sonra guzel haberler alacaksin asyam..
bende dun gittim kontrole bebek erkekmis:)
kiz dedi Turkiyedeki doktor, benim doktorumsa erkek dedi:)
agirlasinca ne olacak bilmiyorum kuzum..
canim eksiyle gelmissin ya tebrikler kuzum:)
canim spor yapamadigin icin gitmiyor kilolar, sadece yediklerine dikkat ederek cok fazla gitmiyor malesef kilolar.
pervanenin karsisinda yuruyusu denedin mi?
dugunede git bence kuzum, sana moral olur.
Allah razi olsun gulum.
senin sagligin yerinde mi?
neler yapiyorsun saadetim?
oyy oyy oyy bu ne guzel kilo boylee 75leride gordun ya guzelim supeeeeer :))
canim cok ozur dilerim demek ki hata yaptim, daha dikkatli olurum kuzum..
ahh sporsuzluk ahh :)
hadi hayirli olsun canim, istahi bol olsun insallah:)
canim cok fazla artiyla donmussun bende cok uzuldum..
takima uzun sure ugramayinca menuler, sporlar bozuluyor...
lutfen bir daha boyle ara verme, yada izne ayiralim bir dahakine.
artik menulerini yaz Iremcim, sporlarini da aksatma, haftaya bugunu telafi edelim :)
rica ederim canim ama takimdan uzak kalmak iyi olmuyor, bir daha boyle ara vermeyelim..
ohh miss :)
regliyken bol spor yap ablam..
olsun karnin doysunda canim, bugun nasil oldun?
ilaclar rahatsiz ediyor mu?
oyy ne guzel kilo vermis kuzeninde, tebriklerrrr...
dogru canim ortalama hesabin, cok tebrik ederim guzelim:)
ellerine saglik Ebrum, kizlar ne guzel inceliyorsunuz boyle:)
gel de op canim topluca :)
54 idin gecen hafta canim tebrikler :)
gel artik canim takima...
ellerinize saglik ablam :)
Kaptanim tebrikler :))
Feyza geldin mi iyi olmana sevindim. Dur daha gecmisi yeni okuyorum ne oldu bitti haberim yok. Seni gorunce atladim burayabu havada nasıl üşütmüş ,bayağı soğuk şeyler yedi ozaman . ben iyiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?