Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu havada nasıl üşütmüş ,bayağı soğuk şeyler yedi ozaman . ben iyiyim :)
Galiba arabanın kliması çarptı. Pazar günü kayınvalidelere gitmistik dönüşte eşim klimanın derecesini normalden daha düşüğe ayarlamişti çok sıcak diye. O sebeple hasta olmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü soğuk su falan içmez bizim ki

evet klimadandır ozaman

Nenacim yapabildigin kadar yap bence 3. Gunun sonunda hepsini yapabilir hale gelirsin.

Gelmis gecmis olsun.

bi süreliğine izin almıştım da dayanamadım geldim canım , bol bol yüz bayağı kilo verirsin,çok iyi değerlendir bunu :)
Benim minik yunuslarim e kadar izin verirse o kadar yuzuyorum beeenn babalari bakarsa 20 dk tamamlayim diyorum bakalim. Sen ne dusundun universite olayini ozel uni miydi gitmeyi dusundugun. Simdi ne yapacaksin

Benim minik yunuslarim e kadar izin verirse o kadar yuzuyorum beeenn babalari bakarsa 20 dk tamamlayim diyorum bakalim. Sen ne dusundun universite olayini ozel uni miydi gitmeyi dusundugun. Simdi ne yapacaksin
özelde tam bursluydu şimdi başka üniversitede tam burslu seçicem . niye bakmasın canım işi ne bastır tepesine baksın

aaaa nedennnnn ?
Tanidik yoktu sporumu bari yapayım dedim
Gözün aydın canım

Çok şükür oturduk çay suyu koydum . Spor Tamam pazar tamam çay içelim kıza mayo bakmaya gitcez. Yarın günübirlik kocaeliye gidip gelcez kankamin eşi ameliyat olmuştu geçen hafta hem geçmiş olsun diye hemde dostumu çok özledim iyi gelecek bana.
Menü yazmadım iki gündür yine.
Cuma
SKahvaltı geç saatte 1 dilim kek kızıma yaptırmıştım tartidan sonra kahvaltı yerine kek yesek olurmu dedi yedik birer dilim

Akşam bir kabak bir biber dolması bir bardak kefir

Çayla 2 çiğköfte mantıkla

Su 2lt
Spor 100 jj

Bugün kü menumu yazayım kafam rahat olsun
Sabah patatesli omlet peynir domates salatalık yeşil biber

Öğlen 4 çiğköfte marulla

Akşam 2 dolma yiycem biraz sonra yanına yoğurt yerim

Su 2 oldu daha içerim
Spor 80 dk spor salonu bir kahve bir nescafe içtim aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…