bi süreliğine izin almıştım da dayanamadım geldim canım , bol bol yüz bayağı kilo verirsin,çok iyi değerlendir bunu :)Feyza geldin mi iyi olmana sevindim. Dur daha gecmisi yeni okuyorum ne oldu bitti haberim yok. Seni gorunce atladim buraya
Teşekkür ederim canımKaptanim tebrikler :))
dayadın börekleri bize dayadın ,senin yüzünden 3.oldukTeşekkür ederim canım
Galiba arabanın kliması çarptı. Pazar günü kayınvalidelere gitmistik dönüşte eşim klimanın derecesini normalden daha düşüğe ayarlamişti çok sıcak diye. O sebeple hasta olmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü soğuk su falan içmez bizim kibu havada nasıl üşütmüş ,bayağı soğuk şeyler yedi ozaman . ben iyiyim :)
Börekler işe yaradı dimidayadın börekleri bize dayadın ,senin yüzünden 3.olduk
evet klimadandır ozamanGaliba arabanın kliması çarptı. Pazar günü kayınvalidelere gitmistik dönüşte eşim klimanın derecesini normalden daha düşüğe ayarlamişti çok sıcak diye. O sebeple hasta olmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü soğuk su falan içmez bizim ki
hile yaptın sayılmazBörekler işe yaradı dimidaha tatlı kısmına geçmedik bile üstelik
Nenacim yapabildigin kadar yap bence 3. Gunun sonunda hepsini yapabilir hale gelirsin.kızlar bu sabah 6..30 ta uyandm ve 7 de jillian a basladım yalnız muazzam yorucu mıdem falan bulandı yaparken 27 dakıkaydı 1. levelı son 10 dakıkasını yapamadm şimdi sorum şu
melinda basladıysan 27 dakıkayı yapman lazm dı mı dersiniz?
melinda işte hanı ilk 20 dkkaya yakını yapmanda baslangıcta ıyı mı dersiniz?
hadı baslangıc olarak ıyıse dielim 2. level ı da bıtıremezsem
yanı sunu sormak istiyorum 30 gun boyunca 27 dkka 30 dkka neyse dibine kadrmı yapmam lazm cnku vucudum bu spor ıcın ham onu anlams oldum ılk 1 hafta mumkun dııl levelları tam yapamam
Canim hakkinda hayirlisi olsun sana universite mi yok.gideceğim üniversitenin kapatıldığını gördüğümde ben
Nenaya acimamissin hic piiii....@Yawrukush @melinda23
45dk bant
45 sumo squat
90 yan simit dambilla
200twister
150ser arka kol
50ser ön kol
50 yarim mekik
yesilcayimi demliyimde nenami yeniyim
Gelmis gecmis olsun.
Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım
çok sağ ol canımCanim hakkinda hayirlisi olsun sana universite mi yok.
Benim minik yunuslarim e kadar izin verirse o kadar yuzuyorum beeenn babalari bakarsa 20 dk tamamlayim diyorum bakalim. Sen ne dusundun universite olayini ozel uni miydi gitmeyi dusundugun. Simdi ne yapacaksinbi süreliğine izin almıştım da dayanamadım geldim canım , bol bol yüz bayağı kilo verirsin,çok iyi değerlendir bunu :)
Ben boreklerin tadina bakmadim ama arti ciktim.dayadın börekleri bize dayadın ,senin yüzünden 3.olduk
özelde tam bursluydu şimdi başka üniversitede tam burslu seçicem . niye bakmasın canım işi ne bastır tepesine baksınBenim minik yunuslarim e kadar izin verirse o kadar yuzuyorum beeenn babalari bakarsa 20 dk tamamlayim diyorum bakalim. Sen ne dusundun universite olayini ozel uni miydi gitmeyi dusundugun. Simdi ne yapacaksin
seni psikolojik olarak çökertti o böreklerBen boreklerin tadina bakmadim ama arti ciktim.
Dogru diyosun psikolojim kilo aldi :))))seni psikolojik olarak çökertti o börekler
Tanidik yoktu sporumu bari yapayım dedimaaaa nedennnnn ?
Gözün aydın canım
Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım
Gelmis gecmis olsun.
Teşekkür ederim kızlarTanidik yoktu sporumu bari yapayım dedim
Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?