bu sıcakta çay içmeyi benim gözüm yemedi :) kolayada ceza varr oyhhh hayat ne acımasız ablaaaÇok şükür oturduk çay suyu koydum . Spor Tamam pazar tamam çay içelim kıza mayo bakmaya gitcez. Yarın günübirlik kocaeliye gidip gelcez kankamin eşi ameliyat olmuştu geçen hafta hem geçmiş olsun diye hemde dostumu çok özledim iyi gelecek bana.
Menü yazmadım iki gündür yine.
Cuma
SKahvaltı geç saatte 1 dilim kek kızıma yaptırmıştım tartidan sonra kahvaltı yerine kek yesek olurmu dedi yedik birer dilim
Akşam bir kabak bir biber dolması bir bardak kefir
Çayla 2 çiğköfte mantıkla
Su 2lt
Spor 100 jj
Bugün kü menumu yazayım kafam rahat olsun
Sabah patatesli omlet peynir domates salatalık yeşil biber
Öğlen 4 çiğköfte marulla
Akşam 2 dolma yiycem biraz sonra yanına yoğurt yerim
Su 2 oldu daha içerim
Spor 80 dk spor salonu bir kahve bir nescafe içtim aralarda
Vallaha kuzum ben karpuz hastasıyımsabah sabah karpuzu nasıl yedin kız
hiç duymamıştım ,ilginçmiş :)Vallaha kuzum ben karpuz hastasıyımve duydum ki aç karnına yenilen karpuz böbrekleri ciğerleri felan temizliyormuş bende bu seminere gitmeden yiyip gidiyorum
Ay geçmiş olsun kuzum
Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım
:) bende yengemden duydumhiç duymamıştım ,ilginçmiş :)
Hımm kpss ile mi alıyor kuzum bu bölümlerde puanlarına bak bide mezun sayılarına bak kaç üniversite olduklarınada bakki bi fikrin olsun daha düşük puanla atananı tercih edersin :)daha karar vermedim canım :)elektronörofizyoloji ile fizyoterapi arasındayım şuan
araştırıyorum canım , teşekkür ederim önerin için :)Hımm kpss ile mi alıyor kuzum bu bölümlerde puanlarına bak bide mezun sayılarına bak kaç üniversite olduklarınada bakki bi fikrin olsun daha düşük puanla atananı tercih edersin :)
Hakkında hayırlısı olsun kuzum :)araştırıyorum canım , teşekkür ederim önerin için :)
senin seminerlerin bitti canım :)Hakkında hayırlısı olsun kuzum :)
Kamu bankası canım. İşler krışık zor Allah hepimizi korusun. Kardeşini tebrik ediyorum hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin iyi eğlenceler
canim cok sagoll
bu ay böle malesef dedim ya iznin acisini cikariyorlar. ama ayin sonu da güzel haberler verebilirim isle ilgili hayirlisi bakalim
memurmusun canim memurlarin izinlerini kestilerde özel sektordedemi ole oldu acaba ?
hosbulduk tatlim tanisalim tabikisi.
zeynep ben 26 yasindayim evliyim cocuk yok 5.takimdan 56küsüle mezun oldum.
kaptanyardimciligiydi bilmemneydi derken 5 kilo artiyla 4. takima geldim simdi liste disi 4. takimdayim canim kilom 58.
senn ??
tatlim fotodaki sensen nasil 78kilosun kiz ?ben sok
tebrikler tatlimmmm
Selamlar fistiklar nasilsiniz?
Bugun gec geldim kahvaltimiz epey uzadi, birazdanda azicik disari cikalim diyoruz:)
Sizde ne var ne yok, alintilarimi yolda giderken yazicam.
Geliciiim en kisa zamanda:))
Noldu canım neyin var ?Bilmiyorum nasılım, dökülüyor sanki her tarafım
İyi gezmeler canım ben yeni döndüm ben yorgun ben pert kolum kalkmıyorSelamlar fistiklar nasilsiniz?
Bugun gec geldim kahvaltimiz epey uzadi, birazdanda azicik disari cikalim diyoruz:)
Sizde ne var ne yok, alintilarimi yolda giderken yazicam.
Geliciiim en kisa zamanda:))
Noldu canım neyin var ?
Kola sevmiyorum ben çok şanslıyım dimi varsa yoksa kahve maden suyu çayda fazla sevmem ama bir iki bardak içerim yine.bu sıcakta çay içmeyi benim gözüm yemedi :) kolayada ceza varr oyhhh hayat ne acımasız ablaaakedi köpek var mıydı sende sevecek ,bak yine depresyona girdim
Kalk hareketlen biraz kız aaaa nasıl gençsin sen içtiğin çaya suya karanfil at enerjin gelsin yorgunluğunu alsın hadi bakiiimBilmiyorum ki canım
Hiç enerjim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?