Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu sıcakta çay içmeyi benim gözüm yemedi :) kolayada ceza varr oyhhh hayat ne acımasız ablaaakedi köpek var mıydı sende sevecek ,bak yine depresyona girdim

Ay geçmiş olsun kuzum

daha karar vermedim canım :)elektronörofizyoloji ile fizyoterapi arasındayım şuan
Hımm kpss ile mi alıyor kuzum bu bölümlerde puanlarına bak bide mezun sayılarına bak kaç üniversite olduklarınada bakki bi fikrin olsun daha düşük puanla atananı tercih edersin :)

Kamu bankası canım. İşler krışık zor Allah hepimizi korusun. Kardeşini tebrik ediyorum hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin iyi eğlenceler

Selamlar fistiklar nasilsiniz?
Bugun gec geldim kahvaltimiz epey uzadi, birazdanda azicik disari cikalim diyoruz:)
Sizde ne var ne yok, alintilarimi yolda giderken yazicam.
Geliciiim en kisa zamanda:))
İyi gezmeler canım ben yeni döndüm ben yorgun ben pert kolum kalkmıyor

bu sıcakta çay içmeyi benim gözüm yemedi :) kolayada ceza varr oyhhh hayat ne acımasız ablaaakedi köpek var mıydı sende sevecek ,bak yine depresyona girdim
Kola sevmiyorum ben çok şanslıyım dimi varsa yoksa kahve maden suyu çayda fazla sevmem ama bir iki bardak içerim yine.
Bilmiyorum ki canım
Hiç enerjim yok..
Kalk hareketlen biraz kız aaaa nasıl gençsin sen içtiğin çaya suya karanfil at enerjin gelsin yorgunluğunu alsın hadi bakiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…