Kola sevmiyorum ben çok şanslıyım dimi varsa yoksa kahve maden suyu çayda fazla sevmem ama bir iki bardak içerim yine.
Kalk hareketlen biraz kız aaaa nasıl gençsin sen içtiğin çaya suya karanfil at enerjin gelsin yorgunluğunu alsın hadi bakiiim
Canim gezme dedigimiz Akini Nasanin parkina goturcez, oradanda su parkina:)Aleykum selam canım..
Benim yerime de gez :)
Oyy kuzular uyursa azicik dinlenirsin canim:)İyi gezmeler canım ben yeni döndüm ben yorgun ben pert kolum kalkmıyor
Bir oynak muzik ac azicik hareketlen kuzum :)Bilmiyorum ki canım
Hiç enerjim yok..
Yok canım daha devam ediyor :)senin seminerlerin bitti canım :)
Dikkar et canım vitamin al bol bolBilmiyorum ki canım
Hiç enerjim yok..
Valla canım eşimle geçtik balkona kahve içiyoruz açıldım biraz hafif esiyor buralar. Hasan uyudu zaten. Biraz oturup geçerim yatmaya size güzel bir gün diliyorum canımOyy kuzular uyursa azicik dinlenirsin canim:)
Bizde yola ciktik..
Nenaya acimamissin hic piiii....
Vallaha kuzum ben karpuz hastasıyımve duydum ki aç karnına yenilen karpuz böbrekleri ciğerleri felan temizliyormuş bende bu seminere gitmeden yiyip gidiyorum
Basen ve simit bölgesi için kuzum:)tiffany20 kuzum sen bana simit bolgesi icin mi yoksa kalcalar icin mi egzersiz danismistin?
Ben cuma liste telasindan hatirlayamadim.
Haber alir almaz paylasayim guzelim:)
1.64 kuzum boyum:)boyum 1.55 canim senin kac?
Can'ım haklısın gerçekten hayvanları küçücük kafeslere tıkan hayvanat bahçelerine ben de çok sinir oluyorum. Ama Darıca öyle değil. Hayvanlara doğal yaşam alanlarına çok benzer yerler yapıyorlar ve öyle kafesten çok küçük bahçelerde yaşıyor hayvanlar. Ve hayvanların Mutlu olduğunu çok net görebiliyorsun. Mesela bir tane Ceylan tellerin hemen yanına yatmış etrafı izliyordu, çok rahat tüylerini sevebileceğini bir mesafede hatta sevenler oldu ve bundan hiç rahatsızlık duymadı.. Ama insanımız gerçekten hiç laftan anlamıyor, bi tane kadın tavşanlara çubuk kraker yedirdi gözümün önündehayvanat bahçesi yerine barınakları gezerdim ben olsam , o hayvanları hayvanat bahçesine tıkmalarına çok sinir oluyorum .
Çoğu insan hayvanlar insanlara oyuncak olsun diye yaratıldı zannediyor maalesef ama onlarda bizler gibi Allah ın yarattığı varlıklar. Elbette bir kısmı bizim için faydalı ama biz insanlar herşeyin suyunu çıkarmayı basariyoruz.Ah pardon Can'ım yaaoluroylebazen yazmış o msjı yarışmak isteyen sensin sandım..
Can'ım haklısın gerçekten hayvanları küçücük kafeslere tıkan hayvanat bahçelerine ben de çok sinir oluyorum. Ama Darıca öyle değil. Hayvanlara doğal yaşam alanlarına çok benzer yerler yapıyorlar ve öyle kafesten çok küçük bahçelerde yaşıyor hayvanlar. Ve hayvanların Mutlu olduğunu çok net görebiliyorsun. Mesela bir tane Ceylan tellerin hemen yanına yatmış etrafı izliyordu, çok rahat tüylerini sevebileceğini bir mesafede hatta sevenler oldu ve bundan hiç rahatsızlık duymadı.. Ama insanımız gerçekten hiç laftan anlamıyor, bi tane kadın tavşanlara çubuk kraker yedirdi gözümün önündeHer yerde boy boy yazıyor hayvanlara yiyecek atmayın diye özellikle yem verecekleri Zaman anons yapıyorlar gidip izleyebiliyorsun ama milletimize malesef yeterli olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?