Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kalkıyorum ablam, su az içtim bugün uyuyana kadar 3 litreyi tamamlamam lazım, git iç gel hareket olur :)))

Bilmiyorum ki canım
Hiç enerjim yok..
Dikkar et canım vitamin al bol bol

Oyy kuzular uyursa azicik dinlenirsin canim:)
Bizde yola ciktik..
Valla canım eşimle geçtik balkona kahve içiyoruz açıldım biraz hafif esiyor buralar. Hasan uyudu zaten. Biraz oturup geçerim yatmaya size güzel bir gün diliyorum canım

Sabah
Börek
Domates salatalık
Çay

Ara
1 salatalık
1 erik
1 kayısı

Öğle
Bir kase ezogelin çorba
Orman kebabı bi tabak çok da değildi
Cacık
3 ince dilim ekmek. Su yordu acıktırdı

Akşam
Evde yemek yoktu çay demledim yumurta peynir zeytin domates çok az az 2 ince dilim tbe yedim

Ara
1 fincan türk kahvesi

Su ne kadar bilmiyorum ama sıcakta baya içtim
Spor yüzme
Yawrukush

Nihayet eve geldik biraz oturayım pazardan aldiklarimizi yerleştiren. Yoruldum bayaa ödül faslınıda bitirdim inşallah yarın akşam vakitli geliriz giderim sporuna.
Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım pazartesi dışında evdeyim bol spor iyi beslenme inşallah herşey yolunda gider.

tiffany20 kuzum sen bana simit bolgesi icin mi yoksa kalcalar icin mi egzersiz danismistin?
Ben cuma liste telasindan hatirlayamadim.
Haber alir almaz paylasayim guzelim:)
Basen ve simit bölgesi için kuzum:)
Basenlerim zor eriyo benim simit bölgesinde ne kadar erise şekle sokamadım:)

canım mesajı yazan Yawrukush karıştırdın galiba

Ah pardon Can'ım yaa oluroylebazen yazmış o msjı yarışmak isteyen sensin sandım..

hayvanat bahçesi yerine barınakları gezerdim ben olsam , o hayvanları hayvanat bahçesine tıkmalarına çok sinir oluyorum .
Can'ım haklısın gerçekten hayvanları küçücük kafeslere tıkan hayvanat bahçelerine ben de çok sinir oluyorum. Ama Darıca öyle değil. Hayvanlara doğal yaşam alanlarına çok benzer yerler yapıyorlar ve öyle kafesten çok küçük bahçelerde yaşıyor hayvanlar. Ve hayvanların Mutlu olduğunu çok net görebiliyorsun. Mesela bir tane Ceylan tellerin hemen yanına yatmış etrafı izliyordu, çok rahat tüylerini sevebileceğini bir mesafede hatta sevenler oldu ve bundan hiç rahatsızlık duymadı.. Ama insanımız gerçekten hiç laftan anlamıyor, bi tane kadın tavşanlara çubuk kraker yedirdi gözümün önünde Her yerde boy boy yazıyor hayvanlara yiyecek atmayın diye özellikle yem verecekleri Zaman anons yapıyorlar gidip izleyebiliyorsun ama milletimize malesef yeterli olmuyor..

Çoğu insan hayvanlar insanlara oyuncak olsun diye yaratıldı zannediyor maalesef ama onlarda bizler gibi Allah ın yarattığı varlıklar. Elbette bir kısmı bizim için faydalı ama biz insanlar herşeyin suyunu çıkarmayı basariyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…