- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
burdayım bebişim , biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı . yarışa varım benbende 1kg verdim ikimizde 1.5 veremedik mi tekrar 1.5 kg varmısn
Oooo bana bir yaşıt daha çıktı 26lıklar kervanı :))
canim cok sagoll
bu ay böle malesef dedim ya iznin acisini cikariyorlar. ama ayin sonu da güzel haberler verebilirim isle ilgili hayirlisi bakalim
memurmusun canim memurlarin izinlerini kestilerde özel sektordedemi ole oldu acaba ?
hosbulduk tatlim tanisalim tabikisi.
zeynep ben 26 yasindayim evliyim cocuk yok 5.takimdan 56küsüle mezun oldum.
kaptanyardimciligiydi bilmemneydi derken 5 kilo artiyla 4. takima geldim simdi liste disi 4. takimdayim canim kilom 58.
senn ??
tatlim fotodaki sensen nasil 78kilosun kiz ?ben sok
tebrikler tatlimmmm
Hayırlı uğurlu olsun :))Kizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi
Olsun kuzum verirsin biz burdayız yavaştan toparla sen de kendini :)
Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım
Kızlar selam, ne yorucu bir cumartesi günüydü... Denize gittik o kdar çok yüzdüm ki tüm kaslarım ağrıyor... Tüm sitillerde tempolu yüzdüm sporum olarak değerlendirelim kahvaltıda ödülümü yapmıştım umarım yakmışımdır yediklerimi
tamam canim aerobik guzel fikirGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
Karpuz
Peynir
Öğlen
Omlet
Ara
Biraz çilek
Akşam
Yoğurt
Salata
4tane yaprak sarması
3 litre su
9000 adım:)
Kızlar herkesi Tebrik ederim :)
Airobige gidebilcem sadece canım
yok kuzum canim cekmedi, ceksede kalkar yaparim hic merak etmeCan
Canin cekmemisdir umarim :)
neyse kuzum bu aylik boyleymis sIk biraz disini, ay sonuda gonlunden gecen sey olur umarim Zeynebim
canim cok sagoll
bu ay böle malesef dedim ya iznin acisini cikariyorlar. ama ayin sonu da güzel haberler verebilirim isle ilgili hayirlisi bakalim
memurmusun canim memurlarin izinlerini kestilerde özel sektordedemi ole oldu acaba ?
hosbulduk tatlim tanisalim tabikisi.
zeynep ben 26 yasindayim evliyim cocuk yok 5.takimdan 56küsüle mezun oldum.
kaptanyardimciligiydi bilmemneydi derken 5 kilo artiyla 4. takima geldim simdi liste disi 4. takimdayim canim kilom 58.
senn ??
tatlim fotodaki sensen nasil 78kilosun kiz ?ben sok
tebrikler tatlimmmm
hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsinKizlar bu aksam kardesimin nisani var evde olacak sonrasinda disarida olacagiz aslinxa hic eglencelik havada degiliz ama kiz tarafi iptal etmek istemedi
anladim kuzum, bu hafta cok cok iyi olursun insallah
canim ilk gunler zorlanman cok normal.kızlar bu sabah 6..30 ta uyandm ve 7 de jillian a basladım yalnız muazzam yorucu mıdem falan bulandı yaparken 27 dakıkaydı 1. levelı son 10 dakıkasını yapamadm şimdi sorum şu
melinda basladıysan 27 dakıkayı yapman lazm dı mı dersiniz?
melinda işte hanı ilk 20 dkkaya yakını yapmanda baslangıcta ıyı mı dersiniz?
hadı baslangıc olarak ıyıse dielim 2. level ı da bıtıremezsem
yanı sunu sormak istiyorum 30 gun boyunca 27 dkka 30 dkka neyse dibine kadrmı yapmam lazm cnku vucudum bu spor ıcın ham onu anlams oldum ılk 1 hafta mumkun dııl levelları tam yapamam
ooh ohh rekabetiniz bol olsun
canim umarim kardes takimimiza motivasyon kaynagi olurkızlar tablonuzu aldım çok teşekkür ederim kardeş takımsizden aldığımıda not düştüm emeğe saygı iyi haftasonları dilerim size
canim her iste bir hayir vardir, sIkma canini..aman mutlu başladı ama mutsuz sonlandınasıl olurda benim gideceğim okul kapanır nasıl nasıllll
ben cok seviyorum dugun konvoylarini ne eglenceliGünaydınlar bacılar biz şu an düğün konvoyundayiz kornalar eşliğinde yazıyorum. Kahvaltı yaptık giyindik çıktık eşim konvoy 12 de düğün 1 de demişti konvoya katiliriz demiş ben yanlış anlamışım. Saat 1 oldu sanıyorum bi baktım 12 konvoydayiz. Herkes işine geleni anlamış evde
ablacim simit bolgesi icin bu hareket mumkunse agirlikla,Ben simit bölgesi alabilirmiyim öbür telefon gidince hepsi gitti.
Hoşgeldin kuzum
Hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben hiç vermedim ama yarışalım yinede.
Hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim
Az da olsa yapmışsın 1 haftaya kalmaz 3 güne tamamını yaparsın.
Ama bu hafta kimseyle iddiaya girme artı çıkabilirsin.
cocuklarin yemek kulturune bir seyler eklemek ve cikratmak cok ugrastirici bir eylem canim..Selam kızlar darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :)
Çok lezzetliydi gerçekten :) keşke kızım da yeseydi de yarasaydısevmez benim kızım öyle sağlıklı şeyleri babasına çekmiş. 10 yıldır karşısında tbe yiyorum bir tadına baktıramadım..
Olur tabifyzanur canım yarışabiliriz nasıl bir yarışma? Kilo verme mi?
canim cok sukur, tekrar gelmis gecmis olsun pasaya..
Merhaba canlar
Çok şükür oglusumun atesi düştü
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
Dün bildirim yapamadım problem olmamıştır diye düşünüyorum listede olmadığım için
Bu arada kaç gündür tartilmiyorum kaç kilo oldum hiç bir fikrim yok. 3 gecedir uykusuzum hiç uyumadım desem doğru olur belki ödem olmuştur vücutta stres uykusuzluk sanki biraz kilo aldım gibi...
Herkes iyidir umarım
ohh yuzme zamani geldi ha Busem bol bol yuz kalorileri yak canimOzgecim yarin yazliga geciyoruz yuzmeye baslayacagim yeniden 20 dk tempolu yuzebilsem bile fark eder. Reglken hareket daha iyi hem 3 4 gunle reglli sporu yakalamis olacagim:) napalim canim yaz boyle gececek takima minimum zararla bitirsem yazi yetecek bana. Evden uzak olunca duzen sasiyor.
ohh ohh ne guzel olmus sporun bayildimKızlar selam, ne yorucu bir cumartesi günüydü... Denize gittik o kdar çok yüzdüm ki tüm kaslarım ağrıyor... Tüm sitillerde tempolu yüzdüm sporum olarak değerlendirelim kahvaltıda ödülümü yapmıştım umarım yakmışımdır yediklerimi
canim boregi ekmek niyetine yedigini dusundum o yuzden odul saymadim haberin olsun.Sabah
Börek
Domates salatalık
Çay
Ara
1 salatalık
1 erik
1 kayısı
Öğle
Bir kase ezogelin çorba
Orman kebabı bi tabak çok da değildi
Cacık
3 ince dilim ekmek. Su yordu acıktırdı
Akşam
Evde yemek yoktu çay demledim yumurta peynir zeytin domates çok az az 2 ince dilim tbe yedim
Ara
1 fincan türk kahvesi
Su ne kadar bilmiyorum ama sıcakta baya içtim
Spor yüzme
Yawrukush
canim basenler icin bu 2 hareketi oneririm.Basen ve simit bölgesi için kuzum:)
Basenlerim zor eriyo benim simit bölgesinde ne kadar erise şekle sokamadım:)
spor= mutluluk ablacim, bugunde hatirla bunu:)Bugün spor yaptığım için kendimi iyi hissediyorum.
canim icme sigarayi, rahatsizsin, hemde bu durum sayesinde azaltip birakirsin belki..Eve yeni geldim gızlar dişim çok ağrıyor ya kesin sigaradan ilaç da içtim ona rağmen offf
Yengem anlıcak valla içtiğimi
hodri meydannn
Şimcik kızlar bibuçuk kilo verme yarışmasına kimler geliyor buyruuuuunnn
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | ODUL | - | - | - | - | - | |
melinda23 | ODUL 10DK Y | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL DINLENME | - | - | - | - | - | |
haeshin | ODUL | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | |
tiffany20 | - | - | - | - | - | ||
happy_moon | - | - | - | - | - | ||
AKovser | - | - | - | - | - | - | |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | - | - | - | - | - | - | |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
oluroylebazen | - | ODUL | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
diş çekiminden sonra sigara yasak canım, açık yara var sonuçta iyileşmesini zorlaştırıyor,dayanmaya çalış bir dahaEve yeni geldim gızlar dişim çok ağrıyor ya kesin sigaradan ilaç da içtim ona rağmen offf
Yengem anlıcak valla içtiğimi
beeeeeeeeennnnnnnnn
hmmm darıcayı bilmiyorum,ozaman sorun yok canım:)Ah pardon Can'ım yaaoluroylebazen yazmış o msjı yarışmak isteyen sensin sandım..
Can'ım haklısın gerçekten hayvanları küçücük kafeslere tıkan hayvanat bahçelerine ben de çok sinir oluyorum. Ama Darıca öyle değil. Hayvanlara doğal yaşam alanlarına çok benzer yerler yapıyorlar ve öyle kafesten çok küçük bahçelerde yaşıyor hayvanlar. Ve hayvanların Mutlu olduğunu çok net görebiliyorsun. Mesela bir tane Ceylan tellerin hemen yanına yatmış etrafı izliyordu, çok rahat tüylerini sevebileceğini bir mesafede hatta sevenler oldu ve bundan hiç rahatsızlık duymadı.. Ama insanımız gerçekten hiç laftan anlamıyor, bi tane kadın tavşanlara çubuk kraker yedirdi gözümün önündeHer yerde boy boy yazıyor hayvanlara yiyecek atmayın diye özellikle yem verecekleri Zaman anons yapıyorlar gidip izleyebiliyorsun ama milletimize malesef yeterli olmuyor..
burdamısın canım ?Bilmiyorum nasılım, dökülüyor sanki her tarafım
Tabiki baş yarışmacı ben
Sağol canım indireyim bunları.ooh ohh rekabetiniz bol olsun
canim umarim kardes takimimiza motivasyon kaynagi olur
canim her iste bir hayir vardir, sIkma canini..
baska bir universiteyi tercih edersin..
ben cok seviyorum dugun konvoylarini ne eglenceli
ablacim simit bolgesi icin bu hareket mumkunse agirlikla,
birde bu hareket etkili olur ablam.
cocuklarin yemek kulturune bir seyler eklemek ve cikratmak cok ugrastirici bir eylem canim..
sen vazgecme bir noktada yiyecek eminim
diğer günlerden hiç bir farkı yok benim içinHayırlı huzurlu pazarlar kızlar :)
hayırlı yolculuklar ablacım :)Günaydınlar. Biz yola çıktık inşallah hayırlısıyla gidip gelelim.
Tabiki baş yarışmacı ben
Sağol canım indireyim bunları.
Aferin tembellik yok, doğumdan sonra benide gaza getireceksin değil mi :)spor yapıcam birazdan güneşin az geçmesini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?