Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kullandımda kontrole gitmedim düzelip düzelmediğini bilmiyorum . hamile kişilerin çocuklarında zeka geriliği yapıyor diye okumuştum bir yerde ?
Niye gitmiyorsun? Gidip bir baktirsana
Zeka geriligini bilmiyorum da hücrelerin tam olarak gelismemesi söz konusu olabiliyormus. Sirtinda ki bir kisim acik kalabiliyormus. Allahim korusun...

Evet cnm 1 dilim şeftali cam rendeden geçirip verdim mesela.. Bir anda değil ama tabi çok minik bağırsakları şaşırdı bence

cuma 82.6
bu sabah 82. wuhuuu
hedefim 80.9
Süpersin cnmmm

Evet cnm iki kilo daha ver yeter o zaman

Niye gitmiyorsun? Gidip bir baktirsana
Zeka geriligini bilmiyorum da hücrelerin tam olarak gelismemesi söz konusu olabiliyormus. Sirtinda ki bir kisim acik kalabiliyormus. Allahim korusun...
Allah korusun duymamıştım o sırt açıklığını.sende varsa sakın ihmal etme,şu içemediğin hapı boşverde sadece folik asit ilacı al eğer eksikse .o mide bulantısı yapmıyor ,en azından bende yapmadı,kokusu felan yokya

KarKralicesi folik asite basla sen ilac gibi degil o zaten zarari yok. Bi arkadasim 3. Ayinda ogrenmisti hamileligini. Ustune gormus o yuzden anlamamis kiz şok oldu tani folik molik kullanmadi hic vakit gectigi icin. Allaha Şükür sapasaglam oglu oldu ve nasil anlatayim cocuk ust duzey zeki ilkokula gidiyor simdi. Yani olmazsa olmaz degil ama tıp kullanin diyor. Sonradan pisman olmaktansa sen almaya basla.

doktor güler sana kız sakın öyle bişey deme röntgenleri kabul ediyorlar sadece.
bende onlar gülerim. hamsu kafama ah diye
şimdi kızlar acıkladıkca evet ilaç olarak gormemeye başladım.

Evet cnm 1 dilim şeftali cam rendeden geçirip verdim mesela.. Bir anda değil ama tabi çok minik bağırsakları şaşırdı bence
Acaba meyve dokunmus olabilir mi ki? Sebze mi denesen ki gülüm?
O kullandigim vitamin hapinin icinde folik asitte var :)
Hamileligin 3. ayina kadar folik asit kullanmak gerekiyormus, ben 3. ayindan sonra birakmistim sonra doktorum kullanmaya devam et sana hic bir zarari olmaz deyince tekrar basladim ama iste unutuyorum biliyorsun :)

o bütün vitamin haplarının olduğu tek haplarda çok az miktarda var zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…