Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

son anların tadını çıkarıyorum bebişim,bende okula başlıycam eylülde Allah izin verirse .oyyy kıyamam eve gider gitmez giy pijamalarını at kendini rahat serin yatağına ohh miss. evle ,çocuklarla bugün eşin ilgilensin işi ne :)

Valla çıkar tadını çıkara bildiğin kadar cnm yoksa okul ve is hayati başlayınca bu sefer insanın canı çıkıyor
Eve gidince de yorgunluktan yatamıyorum ki tersim biraz ben :)
İnşallah kendimi zorlarimda dışarı yürüyüşe çıkarım
Çıkana kadar zor geliyor ama sonrası çok rahatlatıyor

Canım günaydın lütfen stres yapma Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşAllah stres yapma lütfen
Selam canım inşallah kuzum aminn vallaha bende yapmak istemiyorum ama etraf sağolsun izin vermiyor iyiki sizler varsınız gerçekten en büyük yardımcılarımsınız gerçekten sizlerin yazdıklarınızı okurken sakinleşiyorum
ne oldu canım ,düğün stresi mi ,kız ablanınkinde böyle stres yaparsan kendininkinde ne yapacaksın
Kız ablamınki değil benimki :) vallaha saçma sapan laflar konuşmalar kimin lafını dinleyeceğimi şaştım kaldım

temiz hava bütün yorgunlukları unutturuyor ,varsa çevrende öyle bir yer hiç kaçırma çık :)
Feyza ben de kendimi hep korede goruyorum :)))
benim kocişlerde hep koreli oluyo zaten kore demişken kaç gündür kore dizisi arıyorum varmı önerin :)

kendi kalbinden geçeni dinleyeceksin okadar :) bide anneler yanılmaz onuda dinle :)

Her akşam tüm gün yediklerimizi buraya mı yazıyoruz ???
Hoşgeldin tekrar hergün akşam ogunleri yaptığın spor içtiğin su miktarını paylaşıyoruz onun dışında normal yapışıp sohbet ediyoruz. Arada selam verip kaçma yani biraz bizimle kal. Her cuma bildirim günü saat 17 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. Yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var asıl listeye girmek için. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…