uykumla arama girme
afrikada oluyo o , ben rüya görme hastalığına yakalandım , bidada çıkamadımGirerim işte
Uyku hastalığına mı yakalandın sen de
son anların tadını çıkarıyorum bebişim,bende okula başlıycam eylülde Allah izin verirse .oyyy kıyamam eve gider gitmez giy pijamalarını at kendini rahat serin yatağına ohh miss. evle ,çocuklarla bugün eşin ilgilensin işi ne :)Ahfyzanur ah nasıl imrendim sana suan anlatamam ne güzel uyumak için hiç bir engelin yok
Ben mesai bitse de eve gitsem diye can çekişiyorum suan
Offff offff çok yorgunum bugün
Bir de spor yapmayı yürümeyi planlamistim bugün için nasıl yaparım bilmiyorum
Merhaba hosgeldinMerhabalar !!!
Valla çıkar tadını çıkara bildiğin kadar cnm yoksa okul ve is hayati başlayınca bu sefer insanın canı çıkıyorson anların tadını çıkarıyorum bebişim,bende okula başlıycam eylülde Allah izin verirse .oyyy kıyamam eve gider gitmez giy pijamalarını at kendini rahat serin yatağına ohh miss. evle ,çocuklarla bugün eşin ilgilensin işi ne :)
Feyza ben de kendimi hep korede goruyorum :)))afrikada oluyo o , ben rüya görme hastalığına yakalandım , bidada çıkamadımçok güzel rüyalar görüyorum ,hayali kocaların biri gidiyo biri geliyo felan
Selam canım inşallah kuzum aminn vallaha bende yapmak istemiyorum ama etraf sağolsun izin vermiyorCanım günaydın lütfen stres yapma Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşAllah stres yapma lütfen
Kız ablamınki değil benimki :) vallaha saçma sapan laflar konuşmalar kimin lafını dinleyeceğimi şaştım kaldımne oldu canım ,düğün stresi mi ,kız ablanınkinde böyle stres yaparsan kendininkinde ne yapacaksın
temiz hava bütün yorgunlukları unutturuyor ,varsa çevrende öyle bir yer hiç kaçırma çık :)Valla çıkar tadını çıkara bildiğin kadar cnm yoksa okul ve is hayati başlayınca bu sefer insanın canı çıkıyor
Eve gidince de yorgunluktan yatamıyorum ki tersim biraz ben :)
İnşallah kendimi zorlarimda dışarı yürüyüşe çıkarım
Çıkana kadar zor geliyor ama sonrası çok rahatlatıyor
benim kocişlerde hep koreli oluyo zatenFeyza ben de kendimi hep korede goruyorum :)))
kendi kalbinden geçeni dinleyeceksin okadar :) bide anneler yanılmaz onuda dinle :)Selam canım inşallah kuzum aminn vallaha bende yapmak istemiyorum ama etraf sağolsun izin vermiyoriyiki sizler varsınız gerçekten en büyük yardımcılarımsınız gerçekten sizlerin yazdıklarınızı okurken sakinleşiyorum
Kız ablamınki değil benimki :) vallaha saçma sapan laflar konuşmalar kimin lafını dinleyeceğimi şaştım kaldım
Deli kız Allah güldürsün seniiafrikada oluyo o , ben rüya görme hastalığına yakalandım , bidada çıkamadımçok güzel rüyalar görüyorum ,hayali kocaların biri gidiyo biri geliyo felan
çok şükür kendi kendime gülebilme yeteneğim bilem varDeli kız Allah güldürsün senii
çok şükür kendi kendime gülebilme yeteneğim bilem var
söz veremem :) sende ne çok gidiyosun beDeliiii
Gidiyorum sonra gelip kontrol edicem, sakın uyudum deme
hamilemisin kusumherşey bunlar için artık işte.
tamam tamam hadi kolay gelsin ,mucckkk :)Kız napim işim var
Hoşgeldin tekrar hergün akşam ogunleri yaptığın spor içtiğin su miktarını paylaşıyoruz onun dışında normal yapışıp sohbet ediyoruz. Arada selam verip kaçma yani biraz bizimle kal. Her cuma bildirim günü saat 17 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. Yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var asıl listeye girmek için. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.Her akşam tüm gün yediklerimizi buraya mı yazıyoruz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?