- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
canim daha oncede dedim sana bildigini yap herkese olur de devam et yipraniyorsun boyleSelam canım inşallah kuzum aminn vallaha bende yapmak istemiyorum ama etraf sağolsun izin vermiyoriyiki sizler varsınız gerçekten en büyük yardımcılarımsınız gerçekten sizlerin yazdıklarınızı okurken sakinleşiyorum
Kız ablamınki değil benimki :) vallaha saçma sapan laflar konuşmalar kimin lafını dinleyeceğimi şaştım kaldım
Yaaa beatiful gong shimi izle bi bolum izledim buraya geldik kivraniyorum krizim tuttu izleyemiyorum diye sen izle bari ben o oppayi cok severim ilk defa basrolde ay aglicam simdi bak hemen baslatemiz hava bütün yorgunlukları unutturuyor ,varsa çevrende öyle bir yer hiç kaçırma çık :)
benim kocişlerde hep koreli oluyo zatenkore demişken kaç gündür kore dizisi arıyorum varmı önerin :)
Anneler yanılmazda annem gaza çok çabuk geliyor feyzoş :)kendi kalbinden geçeni dinleyeceksin okadar :) bide anneler yanılmaz onuda dinle :)
şimdi bakıyorum ,bir sürü başladım hiç beğenmedim ,bide bunlara bakıyım :)Yaaa beatiful gong shimi izle bi bolum izledim buraya geldik kivraniyorum krizim tuttu izleyemiyorum diye sen izle bari ben o oppayi cok severim ilk defa basrolde ay aglicam simdi bak hemen basla
ozaman kendi aklını dinle annende olsa he de geç,kendini daha evlenmeden yıpratmamaya çalış .tabi dışardan demesi kolay oda var,senin için tek diyebilceğim ,Allah sana huzur versin inşallahAnneler yanılmazda annem gaza çok çabuk geliyor feyzoş :)
Evet kuzum hatırlıyorum dedin ve işte devreler yanıyor bazen bendecanim daha oncede dedim sana bildigini yap herkese olur de devam et yipraniyorsun boyle
Aminn cümlemize kuzummm:)ozaman kendi aklını dinle annende olsa he de geç,kendini daha evlenmeden yıpratmamaya çalış .tabi dışardan demesi kolay oda var,senin için tek diyebilceğim ,Allah sana huzur versin inşallah
Çok çok teşekkür ederim peki 1 ayda kaç kilo verilebilir metobollizmam yavaş bu aradaHoşgeldin tekrar hergün akşam ogunleri yaptığın spor içtiğin su miktarını paylaşıyoruz onun dışında normal yapışıp sohbet ediyoruz. Arada selam verip kaçma yani biraz bizimle kal. Her cuma bildirim günü saat 17 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. Yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var asıl listeye girmek için. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.
Merabalar hoşgediinizMerhabalar !!!
Ay feyza catlatcan beni izle izle bir bolumcuk bakabildim ama karnima agrilar girdi.gulmekten. bunu sevmezsen benim as oppamin another miss oh var onu izlemedim daha ama ona bi bak nasil bilmiyorum. Onu da sevmezsen discovery of romance izle onu begenirsin o da cok komik hem erigim oynuyo onda daşimdi bakıyorum ,bir sürü başladım hiç beğenmedim ,bide bunlara bakıyım :)
hepsini izlerim ben yaz sen yaz :) internet yavaş flim dolsunda başlıycam birazdan :)çatlama kızzz eve gelince izlersin sende kaçmadı yaAy feyza catlatcan beni izle izle bir bolumcuk bakabildim ama karnima agrilar girdi.gulmekten. bunu sevmezsen benim as oppamin another miss oh var onu izlemedim daha ama ona bi bak nasil bilmiyorum. Onu da sevmezsen discovery of romance izle onu begenirsin o da cok komik hem erigim oynuyo onda da
Anca eylulde izlerim artikin bu arada bak profil fotom discovery of romance in ilk bolumunun son sahnelerinden off ben de izlicem yaaaaaahepsini izlerim ben yaz sen yaz :) internet yavaş flim dolsunda başlıycam birazdan :)çatlama kızzz eve gelince izlersin sende kaçmadı ya
Aaa sakin korkma kertenkelelere bayilirim ben ama bulamazsaniz cikamazsa ölür yazik bulsan iyi olur. Tuyu yok biseyi yok zararsiz hayvan.Canlarim nasilsiniz?
Yeni haftamiz mutlu, enerjik olsun..
Simdi uyandim, dun misafirlerimiz vardi, artik yaslaniyor muyum, yoruldum mu, yoksa hamilelikten mi bilmiyorum dun fecaat bir gundu.
Misafire hazirlanirken yoruldum zaten, misafirle bir posta daha yoruldum, coluk cocuk evi yiktilar birde misafilerden sonra evi toplamakla ugrastim.
Saat 10u biraz geciyordu pert olmustum:) uyumus kalmisim..
Artik yavas yavas agirlasiyorum galiba:)
Birde misafirleri yolcu ederken eve kertenkele girdi koltugun icine saklandi cikmiyor.
Bulup cikaramadik da evden.
Kertenkeleyle yasamaya basladik:)
Sizler ne yaptiniz kizlar??
beautiful olanı açtım doluyor .onlara bu bitince bakıcam :)Anca eylulde izlerim artikin bu arada bak profil fotom discovery of romance in ilk bolumunun son sahnelerinden off ben de izlicem yaaaaaa
çok sevimli hayvan kertenkele ,hep duvarda gezer :)bi zararı olmazCanlarim nasilsiniz?
Yeni haftamiz mutlu, enerjik olsun..
Simdi uyandim, dun misafirlerimiz vardi, artik yaslaniyor muyum, yoruldum mu, yoksa hamilelikten mi bilmiyorum dun fecaat bir gundu.
Misafire hazirlanirken yoruldum zaten, misafirle bir posta daha yoruldum, coluk cocuk evi yiktilar birde misafilerden sonra evi toplamakla ugrastim.
Saat 10u biraz geciyordu pert olmustum:) uyumus kalmisim..
Artik yavas yavas agirlasiyorum galiba:)
Birde misafirleri yolcu ederken eve kertenkele girdi koltugun icine saklandi cikmiyor.
Bulup cikaramadik da evden.
Kertenkeleyle yasamaya basladik:)
Sizler ne yaptiniz kizlar??
canim hic bir zararlari yok ama girdi koltugun icine cikmiyor, salladik, ters cevirdik yok bana misin demiyor..Aaa sakin korkma kertenkelelere bayilirim ben ama bulamazsaniz cikamazsa ölür yazik bulsan iyi olur. Tuyu yok biseyi yok zararsiz hayvan.
oyle canim bir zarari yok hatta faydasi var, evde sinek bocek varsa yiyor.çok sevimli hayvan kertenkele ,hep duvarda gezer :)bi zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?