Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar!!! Kilom 68 yaşım 15 boyum 1.68 hedefim 55. Yarından itibaren takımda aktif olacağım
canim hosgeldin takimimiza:)
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. oglan yolda hamileyim:)
Beden egitimi ogretmeniyim, her turlu spor ve diyetle ilgili sorularin, merak ettigin seylerde buradayim:)

evet ablam etsiz mecbur malum gebelik:)

iyi ozaman canim, epey azalmis demekki dis rahatsizligin.
Ama pazar gunu odul yok heberin olsun bundan sonra:)

Allah mutluluk versin kuzum :)

canim dert etme yeni baskulun kilo farkini ekleriz hic sorun olmaz:)

Biraz diyetten biktim gibi ya. Hic bozmaya gonlum elvermiyor. Bugun bir catal alacagim makarnadan dedim.kendime. sonra yapamadim olmadi. Ama aylardir bu kadar kasmak biraz biktirdi. Ama bozmam bozamam icim elvermez.
cok az kaldi mezuniyetine Busem mezun ol, korumada arada istediklerinden azar azar yersin canim :)

canim hosgeldin takimimiza:)
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. oglan yolda hamileyim:)
Beden egitimi ogretmeniyim, her turlu spor ve diyetle ilgili sorularin, merak ettigin seylerde buradayim:)
erkek kardeşiminde beden eğitimi öğretmenliğini kazanıp kazanamadığı yarın açıklanıcak .parkuru 45 sn de bitirmiş pek umudumuz yok ama bakalım :)

canim dualarim seninle..

Çok çok teşekkür ederim peki 1 ayda kaç kilo verilebilir metobollizmam yavaş bu arada
Yaşın küçük daha sen yavaş desende yine bizlere göre hızlıdır kuzum. Ayda en az 3// 4 kilo verirsin ama menüleri sporu sıkı tut.
Hamileliktendir canım yoksa gençsin daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…