aa hem bira hem sigaraKızlar ben geldim bu arada dün çok içmedim yarım bira kadar bile yoktu
harikasin kuzum :)daha şimdi stepper yaptımda geldim nereye yapmıyorumkoli bandı kesmez beni
ne guzel haberler bunlar :)
Hala bekliyoruz Busem cig kofteyi bakalim ne zaman yapacak :))Gunaydin ozgem. Sen her ihtimale karsin bi kurtarici yemek yap da ac kalmayin o zaman :))))
o Allahin emri kuzum diyor ki soz Akinla gezmeye gidin 3 saatte hazirlarim:)Canım eğer dağınık biriyse mutfaktan vazgeçmeyi göze aldın demektir
canim hosgeldin takimimiza:)Selamlar!!! Kilom 68 yaşım 15 boyum 1.68 hedefim 55. Yarından itibaren takımda aktif olacağım
evet ablam etsiz mecbur malum gebelik:)Sağol canım
Evlen çocuğun olsun büyüt sonra otururdu .
Artık yazliktasin yaparsın canım
Ooo kolay gelsin sana. Etsiz yapacaksanız kolay zaten nette tarifleride var.
Hoşgeldin canım. Yaşın genç daha verirsin kolayca.
Tekrar hoşgeldin bende Gonca 39 yaşındayım 167 boyum 66 kiloyum 12 yaşında kızım var.
iyi ozaman canim, epey azalmis demekki dis rahatsizligin.Kuzum ben dün içmeye dıye çıktım ama içemedim yarısına bile gelemedim bi biranın dişim geçti gibi bişey ağrı yapıyo tabi arada kardeslerim ve canım arkadaşlarım sağolsun el şakalarını öpmeler çok severler onlar düzgün durursa daha çabuk geçicek
gayet guzel canim :)Dunku menum
(Pazar)
Sabah
Patatesli yumurta (2yumurtadan)
Öğlen
Hamburger (ketcap mayonezsiz)
Soda
Aksam
1orta buyuklukte balık
Salata
Yarım saat yüzme
Allah mutluluk versin kuzum :)Sabah çok geç öğle yemeği gibi oldu
Menemen
Peynir zeytin
Çok az reçel
3 dilim ekmek
Öğle yok
Ara
1 porsiyon kavun
Akşam
Tavuk döner sadece eti yendi
2 dilim tbe
Yoğurt
Salata
Ara
1 sb kefir ve 1 şeftali
Bu sabah yenibosnaya anneme gittik öğleden sonra döndük ama bu kısa surede çok yoruldum. Kız krdeşimin gelinlik provasına gittik sabahtan o kdar güzel bi gelinliktiki nasıl güzl durdu. Evlenecek tüm gençlere Allah kolaylık versin, ömür boyu mutlu olsun herkess
canim dert etme yeni baskulun kilo farkini ekleriz hic sorun olmaz:)Kizlar menum
Sabah
2 yumurta
Peynir
Bol zeytin
Biber
Domates
Aksam
Bamya
Tavuk corbasi
Biber
Su 3 lt anca oldu
Spor 25 dk tempolu yuzme.
Ya bi sorunum var kizlar benim yeni.aldigim baskul eskiye ve koyde tartildigima gore 2 kg fazla tartiyor. Aslinda eski baskukumun biraz eksik tarttiginin farkindaydim ben ama en basindan ayni baskulle baslayip devam ettigim icin onemsemiyordum. Simdi o parcalandi. Yenisi de 62.4 ciktim resmen. Nolcak simdi. Cuma gunu 60 tim eski baskulle de o civarlardaydim hatta 59.8 i gördüm bi ara. Sasirdim simdi.
cok az kaldi mezuniyetine Busem mezun ol, korumada arada istediklerinden azar azar yersin canim :)Biraz diyetten biktim gibi ya. Hic bozmaya gonlum elvermiyor. Bugun bir catal alacagim makarnadan dedim.kendime. sonra yapamadim olmadi. Ama aylardir bu kadar kasmak biraz biktirdi. Ama bozmam bozamam icim elvermez.
erkek kardeşiminde beden eğitimi öğretmenliğini kazanıp kazanamadığı yarın açıklanıcak .parkuru 45 sn de bitirmiş pek umudumuz yok ama bakalım :)canim hosgeldin takimimiza:)
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. oglan yolda hamileyim:)
Beden egitimi ogretmeniyim, her turlu spor ve diyetle ilgili sorularin, merak ettigin seylerde buradayim:)
Menümü yazayım.
Sabah. Bir parça gözleme çeyrek parça kadar bir haşlanmış yumurta peynir çay kahvaltı kankamla birlikte ve sade kahve
Ara yarım haşlama mısır
Öğleden sonra çayla 1 dilim börek 2 çiğköfte marulla 1 kaşık havuç tarator bu öğünde başka bir yakın arkadaşımla ve sade kahve 1 kare bitter
Akşam yolda gelirken bir paket çubuk kraker
Bugün fazla kaçtı yolculuk hali ve çok özlediğim arkadaşlarımla olunca.
Su 2 lt
Spor 150 jj
100 dk
100 yerinde koşma
20 şer 2 set simit bölgesi
20 şer simit bölgesi yatarak olan
Bunların ismini ezberliyeyim
Bol kacamakli ve bol keyifli birgun olmus ablam, motivasyon olsun sana :)
Çok güzel bir gün geçirdik arkadaşlarımla görüşmeyeli 5 / 6 ay olmuştu iyi geldi bana hemde zayıflamışsın dediler mutlu oldum
canim dualarim seninle..Hayırlı geceler kızlar bu ara çok duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum sinirlerim gerçekten yıprandı artık alt üst oldumneyse menümü verip uyumaya çalışacağım
Sabah-öğlen
Menemen
Peynir
Salatalık
Ara
Soğuk sütlü kahve
4-5 çilek
Akşam
2 kaşık mantı
5kaşık nohut
Salata
Yoğurt
1 dilim karpuz
Ara
Yarım elma
2 litre su
5000 adım
Yaşın küçük daha sen yavaş desende yine bizlere göre hızlıdır kuzum. Ayda en az 3// 4 kilo verirsin ama menüleri sporu sıkı tut.Çok çok teşekkür ederim peki 1 ayda kaç kilo verilebilir metobollizmam yavaş bu arada
Hamileliktendir canım yoksa gençsin daha.Canlarim nasilsiniz?
Yeni haftamiz mutlu, enerjik olsun..
Simdi uyandim, dun misafirlerimiz vardi, artik yaslaniyor muyum, yoruldum mu, yoksa hamilelikten mi bilmiyorum dun fecaat bir gundu.
Misafire hazirlanirken yoruldum zaten, misafirle bir posta daha yoruldum, coluk cocuk evi yiktilar birde misafilerden sonra evi toplamakla ugrastim.
Saat 10u biraz geciyordu pert olmustum:) uyumus kalmisim..
Artik yavas yavas agirlasiyorum galiba:)
Birde misafirleri yolcu ederken eve kertenkele girdi koltugun icine saklandi cikmiyor.
Bulup cikaramadik da evden.
Kertenkeleyle yasamaya basladik:)
Sizler ne yaptiniz kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?