ablacim sana cuma gunu yazdim cevap alamadim.Yawrukush CNm ben izne ayrılmak istiyorum 2 hafta cnm
canim hedef kilonu degistirmek istiyorsan bu hafta, degistireyim cuma gunu guzelim..Canım aslında bana sorarsan bir başka kişinin tartısına çık orda kaç kilosun yani gereksiz yere 2 kilo daha kaybetme. Ona göre ilerle. Yani hedef kilonu yukarı çekebilirsin doğru olan eski tartın ise. Benim bosch tartım var kesinlikle başka tartılardan 1 kilo fazla tartıyor. Diyetisyende de bunu garantiledim. Kendi tartıma göre devam edicem ama hedef kilomu 1 kilo artı yapıcam bu durumda...
Harikasin bir tanem :)cuma 82.6
bu sabah 82. wuhuuu
hedefim 80.9
tamam ablam bu hafta izne ayiririm hedef kilon kac olsun ablacim.CNm Gnydın duymadım ben biraz izne ayrılıp sonra tekrar kilo vermek istiyorum müsade edersen
Hayirlisi olsun hakkinizda gulum:)spora asılcam bu hafta iyice
birde şeeee. biz cocuk yapmaya karar verdik ya
hangi universite kuzum?erkek kardeşiminde beden eğitimi öğretmenliğini kazanıp kazanamadığı yarın açıklanıcak .parkuru 45 sn de bitirmiş pek umudumuz yok ama bakalım :)
insallah hamileliktendir ablam 28de yaslanmayayim daha ya :))Yaşın küçük daha sen yavaş desende yine bizlere göre hızlıdır kuzum. Ayda en az 3// 4 kilo verirsin ama menüleri sporu sıkı tut.
Hamileliktendir canım yoksa gençsin daha.
gozumuz gonlumuz acildi bu foto sayesinde:)Kızlar watsapta olmayanlar profil resmime bakiiin
kız olan tıp okuyacak inşallah,erkek olan beden eğitimi,kırıkkale üniversitesi :)hangi universite kuzum?
kardesin tip okumayacak miydi, ben yanlis mi hatirliyorum?
ayy hepiniz bu sene mi girdiniz:)kız olan tıp okuyacak inşallah,erkek olan beden eğitimi,kırıkkale üniversitesi :)
gaziyi kaçırdık :) hepimiz okuduğumuz bölümleri bıraktık bu seneayy hepiniz bu sene mi girdiniz:)
sozlesmis gibi:)
yazik o anne babaya kac cocuk okutuyor:)
gazi, hacettepe falanda deneseydi.
hayirlisi olsun kuzum.
ben gazi mezunuyum..
Hepinizmi okuycaksiniz ne masraf yahu yazık anne babanakız olan tıp okuyacak inşallah,erkek olan beden eğitimi,kırıkkale üniversitesi :)
bayağı fark var abla , iyi vermişsin :)Kızlar watsapta olmayanlar profil resmime bakiiin
ayy kabus gibi cocuklarsinizgaziyi kaçırdık :) hepimiz okuduğumuz bölümleri bıraktık bu sene
üçümüzde 430 tl öğrenci kredisi alıcaz zaten . ben yaşadığım şehirde olucam . kızkardeşimle erkek kardeşimde aynı şehirde ev tutacak .Hepinizmi okuycaksiniz ne masraf yahu yazık anne babana
bende ayni seyi dusundum demekki anne psikolojisi ablamHepinizmi okuycaksiniz ne masraf yahu yazık anne babana
Allah düşman başına vermesinayy kabus gibi cocuklarsiniz
iyi madem ozaman :)üçümüzde 430 tl öğrenci kredisi alıcaz zaten . ben yaşadığım şehirde olucam . kızkardeşimle erkek kardeşimde aynı şehirde ev tutacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?