yok canim evlat gibisi var mi 3er 5er tane versin Allah :))Allah düşman başına vermesin
nasilsin Arzucum, heyecan dorukta mi, gunler yaklastikca :)Dunku menum
Kahvaltidan once 1 elma
Kahvalti peynirli omlet ,1 dilim beyaz ekmek
Ara 1 bardak yogurt
Oglen 2 etli krep , 2 patlican sarma
Ara yarim seftali
Aksam 1 kase yogurt corbasi , 2 kase salata
Ara 1 bardak ayran
Su 3 litre
Yesil cay 2 bardak
Maydonoz suyu 1 kupa
Spor bir bucuk saat yuruyus
Jiillian
nerelerdesin cicegim, menulerini duzenli yaz kuzum, kacamaklardan uzak dur:)Günaydın kızlar hafta sonları kabusum resmen, sabah tartılmadım reglden dolayı cumaya kadar düşer umarım. Bol eksili bi hafta diliyorum
tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem :). . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Mavibocuk - 5.000 adım
abesle_istigal - 55 dk bant
@Ollalla - 1.5 saat yürüyüş / Jillian 30 day shred / 200 squat / 475 dumbell / 200 duvar şınav / 200 ayakta mekik / 200 DK / 200 jj
tiffany20 - 3.700 adım
haeshin - 25 dk yüzme
gogo2405 - 150 jj / 100 DK / 20 şer 2 set standing side / 20 şer side lying
tamam ablacim hedefini 52 yapip, bu haftada izne ayiririm seni.gogo2405 CNm hedef 52 yapacağım ama çok yoruldum biraz zamana ihtiyacım var sorunlarım var 1 ay izin istiyorum arada arada uğrarım cnm
Misafirler gitti degil mi cicegim?Canım işe tatil olunca sanki diyetede tatil oluyor gibi bi hava oluşuyor bende:))Hafta içi olan irademi hafta sonu hala koruyamıyorum. Başka bi sıkıntı yok şükür.Son 1 hafta diyordun, izne ayrıldın mı?
canim folik asitini kullan ilac gibi dusunme canim onu, vitamin takviyesi.ya cok iteşekkür ederim. tabi söylemen cok cok iyi.
gogo ablada acıkladı bi saglıkcı olarak.
ya bende az araştırdım kullanmayanda vardı.
banada cazip gelmişti. malum ilaç almayı sevmiyorum
ama şimdi sizlerle konuşmak cok cok iyi oldu.
supersin canim @melinda23 gorsun :)Yawrukush
25dkbant
3×15 sumo squat
100×2 twister
90 yan simit
150şer alt kol
50 ön kol
100mekik
50×4plates cemberi ile ic bacak
evet canim her aksam, kahvalti, ogle-aksam yemegi, ara ogunlerimiz, yaptigimiz egzersizler ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.Her akşam tüm gün yediklerimizi buraya mı yazıyoruz ???
ahh ahh nasil ozendim sana anlatamamsabah parka spora gittim ,geldim uyudum,kalktım buraya girdim 1saat sonra gene uyudum,kalktım yemek yedim yine uyudum öyle işte ,şimdi yine uyumaya gitmeyi planlıyorum
nasilsin Denizim, evlat nasil oldu?Ahfyzanur ah nasıl imrendim sana suan anlatamam ne güzel uyumak için hiç bir engelin yok
Ben mesai bitse de eve gitsem diye can çekişiyorum suan
Offff offff çok yorgunum bugün
Bir de spor yapmayı yürümeyi planlamistim bugün için nasıl yaparım bilmiyorum
canim genceciksin senin metabolizman yavas olmaz ki..Çok çok teşekkür ederim peki 1 ayda kaç kilo verilebilir metobollizmam yavaş bu arada
bamya nasil oldu kuzum ? :)sabah
peynirli omlet 2yumurta ile
roka
1dilim tbe bal ve tereyagli
3fincan yesilcay
ogle
1kase yagsiz bugday ayran salatalik karisimli corbamm
aksam
1.5tabak kiymali bamya
1ince dilim kavun
spor yazmistim
su3lt gecer dahaa
belki bir hurma yada 5bogurtlen yerim canim tatli cekiyorrrr
yap canim doymuyorsan 2. kahvaltiyi da yap :)
Kızlar watsapta olmayanlar profil resmime bakiiin
O zaman sorun yok okuyun istediğiniz kadarüçümüzde 430 tl öğrenci kredisi alıcaz zaten . ben yaşadığım şehirde olucam . kızkardeşimle erkek kardeşimde aynı şehirde ev tutacak .
Aynen bebeğim annelik iştebende ayni seyi dusundum demekki anne psikolojisi ablam
Sağol canım saçlarım çok dökülüyordu uçlarında boya vardı kendine gelsin dedimKaptanım yüz verme Feyzaya, 2.-yi yap dersin bir bakmışsın 3.-yü yapıyordimi fyzanur
Süpersin ablamSaçını neden kestin, ilk resimdeki daha güzelmiş :)
Yani cuma günü 62.1 oluyor 400 gr eksidesin şimdiYawrukush um yemek oncesi tartildim. 61.7 geldi kilom. Annem de tartildi ayni saatte ve kesin diyor 2 kilo fazla tartiyor bu. Guncel ve yeni baskulumle tartildigim kilom bu. Cuma gunu 60.1 bildirim vermistim.
bamya nasil oldu kuzum ? :)
Akın ve hamişlik seni yoruyor kuzum :) Rabbim güç kuvvet versin:) ayy kertenkele mi hemen çıkar umarım:)Canlarim nasilsiniz?
Yeni haftamiz mutlu, enerjik olsun..
Simdi uyandim, dun misafirlerimiz vardi, artik yaslaniyor muyum, yoruldum mu, yoksa hamilelikten mi bilmiyorum dun fecaat bir gundu.
Misafire hazirlanirken yoruldum zaten, misafirle bir posta daha yoruldum, coluk cocuk evi yiktilar birde misafilerden sonra evi toplamakla ugrastim.
Saat 10u biraz geciyordu pert olmustum:) uyumus kalmisim..
Artik yavas yavas agirlasiyorum galiba:)
Birde misafirleri yolcu ederken eve kertenkele girdi koltugun icine saklandi cikmiyor.
Bulup cikaramadik da evden.
Kertenkeleyle yasamaya basladik:)
Sizler ne yaptiniz kizlar??
Allah razı olsun kuzumcanim dualarim seninle..
Evet ama iki gundur yuzuyorum sonunda denize kavustum:)))Yani cuma günü 62.1 oluyor 400 gr eksidesin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?