Günaydın :)
Merhaba ozgecim oglus çok şükür iyi ama bu seferde ben kötü oldum
Boğazım şişmiş 2 gündür onla uğraşıyorum yutkunamiyorum
Sayfaya da gelemedim bu aralar
Diyete de dikkat etmiyorum sanki spor da yapamıyorum
Kilom ne durum da ona da bakmadım hiç
Dipteyim sondayim depresyondayım galiba
Iyiyim boncuğum sen nasilsin. Sanırım düğün stresi devam ediyor sende ?Günaydın canlarımmmm bigün gelebiliyorum bigün gelemiyorum birazcık koşuşturmacalı geçiyor zamanım her boşluk anımda uğramaya çalışıyorum :)
Dünkü menüm
Sabah
1simit (cezamı çekmeye hazırım nikah işlemleri için aç karnına gitmiştim kan aldılar başım döndü seminerde olunca simit yemek zorunda kaldımpişmanım )
Öğlen
Peynir
Salatalık
Ara
Yoğurt
Akşam
Tavuk
Yoğurt
Ara
Sütlü soğuk kahve
Ara
Soda
3 litre su
17000 adım
Ve pandamla oyun. onu çok seviyorum ve onu özleyeceğim için ona ayrı bir zaman dilimi ayırıyorum can parçam benim yaaa teyze olmak ne güzel bi duyguymuş dışarı çıkmak için hade ede demesi beni benden alıyor :)
Canım nasılsın kuzumm
haeshin ablacım deniz iyidir umarım çok üzüldüm gerçekten.
@fyzanur kuzum diş ağrısı çok sıkıntılı canım yaaa Rabbim şifalar versin
@saricicek123 tatlım nasılsın nasıl gidiyor
@melinda23 nenammm şekerimm nasılsın:)
gogo2405 ablacım sen mükemmelsin:) senin kızında kendimi gördüm annem hep bana diyet yap spor yap der dururdu bende 1-2 ay yapar 3-5 kilo verip sonra geri alırdım ama aklım başıma gelince dank dedi ve kendim karar verdim ve sonuç gayet iyi şükür:)
@Ollalla canım hazırlıklar ne durumda :)
abesle_istigal Dahlia_ @Harpy @engindenizz @zey zey @oluroylebazen @hilositko @tiffany20 @happy_moon @Fyfyfy KarKralicesi canlarım nasılsınız ne var ne yok:) kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım varsa affola:)
ginaydin canimmmmmGünaydın kızlar mutlu bol eksili bir gün diliyorum
Iyiyim gülüm sen nasilsin nasıl gidiyor kilolar :)
oyy gülüm sağsağlim kucağıma alabilirsem inşallahevet canim ilkler gec hissediliyor 22-24 hafta sonrasi tamamen hissedersin.
Ahh insan dogumdan sonra ozluyor o tekmeleri:)
Çok geçmiş olsun canım..
Iyiyim fatimam köydeyim sabah sabah köyden bir günaydın mesajı atayım da gününüz güzel geçsin dedim :)
Kuzum eline 5 kiloluk su şişesini al dene bide diyorsun anam nasıl taşımışm bide beni düşün 4 tane su şişesiÇok haklısın :) Yuvarlanmalar bitti artıkgerçekten kilom 60-a yakın olduğunda yuvarlanacak gibi hissediyordum kendimi 5-6 kilonun bu kadar etkisi olucağını hiç düşünmezdim..
Oyy çok şükür kuzummm evet tatlış yaaa heycan stres herşey:)Iyiyim boncuğum sen nasilsin. Sanırım düğün stresi devam ediyor sende ?
Süper şekilde gidiyor okuyorum kuzummm :) inşallah güzel eksilerle bitirecen bu işiiyiyim kusummmm
zayifliyorum iste napiyim
sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrrr
Canım Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip et yorma kendini sen moralinide bozmaoyy gülüm sağsağlim kucağıma alabilirsem inşallahannem alışveriş yapmaya başlıyorduki siparişleri iptal ettirdim suyu falan az değince
Kuzum eline 5 kiloluk su şişesini al dene bide diyorsun anam nasıl taşımışm bide beni düşün 4 tane su şişesi
Oyy çok şükür kuzummm evet tatlış yaaa heycan stres herşey:)
Süper şekilde gidiyor okuyorum kuzummm :) inşallah güzel eksilerle bitirecen bu işiay güzel gidiyor kuzum annem bugün yastıl yapacak :)
oyy gülüm sağsağlim kucağıma alabilirsem inşallahannem alışveriş yapmaya başlıyorduki siparişleri iptal ettirdim suyu falan az değince
Bak haine yaaa ben kokoreç yemek için 63 olmayı bekliyorum ödül yapıcam sende yemişsin 50 jj benden ceza sanaSalı menüm
Sabah
2 yumurta patatesli
1cay kaşığı çikolata
Öğlen
Çeyrekten biraz fazla kokoreç
Ayran
Türk kahvesi
Soda
Akşam
Bisküvili frappe
1bucuk litre
Bol bol gezdik bugün kuşadasına gittik
Yürüyüş yazalım kaptancığım 1bucuk saat civarı ama tempolu olmadığı için yarım saat yazabiliriz belki onun dışında spor yapmadım
Hoşgeldin canım sağolasın. Nasılsın nasıl gidiyor hayatGünaydın kızlar mutlu bol eksili bir gün diliyorum
Diş olabilir geçmiş olsunkulağım ağrıyoooooo,boğazım ağrıyoooooo,dişim ağrıyooooo , ölüyorumbirnin ağrısı 3 yeri etkiledi ama hangisi ağrıyo çözemedim
Evet 10 a kadargunaydınnnnnnnn
ya akşam 10 kadardı dimi şu ip atlama
Çok sağol kuzum bende büyüyünce kilo sorunuyla uğraşmasın istiyorum inşallah 45 / 47 arası olsa ekime kadar iyi olacak.haeshin ablacım deniz iyidir umarım çok üzüldüm gerçekten.
@fyzanur kuzum diş ağrısı çok sıkıntılı canım yaaa Rabbim şifalar versin
@saricicek123 tatlım nasılsın nasıl gidiyor
@melinda23 nenammm şekerimm nasılsın:)
gogo2405 ablacım sen mükemmelsin:) senin kızında kendimi gördüm annem hep bana diyet yap spor yap der dururdu bende 1-2 ay yapar 3-5 kilo verip sonra geri alırdım ama aklım başıma gelince dank dedi ve kendim karar verdim ve sonuç gayet iyi şükür:)
@Ollalla canım hazırlıklar ne durumda :)
abesle_istigal Dahlia_ @Harpy @engindenizz @zey zey @oluroylebazen @hilositko @tiffany20 @happy_moon @Fyfyfy KarKralicesi canlarım nasılsınız ne var ne yok:) kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım varsa affola:)
Inşallah ablacım fıstık gibi kız olacak inşallah çook öptüm prensesi:)Bak haine yaaa ben kokoreç yemek için 63 olmayı bekliyorum ödül yapıcam sende yemişsin 50 jj benden ceza sana
Hoşgeldin canım sağolasın. Nasılsın nasıl gidiyor hayat
Diş olabilir geçmiş olsun
Evet 10 a kadar
Çok sağol kuzum bende büyüyünce kilo sorunuyla uğraşmasın istiyorum inşallah 45 / 47 arası olsa ekime kadar iyi olacak.
Inşallah canım kolay gelsin sana çok yorma kendiniInşallah ablacım fıstık gibi kız olacak inşallah çook öptüm prensesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?