Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım..

Günaydın canım.. Nasılsın ?[/QUOTE]
Iyiyim fatimam köydeyim sabah sabah köyden bir günaydın mesajı atayım da gününüz güzel geçsin dedim :)

Iyiyim boncuğum sen nasilsin. Sanırım düğün stresi devam ediyor sende ?

iyiyim kusummmm
zayifliyorum iste napiyim

sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrrr

evet canim ilkler gec hissediliyor 22-24 hafta sonrasi tamamen hissedersin.
Ahh insan dogumdan sonra ozluyor o tekmeleri:)
oyy gülüm sağsağlim kucağıma alabilirsem inşallahannem alışveriş yapmaya başlıyorduki siparişleri iptal ettirdim suyu falan az değince

Çok haklısın :) Yuvarlanmalar bitti artık gerçekten kilom 60-a yakın olduğunda yuvarlanacak gibi hissediyordum kendimi 5-6 kilonun bu kadar etkisi olucağını hiç düşünmezdim..
Kuzum eline 5 kiloluk su şişesini al dene bide diyorsun anam nasıl taşımışm bide beni düşün 4 tane su şişesi
Iyiyim boncuğum sen nasilsin. Sanırım düğün stresi devam ediyor sende ?
Oyy çok şükür kuzummm evet tatlış yaaa heycan stres herşey:)
iyiyim kusummmm
zayifliyorum iste napiyim

sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrrr
Süper şekilde gidiyor okuyorum kuzummm :) inşallah güzel eksilerle bitirecen bu işi ay güzel gidiyor kuzum annem bugün yastıl yapacak :)

Haklısın valla canım :)

oyy gülüm sağsağlim kucağıma alabilirsem inşallahannem alışveriş yapmaya başlıyorduki siparişleri iptal ettirdim suyu falan az değince

Negatif düşünceleri at kafandann, güzel şeyler düşün, iyi olacak de, sen iyi olursan bebeğin de iyi olur.. Rabbim sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin inşaAllah canım benim..

Bak haine yaaa ben kokoreç yemek için 63 olmayı bekliyorum ödül yapıcam sende yemişsin 50 jj benden ceza sana
Günaydın kızlar mutlu bol eksili bir gün diliyorum
Hoşgeldin canım sağolasın. Nasılsın nasıl gidiyor hayat
kulağım ağrıyoooooo,boğazım ağrıyoooooo,dişim ağrıyooooo , ölüyorum birnin ağrısı 3 yeri etkiledi ama hangisi ağrıyo çözemedim
Diş olabilir geçmiş olsun
gunaydınnnnnnnn

ya akşam 10 kadardı dimi şu ip atlama
Evet 10 a kadar
Çok sağol kuzum bende büyüyünce kilo sorunuyla uğraşmasın istiyorum inşallah 45 / 47 arası olsa ekime kadar iyi olacak.

Inşallah ablacım fıstık gibi kız olacak inşallah çook öptüm prensesi:)

Dünkü menum yine unuttum yazmayı
Kahvaltı geç oldu 1 dilim zyagli ekmek domatesli omlet dereotu zeytin peynir 2 şer dilim .Karpuz kavun

Öğleden sonra yarım tavuklu dürüm ayran

Akşam fırında kabak yoğurtla 1 haşlanmış mısır 3 dilim karpuz

Su 3 lt
Spor 90 dk spor salonu 500 zıplama 20 şer simit bölgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…