Olur sanırım ikiside kardiyo sonuçtaYawrukush
ozgecim ve sporsever arkidislerim
ben birgun kardiyo bir gun kas calisiyorum
isinip oyle basliyorum
bantta 25dk falan
onun yerine 400ip atlama yapsam ayni isi gorurmu....
Iyiyim gülüm sen nasilsin nasıl gidiyor kilolar :)
Inşallah ablacımmm :)Inşallah canım kolay gelsin sana çok yorma kendini
İyiyim kuzum açlık dışında bi sorunum yok, bide jilliandan bugün ağrılarım var biraz, sen nasılsınsaricicek123 tatlım nasılsın nasıl gidiyor
Soğuk suyla hiç banyo yapamazdım, jilliandanda sonra nasıl bi hararet yapıyorsam o kadar etkilemiyor :))))
He valla gülüm ctesiden itibaren aranıza döneceğim önceden enerji toplayayım dedimNe iyi yaptın canım.. Mis gibi köy havasııı
Hayırlı kuzum stres yapma kilolar gitsin çıtı pıtı gelin olKuzum eline 5 kiloluk su şişesini al dene bide diyorsun anam nasıl taşımışm bide beni düşün 4 tane su şişesi
Oyy çok şükür kuzummm evet tatlış yaaa heycan stres herşey:)
Süper şekilde gidiyor okuyorum kuzummm :) inşallah güzel eksilerle bitirecen bu işiay güzel gidiyor kuzum annem bugün yastıl yapacak :)
Iyiyim ablişim şükür sen nasilsin geçen fotonu gördüm unuttum yazmayı baya zayıfmışsın gülümBak haine yaaa ben kokoreç yemek için 63 olmayı bekliyorum ödül yapıcam sende yemişsin 50 jj benden ceza sana
Hoşgeldin canım sağolasın. Nasılsın nasıl gidiyor hayat
Diş olabilir geçmiş olsun
Evet 10 a kadar
Çok sağol kuzum bende büyüyünce kilo sorunuyla uğraşmasın istiyorum inşallah 45 / 47 arası olsa ekime kadar iyi olacak.
Gidecek inşallah hepimiz tığ gibi olacağıziyiyim saol canım, eh işte kilolar.
inşallah boncuğum inşallah duanızı eksik etmeyin bendenCanım Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip et yorma kendini sen moralinide bozma
inşallah canımNegatif düşünceleri at kafandann, güzel şeyler düşün, iyi olacak de, sen iyi olursan bebeğin de iyi olur.. Rabbim sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin inşaAllah canım benim..
He valla gülüm ctesiden itibaren aranıza döneceğim önceden enerji toplayayım dedim
Bu artı spordandir inşallah ve inşallah cumaya geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?