Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi akşamlar !!!
Sabah
1 poğaça
Öğlen
Yoğurtlu limonlu biberli kür
Akşam
3 kaşık pilav 1 parça tavuk
Yarım yaş pasta 1 kutu ice tea
30 dk yürüyüş 1l su
Canim Mavibocuk kaptanda yazmis bende yazayim:)
sabah yumurtani, zeytin peynir,domates, salatani ye kuzum.
oglende salata yogurt, corba, sebze yemegi vs yiyebilirsin.
yogurt kurunu ogle yemeginden sonra araogun olarak yap.
Aksam yemegin guzel ama aksam yemekten sonra o gec vakitte pasta ve meyve suyu hic olmamis.
tum yuruyusunu almis goturmus o pasta ve meyve suyu kuzum..

canim patatese telafi gelecekti ama sen yapmissin zaten :)

oyy canim benim 1 yil mi oldu
masallah sana, ne dogru bir karar verdin, fistik oldun
bir dahada hic geri gelmesin o kilolar, bizde seni cok seviyoruz

canim patatese telafi gelecekti ama sen yapmissin zaten :)

oyy canim benim 1 yil mi oldu
masallah sana, ne dogru bir karar verdin, fistik oldun
bir dahada hic geri gelmesin o kilolar, bizde seni cok seviyoruz
Yaz Özgem yaz cezalara doyamadım
Evet kuzum 1 yıl olmuş çok şükür vallaha inşallah hiç gelmezler pis yağlar

Merhaba aranıza katılmak istiyorum. Kullanıcı adı Dahells. Boy 168. Kilo 70. Hedef kilo 49. Yaş 18. Medeni durum bekar. Şehir Konya. Kilo alma nedenim geceleri yemek, her can sıkıntısında abur cubur yemek, düzensiz hayat, stres. Kilo vermeyi daha güzel olmak için istiyorum. Umarım aranıza girip düzenli bir şekilde kilo verebilirim. Tanıştığımıza memnun oldum :) Yarından itibaren izninizle bol bol menülerimi, sporlarımı yazacağım. :))

Merhaba.. Hoşgeldin..
Takımların durumundan dolayı biz üye kabul edemiyoruz canım..
3. ya da 10. Takıma gidebilirsin.. Her türlü yardımcı olacaklarına eminim..

nasilsin cicegim, menude spor da sahane:)
jilian nasil gidiyor, is guc, evlatlar nasillar?
İyiyim kuzum hepimiz iyiyiz şükür düğünlerle uğraşıyoruz bu hafta son inşallah sonra rahata ereceğim. Jillianla iyi gidecek aslındada aramıza engeller giriyor:)) tamamlayacağım inşallah umarım seri bittiğinde biraz sıkılaşmış olurum şimdi etim vıcık vıcık

Bende iyim kuzum ah ah yoğurtla geçiştir:) ah ben o ağrıları çok seviyorum :)) spor hocası bize tuzlu su ile yıkanın diyo hamlamamak için:)
Bende soğuk suyla yıkıyordum, tuzlu suyla yıkayım bundan sonra iyi oldu öğrendiğim teşekkürler kuzu:)

İyiki yollarımız kesişmiş burda hepimiz çok güzel kilolar verdik vermeye devam ediyoruz. Birdaha hiç gelmesin pis yağlar:)) Bizde seni seviyoruz böcüğüm

Yawrukush canım iyi geceler deliksiz bir uykun olur ve sabaha dinç bi şekilde kalkarsın umarım. Enerjiye çok ihtiyacın var

Günaydın kızlar:))
Rica ederim tatlım:) aynen yaa iyiki buradayız inşallah canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…