- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
kulağım ağrıyoooooo,boğazım ağrıyoooooo,dişim ağrıyooooo , ölüyorumbirnin ağrısı 3 yeri etkiledi ama hangisi ağrıyo çözemedim
ay gecmıs olsun o muhtemelen kulak agrısıdr ne zman kulagm agrısa dişime diş etlerme ve basıma vurur agrısı
Günaydın canlarımmmm bigün gelebiliyorum bigün gelemiyorum birazcık koşuşturmacalı geçiyor zamanım her boşluk anımda uğramaya çalışıyorum :)
Dünkü menüm
Sabah
1simit (cezamı çekmeye hazırım nikah işlemleri için aç karnına gitmiştim kan aldılar başım döndü seminerde olunca simit yemek zorunda kaldımpişmanım )
Öğlen
Peynir
Salatalık
Ara
Yoğurt
Akşam
Tavuk
Yoğurt
Ara
Sütlü soğuk kahve
Ara
Soda
3 litre su
17000 adım
Ve pandamla oyun. onu çok seviyorum ve onu özleyeceğim için ona ayrı bir zaman dilimi ayırıyorum can parçam benim yaaa teyze olmak ne güzel bi duyguymuş dışarı çıkmak için hade ede demesi beni benden alıyor :)
Canım nasılsın kuzumm
canım ne zamn müsait olursan gel biz hep burdayız...
guzel telaslardasn agız tadyla gecsn hep inşallah
@haeshin ablacım deniz iyidir umarım çok üzüldüm gerçekten.
@fyzanur kuzum diş ağrısı çok sıkıntılı canım yaaa Rabbim şifalar versin
saricicek123 tatlım nasılsın nasıl gidiyor
@melinda23 nenammm şekerimm nasılsın:)
gogo2405 ablacım sen mükemmelsin:) senin kızında kendimi gördüm annem hep bana diyet yap spor yap der dururdu bende 1-2 ay yapar 3-5 kilo verip sonra geri alırdım ama aklım başıma gelince dank dedi ve kendim karar verdim ve sonuç gayet iyi şükür:)
@Ollalla canım hazırlıklar ne durumda :)
iyi valla şekerim napalım iş güç koşturmaca
abesle_istigal @AKovser @Harpy @engindenizz @zey zey @oluroylebazen @hilositko @tiffany20 happy_moon @Fyfyfy @KarKralicesi canlarım nasılsınız ne var ne yok:) kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım varsa affola:)
gunaydin milletttt
kahvaltidan sonra salon mutfak cocuk odasi ve balkon camlarini sildim....
bir guzel terledimmmmm
haydi kalkinnnnn tembellik yokkkkk
oyy enerjiye bak hiç öyle enerjim olmuyor ....
zaten ev işlerinide c.tesileri kocam yapıo ütü sil süpür mutfak banyo toplama hep onda bnde pazar günleri üşenmezsem toz alıyorum camasır asmayıda sevmem bulasık mak. bosaltmaı da sevmem hepsi gökhan beyin kontrolu altnda yeter da hemiş hem ev bn nasl yapim ehehehhe
Nerelerdesiniz kizlar, bugun takimda kimse yok??
valla kaptanım ben cocugu dr a goturdm snra yemek memek derken aksam oldu yattm uyudum
Biz Akinla oyun parkina geldik canlar.
Dun sabaha karsi Akini tuvalete kaldirdim ve sonrasinda bir daha uyuyamadim.
Saga don, sola don , artik uyuyamamaktan sinirlerim bozuldu.
Sabahta esimin alarmi caldi ama kahvslti hazirlayamayacagim dedim.
Neyseki sonrasinda Akinda bende 1 bucuk saat uyumusuz.
O bir bucuk saat ilac gibi geldi.
Icimde bir huzursuzluk, isteksizlik son gunlerde cok enerjisizim.
Boyle zamanlarda ustune Akin mi ekstra huysuz oluyor yoksa ben mi oyle hissetmeye sartlandiriyorum kendimi bilemiyorum.
Esimin oglen yemegini hazirladik ise biraktik, sonrada oyun parkina geldik.
Biraz enerjisini atsin Akin sonrada eve geceriz..
valla agırlasıosn allah yardmcın olsn cok zor bır doneme grıosn
helal sana buyuk ıstek buyuk ırade buyuk degısım azmin devamını dilerimVe ben 1 yıl önce bugün o önemli kararı almıştım tartıda 83.5 görünce başımdan kaynar sular döküldü ve dur merve nereye gidiyorsun dedim ve zayıflamaya karar verdim direk internetten araştırma yaptım kk buldum ve iyikide bulmuşum ah çok şükür :) şuan çok mutluyum az bi kilom kaldı Rabbimin izni ile onlarda gidecek inşallah :) sizleri koskocaman seviyorum 4. Takımın çıtır hatunları
Herkese günaydınnn
Bu aralar gece o kadar çok uyanıyorum ki. Hasan paşa 1.5 saatte bir emmek istiyor. Emerken uyuyakalıyor koyuyorum bir daha acıkıyor... Tabi sabah uyanınca beyin sepet gibi..
Bugünnn işler tabiki yine beni bekler
Kargalar . Yemeden çamaşır makinasına renklileri atmıştım çıksın asıcam. Şimdi kahvaltımı hazırlayayım mutfak camimı silip biryandan tül yıkicam. Tabi bir poşet patlıcan kızartılıp dondurucuya ... Akşama yemek, hasan yıkanacak, evin tozunu almam lazım. Evi süpürmeden bahsetmiyorum hergün süpürmek bana farz..
Geçen dedimki eşime ben biran önce işe dönmek istiyorum hahahah
İnanın 10 yıldır çalışıyorum. Ev hanımı olmak , çalışma hayatının en zoru !!! Bu ikinci doğum iznim ilkinde de böyle hissetmiştim. Allah, ev hanımı olan tüm kadınlara yardım etsin. Annem derdi de inanmazdım " ne yemek yapacağımı düşünmekten bunaldım. Bu temizlik nankördür yaparsın, 2 saat sonra görülmez vsvsvs " canım annem yine sen haklısın...
Hepinizi seviyorum öpüyorummmm
Sporsuz hafif bir perşembe yarın tartı yüzümüzü güldürüversin
ayyy okurken yoruldum allah kolaylık versin inşallah :)