Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kulağım ağrıyoooooo,boğazım ağrıyoooooo,dişim ağrıyooooo , ölüyorum birnin ağrısı 3 yeri etkiledi ama hangisi ağrıyo çözemedim

ay gecmıs olsun o muhtemelen kulak agrısıdr ne zman kulagm agrısa dişime diş etlerme ve basıma vurur agrısı

canım ne zamn müsait olursan gel biz hep burdayız...

guzel telaslardasn agız tadyla gecsn hep inşallah

gunaydin milletttt
kahvaltidan sonra salon mutfak cocuk odasi ve balkon camlarini sildim....
bir guzel terledimmmmm
haydi kalkinnnnn tembellik yokkkkk

oyy enerjiye bak hiç öyle enerjim olmuyor ....

zaten ev işlerinide c.tesileri kocam yapıo ütü sil süpür mutfak banyo toplama hep onda bnde pazar günleri üşenmezsem toz alıyorum camasır asmayıda sevmem bulasık mak. bosaltmaı da sevmem hepsi gökhan beyin kontrolu altnda yeter da hemiş hem ev bn nasl yapim ehehehhe

Nerelerdesiniz kizlar, bugun takimda kimse yok??

valla kaptanım ben cocugu dr a goturdm snra yemek memek derken aksam oldu yattm uyudum

valla agırlasıosn allah yardmcın olsn cok zor bır doneme grıosn

helal sana buyuk ıstek buyuk ırade buyuk degısım azmin devamını dilerim

ayyy okurken yoruldum allah kolaylık versin inşallah :)

Kolay gelsin canım, benimde eve bir el atmam lazım ama ne zaman heryer aldı başını gidiyor
ay cok aciktim ben yaaaa
ne yesem ne yesemmmm
Patlıcan közle yada hazırda bişeyin varsa , ben nohut yedim tartıda fazla çıkarmaz umarım

Biliyomusun bayılırım patlıcan yemeklerine bugbde bi posta kızartıyorum. Bi ara mangalı yaktırıp közlicem öylede harika oluyorree
Közlenmiş süper oluyor dondurucuya atarım bende kurutup dolma ve yemeginede bayılırım.
Kızlar menüde nohut ve üzüm vardı, üzümü ara öğün yaparım diye yemedim ama kararda veremedim yesem mi yemesem mi diye bi fikir verin bana fazla mı olur acaba
Üzüm 10 tane falan ye canım fazla değil.

aksama z.yaglı bamyam salatam ve soguk corbam var oglen az yedım suan acım napsam dıe dusunurken aklma tarcınlı sut geldı gidim içim bari
Afiyet olsun bende mercimekli bulgur pilavı ve yeşil fasulye yaptım pilavı yemiycem fasulye yerim bugün aç yatmam lazım.
gogo2405 valla cok marifetlisin hem iş hem ev hem spor hem orgu hem cay kahve keyfı yada bn cok tembelım bılemıyorum
Yok canım tembel değilsin benim avantajim fazla çocuk büyüdü iş saatlerim sana göre daha az ve elisini seviyorum illa zaman ayırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…