Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mervecim çok sağol canım iyiyim hamd olsun koşturmaca sen nasılsın? Bu sefer unutmamışsın beni de etiketlemeyi ) muck

Canim 1 simit haric guzel olmus menun, simite telafi gelir kuzum :)

Oy oy oy bir yorgun savascida sensiz Senayim:)

Evet canım. Komşum aradı kahvaltı yapmamış oğlen olmuş illa gel sıcacık simitleri ekmekleri almış çay mis gibi ortaya dayamış peynir kıpkırmızı domates tatlı çıtır biberler salatalık zeytin amaaan Allahım dedim . Ama öğle yemeğim oldu tabii benimde.. Dün sporda o kadar ter döktün ki erimiştir ama ver bi ceza. Daha bugün 50 mekik cezamı çekicem

cok yoruyorsun kendini şenayyy cokkkkk
Kadriyem sorma.. Ben bir döneme girdim bir çıkamıyorum ne misafirm bitiyor ne işim ne gücüm. Yemin olsun oturup da bir tv bakamıyorm çok koşturuyorum. Sadece eyüp gelince akşam 7 den yatana kadar balkon keyfi muhabbeti yapıyoruz o beni rahatlatıyor. O da yanlış anlama devamlı hasanımla da ilgileniyorum:))

Mervecim harikasın azminden dolayı tebrik ediyorum süpersin. Bir daha asla o kiloları görmemek üzere veriyoruz kilolarımızı. Ben yaşlandıkça kilolu olan biri olmak hiç istemiyorum. Tabi ne kadar ömür biçilmiş bilinmez eyvallah ama yaşlanırsamda 50 kilolarda olmak istiyorum benimde böyle bir takıntım var

Merhaba hoşgeldin. Ben şenay. 30 yaşındayım. Bankacıyım. Doğum iznindeyim 5 aylık ve 6 yaşında 2 oğlum var. Boyun uzun 49 kilo ile 34 bden olursun.. Sağlıklı, kalıcı kilolar verirsin inşAllah.

Herkese günaydınnn
Bu aralar gece o kadar çok uyanıyorum ki. Hasan paşa 1.5 saatte bir emmek istiyor. Emerken uyuyakalıyor koyuyorum bir daha acıkıyor... Tabi sabah uyanınca beyin sepet gibi..
Bugünnn işler tabiki yine beni bekler
Kargalar . Yemeden çamaşır makinasına renklileri atmıştım çıksın asıcam. Şimdi kahvaltımı hazırlayayım mutfak camimı silip biryandan tül yıkicam. Tabi bir poşet patlıcan kızartılıp dondurucuya ... Akşama yemek, hasan yıkanacak, evin tozunu almam lazım. Evi süpürmeden bahsetmiyorum hergün süpürmek bana farz..

Geçen dedimki eşime ben biran önce işe dönmek istiyorum hahahah

İnanın 10 yıldır çalışıyorum. Ev hanımı olmak , çalışma hayatının en zoru !!! Bu ikinci doğum iznim ilkinde de böyle hissetmiştim. Allah, ev hanımı olan tüm kadınlara yardım etsin. Annem derdi de inanmazdım " ne yemek yapacağımı düşünmekten bunaldım. Bu temizlik nankördür yaparsın, 2 saat sonra görülmez vsvsvs " canım annem yine sen haklısın...

Hepinizi seviyorum öpüyorummmm
Sporsuz hafif bir perşembe yarın tartı yüzümüzü güldürüversin

askim cok kolay gelsin...
6.5yildir ev hanimiyimmm
yemin ediyorum melisime annem ben bakicam dese ne is bulursam kosucam...
aksam esim dediki Allah yardimcin olsunn seni gorunce ben yoruluyorum....
aksamlari cocuklar uyuyunca bizde balkonda cay iciyoruz ama 2.bardakta uyukluyorum...
ama hep derim hareket iyidir cok sukur halimize...
ya bos bos oturmak zorunda kalsaydik...

gunaydin
ayaklarim cok agriyorrrr
onca zamandir spor yapiyorum dun ne yaptiysam cok agrim varrrr
demekki dogru yoldayimmmm
ic bacaklarim cok yumusakkk yaaaa
geri kalani epey sertlestiiii
Yawrukush
cemberi artirsammi yada yeni basladim zamanla toparlarmi
kollarim cok sertlestiii
kollarindan sikayetci hatunlar benim programi takip edin cokkkk fena inceldi kollarim sallanmiyor 25kiloya ragmen

Mervecim çok sağol canım iyiyim hamd olsun koşturmaca sen nasılsın? Bu sefer unutmamışsın beni de etiketlemeyi ) muck
Bende iyim kuzum aynı şekil koşuşturmaca:) hepaklımdasınız kuzum.
Sağol kuzummmm Ayy bende bi daha 7li rakam görmek istemiyorum yaşlanıncayı bilmem ama hamile bile olsam bile görmek istemiyorum kuzum :) inşallah hep istediğimiz kiloda oluruz

Dünkü menüm

öğle
1 kase mercimek corbası
1 kepce nohut
2 kaşık pilav

şekersiz türk kahvesi

3-4 bardak şekersiz siyah cay

akşam
az yada pişirdiğim yumurtayı sarımsaklı yogurda karıştırdım. ekmeksiz yedim

yarım saat yürüyüş.
20 dkka tenis

4 lt su yada daha fazla

Evet canım çok çok haklısın. Çalışınca ayda bir kadın alıyordum o zaten ağır tüm işleri yaptıpı için bana haftasonları süpür sil toz vs kalırdı onu da tabiki Eyüp'le yapıyorduk... Yemek olayı da eyüp de dahil oluyordu yapardık haftasonu bir kaç çeşit sonra götürdüğü yere kadar.. Ama evdeyim ya adam içtiği çay bardağını bulaşıl makinasına koymaya üşeniyor hahahha diyorum gösteririm sana kasıma kadar yatış yap bakalım hahahha
Senin ufaklık az kaldı canım kreşe verdin mi tamamdır sonra öğretmenliğe dönüş inşAllah sana da dua ediyorum hep canım

Ya süper ötesi sporlarına baktım çok iyi asla 25 kilo vermiş bir vucut yok o kadar sıkı duruyorsun ki maşAllah

Amin canım inşAllah çok öptüm

Günaydınlar.
Kolay gelsin canım zor gerçekten ev hanımı olmak . Bende dolapları duzenliycem bugün çamaşırları kurutmaya atayım ortada çamaşır kalmasın diyorum bakalım artık.

Kamu bankası canım. İşler krışık zor Allah hepimizi korusun. Kardeşini tebrik ediyorum hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin iyi eğlenceler

teşekkürler kızlar nişan çok şükür güzelcene atlattık

hayırlısı kuzum allah bizlerede nasip etsin

tatlım bizler çok şükür sen nasılsın

İyiyim kuzum sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…