- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Mervecim çok sağol canım iyiyim hamd olsun koşturmaca sen nasılsın? Bu sefer unutmamışsın beni de etiketlemeyi@haeshin ablacım deniz iyidir umarım çok üzüldüm gerçekten.
@fyzanur kuzum diş ağrısı çok sıkıntılı canım yaaa Rabbim şifalar versin
@saricicek123 tatlım nasılsın nasıl gidiyor
@melinda23 nenammm şekerimm nasılsın:)
gogo2405 ablacım sen mükemmelsin:) senin kızında kendimi gördüm annem hep bana diyet yap spor yap der dururdu bende 1-2 ay yapar 3-5 kilo verip sonra geri alırdım ama aklım başıma gelince dank dedi ve kendim karar verdim ve sonuç gayet iyi şükür:)
O Ollalla canım hazırlıklar ne durumda :)
abesle_istigal Dahlia_ @Harpy @engindenizz zey zey @oluroylebazen @hilositko tiffany20 happy_moon @Fyfyfy KarKralicesi canlarım nasılsınız ne var ne yok:) kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım varsa affola:)
Canim 1 simit haric guzel olmus menun, simite telafi gelir kuzum :)
Oy oy oy bir yorgun savascida sensiz Senayim:)
Kadriyem sorma.. Ben bir döneme girdim bir çıkamıyorum ne misafirm bitiyor ne işim ne gücüm. Yemin olsun oturup da bir tv bakamıyorm çok koşturuyorum. Sadece eyüp gelince akşam 7 den yatana kadar balkon keyfi muhabbeti yapıyoruz o beni rahatlatıyor. O da yanlış anlama devamlı hasanımla da ilgileniyorum:))cok yoruyorsun kendini şenayyy cokkkkk
Mervecim harikasın azminden dolayı tebrik ediyorum süpersin. Bir daha asla o kiloları görmemek üzere veriyoruz kilolarımızı. Ben yaşlandıkça kilolu olan biri olmak hiç istemiyorum. Tabi ne kadar ömür biçilmiş bilinmez eyvallah ama yaşlanırsamda 50 kilolarda olmak istiyorum benimde böyle bir takıntım varVe ben 1 yıl önce bugün o önemli kararı almıştım tartıda 83.5 görünce başımdan kaynar sular döküldü ve dur merve nereye gidiyorsun dedim ve zayıflamaya karar verdim direk internetten araştırma yaptım kk buldum ve iyikide bulmuşum ah çok şükür :) şuan çok mutluyum az bi kilom kaldı Rabbimin izni ile onlarda gidecek inşallah :) sizleri koskocaman seviyorum 4. Takımın çıtır hatunları
Merhaba hoşgeldin. Ben şenay. 30 yaşındayım. Bankacıyım. Doğum iznindeyim 5 aylık ve 6 yaşında 2 oğlum var. Boyun uzun 49 kilo ile 34 bden olursun.. Sağlıklı, kalıcı kilolar verirsin inşAllah.Merhaba aranıza katılmak istiyorum. Kullanıcı adı Dahells. Boy 168. Kilo 70. Hedef kilo 49. Yaş 18. Medeni durum bekar. Şehir Konya. Kilo alma nedenim geceleri yemek, her can sıkıntısında abur cubur yemek, düzensiz hayat, stres. Kilo vermeyi daha güzel olmak için istiyorum. Umarım aranıza girip düzenli bir şekilde kilo verebilirim. Tanıştığımıza memnun oldum :) Yarından itibaren izninizle bol bol menülerimi, sporlarımı yazacağım. :))
askim cok kolay gelsin...Herkese günaydınnn
Bu aralar gece o kadar çok uyanıyorum ki. Hasan paşa 1.5 saatte bir emmek istiyor. Emerken uyuyakalıyor koyuyorum bir daha acıkıyor... Tabi sabah uyanınca beyin sepet gibi..
Bugünnn işler tabiki yine beni bekler
Kargalar . Yemeden çamaşır makinasına renklileri atmıştım çıksın asıcam. Şimdi kahvaltımı hazırlayayım mutfak camimı silip biryandan tül yıkicam. Tabi bir poşet patlıcan kızartılıp dondurucuya ... Akşama yemek, hasan yıkanacak, evin tozunu almam lazım. Evi süpürmeden bahsetmiyorum hergün süpürmek bana farz..
Geçen dedimki eşime ben biran önce işe dönmek istiyorum hahahah
İnanın 10 yıldır çalışıyorum. Ev hanımı olmak , çalışma hayatının en zoru !!! Bu ikinci doğum iznim ilkinde de böyle hissetmiştim. Allah, ev hanımı olan tüm kadınlara yardım etsin. Annem derdi de inanmazdım " ne yemek yapacağımı düşünmekten bunaldım. Bu temizlik nankördür yaparsın, 2 saat sonra görülmez vsvsvs " canım annem yine sen haklısın...
Hepinizi seviyorum öpüyorummmm
Sporsuz hafif bir perşembe yarın tartı yüzümüzü güldürüversin
Günaydın 4.takimin citirlar cumaya bol eksiler gorun
hepimiz icin güzelliklerle dolu, rengarenk bir gün olsun ♥
Tesekkur ederim :)Makarna yarım avuç sebze kocaman bir avuç
Video vardır belki nette
Bende iyim kuzum aynı şekil koşuşturmaca:) hepaklımdasınız kuzum.Mervecim çok sağol canım iyiyim hamd olsun koşturmaca sen nasılsın? Bu sefer unutmamışsın beni de etiketlemeyi) muck
Sağol kuzummmmMervecim harikasın azminden dolayı tebrik ediyorum süpersin. Bir daha asla o kiloları görmemek üzere veriyoruz kilolarımızı. Ben yaşlandıkça kilolu olan biri olmak hiç istemiyorum. Tabi ne kadar ömür biçilmiş bilinmez eyvallah ama yaşlanırsamda 50 kilolarda olmak istiyorum benimde böyle bir takıntım var
Evet canım çok çok haklısın. Çalışınca ayda bir kadın alıyordum o zaten ağır tüm işleri yaptıpı için bana haftasonları süpür sil toz vs kalırdı onu da tabiki Eyüp'le yapıyorduk... Yemek olayı da eyüp de dahil oluyordu yapardık haftasonu bir kaç çeşit sonra götürdüğü yere kadar.. Ama evdeyim ya adam içtiği çay bardağını bulaşıl makinasına koymaya üşeniyor hahahha diyorum gösteririm sana kasıma kadar yatış yap bakalım hahahhaaskim cok kolay gelsin...
6.5yildir ev hanimiyimmm
yemin ediyorum melisime annem ben bakicam dese ne is bulursam kosucam...
aksam esim dediki Allah yardimcin olsunn seni gorunce ben yoruluyorum....
aksamlari cocuklar uyuyunca bizde balkonda cay iciyoruz ama 2.bardakta uyukluyorum...
ama hep derim hareket iyidir cok sukur halimize...
ya bos bos oturmak zorunda kalsaydik...
Ya süper ötesi sporlarına baktım çok iyi asla 25 kilo vermiş bir vucut yok o kadar sıkı duruyorsun ki maşAllahgunaydin
ayaklarim cok agriyorrrr
onca zamandir spor yapiyorum dun ne yaptiysam cok agrim varrrr
demekki dogru yoldayimmmm
ic bacaklarim cok yumusakkk yaaaa
geri kalani epey sertlestiiii
Yawrukush
cemberi artirsammi yada yeni basladim zamanla toparlarmi
kollarim cok sertlestiii
kollarindan sikayetci hatunlar benim programi takip edin cokkkk fena inceldi kollarim sallanmiyor 25kiloya ragmen
Amin canım inşAllah çok öptümBende iyim kuzum aynı şekil koşuşturmaca:) hepaklımdasınız kuzum.
Sağol kuzummmmAyy bende bi daha 7li rakam görmek istemiyorum yaşlanıncayı bilmem ama hamile bile olsam bile görmek istemiyorum kuzum :) inşallah hep istediğimiz kiloda oluruz
Günaydın 4.takimin citirlar cumaya bol eksiler gorun
Kolay gelsin canım zor gerçekten ev hanımı olmak . Bende dolapları duzenliycem bugün çamaşırları kurutmaya atayım ortada çamaşır kalmasın diyorum bakalım artık.Herkese günaydınnn
Bu aralar gece o kadar çok uyanıyorum ki. Hasan paşa 1.5 saatte bir emmek istiyor. Emerken uyuyakalıyor koyuyorum bir daha acıkıyor... Tabi sabah uyanınca beyin sepet gibi..
Bugünnn işler tabiki yine beni bekler
Kargalar . Yemeden çamaşır makinasına renklileri atmıştım çıksın asıcam. Şimdi kahvaltımı hazırlayayım mutfak camimı silip biryandan tül yıkicam. Tabi bir poşet patlıcan kızartılıp dondurucuya ... Akşama yemek, hasan yıkanacak, evin tozunu almam lazım. Evi süpürmeden bahsetmiyorum hergün süpürmek bana farz..
Geçen dedimki eşime ben biran önce işe dönmek istiyorum hahahah
İnanın 10 yıldır çalışıyorum. Ev hanımı olmak , çalışma hayatının en zoru !!! Bu ikinci doğum iznim ilkinde de böyle hissetmiştim. Allah, ev hanımı olan tüm kadınlara yardım etsin. Annem derdi de inanmazdım " ne yemek yapacağımı düşünmekten bunaldım. Bu temizlik nankördür yaparsın, 2 saat sonra görülmez vsvsvs " canım annem yine sen haklısın...
Hepinizi seviyorum öpüyorummmm
Sporsuz hafif bir perşembe yarın tartı yüzümüzü güldürüversin
selams babyler
sen burdayken bn uyumusum sekerim...
aa ne güzel depresyona girmei nasıl basardın kız
ohh masalalh
hayrlı oılsn kuzum nişanınız allah tamamına erdirsn mutlulular dılerım yenı cıftımıze
Kamu bankası canım. İşler krışık zor Allah hepimizi korusun. Kardeşini tebrik ediyorum hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin iyi eğlenceler
Varım ulen yarın ilaçlarım da bittor çok fena yardırcqm ama şu midye kaçamağım aklımdaaaa
Oooo bana bir yaşıt daha çıktı 26lıklar kervanı :))
Benim fotolarda zayıf çıkma yeteneğim var doğru açı diyelim hahahhaha instagramımı gör hele senyüzümden kaynaklanıyor sanırım kollarım ve basenlerim baya tombik
Hayırlı uğurlu olsun :))
Olsun kuzum verirsin biz burdayız yavaştan toparla sen de kendini :)
Ben de aynı vucudum acıyna kadar yüzüyorum kollarım turmuyo artık
tamam canim aerobik guzel fikir
yok kuzum canim cekmedi, ceksede kalkar yaparim hic merak etme
neyse kuzum bu aylik boyleymis sIk biraz disini, ay sonuda gonlunden gecen sey olur umarim Zeynebim
hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin
anladim kuzum, bu hafta cok cok iyi olursun insallah
canim ilk gunler zorlanman cok normal.
jilianin programlari kardiyo-kas calismasi agirlikli cunku.
sen bir adim attin birakma sakin, yapabildigin kadarini yap.
zorlandigin hareketler oldugunda mekik, squat ginbi kolay yapabildigin bir egzersizle tamamlamaya calis.
bak kollarin ve karnindan sikayet ediyorsun, jilian 30 gunde cok guzel toparlar kuzum.
Ayy sayfalardir okuyor ve yaziyorum
Sasi ya da kor olmam yakindir
Cok az alintim kaldi onlarida yazayim acicik ara vereyim
Masa basi iste calisiyor gibiyim
kimseciklerde yok zaten
Ben yokken konusun ben gelince susun afferim size
O degilde benim totem tutuyor
Size demedim mi once takimca kilo veriyoruz, sonra hamile kaliyoruz, sonra yeniden kilo veriyoruz diye
bakiniz:KarKralicesi , bakiniz: zey zey insallah Allah bekletmeden dileyen herkese nasip eder
@haeshin ablacım deniz iyidir umarım çok üzüldüm gerçekten.
gogo2405 ablacım sen mükemmelsin:) senin kızında kendimi gördüm annem hep bana diyet yap spor yap der dururdu bende 1-2 ay yapar 3-5 kilo verip sonra geri alırdım ama aklım başıma gelince dank dedi ve kendim karar verdim ve sonuç gayet iyi şükür:)
abesle_istigal Dahlia_ @Harpy @engindenizz zey zey @oluroylebazen @hilositko tiffany20 happy_moon @Fyfyfy KarKralicesi canlarım nasılsınız ne var ne yok:) kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım varsa affola:)
Kuzum sabah erken kalktığım için erkenden yatıyorum :)Kuzum 3 gundur aksamlari yemek yemiyorsun neden atliyorsun aksam ogununu canimin ici?
Oglende kek olmamis guzelim..
İyiyim kuzum sen nasılsın :)@haeshin ablacım deniz iyidir umarım çok üzüldüm gerçekten.
Bende iyim çok şükür kuzum :)tatlım bizler çok şükür sen nasılsın
Bende iyim kuzum kuzenime geldim :)İyiyim kuzum sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?