Dondurma mı yiyorsun
Gelebildiğim heran geliyorum kuzummm:) inşallah kuzum :)ay gecmıs olsun o muhtemelen kulak agrısıdr ne zman kulagm agrısa dişime diş etlerme ve basıma vurur agrısı
canım ne zamn müsait olursan gel biz hep burdayız...
guzel telaslardasn agız tadyla gecsn hep inşallah
oyy enerjiye bak hiç öyle enerjim olmuyor ....
zaten ev işlerinide c.tesileri kocam yapıo ütü sil süpür mutfak banyo toplama hep onda bnde pazar günleri üşenmezsem toz alıyorum camasır asmayıda sevmem bulasık mak. bosaltmaı da sevmem hepsi gökhan beyin kontrolu altnda yeter da hemiş hem ev bn nasl yapim ehehehhe
valla kaptanım ben cocugu dr a goturdm snra yemek memek derken aksam oldu yattm uyudum
valla agırlasıosn allah yardmcın olsn cok zor bır doneme grıosn
helal sana buyuk ıstek buyuk ırade buyuk degısım azmin devamını dilerim
ayyy okurken yoruldum allah kolaylık versin inşallah :)
Iyi canim şükür. S harfi yok artik :) dili bosluga kaçıyor :)haeshin kuzum geçmiş olsun deniz nasıl oldu
tabiside hayırDondurma mı yiyorsun
Gelebildiğim heran geliyorum kuzummm:) inşallah kuzum :)
Üzümü sayılı yememiz lazımmıştı kuzum öyle bir konu geçmişti sanki:)Kızlar menüde nohut ve üzüm vardı, üzümü ara öğün yaparım diye yemedim ama kararda veremedim yesem mi yemesem mi diye bi fikir verin bana fazla mı olur acaba
Bende korktum biran :)tabiside hayır
yarın tartı vaaaaaa
Merhaba canim sizlerde bol eksiler gorunGünaydın 4.takimin citirlar cumaya bol eksiler gorun
canimm iyiyiz cok sukur.
ohhh .maşallah size.canimm iyiyiz cok sukur.
Hazir Akin uyuyorken gecmisi hatmettim.
1 saat sonra evden cikmamiz lazim 15dkya Akini kaldiririm:)
Sen nasilsin kuzum, isler gucler yolunda mi?
insallah Ebrum ,iznine son gun ha guzelim, artik dinlenme zamani:)
hepimiz icin güzelliklerle dolu, rengarenk bir gün olsun ♥
canim hadi gozunuzaydin dugunleri atlattiniz:)İyiyim kuzum hepimiz iyiyiz şükür düğünlerle uğraşıyoruz bu hafta son inşallah sonra rahata ereceğim. Jillianla iyi gidecek aslındada aramıza engeller giriyor:)) tamamlayacağım inşallah umarım seri bittiğinde biraz sıkılaşmış olurum şimdi etim vıcık vıcık
Bende soğuk suyla yıkıyordum, tuzlu suyla yıkayım bundan sonra iyi oldu öğrendiğim teşekkürler kuzu:)
İyiki yollarımız kesişmiş burda hepimiz çok güzel kilolar verdik vermeye devam ediyoruz. Birdaha hiç gelmesin pis yağlar:)) Bizde seni seviyoruz böcüğüm
Yawrukush canım iyi geceler deliksiz bir uykun olur ve sabaha dinç bi şekilde kalkarsın umarım. Enerjiye çok ihtiyacın var
ahh hain komsu, ah zalimmm komsu :))Mervecim çok sağol canım iyiyim hamd olsun koşturmaca sen nasılsın? Bu sefer unutmamışsın beni de etiketlemeyi) muck
Evet canım. Komşum aradı kahvaltı yapmamış oğlen olmuş illa gel sıcacık simitleri ekmekleri almış çay mis gibi ortaya dayamış peynir kıpkırmızı domates tatlı çıtır biberler salatalık zeytin amaaan Allahım dedim . Ama öğle yemeğim oldu tabii benimde.. Dün sporda o kadar ter döktün ki erimiştir ama ver bi ceza. Daha bugün 50 mekik cezamı çekicem
Kadriyem sorma.. Ben bir döneme girdim bir çıkamıyorum ne misafirm bitiyor ne işim ne gücüm. Yemin olsun oturup da bir tv bakamıyorm çok koşturuyorum. Sadece eyüp gelince akşam 7 den yatana kadar balkon keyfi muhabbeti yapıyoruz o beni rahatlatıyor. O da yanlış anlama devamlı hasanımla da ilgileniyorum:))
Mervecim harikasın azminden dolayı tebrik ediyorum süpersin. Bir daha asla o kiloları görmemek üzere veriyoruz kilolarımızı. Ben yaşlandıkça kilolu olan biri olmak hiç istemiyorum. Tabi ne kadar ömür biçilmiş bilinmez eyvallah ama yaşlanırsamda 50 kilolarda olmak istiyorum benimde böyle bir takıntım var
Merhaba hoşgeldin. Ben şenay. 30 yaşındayım. Bankacıyım. Doğum iznindeyim 5 aylık ve 6 yaşında 2 oğlum var. Boyun uzun 49 kilo ile 34 bden olursun.. Sağlıklı, kalıcı kilolar verirsin inşAllah.
Canim Akinda bir donem saat basi uyanip emiyordu.Herkese günaydınnn
Bu aralar gece o kadar çok uyanıyorum ki. Hasan paşa 1.5 saatte bir emmek istiyor. Emerken uyuyakalıyor koyuyorum bir daha acıkıyor... Tabi sabah uyanınca beyin sepet gibi..
Bugünnn işler tabiki yine beni bekler
Kargalar . Yemeden çamaşır makinasına renklileri atmıştım çıksın asıcam. Şimdi kahvaltımı hazırlayayım mutfak camimı silip biryandan tül yıkicam. Tabi bir poşet patlıcan kızartılıp dondurucuya ... Akşama yemek, hasan yıkanacak, evin tozunu almam lazım. Evi süpürmeden bahsetmiyorum hergün süpürmek bana farz..
Geçen dedimki eşime ben biran önce işe dönmek istiyorum hahahah
İnanın 10 yıldır çalışıyorum. Ev hanımı olmak , çalışma hayatının en zoru !!! Bu ikinci doğum iznim ilkinde de böyle hissetmiştim. Allah, ev hanımı olan tüm kadınlara yardım etsin. Annem derdi de inanmazdım " ne yemek yapacağımı düşünmekten bunaldım. Bu temizlik nankördür yaparsın, 2 saat sonra görülmez vsvsvs " canım annem yine sen haklısın...
Hepinizi seviyorum öpüyorummmm
Sporsuz hafif bir perşembe yarın tartı yüzümüzü güldürüversin
canim ic bacak egzersizi paylasayim mi istersen?gunaydin
ayaklarim cok agriyorrrr
onca zamandir spor yapiyorum dun ne yaptiysam cok agrim varrrr
demekki dogru yoldayimmmm
ic bacaklarim cok yumusakkk yaaaa
geri kalani epey sertlestiiii
Yawrukush
cemberi artirsammi yada yeni basladim zamanla toparlarmi
kollarim cok sertlestiii
kollarindan sikayetci hatunlar benim programi takip edin cokkkk fena inceldi kollarim sallanmiyor 25kiloya ragmen
hosgeldin Zeynebim ne var ne yok kuzum?
teşekkürler kızlar nişan çok şükür güzelcene atlattık
hayırlısı kuzum allah bizlerede nasip etsin
tatlım bizler çok şükür sen nasılsın
harikaaa :)
ooo cok guzel olmus ablacim orgun, ne yapiyorsun?Kvalidem geldi benim dolap boşaltma işleri yarına kaldı çamaşır yıkayıp kurutuyorum anca dizi izleyip örgü örüyorum.
Eki Görüntüle 1863353
oyy kiyamam ben ona,nasilsin Busem?Iyi canim şükür. S harfi yok artik :) dili bosluga kaçıyor :)
canim aylik kontrolum bugun ki, gecen haftada detayli ultrasona gitmistim.ohhh .maşallah size.
kontrolemi gidiyosun doktoruna.
iyiyim bende şükür canım. iş güçte iyi şimdilik
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | 50DK | - | - |
Mavibocuk | ODUL | 100DK | 100IA | 50S | - | ||
melinda23 | ODUL 10DK Y | ODUL | - | - | |||
abesle_istigal | ODUL DINLENME | - | |||||
haeshin | ODUL | - | |||||
gogo2405 | ODUL | ODUL | - | ||||
tiffany20 | 50S | - | |||||
happy_moon | - | 100IA | - | ||||
AKovser | ODUL MUAF | - | |||||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | ||
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | - | - | |||||
fyzanur | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | |||
oluroylebazen | - | ODUL | - | 15 DK Y | - | - | |
kilomagduru | - | - | - | - | 100IA | - | |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
100 ip atladım 50 squat yapım hemen şimdi kuzum :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - - 50DK - - Mavibocuk ODUL 100DK 100IA 50S - melinda23 ODUL 10DK Y ODUL - 100IA - abesle_istigal ODUL DINLENME - haeshin ODUL 100IA - gogo2405 ODUL ODUL - tiffany20 50S - happy_moon 50M - 100IA - AKovser MUAF ODUL MUAF MUAF - KarKralicesi - - - - - fyfyfy - - - - - - Ollalla - - fyzanur - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - oluroylebazen - ODUL - 15 DK Y - - kilomagduru - - - - 100IA - engindenizz - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
tamamdir canimin ici100 ip atladım 50 squat yapım hemen şimdi kuzum :)
Canim iyiyiz idare ediyoruz. Dedigin gibi begene begene geldim en azindan okuyayim gecmisi dedim bicirlar dedeleriyle markete gitmisti ust kata kactim okumak icin asagida cekmiyo. Okudum bitirdim sesleri gelmeye basladi:)))insallah Ebrum ,iznine son gun ha guzelim, artik dinlenme zamani:)
canim hadi gozunuzaydin dugunleri atlattiniz:)
sen bir olcu alsaydin Esram, bel, gobek, gogus, bacak, basen jilian bitince kiyaslarsin kuzum..
ahh hain komsu, ah zalimmm komsu :))
Canim Akinda bir donem saat basi uyanip emiyordu.
bir gece usenmeyip saymistim tam 12kez uyanmistim gece emzirmeye:)
uyumasam daha iyiydi:)
bu gecici bir surec ama ev hanimligi konusunda yazdiklarina harfiyen katiliyorum.
calisirken esim hep yardimci oluyordu, ev islerini simdikinden kat kat az yapiyordum vs..
canim ic bacak egzersizi paylasayim mi istersen?
hosgeldin Zeynebim ne var ne yok kuzum?
harikaaa :)
ooo cok guzel olmus ablacim orgun, ne yapiyorsun?
oyy kiyamam ben ona,nasilsin Busem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?