nabersin kuzum sporlar enfess :)3 mil leslie
50 şer sağa sola mekik
25 jj
25 ip atlama
ayyyy diz kapağım kütledi ölüyorummmm
iyi olun Busem, neyse gecmisi okuttular sana hic degilse:)Can
Canim iyiyiz idare ediyoruz. Dedigin gibi begene begene geldim en azindan okuyayim gecmisi dedim bicirlar dedeleriyle markete gitmisti ust kata kactim okumak icin asagida cekmiyo. Okudum bitirdim sesleri gelmeye basladi:)))
Sen nasilsin canim yoruluyorsun çok sizip kalman normal. Ben hamile değilken yamuldum.
Diger takimlara uzuldum ya biz sımsıkı kenetlenelim kizlar. 4. Takim cok degerli .
Ve beklenen seslenme su an kulaklarimda cinliyo:)))
La la lalala lunaaaa:)))
Kactim ben kizlar yazin yazisin ben gelir okurum yineeee
canim dizine buz koy, yinede gecmezse, kas gevsetici sur..3 mil leslie
50 şer sağa sola mekik
25 jj
25 ip atlama
ayyyy diz kapağım kütledi ölüyorummmm
benim hafızamda hep burdayım gibi ama :):) şaka bi yana menüler berbat yüzüm yok . ama yarından itibaren çok güzel menü+spor yazıcam :)nabersin kuzum sporlar enfess :)
gelmiyorsun takima, ozluyoruz ama..
öyle yapıcam özgecim,sağ ol önerin için :)canim dizine buz koy, yinede gecmezse, kas gevsetici sur..
zorlama, bu kadar yuklenme canim...
aa bugunde menu yaazzzzzbenim hafızamda hep burdayım gibi ama :):) şaka bi yana menüler berbat yüzüm yok . ama yarından itibaren çok güzel menü+spor yazıcam :)
benden bunu istemeaa bugunde menu yaazzzzz
Ben buradym kız misafir gelcek:)nerde bu gençlik hepiniz mi geziyosunuz , hepinizin mi sevgilisi var hiç mi yalnız yok aranızda hepinizden bıktımmmm koydunuz beni buralarda tek başımaküstümmm küstümmm şarkısını açıp dinlerim bende
sevgili yoksa misafir var sendende bıktımBen buradym kız misafir gelcek:)
sevgili yoksa misafir var sendende bıktım
kabul ediyoreeeeesende misafir ol gel bana
İvettt:)kabul ediyoreeeee
Küçük minder olacak inşallah eski sandalyeler var onlara yapıyorum.insallah Ebrum ,iznine son gun ha guzelim, artik dinlenme zamani:)
canim hadi gozunuzaydin dugunleri atlattiniz:)
sen bir olcu alsaydin Esram, bel, gobek, gogus, bacak, basen jilian bitince kiyaslarsin kuzum..
ahh hain komsu, ah zalimmm komsu :))
Canim Akinda bir donem saat basi uyanip emiyordu.
bir gece usenmeyip saymistim tam 12kez uyanmistim gece emzirmeye:)
uyumasam daha iyiydi:)
bu gecici bir surec ama ev hanimligi konusunda yazdiklarina harfiyen katiliyorum.
calisirken esim hep yardimci oluyordu, ev islerini simdikinden kat kat az yapiyordum vs..
canim ic bacak egzersizi paylasayim mi istersen?
hosgeldin Zeynebim ne var ne yok kuzum?
harikaaa :)
ooo cok guzel olmus ablacim orgun, ne yapiyorsun?
oyy kiyamam ben ona,nasilsin Busem?
@Harpy ,fyzanur , @oluroylebazen neredesiniz kizlar?DUn menude yazmadiniz merak ettim..
Dahlia_ gulum iyi misin bugun?
Dahlia_ şafak 156 mı oldu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?