:))))Böhhhööö antrenman sayısı 11 değilmiş 24 müş özge ama sıkıldım ben uzun sürdü yaa
Gülme yaaa salonda spor yapmak sıkıcı geliyor bana ama kızımın hatrına ve tabii yüzme havuzu da olduğu için yapcaz artık mecbur
insallah Ebrum ,iznine son gun ha guzelim, artik dinlenme zamani:)
canim hadi gozunuzaydin dugunleri atlattiniz:)
sen bir olcu alsaydin Esram, bel, gobek, gogus, bacak, basen jilian bitince kiyaslarsin kuzum..
ahh hain komsu, ah zalimmm komsu :))
Canim Akinda bir donem saat basi uyanip emiyordu.
bir gece usenmeyip saymistim tam 12kez uyanmistim gece emzirmeye:)
uyumasam daha iyiydi:)
bu gecici bir surec ama ev hanimligi konusunda yazdiklarina harfiyen katiliyorum.
calisirken esim hep yardimci oluyordu, ev islerini simdikinden kat kat az yapiyordum vs..
canim ic bacak egzersizi paylasayim mi istersen?
hosgeldin Zeynebim ne var ne yok kuzum?
harikaaa :)
ooo cok guzel olmus ablacim orgun, ne yapiyorsun?
oyy kiyamam ben ona,nasilsin Busem?
nerde bu gençlik hepiniz mi geziyosunuz , hepinizin mi sevgilisi var hiç mi yalnız yok aranızda hepinizden bıktımmmm koydunuz beni buralarda tek başımaküstümmm küstümmm şarkısını açıp dinlerim bende
ohh masallah canım bravo
yasasin az kaldiEvet canım, bugün bitti sayılır artık 156 :))
Süper kahraman benimkide geçen sene al şu onlu paketi pil bitti deyip durma demiştiaksamki esimle sohbetimizzzzzden bir bolum
askim tartinin pili bitti
aliriz
ama yarin tarti gunu
eczaneye git tartil
olmaz tarti farki olur yarisma var
hadi git al askim
15dk sonra
5tane pil aldim hatunnnnn
evet ya superkahramanimSüper kahraman benimkide geçen sene al şu onlu paketi pil bitti deyip durma demişti
sicaktandir canim yaSimdi turk kahvesi ictim yatmadan bi de maydanoz mu kaynatip.icsem spor yapamadim misafir geldi defne de uyumadi zaten püf
Ya bugun cok huzursuzdu denize gitmedik yorulmadi deniz uyudu bu dimdik sabahtan beri. Simdi.de uyku deliligi tuttu misafir cocuga neler yaptilar ananesi aldi cocugu parka goturdu. Cocuga seker yedirmiyorlarmis bunlar da inadina gibi cocugun karsisinda horoz sekeri yicez diye tutturdular. Kadincagiz cocugu kacirdi.sicaktandir canim ya
benim kucukte uyanip duruyor
tam hayalimdeki cocuklarrrYa bugun cok huzursuzdu denize gitmedik yorulmadi deniz uyudu bu dimdik sabahtan beri. Simdi.de uyku deliligi tuttu misafir cocuga neler yaptilar ananesi aldi cocugu parka goturdu. Cocuga seker yedirmiyorlarmis bunlar da inadina gibi cocugun karsisinda horoz sekeri yicez diye tutturdular. Kadincagiz cocugu kacirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?