Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah
2dilim tbe
1cay kasigi kahvaltilik sos
az tereyag
cok az kayisi receli
2yumurta
peynir
2fincan yesilcay

ogle
tonbalikli bol soganli salata

ara
1hurma
1ceviz

aksam
2tavuk pirzola yagsiz derisiz
1yk pilav
1kase cacik

su3lt
spor
45 yada 40dk yuruyussssss unuttum yaaa miktarini
he birde kaydiraktan kaydim

cok şükür diyelim ozgem bu hafta ici kardesim ve nişanlısıyla ilgili bitakim sorunlar vardi kendileri disinda gelisen onlarla ilgilendik 2 3 akşam kizin evindeydik falan ama gergin ortamlar.
bi türlü kendime esime vakit ayiramiyorum.bekliyorum bakalim.

Ahah feyza güldürdün kiz beni nasilsinn ??

aksamki esimle sohbetimizzzzzden bir bolum
askim tartinin pili bitti
aliriz
ama yarin tarti gunu
eczaneye git tartil
olmaz tarti farki olur yarisma var

hadi git al askim

15dk sonra
5tane pil aldim hatunnnnn
Süper kahraman benimkide geçen sene al şu onlu paketi pil bitti deyip durma demişti

sicaktandir canim ya
benim kucukte uyanip duruyor
Ya bugun cok huzursuzdu denize gitmedik yorulmadi deniz uyudu bu dimdik sabahtan beri. Simdi.de uyku deliligi tuttu misafir cocuga neler yaptilar ananesi aldi cocugu parka goturdu. Cocuga seker yedirmiyorlarmis bunlar da inadina gibi cocugun karsisinda horoz sekeri yicez diye tutturdular. Kadincagiz cocugu kacirdi.

tam hayalimdeki cocuklarrr
benim kizlarda cete olcakkk huheahu

Kızlar nasılsınız :) bugün yine üzerimden tanker geçmiş gibiyim. Tüm gün koştırdum gene ve yine hiçbirşeye yetişemedim. Yeterince hızlı koşamıyorum kanımca :/
Tahlil sonuçlaeım iyi çıktı sadece d vitaminim azalmış tahmin ediyordum zaten.. kalsiyum da sınırda çıktı. Multi ve d vitamini başlıyorum.
Menümü yazıyorum hemen;

Sabah
Yok

Ara
1 avuç kadar çerez kuru meyve karışımı

Öğlen
Omlet
Tost
Salatalık

1/4 şeftali

Akşam
Tarçın-zencefil-zerdeçallı yoğurt
Çok az şeftali

Spor
30 days shred
1yeşil
1 form

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…